Lidský dobytek potřebuje pastýře



Hodně idiotů má svůj idiotský blog. Proto mě napadlo, že napíši pár rad a typů, jak mít úspěšný blog. Doufám, že aspoň někomu poradím, když se návštěvníkovi na vašem blogu nezačne nic líbit do deseti vteřin, tak z blogu odejde. Z vlastní zkušenosti vím, že to tak dělám taky! Protože první dojem je nejdůležitější. Někdo tvrdí, že vzhled blogu není důležitý, vždyť je to jen vzhled, ne? Ne! Takhle to opravdu není. Žijeme v době, kde všichni všechno a všechny soudí na první pohled. Určitě uznáš, že kdybys navštívila dva blogy se stejným obsahem, ale jeden by byl v křiklavých barvách, všude všechno blikalo, tak si to raději přečteš na tom druhém, který vypadá rozumněji a je příjemný na oči. Také doporučuji, abys neměnil zbytečně vzhled blogu, protože uživatelé si tvůj blog budou hlavně pamatovat podle toho, jak vypadal. Když náhodou narazí na tvůj blog, uvědomí si, že už ho vlastně znají. Jednoduchost je velmi důležitá, ale to si většina idiotů ani neuvědomuje. Když už ten blog máte, udělejte co nejvíc proto, aby se idiotský návštěvník rychle a jednoduše orientoval.

Nemějte zbytečně moc rubrik, a pokud se bez nich neobejdete, použijte aspoň rozcestníky pro větší přehlednost. Skutečně nesnáším, když jsem na blogu, kde toho je na první pohled moc. Pokud máš blog, kde píšeš o svém psu, určitě tam nebude chodit moc lidí. Ale pokud ten blog rozšíříš a budeš tam psát o psech i více všeobecně, hned máš o pár návštěvníků více. Pokud máš jen nějaký nudný blog a nelíbí se ti, že ho moc lidí nečte, nezlob se na čtenáře, ale pokud nemáš zajímavý život, tak moc lidí o tvoje idiotské zážitky nestojí. Určitě chápete, co mám, na mysli. Aby byl blog idioty navštěvovaný musí mít zajímavé téma. Už zase máš na blogu zkopírovaný idiotský článek. Buď originální a nápaditý! Měj články, které nikdo nemá. Napiš si je tak, aby byly pro idioty velmi zajímavé. V originalitě na blogu ale nejde pouze o články, ale taky o vzhled blogu, nápad v přezdívce a tak podobně. Je toho prostě moc!

Pokud máš blog, kam nepřidáváš jen fotky, ale přidáváš i články, nezapomínej si hlídat pravopisné chyby a překlepy. Určitě i tobě vadí, když čteš zajímavý článek, ale je v něm tolik gramatických chyb a překlepů, že to až bije do očí. Nikdo neměl úspěšný blog přes noc, a proto se nemůžeš divit, že i když už máš blog starý pár týdnů, měsíců, že stále není tak navštěvovaný, jak si představuješ. Zkus se zamyslet a uvědom si, jaké pokroky jsi už od založení udělal. Pokud to jsou jen malé krůčky, uvědom si, že i malé krůčky jsou krůčky. Jen pár geniálních idiotů, dosáhlo větší návštěvnosti než si, kdy představovaly, až je to vyděsilo a začali se tomu věnovat už profesionálně. Neměj od blogu velké nároky, protože ty nároky vlastně chceš sama po sobě. Uvědom si, že veliká návštěvnost je u blogu všechno. Chápu, že tě idiotský blog nebaví, když návštěvnost není podle tvých idiotských představ, ale pokud budeš psát články, které idioty zajímají, návštěvnost se ti rychle zvětší.

