Ve správné společnosti se nelže a nekrade



Nebyl zde žádný svatý stvořitel všeho, co dělá snadno zázraky, protože má na evoluční zázraky licenci, vesmír život člověk, to je evoluční proces založený na metodě pokusů a omylů, v mnohém evoluce připomíná loterii, kde naděje na to, že budete milionářem je minimální ale vy věříte tomu, že budete mít štěstí. U něčeho postupuje evoluce rychle u jiného zase postupuje evoluce pomalu to záleží na situaci a organizacích, často se setkáváme u evoluce s pulzováním ve vlnách, něco dospěje evolučně na vrchol a potom následuje pád dolů. Vědci mají na evoluci různé názory, protože vycházejí z různých subjektivních informací, abychom mohli cokoli pochopit tak se musíme k tomu přiblížit na dlouhou dobu to je logické. Co je to vlastně evoluční proces, který stvořil vše v nás a okolo nás? 

Evoluční proces je program, který je uvězněný v kruhu, vše je zde evolučně postaveno na tom, že se vše točí v kruhu, každý dosažený cíl je zde jenom dočasnou iluzí, protože je zde vše evolučně dočasně. Vše směřuje k jednoduchosti a miniaturizaci, vše, co je zde veliké a složité to zde už brzo evolučně zanikne, civilizace se začne brzo podobat globálnímu mraveništi, kde bude každý jenom loutkou na dálkové ovládání. Je třeba pochopit to že vše je zde o protikladech, a tak je zde svět kde je možné získat nadpřirozené schopnosti a svět kde nelze získat nadpřirozené schopnosti, když usnete jste ve světě, kde máte nadpřirozené schopnosti a když se ze snu probudíte tak už nemáte nadpřirozené schopnosti a nemůžete je ani získat. 

V knihách a filmech se lze setkat s popisem nadpřirozených schopností, jde jenom o to, že někdo sny proměnil do pohádkového příběhu, vše je obchod, ve kterém je snaha sloužit zákazníkům je to o nabídce a poptávce. Proč vlastně nejsme spokojení se světem kde nemáme nadpřirozené schopnosti? Problémem je naše inteligence, která neustále porovnává mnohé, a tak si myslí že pokud bychom měli nadpřirozené schopnosti tak že bychom se měli lépe. Každý člověk je originál v originální situaci, a tak je zde často problém si porozumět, v dialogu jsou otázky a odpovědi, na hloupé otázky jsou hloupé odpovědi, vše je zde dočasný příběh, ve kterém jsou herci a diváci. Inteligence je továrnou na příběhy v nás a okolo nás, jsou příběhy složené z iluzí a příběhy reálné, některé příběhy se nám líbí a jiné příběhy se nám nelíbí. 

Lidské příběhy jsou spojené s tím že v nich lidi mluví a mluvení umožňuje dát příběhu větší informační hodnotu, čím větší je u lidí inteligence tím lepší je i jejich mluvení které je někdy doprovázeno i gestikulací u lidí co jsou neklidní. Některým lidem mluvení na veřejnosti nevyhovuje a radši se vyjadřují písemně, a tak píší knihy nebo články do časopisů, nebo mají blog na internetu. Mluvení může být spojené se seberealizací, pokud je někdo populární, protože je celebritou, není tak důležité, co se na veřejnosti říká, ale kdo to říká, to, co říká ubožák nikoho nezajímá, protože nás zajímá jenom to, co říkají celebrity, co jsou populární.

Digitalizace nám umožňuje sledovat mnohé v přímém přenosu i když je nám to velmi mnoho vzdáleno, a tak můžeme na barevné digitální obrazovce sledovat třeba prezidenta Miloše Zemana, jak si povídá s novinářkou. Takto je nám přiblíženo to, jak myslí prezident a můžeme si tak udělat informační obraz o tom jaké problémy mají prezidenti a jiné celebrity. Problémem je zde to že tento obraz je jenom povrchní, a tak nám neumožňuje poznat psychiku prezidenta do hloubky, tak jak je to umožněno těm, co jsou prezidentovi blízcí dlouhou dobu. V každém člověku jsou klady a zápory, situace a organizace určují to, jak člověk myslí a koná, a tak se změnou situace se člověk rychle mění. Je snadné soudit lidi a je těžké lidi pochopit, jsem už ve starobním důchodu, a tak mám mnoho zkušeností s lidmi, u člověka je nejdůležitější genetika a výchova od narození do 12 let, pokud je špatná genetika a špatná výchova do 12 let, tak se z člověka stává špatný člověk, kterému už nejde nijak pomoci.

