Psychopati milují jenom sami sebe



Invazní parazit první kategorie to je člověk, války v nahotě odhalují pravdu o člověku, nepřátele musíme zabíjet a přátele nesmíme zabíjet o tom je naše kultura, mnoho nepřátel si zde proto hraje na přátele abychom je nezabili. Podívejme se na potraty a antikoncepci, přemnožili jsme se, a navíc jsme zdegenerovali, dítě je nám jenom na obtíž, měli bychom zavést prodej ročních dětí v dražbě, když by nějaké dítě nikdo v dražbě nechtěl tak bychom je utopili. Vše je dneska už jenom o penězích, láska a pravda je zde jenom za peníze, dobrota je zde jenom žebrota. Nacistické plynové komory odhalili to, že jsme jenom čísla ve statistice, miliony mrtvých ve zbytečné válce to je statistika, smrt celebrity to je tragédie! Přichází doba digitální kontroly, místo výpovědi kvůli maličkostem, se budou nepotřební zaměstnanci dávat do masových konzerv společně s drůbežím separátem. Dalším problémem současnosti je narůstající nedostatek dobré práce, dobrá práce se dává počítačům a strojům, na lidi zbývá jenom špatná práce, která je logicky i špatně zaplacená, najednou budou roboti vyrábět roboty a roboti nás začnou dávat globálně do masových konzerv, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Političtí ubožáci rozhodují o nás bez nás, není to jenom problém jenom u našeho národa, jde o celosvětový dlouhodobý problém, který je zde od vzniku ideologie, což je mnoho tisíc let, co mocní a bohatí ubožáci rozhodují o nás bez nás. Je třeba si uvědomit, že jaké je centrum systému, takový je logicky i systém, je to jako u operačního počítačového systému Windows 10, čím kvalitnější je zde jádro tím lépe logicky operační systém i funguje. Ten, kdo zažil zhroucení svého operačního systému a nemožnost jej obnovit, ví velmi dobře, o čem mluvím. Jak je to možné že se do centra našeho civilizačního systému dostávají snadno političtí ubožáci a oni potom chybně rozhodují o nás bez nás? Náš systém ve své podstatě funguje na principu dogmatické sekty a je jedno jestli zde jde o; politiku, náboženství, podnikání, rodinu atd. Za každým lidským řídicím systémem, bez výjimky, najdeme principy z fanatických sekt, klasickou známou ukázkou je Fašismus a Adolf Hitler, zde nikdo nepopírá to, že tento systém byl silně sektářský a ten kdo se proti tomuto systému pokusil postavit, byl rychle zlikvidován.

Základním sektářským principem je snaha o přeprogramování lidského myšlení a promění lidí v ubohé tupé poslušné stádo, ten, kdo se pokusí tomuto ideologickému dezinformačnímu tlaku naivně vzdorovat, je za to logicky tvrdě potrestán. Dal jsem si tu práci, a prostudoval jsem veliké množství odborných knih a porovnával nejrůznější současné názory i názory lidí za minulosti, mění se u tohoto problému jenom povrch, ale v hloubce je pořád ona fanatická sekta, která je v každém člověku jako larva a trpělivě čeká na příležitost, aby vyrostla a proměnila člověka v ubožáka který má snahu postavit koncentrační tábory a zde likvidovat průmyslově svoje odpůrce, a jiný ksindl. Vše zde to jsou jenom příčiny a následky, jelikož chodíme oblečení tak naše sexuální energie je využívaná k manipulaci s druhými lidmi, čím silnější je zde top politický samec, tím větší zde on má i moc a bohatství.

Války to jsou jenom konflikty, mezi top politickými samci o to, co tyto top samci mnoho milují a potřebují, co na tom že ve válkách zemře veliké množství lidí, sektě nezáleží na tom, že zde jsou lidské ztráty, jí jde jenom o to, aby ona vyhrála boj o to, co sekta miluje a potřebuje. Jediná možnost, jak tento starý problém konečně vyřešit, je předat veškerou moc a bohatství počítačům a internetu, bude zde GVKB elektronický bodovací anonymní systém, a ten kdo bude mít zde málo bodů, bude eliminován do GVKB masové konzervy, aby on nepřekážel zde těm, co mají mnoho bodů. Díky GVKB bodovacímu systému skončí naše špatné závislosti, protože ten, kdo bude mít jakékoli špatné závislosti, ten zde bude systémem automaticky eliminován do GVKB masové konzervy, i v přírodě dochází k tomu, že je vše ubohé automaticky likvidované, za chyby se musí platit životem, dobrota je žebrota. Ano, zbabělci a lenoši nám kralují. Z díla spatříme tvůrce, jaké je dílo těch, co nám zde dlouho kralují?