Nezapomínej na to, že idiotských blogů a stránek je už na internetu miliony. Proto je určitě dobré mít adresu blogu, vzhled blogu, obsah blogu, ale i přezdívku, tak idiotsky originální, že se nemůže idiotům stát, aby si tě spletli s nějakým jiným idiotem! Určitě všichni dobře víme, jak těžké je získat stálé návštěvníky. Myslím si ale, že je úžasné mít aspoň pár stálých idiotů, kteří se k nám rádi vracejí. Také je důležitá komunikace s nimi, když už ti na blog napíší idiotský komentář, je slušné na něj idiotsky odepsat. A také neuškodí připsat k nim na blog k nějakému zajímavému článku komentář. Uvědom si idiote, proč idiotský blog vůbec máš? Určitě je hodně důvodů, proč mít idiotský blog! Uvědom si, co od idiotského blogu chceš, a zatím si jdi. Podle mě je nejlepší mít blog jako koníček. Jak moc často přidáváš idiotské články na blog? Jednou týdně? To idiote stačit nebude! Nemáš moc času na idiotský blog?

Doufám, že aspoň jakému idiotovi, můj idiotský článek pomůže! Jenom situace ví, co se vyplatí a co se nevyplatí, internet zadarmo se ekonomicky vyplatí, nejlepší je pro pochopení příklad, představme si, že bychom museli platit za to, že používáme inteligentní mozek, udělali by se inteligentní programy, které by změřili každý rok u každého člověka na světě od narození do smrti intenzitu používání mozku, a čím více by někdo mozek využíval, tím více by za to musel zaplatit státu na daních. Internet je moderním digitálním globálním mozkem, díky kterému můžeme vyřešit snadno a levně mnoho problémů. Pokud vysoké daně a vysoké poplatky mají omezit naše chybování, tak musí konzumní společnost odměnit logicky to, když jednáme správně logicky tím, že internet a mnohé jiné je zde pro nás zadarmo. Ostatně neříkám zase nic zásadně nového, podívejme se vědecky a statisticky do přírody, zde je přírodou trestáno to, co je chybné, a odměněné to co je správné.

Mnozí namítnou že tím se sníží zisky těm, co inkasují peníze za to, že lidi internet používají, to je pravda ale je to jako s reklamou, investice do reklamy sníží náš zisk, ale zvednou rychle náš odbyt, a tím se zaplatí investice do reklamy. Drahý internet je jako bychom stavěli domy bez dobrých základů, a tak by nám levné domy často spadli na hlavy. Na počátku nebyla elektronika mobilní, a měla velikou spotřebu elektřiny, díky vědcům a technikům, byla možná evoluce u elektroniky, a tak vznikla mobilní elektronika, která se neustále přizpůsobovala uživatelům elektroniky. Konzumenti dostali k dispozici malá rádia, která byla vybavena malými kazetami, které nahradili gramofony. Analogové technologie lidem dlouho stačili, a potom přišla kvalitní hudba na digitálním disku, a tím začala vznikat digitální elektronika, která se po čase stala i mobilní. V té době začali vznikat i osobní počítače, a později i globální internet, největší evoluční změnou byl vznik internetu, internet je pro lidi obrazně jako něco, když se zavedla gramotnost a potom tisk knih a časopisů.

Digitální systémy se stali pro lidi návykovou drogou, a pokud je nemohou svobodně často využívat, tak z toho mají stres a deprese. Často se hovoří o škodlivosti elektroniky, vše má zde pro člověka klady i zápory, klady bereme jako samozřejmost, a zápory bereme jako by to byl boží trest! S příchodem digitální elektroniky, vznikla potřeba začlenit tento nový systém do naší kultury, tak abychom s ním neměli problémy, mnoho zlých lidí, začalo používat elektroniku jako digitální zbraň, aby tak mohli snadněji konat zlo, konkurentům a nepřátelům, a tak museli začít vznikat kontrolní elektronické systémy, které znesnadní zlým lidem, používat elektroniku ke konání zla. Tolik k tomu, co bylo, a co je zde dneska? Dneska je zde vše o sociálních sítích, jde nejvíce o Facebook a Twitter, návykovost je zde stejná, jako při kouření cigaret, a ničí to lidi psychicky stejně jako kouření cigaret.