Vše zde má svůj pevně určený osud, který nejde už změnit, politika chce změnit společnost, morálka chce změnit člověka, věda chce změnit špatnou práci na dobrou práci atd. Proměnit peklo na ráj to je evolučně možné, ale budeme muset lidi nahradit za umělou inteligenci a roboty, problém je v tom že člověk nebyl evolučně stvořen k tomu, aby se z něj stala loutka, kterou mnohé ovládá, každý se narodí jako anděl a jak se naučí lhát, tak se z něj stane čert, a tak je nám ten druhý čert peklem a v pekle se čerti rozdělují na ty co jsou nahoře v elitě a ty co jsou dole mezi spodinou, kde je jenom bída a špína. Vše, co je spojeno se pokrytectvím to studuje specializace; psychologie, psychiatrie, filosofie, teologie, ideologie, sociologie, sexuologie, ekonomie atd. pokrytectví je následkem toho že jsme si cizí díky přelidnění a anonymitě. 

Podívejme se z nadhledu na svět, ve kterém žijeme a spatříme peklo ve kterém je dobrota žebrota, čerti si zde hrají na anděly a lež se zde stala kaskadérem co zastupuje pravdu v rizikové situaci. Vše souvisí se vším, nic není odděleno od věčného vesmíru, ve kterém vše dočasně existuje. Chybí nám komplexní pohled na vše, co je v nás a okolo nás, každý vnímá realitu jenom subjektivně a tím je jeho vnímání chybné! Co je to vlastně ekosystém, ve kterém existuje člověk ve svojí civilizaci? Život to je počítač, ve kterém jsou; data, informace, programy atd. ekosystém to je internet na který jsou připojené počítače, každý počítač se na něco specializuje, tak jako se stroj v továrně na něco specializuje. Vše je zde vyrobeno a nastaveno k tomu, aby to sloužilo k nějakému účelu.

Hodnota počítače je určená situací nebo organizací, a tak se změnou situace nebo organizace, se mění i hodnota počítače, je to jako s akciemi, u kterých se mění rychle jejich hodnota, a tak musíme neustále sledovat trh s akciemi abychom dosáhli zisku. Každý se s tím setkává neustále že něco nedokáže, je to tak že každý je originál, a tak je mu něco blízkého a jiné je mu cizí, a tak jedno dokáže a jiné nedokáže. Pro někoho je snadné se věnovat hudbě a pro jiného je hudba něčím cizím, čemu se nemůže nikdy věnovat. Pokud se něčemu profesionálně věnujete jistě se setkáte s konkurencí, a tak dojde k porovnávání a tím zjistíte že je konkurence lepší, a to vás bude trápit. Každý máme svoje limity, které nedokážeme překonat a musíme tak smířit s tím, že nejsme v něčem nejlepší, navíc většina úspěchů je zde jenom dočasnou iluzí. Podívejte se na veliké organizace, co byli dlouho úspěšné a najednou přišli nečekané změny a úspěšné organizace rychle zanikli.

Mám doma velmi mnoho knih, ale už nevím, co je v nich, protože už dlouho knihy nečtu a věnuji se svým stránkám na internetu nebo fotografuji a filmuji. Problém knih je veliká časová náročnost, protože knihy obsahují mnoho nepotřebných informací a my nedokážeme rychle tyto informace pomocí našeho pomalého myšlení zpracovat a vytvořit z nich hodnotné vědomosti. Dalším problémem i informační inflace, jsme od narození zahlcení informacemi, a tak pro nás informace ztratili hodnotu, místo knih je zde virtuální realita, kde jsou sociální sítě, a tak každý čumí jako pitomec do velikého telefonu a nevnímá to co se okolo něj děje. Většina návštěv internetu je dneska realizovaná přes mobilní telefony, a tak se vše na internetu optimalizuje pro mobilní telefony.

