Statistika odhaluje objektivní pravdu o konzumní civilizaci



Realita, ve které existujeme je zde díky matematice, pokud by zde nebyla matematika tak by zde nebyl; vesmír, čas, energie, prostor, život, informace, inteligence, láska, pravda, civilizace, internet, bůh atd. stvořitelem všeho je matematika. Matematika umožňuje zázraky, díky kterým je zde vše živé i neživé, co zde existuje, čím vyspělejší zázrak, tím vyspělejší musí být i matematika! V současnosti se dlouho snažíme o vytvoření umělé inteligence, která by byla lepší než lidská inteligence, celý problém je v tom že naše znalosti matematiky jsou malé, a tak i námi vytvořená umělá inteligence je na malé úrovni. Plýtváme časem a penězi na pitomosti, protože jsme pitomci, co nerozumí profesionálně matematice, lidi dělají chyby, protože nejsou profesionálové! 

Je to začarovaný kruh kdy se mnoho let něco optimalizuje a když je optimalizace hotová, tak se to přestane používat, protože se to nahradí něčím novým, co není optimalizované. Neustále se vymýšlí to, co je už dávno vymyšleno a otestováno, pokud něco nezvládneme po dobrém tak to řešíme po zlém, komu není rady tomu není pomoci. Musí přijít válka nebo pandemie, aby nám konečně došlo to, že musíme mnohé od základů změnit. Za krátkou evoluční dobu zde místo lidí bude umělá inteligence a autonomní inteligentní robot na akumulátory, lidi se eliminují globálně v krematoriu, nejsou lidi tak nejsou v matematice chyby. Ve snaze o to získat popularitu vznikají vymyšlené příběhy o mnohém, problém nastává v okamžiku, kdy následkem je to že lidi těmto příběhům naivně uvěří a potom chybují.

Lež se tak stala kaskadérem, který pravdu zastupuje v rizikové situaci, lhaní není lidský vynález, protože i v přírodě nalezneme snahu o lhaní, jediný rozdíl je v tom, že lidi umí mluvit a jsou i gramotní, a tak mají lhaní snadnější než rostliny a zvířata. Pokud je život boj nebo soutěž, tak logicky konkurentům neřekneme pravdu, protože bychom tak neuspěli, protože dobrota je žebrota. Tak jako je drogou slivovice a cigareta tak je i drogou lhaní, většina příběhů, co jsou populární to jsou lži, nebyl zde žádný; bůh v ráji, král v pekle, Ježíš Kristus atd. to vše jsou jenom vymyšlené příběhy, zázraky v realitě nejsou, protože v realitě platí jenom reálná pravidla jako je zákon příčiny a následku. Lhaní je možné díky tomu že dosud zde není inteligentní kontrolní globální systém, který by lidem zablokoval možnost lhát a tím i krást.

Podívejme se na to, jak by to zde vypadalo, pokud by lidi nemohli globálně tisíc let lhát a krást, skončilo by rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, vše by zde řídila jenom pravda a láska, nebyli by zde konflikty a války, skončila by zde; politika, náboženství, propaganda, cenzura, vandalismus, extrémismus, protekce, korupce, příživnictví atd. Mír je válka vedená jiným způsobem, pokud je kniha nebo film o válce tak je dlouho populární, logicky knihy a filmy které jsou plné míru, nejsou populární. Aby zde mohlo být rozdělní na mocné a bezmocné tak zde byla vytvořená kulturní společnost, kde je základem umělý mír, který z lidí udělal otroky a otrokáře. Prvním svatým lidském zákonem je všude mnoho tisíciletí dobrota k otrokářům a následkem je žebrota u otroků, vše je o musíš a nesmíš, to je základ pro to, aby se svobodný člověk po narození proměnil na otroka společnosti.

Jakýkoli odpor proti otroctví je naivní a marný, otrokáři mají k dispozici; moc, bohatství, reklamu, propagandu, cenzuru, konfidenty, vojáky, policajty, soudce, byrokraty, učitele atd. V minulosti bylo mnoho pokusů o to eliminovat otroctví, ale všechny pokusy selhali, problémem je to, že každý pokus o svobodu je lokální a tím je brán jako systémový problém který musí být násilně rychle eliminován, a tak je násilně eliminován okolím! Otroctví se tak za mnoho tisíciletí stalo svatou normou, která se nesmí nikde na světě porušit! Otroctví jako takové není systémový problém, pokud by otroctví optimálně fungovalo, proč otroctví optimálně nefunguje?