Problémem se začalo stávat neslušné chování lidí, na virtuálním globálním systému, následkem začalo být vyžadování registrace, aby se tak snadněji mohl eliminovat sobecký psychicky nemocný člověk, z virtuálního systému. Digitální systémy začali o lidech získávat mnoho informací, a tak anonymita začala být pro zlé lidi problémem. Najednou se zde vyskytnul GVKB a on nastavil lidem psychické zrcadlo, a oni spatřili o sobě čistou pravdu, a uvědomili si, že ten, kdo každý den nečte to, co GVKB napíše na internet, ten je ještě Neandrtálcem. Na počátku vzniku problému s tím že dobytek potřebuje pastýře bylo to, že se opice naučili sobeckému mluvení, a tak se z opice pomocí dlouhé evoluce stal lidský dobytek. Sobecké mluvení je pro lidský dobytek svatou prioritou, a tak místo tvoření toho co je evolučně správné, je zde u lidského dobytka jenom sobecké mluvení. Jelikož lidský dobytek má špatnou paměť tak vznikla gramotnost a bylo možné lidské mluvení zaznamenat a uchovat pro budoucnost, aby lidský dobytek v budoucnosti věděl, to, co v minulosti sobecky zde mluvil svatý lidský dobytek.

Takto začala vznikat svatá kultura pro lidský dobytek, která byla lidskému dobytku svatá, svatá kultura procházela logicky evolučním procesem, podle existenční situace ve které existoval lidský dobytek, vzniklo globálně velmi mnoho svatých kultur, které se od sebe v mnohém lišili, a tak zde vznikli veliké konflikty mezi svatými kulturami, a často tak docházelo k tomu, že svaté kultury, vraždili jiné svaté kultury, ve svatých válkách, to se děje bohužel neustále, dosud tento problém ještě nebyl optimálně, pomocí globalizace svatých kultur vyřešen. Lidský dobytek potřebuje pastýře, často nějaký veliký lidský dobytek si nasadí masku pastýře, a hlásá já jsme váš správný pastýř, následujte mě, a budete se mít zde dobře. Adolf Hitler je moderní ukázkou svatého pastýře, kterého lidský dobytek následoval, nakonec tento nacistický svatý pastýř zbaběle spáchal sebevraždu, když byl poražen konkurenčními nepřáteli. Pastýře nemůže dělat lidský svatý dobytek, to nebude ekonomicky a ideologicky optimálně fungovat, to si musí konečně lidský dobytek globálně trvale už uvědomit!

Proč nemůže být svatým pastýřem lidský dobytek? Svatý otec je jenom na nebesích, a nemůže být zde na zemi jako lidský dobytek, tím svatým otcem nad námi jsou evoluční chyby, díky evolučním chybám je zde vše dočasně, protože evoluční chyby mají za následek u všeho jistou dočasnost a pomíjivost! Lidskému svatému dobytku, co si zde hraje na svaté pastýře, vadí nejvíce dočasnost a pomíjivost, a tak se snaží vytvořit takové svaté; náboženské, politické, ekonomické, vědecké, umělecké atd. ideologie, co zde budou na věčné časy, protože jsou správné a svaté. Zde se dostáváme k mravním přikázáním, co se snaží lidskému dobytku říci, co mu má být svaté a co je zde hříšné, nejprve se lidskému dobytku zakázalo to, aby se v konfliktech zbytečně zabíjel, protože svatý pastýř chtěl mít veliká stáda lidského dobytka. Jenže když zde bylo mnoho lidského dobytka, tak bylo málo prostoru pro lidský dobytek, a následovalo logicky zabíjení lidského dobytka ve válkách o hodnotná teritoria.