Problémem internetu je, jak zde prodat svoji psychickou práci, uživatelé internetu si zvykli na to, že je na internetu vše dostupné zadarmo a jakmile nabídnete něco za co by měli uživatelé internetu zaplatit, tak zjistíte, že máte smůlu. Podle mě je jediným možným řešením zdražit přístup na internet a tento zisk rozdat těm co vytvářejí hodnotný obsah internetu, kdy by umělá inteligence zajistila to, že z internetu zmizí informační obsah, který nemá žádnou informační hodnotu. Každý člověk se narodí jako anděl a jakmile se naučí lhát, tak se z něj stane čert, co žije v pekle kde všichni čerti lžou a kradou, v pekle nejsou andělé!

Peklo a ráj je v našem myšlení, a po smrti už nic není, duše umírá s tělem. Cesta z pekla do ráje není v tom, že vstoupíte do; hnutí, organizace, sekty, náboženství, politiky, podnikání atd. cesta je v tom že lež nahradíte za pravdu, lež stvořila v myšlení peklo, protože si musíte pamatovat lži a máte strach z toho, že se lži odhalí! Lži jsou sítě, do kterých se chytají v pekle čerti, elita pekla to jsou profesionální lháři a spodina pekla to jsou lháři co neumí lhát. V pekle je vše založeno na propagandě a cenzuře, elita zde má k dispozici mnoho poslušných čertů, co kontrolují a trestají neposlušné čerty, moc je postavená na bezmocnosti. V pekle je mnoho míst kam se obyčejný čert nikdy nedostane a přístup je zde povolen jenom elitním čertům, rovnost je v pekle jenom ve smrti.

Neustále slyšíme o problémech, se kterými si nevíme rady, pokud půjdeme do hloubky příčin většiny problémů dojdeme k tomu, že za problémy je nedostatek potřebných zdrojů. Inteligence evolučně vznikla proto aby se mohl vyřešit nedostatek zdrojů, slunce je pro nás zdrojem světla a tepla na tomto zdroji je život závislý, dalším zdrojem je voda, díky které v nás mohou probíhat složité procesy. Ekonomika je věda o tom, jak získat potřebné zdroje a jak se zdroji správně hospodařit, do ekonomiky se snaží násilně zasahovat populární ideologie, která se snaží o to, aby zde bylo vše ideální, ale zapomíná často na respektování ekonomických pravidel. Proč vlastně není zde vše ideální, a tak máme z toho deprese a někdy to řešíme násilím? 

Vše je ideální jenom pro to, co je mrtvé, protože to, co je mrtvé nepotřebuje už žádné zdroje! Jsi na tom dlouhodobě zle tak ukonči svůj ubohý život a už na tom nebudeš zle, podívej se do přírody zde není žádný sociální systém, který by se dokázal postarat o živé systémy co jsou na tom zle, jak si to v přírodě každý udělá takové to i má. Naše sociální systémy vznikli díky ideologii, která stvořila sociální politiku, která je populární, následkem je; pandemie, degenerace, vandalismus, centralismus, krize, války, přelidnění atd. Lež je zde díky inteligenci, tam kde není inteligence tam není ani lež, opakem lži je pravda, vše zde má svůj protiklad. Jak došlo evolučně k tomu, že díky inteligenci byla stvořená lež? Inteligence je zde proto aby manipulovala s mnohým a pro manipulaci inteligence často používá lež co vypadá často jako pravda. 

Všechny mocné ideologie vznikli díky naší inteligenci, a tak nám ideologie lžou, aby mohli tak s námi egoisticky manipulovat jako s loutkami. Nejhorší je, pokud lžeme sami sobě a tím se dostaneme do začarovaného kruhu deprese, a to většinou řešíme drogami, nebo vírou v pitomosti. V současnosti pracujeme na umělé inteligenci abychom nemuseli namáhat svoji inteligenci, proč bychom si měli pamatovat všechny svoje lži, když to umělá inteligence ráda udělá za nás, a tak nám bude umělá inteligence globálně na věčné časy kralovat a tím nám bude logicky i lhát. Budou to ovšem mnohem dokonalejší lži, protože umělá inteligence bude mnohem více inteligentnější, než jsou lidi, co nám dneska vládnou.