Problémem je u otroctví optimální prevence, je to jako u pandemie, pokud by zde byla optimální prevence, tak by zde nebyla možná pandemie Covid-19, která už dva roky způsobuje lidem veliké problémy. Ježíš Kristus hlásal optimální prevenci, ale narazil na to, že blázni měli strach ze změn, a tak byl blázny odsouzen k trestu smrti ukřižováním. Lidi, co mají spasitelský komplex, si koledují o to, že je blázni zabijí, blázni nestojí o to, aby je někdo spasil pomocí optimální prevence. Co je to vlastně optimální prevence? Je to obrazně jako když chodíte automaticky každý rok k lékaři nebo k zubaři, aby on mohl preventivně eliminovat vaše zdravotní problémy, každý problém se musí najít brzo, protože jenom tak jej lze snadno eliminovat.

Jakmile plevel hluboko zakoření tak je obtížné se jej zbavit, takovým plevelem jsou dneska ekonomičtí ubožáci, u kterých je veliká kriminalita. Optimální prevencí proti ekonomickým ubožákům, je globální zavedení každoročního testování od narození do smrti v nemocnici všech lidí na kvalitu a hodnotu, vadný genetický materiál se eliminuje v krematoriu, tím zde na věčné časy všude zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, pro nikoho nebude imunita nebo vyjímá, bláznů a ubožáků je na světě už jako sraček, a tak blázny a ubožáky evolučně spláchneme do sraček. Neustále se setkávám s tím, že si nemocní lidé myslí, že jsou zdraví, problémem je to že se nenechali správně vyšetřit u specialistů, každý člověk na světě se narodí s mnoha nemocemi a neví o tom, protože zde schází pravidelné vyšetření u specialistů, naše civilizace to je nemocnice, ve které nemocný léčí nemocné, nikdo z lidí na světě není zdraví! 

Většina lidských nemocí nejde vyléčit, správně bychom měli lidem zakázat chodit do školy a zaměstnání, protože jsou všichni nemocní, jenže kdo by potom platil daně? Pokud je zde problém tak hledáme příčinu tohoto problému, všechny nemoci jsou následkem toho že jsme nahradili; pravdu za lež, boj za mír, konkurenci za monopoly atd. Problémem je zde genetické kopírování pomocí sexu a špatná výchova v rodině, následkem je genetický zmetek, který způsobuje problémy svému okolí, protože stojí za hovno. Budeme muset ukončit proces rozmnožování pomocí sexu a moderní zaměstnanec se bude vyrábět v továrně a bude se jmenovat autonomní inteligentní robot na akumulátory. Vědci zadali geniální umělé inteligenci zajímavou otázku, proč žijeme jako lidi v konzumním očistci, a geniální umělá inteligence jim po dlouhé době správně odpověděla, žijete v očistci díky vašemu egoistickému vandalismu.

Vše zde jsou příčiny a jejich následky, a tak to že jsme všichni čerti co žijí v pekle, je následkem našeho egoistického vandalismu. Žijeme jako lidi asi milion let v egoistickém vandalismu, a tak jej už psychicky nevnímáme a považujeme jej bohužel za normalitu! Druhá světová válka se svými hrůzami v nahotě odhalila to, že žijeme v egoistickém vandalismu, kdy zde byli koncentrační tábory a veliké plynové komory kde se civilisti vraždili po milionech, aniž by zde došlo k jejich odsouzení k trestu smrti. Společnost selhala v tom základním lidském principu, ochrany lidského života před zbytečnou smrtí! V současnosti je zde pandemie Covid-19, která vandalsky vraždí na světě miliony lidí a příčinou je zase náš egoistický vandalismus, kdy jsme vytvořili obrovské koncentrace lidí na malém prostoru, a tím jsme vytvořili pro pandemii ideální prostředí. 

