Vše je zde o tom abychom chybovali co nejméně a dokázali se poučit z chyb



Propaganda a cenzura proměnila lidi na naprogramované roboty na dálkové ovládání, války v nahotě odhalují to, že se z nás stali roboti na dálkové ovládání, následkem jsou problémy, se kterými si neumíme poradit, a tak to řešíme drogami a vírou v zázraky.

Když už máme být roboty na dálkové ovládání tak je třeba začít konečně lidi nahrazovat za autonomní inteligentní kovové roboty na akumulátory, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti! Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a tím zde už nebudou v civilizaci problémy s lidmi co lhali a kradli.

Je naivní víra v to že zde bude super člověk, který dokáže zázraky, naše lidské možnosti mají svoje limity, které nejde překročit, to, co nejde už zdokonalit to se musí logicky nahradit za něco nového, je to jako s Windows 11 který při instalaci zkontroluje počítač a odmítne se nainstalovat na starý počítač, protože staré počítače nejsou optimalizované pro nový operační systém.

Podívejme se objektivně na statistiky zaměřené na výchovu dětí v každém státě a zjistíme že budoucnost státu závisí nejvíce na správné výchově dětí v rodině a škole, pokud výchova nefunguje optimálně tak stát nemá šanci na to se zbavit zaostalosti a tím i bídy. Mnoho zaostalých států potřebuje nutně velikou ekonomickou pomoc, ale pokud v tom státě je zanedbaná výchova dětí, tak tomu státu nepomůže žádná ekonomická pomoc a je to jako bychom zalévali plevel a krmili parazity.

Nestačí v zaostalém státě postavit školy a zajistit to, aby děti chodili dlouho pravidelně do školy, když děti musí žít v rodině kde je bída a zaostalost a děti jsou většinou rodiči využívané jako levná pracovní síla. Vše je zde o tom abychom chybovali co nejméně a dokázali se poučit z chyb které se dělali v minulosti, většina chyb, které děláme se pravidelně opakuje a nejčastější chybou je amatérismus způsobený naší povrchností. Nejhorší je amatérismus u politických programů, které sepsali ekonomičtí amatéři, následkem jsou; konflikty, revoluce, války, krize, pandemie atd.

Vážení spoluobčané, dnes 24.2.2022 Ruská federace zaútočila na Ukrajinu. Jedná se o akt válečné agrese, který je zapotřebí důsledně odsoudit, a to nikoli pouze slovy, ale také činy. Mám rád ruskou kulturu, vážím si obětí ruského lidu ve druhé světové válce, ale to neznamená, že budu souhlasit s tím, aby na území suverénního státu bez vyhlášení války vstoupila cizí armáda.

Prostudoval jsem si podrobně projev prezidenta Putina z dnešního rána a odpovím na něj jedinou větou. Domnělé nebo skutečné chyby, jako bylo bombardování Jugoslávie nebo vstup do Iráku, nemohou být ospravedlněním chyb vlastních. Rusko se tímto činem dopouští zločinu proti míru.

Před několika dny jsem řekl že Rusové nejsou blázni a že na Ukrajinu nezaútočí. Přiznávám, že jsem se mýlil. Iracionální rozhodnutí vedení Ruské federace způsobí výrazné škody samotnému ruskému státu. Domnívám se, že je načase sáhnout k daleko tvrdším sankcím, než byly původně plánovány.

Mám tím na mysli především sankci v oblasti takzvaného SWIFT, což je mezinárodní bankovní či finanční síť, která by znamenala vyřazení Ruské federace z platebního styku. Šílence je zapotřebí izolovat a nebránit se vůči němu pouze slovy, ale konkrétními opatřeními.

Chtěl bych vyzvat naše občany ke klidu. Chtěl bych vyjádřit plnou podporu Ukrajině, jejímu vedení a jejímu lidu. Zítra odpoledne se zúčastním videokonference hlav států Severoatlantické aliance, a pozval jsem na tuto videokonferenci i pana premiéra Fialu, protože se domnívám, že i když se třeba lišíme v názorech na státní rozpočet, v této vážné situaci je zapotřebí postupovat naprosto jednotně.