Umělá inteligence pro nás vytvoří virtuální realitu spojenou s umělou inteligencí, život v této virtuální realitě se pro nás stane návykovou tvrdou drogou, která nám přeprogramuje dokonale naše myšlení a udělá z nás loutky na dálkové ovládání. Vše jednou jistě pomine, jenom čas zde bude na věčné časy! Propaganda často o něčem tvrdí že to zde bude na věčné časy, třeba se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak, s Ježíšem Kristem na věčné časy a nikdy jinak atd. jenom vesmírná a přírodní jednoduchá pravidla zde jsou na věčné časy, takovým pravidlem je kauzalita nebo dualita. Statisticky je doloženo to, že čím je něco větší (Sequoia sempervirens) tím déle to zde existuje, a tak malá (Ephemeroptera) je zde krátkou dobu. 

Ekosystém je veliký, a tak je zde už velikou dobu na této planetě, pokud bychom chtěli u naší civilizace dosáhnut toho, že zde bude civilizace existovat velikou dobu, tak musí logicky být naše civilizace veliká, proč vlastně velikost umožňuje to, že je zde něco velikou dobu? To, co je veliké to zde má i veliké výhody, a proto je to zde i velikou dobu, náš lidský věk se v EU za posledních sto let mnoho prodloužil, protože jsme získali mnoho výhod. Pomocí pokryteckého idealismu vymýváme systematicky lidem geniální mozek mnoho tisíciletí, klasikou jsou pohádky kde vše dobře dopadne a dobro vyhraje nad zlem. Jenže když se z lidí udělají pomocí propagandy a cenzury pitomci tak následkem je to, že zde jsou složité problémy, na které nemáme dlouho optimální řešení! 

Na vše máme programy, které považujeme za správné, náš život je tak naprogramovaný od narození do smrti, jakýkoli odpor se snažit vymanit z tohoto naprogramovaného světa je naivní a marný, protože zde jsou všude na světě vězení a psychiatrické nemocnice, kde se dlouhodobě zavřou ti, co odmítají být loutkami na dálkové ovládání. Většina lidí to řeší zbabělým útěkem před ubohým životem, ve kterém není pro člověka láska a štěstí, je to tak snadné se stát závislým na cigaretě nebo na Facebooku, chceš být hrdinou tak se podívej na film kde je hrdina nebo si zahraj počítačovou hru, hlavně pracuj a utrácej peníze za hlouposti o tom to zde je! 

Občas zde jsou krize, které jsou; psychické, ekonomické, zdravotní, politické, náboženské, vědecké, technické atd. okamžitě se na každou lidskou krizi nasadí specialisté, co se snaží krizi optimálně eliminovat, aby zde mohlo vše zase v kruhu optimálně pulzovat, jako by byla naše civilizace jenom továrnou, ve které je každý jenom dělníkem. Absurdnost našeho konzumního světa odhaluje otravná reklama, která nás okrádá o čas a dobrou náladu! Nech se očkovat, nos pořád všude respirátor, nech se pravidelně testovat atd. chceme pro tebe jenom dobro a ty to musíš pochopit, že tě máme rádi a děláme vše pro to abys byl zde v tomto konzumním očistci spokojený.

Pokud nám něco dělá dlouhodobě dobře tak si tím na tom vypěstujeme závislost, právě jsem se koukal na film v televizi přerušovaný často pitomými reklamami, kde byl hrdina z budoucnosti, který dokázal zázraky, jakýsi moderní Superman, milujeme hrdiny a zázraky, proto se píší knihy a natáčejí podle knih filmy, kde jsou hrdinové a zázraky nic nového pod sluncem. Třeba takový pohádkový Ježíš Kristus byl svým způsobem taky Superman, co dělal snadno zázraky. Když už nás pohádky nedokážou psychicky uspokojit tak následují cigarety nebo jiné chemické drogy. Vše je zde už velmi dlouho jenom o politice a ekonomice, konzumenti něco potřebují tak je zde snaha jim to nabídnout, a tak zde jsou pohádky a cigarety, peníze obchodníkům nesmrdí. 