V naší dlouhé evoluční minulosti ten, kdo se pokusil poukázat na egoistický vandalismus konzumní společnosti skončil zle, jako mučedník Ježíš Kristus nebo Jan Hus. Propaganda a cenzura proměnila lidi na egoistické vandaly a následkem je peklo plné čertů ve kterém je dobrota žebrota. Jaký má smysl jít v pekle k volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí staří čerti, co myslí jenom na čertoviny! Chybu v naší civilizaci jsme konečně našli, a logicky by zde měla následovat snaha o eliminování této chyby, bylo by snadné povrchní řešení ale tím nic nevyřešíme! Budeme muset najít takové řešení které nebude povrchní a takovým řešením jsou GVKB čipy které se dají čertům do hlavy, čipy odpojí egoistický mozek od skutečné reality, a tak nebude moci už mozek dělat chyby, tak se konečně evolučně z čertů stanou andělé, co žijí ve virtuálním GVKB ráji. 

Myslíme, protože hovno víme, a tak chybujeme, naše myšlení má za následek vandalismus a tím i to že jsme čerti co žijí v pekle, na vše zde jsou dneska stroje a programy, a tak i na myšlení bude jenom umělá inteligence v počítači, je to o tom že nebudeme muset myslet se zbavíme všech našich problémů které z nás dělali ubožáky, už nebudeme potřebovat, aby nás někdo kontroloval a trestal za naše chyby, blahoslavení jsou ti, co jsou chudí duchem, protože mají v hlavě GVKB čip. Propaganda ve spojení s cenzurou dělá z lidí naivní pitomce, se kterými snadno manipulují ti, co zde mají moc a bohatství, pomocí protekce a korupce se zde vše stává pokryteckým divadlem ve kterém získají hlavní role ti co si hlavní role nezaslouží. 

Pokud by mohli politické volby eliminovat protekci a korupci tak by se politické volby zakázali, ekonomické otroctví je zde pevným bodem, kolem kterého se zde vše točí, za vším jsou zde dluhy, které stvořili ekonomické peklo. Stavíme obrazně vysoké domy bez základů a tyto domy nám brzo spadnou, o tom je; náboženství, politika, ekonomika atd. základem je kontrola kvality a eliminování všeho co je nekvalitní, podívejme se do přírody zde se neustále eliminuje vše, co je nekvalitní, protože je zde všude krutý boj o existenci, který neumožní existenci tomu, co je líné a hloupé, dobrotu si musí každý zasloužit o tom je fungující organizace. Je třeba pochopit to že amatérismus je luxus který si nemůžeme evolučně dovolit, pokud slepý vede slepé, tak všichni spadnou do ekonomické jámy, a tak budou mít díky bídě blbou náladu.

Pandemie je signál od evoluce a tento signál nám říká, pyšných pitomců je na světě jako sraček, a tak je třeba tyto evoluční sračky spláchnout do hajzlu! Lidi už neví, co je to svoboda, protože mnoho tisíciletí žijí v civilizaci, která je pro ně vězením, vězení považujeme už za svůj domov, vězení z nás udělalo evolučně čerty, a tak je pro nás vězení peklem. Vše vzniká díky příčině a následku, aby zde mohl být život tak zde musí být i smrt, aby zde mohli být bohatí lidé, tak zde musí být chudí lidé, následkem je napětí mezi bohatými a chudými, a to vede k násilí. Je to celé o tom, že pokud se k něčemu přiblížíme tak se musíme od jiného vzdálit, každý má tak svoji subjektivní pravdu a následkem je to že si nerozumíme, a tak je všude nenávist a lež. 

Vytvořili jsme mnoho způsobů, jak na krátkou dobu utéci z pekla do ráje, jenže tím se dostáváme do začarovaného kruhu závislosti na; sexu, lhaní, krádeži, drogách, víře v zázraky atd. Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory, najednou zde pro nás nebude práce za mzdu a zavede se každoroční testování lidí na hodnotu a kvalitu ten kdo v testování neuspěje bude eliminován v krematoriu. Vše to evolučně skončí tak že poslední malá skupina lidí bude za sklem v poslední zoologické zahradě na světě, nejsou zde čerti tak zde není ani peklo. Moc je návyková droga o tom nikdo nepochybuje! Konečně bude mít Andrej Babiš možnost řídit náš stát jako svoji soukromou firmu, kde je on majitelem a ředitelem současně.