Svatý otec, co je nad námi, vloží jistě do všeho evoluční chyby, aby zde vše v nás a okolo nás bylo dočasně, každý lidský svatý zákon, a každá lidská svatá regulace, je zde proto jenom dočasně, vše je zde jenom marnost a honba za svatými iluzemi! Je to jako s restartováním operačního systému Windows, něco píšete na počítači a najednou se počítač restartuje a vy přijdete o to co jste napsali, život je cesta bludištěm a pokud někdo najde východ z bludiště tak jenom vstoupí do jiného bludiště, příčnou je to, že stvořitelem vesmíru a života, jsou evoluční chyby! Cenzura v diktaturách bránila žebrákům se projevit na veřejnosti, s příchodem internetu, dostali ekonomičtí žebráci možnost se na internetu projevit tím, že si založili ubohé blogy, nebo psali na různá ubohá fóra, někdy zase psali i komentáře k cizím článkům. V konzumní civilizaci vlastně už není nikdo psychicky normální, protože civilizace je velikým konzumním blázincem, ve kterém žijí jenom blázni, jediný rozdíl mezi blázny v civilizaci je v tom, že ten, kdo se nijak neliší od většiny bláznů, je v tomto civilizačním blázinci považován za normálního slušného člověka. 

Proč nám vlastně tolik vadí lidé, co se liší psychicky od druhých a odmítají být stejní blázni jako ostatní? Pokud se někdo zásadně liší, nemůžeme na něm už parazitovat, a proto nám takový člověk vadí, naopak milujeme a hledáme marně lidi, na kterých je možné snadno parazitovat, bohužel takových lidí je už zde veliký nedostatek. Aby zde mohl člověk ekonomicky a mocensky vyrůst, musí se naučit tomu, jak optimálně na cizích parazitech parazitovat. Je to obrazně jako ve sportu, i zde jsou ligy, kde v první lize jsou ředitelé a v poslední lize jsou nezaměstnaní a ti co pracují za minimální mzdu, obrazně je zde mocenská a ekonomická pyramida, kde na vrcholu je ráj a dole je peklo. Největšími lidskými blázny byli svatí mučedníci, oni chtěli, aby lidi na sobě sobecky neparazitovali, a odpouštěli si rádi vše zlé, vždyť dobrota je v konzumním očistci jenom žebrota! Každá lidská svatá ideologie je postavená od pradávna na dobrotě k cizím lidem, dobrota k cizím lidem z lidí dělá logicky žebráky a ubožáky, co musí uboze žebrat o práci a jídlo.

Podívejte se na automobily, jak s nimi zacházíme, pokud je automobil už starý, tak jej recyklujeme a není zde žádný sociální systém, který by se staral o staré automobily, proč to samé neuděláme s nekvalitními lidmi, zavedeme povinné globální testování kvality každý rok u každého člověka na světě, a ten kdo bude fyzicky a psychicky podprůměrný, ten bude ekologicky eliminován. Podprůměrní lidé jsou pro naši konzumní sobeckou společnost největším problémem, jak ekonomicky, tak i ideologicky, protože mi píší ubohé šílené komentáře, k mým nadprůměrně dokonalým pyšným svatým myšlenkám. V budoucnosti budou všichni lidi nazí a hladoví, příčinou budou čipy ve všech lidech, z lidí se stanou ekologičtí roboti ovládaní globální umělou inteligencí. Nebude zde už u lidí pyšnost ani sobectví, smyslem života bude jenom profesionální práce, pro umělou inteligenci, k jídlu zde budou jenom potravinové granule, a zapíjet se budou vodou.