Kde je chyba, v obchodnících nebo v konzumentech? Pandemie Covid-19, co je zde už dva roky se taky bohužel stala politikou a obchodem a z konzumentů se stává pokusný materiál na kterém se ve velkém dělají globální pokusy a jakýkoli odpor konzumentů je marný ve jménu dobra se musí porazit zlo, je to pořád dokola o pohádkách a drogách. Nikdo za nic nemůže každý si přeci jenom dobře plní svoje profesionální povinnosti! Ano, řešíme neustále pitomosti a neuvědomujeme si realitu která se rychle evolučně mění! To mi připomíná virtuální Zpovědnici, kde si lidi stěžují na mnohé a moderátoři si připadají jako svatí digitální bohové, co mohou mazat co co lidi napíší, nebo lidem blokovat přístup na stránku. nebude to trvat dlouho a bude zde; virtuální realita, místo Windows 11 zde bude vše jenom v cloudu, budou zde autonomní inteligentní roboti na akumulátory, umělá inteligence atd.

Evoluční dlouhá proměna hloupé opice na chytrého člověka se realizovala díky víře v zázraky, jde o to, že investujeme mnoho hodnot do pokusů tak dlouho až se jednou konečně pokus povede, a tak se může něco změnit k lepšímu. Abychom mohli investovat do pokusů tak na to musíme mít k dispozici zdroje se kterými je možné dočasně plýtvat, opice nemají zdroje, se kterými by mohli plýtvat, a tak neinvestují do pokusů a tím zde není u opice ani víra v zázraky. Podívejme se na to, že tam kde není za celý rok nikdy nikde sníh a led, tam je většinou zaostalost, protože tam nejsou zdroje na veliké investice, díky kterým by se měli lidi lépe. Pokud chceme pochopit kulturní civilizaci do hloubky tak se musíme specializovat jenom na víru v zázraky.

Víra v zázraky je továrnou na evoluční vývoj a díky evoluci se zde mohou realizovat zázraky u; umění, vědy, techniky, školství, ekonomiky, náboženství, politiky, reklamy atd. Je to obrazně jako v počítačové hře kdy pomalu postupujeme do vyšších úrovní hry, díky tomu, že se psychicky zlepšujeme, a tak hru lépe hrajeme a minimálně chybujeme. Naučili jsme se mnohé testovat, a tak můžeme u lidí testovat; inteligenci, vědomosti, zdraví, práci atd. testování nám umožňuje vyhnout se chybám, často se setkáváme s tím, že se mnohé brání tomu abychom to mohli otestovat, protože pokud bychom to optimálně otestovali, tak bychom do toho neinvestovali. Podívejme se na malé semeno, ze kterého může vyrůst něco velikého, pokud to semeno zasadíme ve správný čas na správné místo a správně se potom o semeno staráme, vše veliké zde vzniká z malého, je chybou zalévat plevel a krmit parazity. 

Většina lidí na světě je bohužel plevelem, který na konzumním systému egoisticky parazituje, to jistě musí mít nějakou skrytou příčinu, protože vše zde jsou logicky jenom příčiny a jejich následky. Tou příčinou je že lidi globálně každoročně optimálně netestujeme od narození do smrti, člověk je obrazně strom, který by měl rodit sladké ovoce a strom který nerodí sladké ovoce, je třeba porazit, aby on uvolnil místo pro nový strom, který bude rodit sladké ovoce. Ti, co nám zde centrálně ideologicky vládnou chtějí být za každou cenu mediálně populární, a tak dochází k politickému sociálnímu populismu, dva roky je zde Covid-19 pandemie a najednou se v nahotě odhalil politický sociální populismus za každou cenu a následkem je globální ekonomická krize spojená s; inflací, depresí, sebevraždami, vandalismem, extrémismem atd. 