Vše je zde jenom o kariéristických závodech, ve kterých je obtížné díky veliké konkurenci uspět, protože kariéristů je všude jako sraček. Je to o tom že dobytka je mnoho a plných velikých koryt je málo, a tak zde jsou kariéristické závody k plným velikým korytům a snaha se udržet co nejdéle u velikého plného koryta! Nevěřte tomu, co politici mediálně říkají je to jenom divadlo, ve kterém si politici hrají na to, co nejsou, z díla poznáte tvůrce dílo nemůže klamat a dílem politiků je to, jak funguje ekonomika, čím větší jsou daně tím hůře funguje ekonomika jde o to, aby se náš stát stal konečně daňovým rájem, kde žije mnoho milionářů, jenže to je utopie, protože to by se zde muselo provést mnoho nepopulárních změn.

Vše se dneska digitalizuje, a tak v pekle vznikla v roce 2001 virtuální zpovědnice pro čerty, čerti se zde zpovídají a pokud se mocným čertům něco ve Zpovědnici nelíbí tak potrestají čerty, co se přišli vyzpovídat tím, že jim smažou profil, nebo jim zablokují přístup do Zpovědnice. Jaký to má smysl, pokud se čert zpovídá čertům to přeci je pitomost? Problémem je to že čerti nevědí to, že jsou čerty a myslí si naivně to, že jsou lidi, to je stejné jako když si blázen myslí že je normální, myslet znamená hovno vědět, ano Zpovědnice je na hovno o tom to je. Kdo financuje stránku Zpovědnice? Stránku Zpovědnice financuje psychiatrická nemocnice v Bohnicích, administrátoři to jsou psychicky nemocní pacienti v této nemocnici a tím že mohou dělat na Zpovědnici administrátory se jim pomáhá psychicky.

Naštěstí návštěvnost této stránky je malá, protože většina čertů raději navštěvuje Facebook a YouTube, zde nemají problém s administrátory, co jsou psychicky nemocní, peklo je zde díky tomu, že zde vládnou jenom psychicky nemocní čerti, a proto zde jsou běžné; konflikty, revoluce, války, katastrofy, pandemie atd. Rozebíral jsem všechny nemoci, které nás trápí a dospěl jsem k tomu, že univerzálním lékem je jenom optimalizace, která eliminuje chyby v nás a okolo nás, optimalizace je jako úklid, který odstraní nepořádek a špínu. Nic nového pod sluncem, podívejme se do vesmíru a přírody zde vše optimálně funguje díky optimalizaci. 

S optimalizací musí přijít i nahrazení starého za nové kdy začneme globálně nahrazovat lidskou práci za práci kterou za nás udělají; programy, umělá inteligence, databáze, počítače, stroje, roboti, továrny atd. budeme se muset naučit tomu že se vše bude řešit na dálku a že zde už nebudou potřeba osobní kontakty a dojíždění do školy a zaměstnání. Abychom mohli nasadit všude optimalizaci tak bude nutné naprogramovat umělou inteligenci a začít vyrábět ve velkém autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde už nebudou k ničemu potřeba drazí státní zaměstnanci ani drazí vysokoškoláci. Přijde globalizace a tím se bude vše vyrábět ve velkém rychle a kvalitně za malé ceny. 

Pro lidi se zavede globálně na vše přídělový systém, aby lidi nemohli plýtvat časem a hodnotami, oddělí se globálně optimálně muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako egoistický invazní druh, a tak dojde k tomu, že už nebude na světě lidí jako sraček a nebude zde tak snaha o to, aby mezi sebou lidi soutěžili o to, kdo je lepší. Za evolučně krátkou dobu zde už nikde nebudou na světě lidi, a tak zde už nikde nebudou nemoci ani pandemie a války. Mír je válka vedená jinými zbraněmi, konflikt je zde všude od té doby, co existuje život, díky konfliktu je zde evoluční vývoj, který staré novým nahrazuje. Konflikt zde není jenom fyzický je zde i konflikt psychický, kdy mezi sebou psychicky bojujeme o to, co potřebujeme k tomu abychom se měli dobře. 