Vše se dneska digitalizuje a je jenom logické, že i člověk se musí digitalizovat, aby on mohl zde v digitální civilizaci bez problémů existovat. Nano roboti budou lidské tělo neustále opravovat a optimalizovat. Změní se díky nano robotům složení naší krve, a tím se eliminují viry a paraziti, co nám sobecky škodili, a pokud člověka kousne had, tak se člověku nic nestane, a jedovatý had rychle zemře. Nebudeme už muset spát, protože roboti nespí, tím nebudeme ani potřebovat existenční místo, kde bychom trvale bydleli, a měli zde svoje věci. Pokud je zde nějaký subjekt nebo objekt na nízké úrovni, tak příčinou je to, že je on na začátku růstu svojí úrovně, a pokud bude mít k růstu optimální podmínky, tak bude zde i rychle růst jeho úroveň, a tím i jeho hodnota zde. Mnoho subjektů a objektů, nemá k růstu svojí úrovně optimální podmínky, a tak jejich úroveň zde neroste, a tím zde nemají pro okolí hodnotu.

Často je zde slyšet tvrzení, že díky silné vůli, je možné dosáhnout růstu úrovně, jenže statisticky se jedná jenom o vzácnou výjimku z pravidla! Jednotíme řepu, aby nám řepa vyrostla, a to samé je třeba vykonat i tam, kde je potřeba u subjektů a objektů, hodnotový rychlý růst, vše, co dáváme to i dostáváme, vše je zde tržní obchod, ve kterém se musí zaplatit za hodnoty, které potřebujeme. Nejdůležitější je dneska u subjektů a objektů, růst u informačního a programového systému, období, kdy se vše řešilo fyzickou silou končí, a místo fyzické síly, nastupuje síla informací a programů, kdo dneska ještě čte staré knihy? Každý dneska čte jenom nové elektronické knihy, nebo čte to co je na internetu, nároky konzumentů narůstají, obchodní a vědecké informace, které před rokem měli velikou hodnotu, jsou už dneska z internetu většinou vymazané! Je to dlouhé to nebudu číst, nikdo nebude poslouchat na internetu dneska dlouhá morální svatá stará kázání, každý potřebuje poslouchat to, co mu umožní růst jeho programů a jeho informací, aby se tím zvedla jeho úroveň, a tím i jeho hodnota.

Ten, kdo se díky víře ve svaté staré nesmysly, rychle optimálně nepřizpůsobí digitální době, ten se stává nepřizpůsobivým zbytečným ubožákem, a jeho úroveň rychle klesne tak, že se z něj stává jenom ubohá informační a programová nula, co zde marně žebrá o hodnoty. Náš geniální prezident Miloš Zeman mně otevřel oči, v naší konzumní globální centralizované civilizaci, žijí jenom samí pyšní Neandrtálci, a proto je zde globální ekonomická a sociální krize! Moderní zaměstnavatelé nechtějí zaměstnávat pyšné neandrtálce, co chybně a pomalu pracují, moderní zaměstnavatelé chtějí zaměstnávat digitálního člověka, který nemá už Neandertálské genetické tělo, ale je jenom digitálním genetickým mozkem, který dálkově ovládá roboty a automaty z globálního podzemního skladiště lidských digitálních mozků, kde jsou miliardy lidských mozků, v plastových kontejnerech.

Lidské tělo do moderní digitální civilizace nepatří, místo lidského těla zde budou robotická těla, vše je dneska už na dálkové ovládání a proč by tedy logicky naše tělo nemohlo být na dálkové ovládání. Poškodíte si mnoho robotické tělo při práci, tak se nic neděje, okamžitě získáte jiné robotické tělo, a poškozené robotické tělo se v servisu opraví, nebo se optimálně recykluje. Pro zaměstnavatele má hodnotu dneska jenom náš mozek, on je továrnou na zisk, tělo člověka nemá pro zaměstnavatele žádnou hodnotu. Bohem je zde všemu jenom evoluce, a tak vše postupuje evolučně dopředu, to, co se evolučně zastaví, to nefunguje a je to v krizi. Podívejme se na naše děti, jak u počítačových her tráví mnoho času, děti se už připravují na dobu, ve které nebudeme mít těla a budeme jenom mozkem který ovládá robotické tělo, a tak toho dokáže mnohem více než když byl mozek omezen genetickým tělem, a vypadal tak člověk jako zaostalý Neandrtálec, který pije slivovici a kouří cigarety.