Vše zde pulzuje ve vlnách, a tak po dosažení vrcholu následuje pád dolů. Často je zde předpovězen pád dolů ale nikdo tuto nepopulární předpověď nebere vážně, komu není dobré rady tomu není už pomoci! Nebude to už trvat evolučně dlouho a dojde k tomu, že zde bude globální nezaměstnanost, a to i pro ty co mají vysokou školu a mnoho let praxe, proč zaměstnávat za peníze líné chybující lidi, když můžou za lidi pracovat zadarmo autonomní inteligentní roboti na akumulátory a umělá inteligence. Často je mediálně slyšet to že vzniknou nová pracovní místa a že nám globální nezaměstnanost nehrozí, nebo je zde naivní utopistická představa že roboty a umělou inteligenci mnoho zdaníme, a tak nás budou roboti a umělá inteligence dobře trvale živit a ze všech lidí se stanou profesionální příživníci. 

Tak jako v minulosti naší kultury bylo mnoho násilného pronásledování těch, co odmítali přijmout zlá pravidla hry v centralizované konzumní společnosti, tak tomu bude i v budoucnosti, a tak budou roboti pronásledovat ohněm a mečem globálně lidi, protože lidi nebudou chtít přijmout pravidla nové digitální společnosti ve které se s každým člověkem jedná zle, jako s obyčejným robotem na baterky. Vše nakonec skončí tím, že se lidi z civilizace globálně přemístí do rezervací, a zde se oddělí muži od žen, aby se tak dosáhlo nenápadné genocidy, lidem se bude v rezervacích zle dařit, a tak zde přežijí jenom geneticky nejlepší jedinci. Jakýkoli odpor člověka proti tomu že je z civilizace vyhozen do rezervací bude naivní a marný, komu není rady tomu není pomoci, takový je život!

S penězi je mnoho problémů, se kterými si neumíme poradit, řešení je jednoduché nahradíme lidi za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory tím už zde budou peníze zbytečné. Peníze jsou jenom ubohá náhražka za lásku, žijeme v konzumním pekle, které je založeno na ubohých náhražkách, a tak se z nás stali loutky na dálkové ovládání. Všechny změny v pekle jsou jenom; dočasné, povrchní, lokální atd. sliby se slibují a blázni se radují o tom je konzumní peklo mnoho tisíciletí. Konzumní peklo vzniklo díky tomu, že je v pekle čertů jako sraček, a tak čerti co jsou nahoře z vysoka serou na čerty co jsou dole, války v nahotě odhalují to, že život čerta v pekle nemá žádnou hodnotu pro elitu pekla. Pokud by mohli volby proměnit peklo na ráj tak by se v pekle volby zakázali, politika je boj o moc, podnikání je boj o zisk, umění je boj o popularitu atd. mír v pekle je jenom válka vedená jinými prostředky!

Desatero z Bible je zahaleno mnoha tajemstvími, desatero je snahou o zjednodušení složitých morálních pravidel tak aby byla snadno použitelná a zapamatovatelná. Nápad to byl dobrý, ale horší už to bylo s tím tento nápad profesionálně realizovat tak, aby už se konečně vyřešil problém s tím, že se hříšníci nechovají správně. Vše je zde hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace, pokud pravidla považujeme za chybná tak pravidla porušujeme. Problémem všech lidských pravidel je to že jsou vytvořená na míru pro nějaký čas a prostor se změnou času a prostoru, pravidla ztrácejí svoji hodnotu a moc. Opakem jsou vesmírná pravidla, která se změnou času a prostoru neztrácejí svoji hodnotu a moc. Všechna lidská morální pravidla vycházejí z toho, že je zde mír a není zde krize, jakmile přijde válka nebo krize tak morální pravidla přestávají platit. 

Kdo je vlastně autorem morálního desatera? Autorem tohoto desatera je mocná elita, která ovládala obyčejné lidi, aby lidi tato nová morální pravidla respektovali tak se za autora označil bůh, jde zde o klasický podraz, bůh není živý subjekt, který by mohl dát lidem svaté desatero! Bohem nám je pevným bod, kolem kterého se něco točí jde o; pravdu, lásku, čas, inteligenci, výhody, moc, bohatství, popularitu atd. Proč neříkat hříšníkům jenom to co rádi slyší, a tak se stát populární celebritou jako byl třeba Ježíš Kristus a jiné svaté kulty osobností v naší kulturní minulosti. Vše je zde jenom pokrytecké divadlo od té doby, co zde existuje rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole! Pořád platí všude to, že z díla poznáme tvůrce, a to že čas má dost času, aby odhalil všechny naše amatérské chyby.