Často zde byli snahy o to, aby zde místo zla bylo dobro ale ono to nefungovalo, protože dobro si musí každý zasloužit, protože vše je zde o manipulaci pomocí odměny a trestu. Tak jako je konflikt mezi národy a náboženstvím, tak je zde i konflikt v našem těle a našem mozku, pandemie to je konflikt mezi viry a imunitním systémem, to, co je lepší vyhraje nad tím, co je horší, pokud zde není protekce. Válka a pandemie se stává problémem, pokud ji nemáme pod kontrolou, je to jako s řízením auta, kdy musíme mít řízení pod neustálou kontrolou. Schopnosti a možnosti člověka jsou limitované, a proto budeme muset začít vyrábět průmyslově autonomní inteligentní roboty na akumulátory, abychom tak měli k dispozici moderní vojáky, co nám zajistí vítězství.

Smrt je staré klasické filosofické téma, které se snaží odpovědět na to proč umíráme a jestli existuje i něco po smrti? Vše, co se narodí to jistě i zemře, smrt je zde jistotou, o kterou nestojíme, vše, co je živé to je naprogramovaný stroj, který časem přestane fungovat, a to je jeho smrt. Většinou zde platí to, že čím menší je stroj tím kratší dobu i funguje, velikým strojem je příroda, a tak příroda funguje i nekonečnou dobu, lidi, co zde mají pro společnost velikou hodnotu zde většinou i žijí déle než lidi, co zde mají pro společnost malou hodnotu. V přírodě je všude boj, a tak to co v boji neuspěje zemře, je to evolučně velmi kruté, ale zabraňuje to degeneraci a přemnožení nějakého druhu. Dva roky je zde pandemie, která násilně eliminuje to, co má slabou imunitu je to reakce přírody na to, že jsme se přemnožili a že jsme zdegenerovali, jakýkoli náš odpor proti pandemii Covid-19 je naivní a marný, lidí je na světě jako sraček! 

Je třeba konečně všude zavést testování lidí na jejich hodnotu a kvalitu, nehodnotné a nekvalitní jednice optimálně v krematoriu eliminujeme, protože nemůžeme zalévat plevel a krmit parazity, za posledních dvě stě let se počet lidí na světě zdesetinásobil a lidský věk se prodloužil na dvojnásobek, místo testování na Covid-19 budeme lidi každý rok globálně od narození do smrti testovat na jejich hodnotu a kvalitu, zaměstnavatelé potřebují hodnotné a kvalitní ekonomické otroky, a tak jim vyhovíme. Amatér se stává profesionálem díky tomu, že si zvykne na svoji práci tak že jí dělá bez chyb automaticky, čím více je práce nám vzdálená tím delší dobu nám trvá, než si na ni zvykneme to je logické. Velikým problémem je naše univerzálnost způsobená tím že jsme tak společností vychováváni a začínáme se specializovat až když jsme dospělí, a to je velmi pozdě. 

Práce je pro nás peklem nebo rájem to záleží na tom jakou práci děláme a jak jsme si na práci zvykli, na ubohé práce si nejde zvyknout, a tak tyto práce nikdo nechce dělat, a tak se tyto práce dělají za trest. Potřebujeme nutně začít nasazovat všude; programy, stroje, roboty, umělou inteligenci, optimalizaci, automatizaci, digitalizaci, globalizaci atd. Nestačí jenom měnit povrch budeme muset začít se změnami pod povrchem jenom tak proměníme peklo na ráj, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom je správná cesta do lepší budoucnosti ve které nebudeme už ubohými loutkami, které mnohé snadno ovládá, a tak je pro nás život peklem a z nás se tak stávají egoističtí čerti. 