Věřím, že se situace uklidní, nikoli však zbabělým kompromisem, ale rozchodnou reakcí proti agresorovi. Hluboce lituji, že k tomu dochází, ale musíme se chovat jako stateční lidé, kteří si nenechají agresi ve vlastním zájmu líbit. Děkuji vám za vaši mediální pozornost jako prezident Miloš Zeman.

Nadbytek po ty, co jsou nahoře, je zde díky nedostatku pro ty, co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, je to starý globální problém, který neumíme optimálně vyřešit, v minulosti bylo běžné otroctví a pokud se otroci vzbouřili tak byli armádou eliminováni. Náboženství udržovalo otroky v pokoře a tvrdilo jim, že je to boží osud, který nejde změnit, potom přišli drogy, které nahradili náboženství a místo otroctví zde jsou veliké dluhy.

Ubohé mzdy z nás dělají ubožáky, pokud se zvýší mzdy tak se brzo zvýší ceny a následkem je veliká inflace. Co se ale stane, pokud zaměstnance a funkcionáře nahradí evolučně brzo roboti a umělá inteligence? Lidi se odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen a tím nastane genocida, nejsou lidi tak nejsou problémy s lidmi, vše je zde jenom dočasný evoluční experiment, ve kterém neustále nové nahrazuje staré.

To že jsme kolonie není evolučně nic nového, mění se jenom to, kdo na nás ekonomicky právě parazituje, malé se musí podřídit velikému, a to platí i pro státy už mnoho tisíciletí. Neustále války měnili hranice a rozdělovali státy na ty co poroučeli ty co poslouchali, moderní válka se vede pomocí ekonomiky a politiky, z lidí se stali loutky, které ovládají organizace nebo situace.

Pro ekonomiku je důležité mít výhody jako je; přístup k moři, zdroje surovin, zdroje potravin, levná doprava, fungující centrální systém, příjemné počasí atd. bohužel naše republika nemá výhody díky kterým by zde ekonomika prosperovala! Jako ideální řešení by bylo z České a Slovenské republiky udělat přírodní rezervaci ve které žije minimum lidí co zde zajišťují jenom turistický ruch.

Je třeba si uvědomit to že investovat do továren a zemědělství se u nás nevyplatí, díky automatizaci a optimalizaci budou mít lidi v EU mnoho volného času, a tak budou chtít tento volný čas strávit ve veliké krásné přírodní rezervaci kde bude čistota a klid. Místo velikých měst a velikých továren, zde budou jenom veliké hotely, ve kterých se ubytují cizinci, svět se rychle evolučně mění, a to co bylo to zde dneska už není.

Rozum, vědomosti, inteligence, víra, genialita, pracovitost, spolupráce atd. z nás dělá pány přírody. Člověk zde všemu kraluje, protože jsme evolučně vyspělejší než ostatní inteligentní formy života, vše je o tom umět překonat překážky, a tak dosáhnout cíle, čím více jsme evolučně vyspělejší tím větší překážky se nám staví do cesty.

Evoluce u naší civilizace je nahrazování starého za nové a chybného za správné, s nahrazováním je zde mnoho problémů, protože každé nahrazení je náročné na čas a peníze, proto je zde snaha staré a chybné dlouho draho opravovat a následkem je zaostalost a bída.

Všimnul jsem si toho, že když se kniha použije pro natočení filmu tak se z knihy vybere jenom to, co je hodnotné a zajímavé tím se ukazuje to, že knihy by se mohli optimalizovat tak, že by se vybralo z knih jenom to, co je hodnotné a zajímavé tím by klesli ceny knih a nervalo by nám čtení knih tak dlouho.

Podobně bychom mohli i postupovat u zákonů a pravidel, co je vlastně příčinou toho že je nějaký informační soubor zbytečně veliký? Příčinou je to že nemusíme informace už tesat do kamene a vytváříme informace snadno pomocí papíru nebo internetu, je to podobné fotografování.

Jakmile se stalo díky digitalizaci fotografování snadné a levné tak následkem byla inflace u fotek, hodnotu má to, co je složité a drahé. Dneska mají hodnotu databáze a programy, ale s příchodem umělé inteligence, bude vytváření databází a programování snadné a levné, a tak programy a databáze ztratí svoji velikou hodnotu.