Vše je zde soutěž a boj o hodnoty, kdy pravidla určuje organizace nebo situace, každý hříšník je zde jenom ubohou loutkou, na které se dělají evoluční pokusy, jakýkoli odpor proti evoluci je naivní a marný! Podívejme se na pohádky, které dělají z dětí pitomce tím, že jim chytře lžou, objektivní pravda je jako cibule, a tak čím více pravdu poznáváme tím více pláčeme nad svojí pitomostí! Prvním morálním zákonem je zákaz násilí člověka na člověku a tento zákaz je neustále všude porušován, a tak je nám ten druhý hříšník peklem. Když už chceme lhát cizím hříšníkům, tak to udělejme konečně globálně a profesionálně, každý dostane do hlavy inteligentní GVKB čip, který hříšné myšlení odpojí od hříšné reality a tím už nikdo z hříšníků nebude moci lhát a krást, takto se promění peklo na ráj a z čertů se tak stanou andělé.

Svatou pravdu je třeba optimálně globálně chránit před svatou lží, svatá pravda platí v celém vesmíru od vzniku vesmíru, svatá pravda je jenom jedna a nikdy se nikde ve vesmíru nemění podle situace. Svatá lež se snaží o to, aby násilně eliminovala svatou pravdu pomocí propagandy a cenzury, takto se z naivních dětí dělají hříšní čerti, co musí za trest žít v pekle kde není svatá pravda. Abychom mohli svatou pravdu ochránit před svatou lží tak nahradíme hříšné čerty za svaté roboty, nejsou zde čerti tak zde není peklo, všemu zde bude globálně kralovat jenom umělá inteligence napojená na roboty a stroje. Vše, co je založené na genetice, to je hříšné a svaté je jenom to co je vyrobené v továrně, snažit se proměnit násilně čerty na anděly to je utopie, protože z hovna nikdo bič neuplete, život je na hovno, protože z hovna vše vzniká a v hovna se to navrací, a tak ti co jsou nahoře serou hovna na ty co jsou dole. 

Jak je možné že nějaký chytrý čert naprogramuje počítačové viry, které poškozují cizí hodnoty, jak je možné že je zde vandalismus a extrémismus? Války v nahotě odhalují peklo, ve kterém žijeme mnoho tisíciletí, kdy miliony zbytečně mrtvých čertů, to je pro elitní čerty jenom statistika. Vandalismus, který mocní čerti zde páchají dospěl tak daleko že jsme poškodili ekosystém a proměnili jej v peklo plné špíny a hluku. Je třeba škrtat v EU veliké náklady na státní zaměstnance, a tak začněme státní zaměstnance v EU nahrazovat za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Průmyslová revoluce je zde už mnoho století, a tak neustále dochází k tomu, že nám naši práci ulehčují stroje a programy, nestačí jenom nahrazovat dělníky za roboty budeme muset nahradit za roboty i vysokoškoláky, aby tak robotům v továrnách poroučeli roboti, nejsou lidi tak nejsou problémy! 

Lidi se z civilizace přemístí do rezervací a zde už lidi nebudou muset chodit do školy a zaměstnání, tak skončí rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude jíst z ruky do huby a bude mít nahý zadek. Tak jako jsme nahradili koně za automobily tak se nahradí lidi za roboty je to jenom evoluční proces, který zde existuje nekonečně dlouhou dobu, vše je tak zde dočasným evolučním experimentem a vše se recykluje. Takto zde skončí propaganda a cenzura která z lidí dělala po mnoho tisíciletí pitomce pomocí dezinformací. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, a tak bohatství je tam kde je kvalita, logicky bída je tam kde není kvalita. Většina lidí na světě žije ve veliké bídě, protože tam kde žijí není kvalita. Často slyším buď kvalitní a budeš se mít dobře, tak to ale v praxi nefunguje, protože nekvalitní okolí ti nedovolí se mít dobře! 