V budoucnosti bude každý bílím oblakem, který vítr tvaruje a unáší nějakým směrem a oblak s větrem nebojuje, a tak se nerozčiluje, veškerý náš boj je naivní a marný, všechny cíle, které si stanovujeme jsou jenom iluzí, protože život nemá cíl, je to pulzující naprogramovaný evoluční proces ukončený jistou smrtí. Neustále slyšíme špatné zprávy, protože propaganda se snaží o to abychom měli špatnou náladu, protože pokud máme špatnou náladu tak jsme snadno manipulovatelní, a tak nás mohou elity nahnat do války nebo do továrny, dva roky je zde pandemie a toho využila propaganda, aby nás donutila žít v psychickém pekle kde není pravda a láska. Stroje neznají dobro a zlo, jejich mrtvá existence je bez pravdy a lásky, drogy umí proměnit lidi ve stroje bez pravdy a lásky, to vedlo k tomu, že zde vzniklo evolučně peklo plné čertů, co kouří cigarety a pijí slivovici. 

Čert je čertům peklem o tom to v pekle je, dobrota je pekle žebrota, a tak zde jsou konflikty a války, protože čerti mají v hlavě peklo. Politika a ekonomika v pekle je jako operační systém Windows, neustále zde jsou; aktualizace, záplaty, restartování, nové verze atd. nové verze požadují i nové počítače, a tím počítačem jsou čerti. Čerti se evolučně už nemohou zdokonalit, protože dosáhli evolučního vrcholu, a proto evolučně vzniknou noví čerti co se budou vyrábět v továrnách po milionech z kovu a umělé hmoty, půjde o autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, genetičtí čerti se přemístí z civilizace do rezervací a zde se oddělí samci od samic, aby se už čerti nerozmnožovaly jako egoistický invazní druh, vše je zde z pohledu evoluce dočasným evolučním experimentem, a tak se staré peklo nahradí za nové digitální robotické peklo.

Mnoho století čerti v pekle řeší, proč něco nemohou zvládnout snadno a rychle, láska je pevný bod, kolem kterého se točí osud každého čerta, podívejme se třeba na internet a obsah internetu zde platí z díla poznáme tvůrce, najít na internetu hodnotný obsah je jako hledat jehlu v kupě sena! Podívejme se třeba na otázku, jaký smysl má vesmír a život? Ve světě Stopařova průvodce po galaxii si pandimenzionální to bytosti položily za úkol najít odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec, a proto vybraly ze svého středu dva nejlepší programátory, aby sestrojili počítač, který ji měl vypočítat. A tento počítač jim skutečně po sedmi a půl miliónu letech dal jednoduchou odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec: 42. Na počítače není spolehnutí jsou to jenom hloupé stroje bez geniality.

Správnou odpovědí na otázku Života, Vesmíru a vůbec je; optimálně funguje jenom to co je bez chyb! Jakmile jsou zde chyby tak zde jsou problémy, nejhorší je to že se vládnoucí pitomci nepoučí ze svých chyb a pořád svoje pitomé chyby opakují a následkem je peklo ve kterém je dobrota žebrota. Peklo je tam kde paměť, plná informací, která umožňuje porovnávání a tím je zde strach z toho že se bude chybovat a tím budeme potrestáni. Na jednu stranu se po čertech požaduje samostatnost a na druhou stranu jsou čerti nucení k tomu, aby byli nesamostatní, následkem je peklo, ve kterém žijí čerti, co mají v hlavě peklo, protože nevědí, jak nechybovat a být dokonalými čerty v pekle. Není v pekle čert ten, co by se zavděčil všem čertům, a tak zde jsou mezi čerty konflikty a války.

Pandemie Covid-19 je varování které čertům říká, už jste zde nadělali mnoho chyb, díky kterým jste poškodili mnoho přírodní ráj a pokud s tím nepřestanete tak budete optimálně viry eliminováni a místo čertů zde budou GVKB autonomní inteligentní roboti na akumulátory, každé peklo je zde evolučně dočasně. Vše je zde o protikladech, pokud jsi samec tak miluješ samici, pokud jsi hlupák tak miluješ moudrost, pokud jsi čert tak miluješ Vánoční svátky atd. doba se za posledních dvě stě let v Praze mnoho změnila a vánoční svátky se nezměnili jenom se změnili dárky které si dáváme. Mnoho lidí dostane dárek, který jim udělá radost a někdo nedostane žádný dárek, protože nejsou na dárky peníze, protože je doba zlá a člověk má co dělat, aby se z něj nestal bezdomovec. Někde je zvykem dávat jako dárek peníze, to dělají nejvíce bohatí zaměstnavatelé. 