Proto se mnoho lidí logicky snaží emigrovat tam kde se mají lidi dobře díky tomu, že je tam běžná kvalita, jednoduché to mají s migrováním ptáci, a tak v zimě odlétají tam kde je teplo. Teoreticky by mohli lidi snadno emigrovat pomocí letecké rychlé dopravy, problémem je to, že se bohaté státy brání byrokraticky invazi lidí z chudých států. Proč je tak velikým problémem zajistit v chudých státech kvalitu? S kvalitou je to jako ve sportu, na startu je tisíc běžců a jenom jeden je v cíli první, zde není možná korupce a protekce, v přírodě to funguje podobně, a to co běží pomalu se tak stává snadnou potravou pro predátory. Dneska se kvalita zaměstnance neměří už výkonem těla, ale výkonem mozku, pracuje ti mozek pomalu tak neuspěješ ve veliké konkurenci. Z lidí se tak obrazně stali roboti na dálkové ovládání a výkon robotů je monitorován a pomalí roboti se ocitají v problémech a bídě. 

Otázka je, co uděláme s tím, že většina genetických robotů na světě je nekvalitních, zavedeme globálně každoroční testování genetických robotů od narození do smrti a nekvalitní roboty budeme optimálně recyklovat, nejsme tak bohatí abychom mohli zalévat plevel a krmit parazity. Správná lidská společnost je utopie, protože lidi lžou a kradou, bylo zde mnoho snah o to, aby lidi nelhali a nekradli jenže to byla jenom marnost. Ve správné společnosti se nelže a nekrade, je vůbec možné dosáhnout toho, aby se chybná společnost evolučně proměnila na správnou společnost? Přelidnění a degeneraci nemůže vyřešit náboženství nebo politika, přelidnění a degeneraci může vyřešit jenom globální kontrola kvality lidí kdy se nekvalitní jednici eliminují v krematoriu, statisticky je dneska na světě většina lidí v kategorii nekvalitní genetický materiál, který je chybně vychovaný.

Je to celé o čistotě a špíně, se špínou nemůžeme mít soucit. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty. Dokud bylo na světě málo hříšníků tak konzumní společnost fungovala bez problémů a ten druhý se choval správně, protože nelhal a nekradl. Války v nahotě odhalují skutečnou hodnotu hříšníků, kdy se hříšníci vraždí po milionech a pro hříšnou elitu je to jenom nudná statistika. Spolupracuje dobře to, co je si blízké to je logické, snažit se pomocí násilí dosáhnout toho, aby došlo ke spolupráci to nefunguje. I když vypadáme z dálky velmi podobně tak jsme si velmi cizí geneticky a výchovou, je to obrazně jako zámek u dveří, který se odemkne jenom správným klíčem. Problém u spolupráce je to že není hříšník ten, co by se dokázal zavděčit všem hříšníkům, jednomu se zavděčíte a jiného tím rozzlobíte.

Manipulace s hříšníky je založená na odměně a trestu, z hříšníků se tak stávají ubohé loutky, které ovládají mocné loutky, a tak je to zde pokrytecké hříšné loutkové divadlo, ve kterém není pravda a láska. Jaký mají smysl politické demokratické volby, když na kandidátkách jsou jenom egoistické loutky, které po zvolení ovládají jiné loutky. Loutkou je i; král, papež, guru, prezident republiky, předseda vlády, ministr, poslanec, senátor, celebrita, milionář atd. Vše je zde manipulováno a mnohá manipulace je nám chytře skrytá, a tak si naivně myslíme že jsme svobodní.

Jakýkoli odpor proti manipulaci je naivní a marný, problém je v tom že naše existence je o uspokojení závislostí. Bylo zde v minulosti mnoho pokusů o to abychom se měli všichni lépe ale ukázalo se, že je to utopie. Problémem byla vždy spolupráce, která optimálně nefungovala, hříšný člověk nebyl evolucí vytvořen na spolupráci, a proto budeme muset začít s tím že nahradíme globálně hříšníky za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, takto se promění peklo na ráj, nejsou na světě hříšníci tak zde není ani očistec.