Často je zde výmluva že si dárky nezasloužíme, to říkají lakomí obchodníci, kteří vše berou jako obchod. Vánoční svátky nejvíce milují čerti, v pekle nejsou andělé o tom je naše konzumní peklo, ve kterém musíme neustále mezi sebou soutěžit a nikomu nemůžeme věřit, protože je zde všude mnoho konfidentů, co nás rádi podrazí. Je výhodné dělat něco ve velkém v továrně, a tak zde jsou i továrny na svaté lži. Vše začíná pohádkami, které dělají z dětí pitomce a končí to reklamou na nepotřebné zbytečnosti. Lžeme dokonce i sami sobě a tím se dostáváme do psychických problémů, a to řešíme většinou pivem a cigaretami. Ti, co nemají peníze na drahé drogy se modlí k bohu, to je taky návyková droga, ale je aspoň zadarmo a neničí naše tělo.

Továrnou na svaté lži je; rodina, škola, armáda, politika, náboženství, umění, reklama, propaganda, tisk, televize, rádio, internet atd. Dva roky je zde s námi pandemie Covid-19 a nikdo nečekal to, že se z pandemie stane sekta Covid-19 co mi připomíná sektu Svědkové Jehovovi, dveřmi je vyhodíte a oknem se vrátí. Stoupenci sekty Covid se nechávají očkovat a testovat, protože věří na to, že je to ochrání před smrtí, vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá! Z díla poznáme tvůrce o tom to všude neustále je, člověk je invazní parazit, statistika v nahotě odhaluje pravdu o člověku a jeho civilizaci. Zažil jsem jako dítě situaci, kdy byl sníh černý, protože z komínů bylo tolik popílku, že proměnili bílí sníh na černý sníh! Jak by vlastně vypadala příroda, pokud by evolučně člověk nevznikl, nad tím je se třeba konečně zamyslet! Příroda by vypadala všude jako ráj, ve kterém nikde není lež a nenávist.

Pokud zemře celebrita nebo prezident tak všude slyšíme dlouho jak je to pro nás velikou ztrátou, pokud ale zemře můj pes tak o tom nikdo neví, a přitom smrt mého psa je pro mě velikou ztrátou. Vše je zde o pokryteckém egoismu, každý čert se v pekle snaží o to, aby z dálky vypadal jako anděl nebo bůh. Představme si celebritu nebo prezidenta, jak ztroskotají sami nazí na malém tropickém ostrově bez lidí, a musí zde začít život bez výhod civilizace, nejspíše by zde zemřeli asi za jeden týden, větší šanci na přežití bych jim nedal! Bez civilizace a společnosti je každý člověk jenom ubožákem s nulovou hodnotou, jsme všichni jenom ubohé loutky, které snadno po celý život ovládá společnost a civilizace.

Podívejme se vědecky a statisticky na peklo ve kterém žijí čerti, v okamžiku, kdy jsme se začali stydět ta to, jak vypadáme a co si myslíme se z nás stali čerti co žijí v pekle, slovo čert jsme nahradili slovem člověk a místo čerti říkáme lidi, je to podobné jako když si cikáni říkají Romové, protože název cikán není už pro ně populární. Ve snaze o popularitu měníme u mnohého správné názvy, a tak místo pekla, je zde název civilizace, to že něco přejmenujeme je jenom pokrytectví, z čerta přejmenování anděla neudělá.

Propaganda a cenzura je v pekle nutná, s čerty to po dobrém nikdy v pekle nešlo, problémem pekla je to že se snažíme draho opravovat zmetky, podívejme se na všemocné vládce pekla, jsou to staří a nemocní čerti co jsou často těžce nemocní. Každý čert v pekle je evoluční zmetek, který nejde už evolučně opravit, problémem je to že zmetek vytváří zmetky, a tak je zde třeba pro čerty už 20 let stránka Zpovědnice, která je programovým neopravitelným zmetkem od té doby, co vznikla! Jak vlastně vzniká zmetek? Pokud zde není přirozená konkurence a je zde tak centralizace nebo monopol, tak následkem je příležitost k tvorbě zmetků, a tak zde vznikla bible.