Tím dílem je zde zaostalost u; ekonomiky, politiky, umění, vědy, techniky, zdravotnictví, školství, dopravy, rodiny atd. Ano, zbabělci a lenoši nám kralují, je to tak snadné, použít násilí, k parazitování těch, co jsou nahoře, na těch, co jsou dole, z dálky může ten, kdo kraluje vypadat krásně, z blízka poznáme, že je to egoistický bezcharakterní kariérista. Nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají, bohatství je nemocí konzumní společnosti, zaostalá pracující třída je snadno manipulovatelná těmi, co jsou nahoře, otroctví neskončilo, jenom se evolučně změnilo tak, že místo okovů, zde jsou veliké dluhy. Dluhy vše zde zotročili, a dělnickou třídu tak proměnili v ubohý ksindl, s nulovou hodnotou. Každá doba má svoje svaté chrámy, dneska je tím chrámem veliké nákupní centrum, plné zboží, které je luxusní a tím pádem i drahé. Bohaté národy plýtvají ve velkém hodnotami, protože parazitují na chudých národech, v bohatých národech je nejvíce milionářů, milion milionářů dneska vlastní většinu světového bohatství, tyto milionáře poznáte podle toho, že mají služebního řidiče a sekretářku.

Vše je o prioritách, to, co milujeme to je pro nás prioritní a na tom nešetříme, milionáři milují jenom sami sebe! Je třeba pochopit, že lidi už nejsou dobytek, který nutně potřebuje svaté pastýře, nadbytek vytváří logicky nedostatek, je třeba globálně zavést čipový přídělový systém na vše co má zde hodnotu, zavede se globální čipová GVKB kontrola všech lidí a evolučně chybní jedinci skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem. Kontrola je prioritou, a nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, místo titulů a jmen, lidi budou mít jenom globální statistická čísla, a bude zde globální pracovní povinnost dělat to, co je potřeba, práci si nebude nikdo hledat, ale bude jí mít každý den v roce přidělenou GVKB umělou inteligencí, skončí temné období, kdy se někdo stal egoistickým prezidentem nebo egoistickým ředitelem, v kancelářích budou sedět jenom GVKB roboti, a lidi zde budou jenom na fyzickou špinavou práci, o kterou hodnotní kvalitní GVKB roboti nestojí.

Vše jde naprogramovat a optimalizovat natolik že vše funguje rychle a levně, takto pravda a láska konečně na věčné GVKB časy zvítězí nad nenávistí a lží, skončí problémy s egoistickým dogmatickými diktátory, vše se dneska dělá ve velkém a je jenom logické to že všemu bude vládnout jenom GVKB systém, z lidí se stanou obrazně dostihový vyšlechtění koně, ten, kdo v závodě přes životní překážky selže, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem. Ego, jenž jsi v nás, přijď království tvé egoistické, buď vůle tvá egoistická jak nahoře, tak i dole. Úspěch a štěstí dej nám dnes, a odpusť nám naše amatérské chyby, a neuveď nás v pokušení, být dobří ke zlým lidem, ale zbav nás od našeho toužení, co je nám soužením. To je optimální GVKB modlitba, pro ty, co budou žít v optimalizované GVKB civilizaci.

Vše jde naprogramovat optimálně tak, abychom mohli ekonomické příživníky optimálně eliminovat do masových konzerv, co bylo, to bylo, teď bude mít vše pod kontrolou GVKB globální umělá inteligence a ta to spočítá všem ekonomickým příživníkům, nebudou zde pro nikoho výjimky ani imunita, v masové konzervě společně s drůbežím separátem skončí i prezidenti a ředitelé. Jak si to tady uděláme takové to zde i budeme mít, nejsme tak bohatí, abychom mohli zalévat plevel a krmit parazity, o tom je ekonomika a politika, dobrota byla a bude vždy jenom žebrota, život je o tom že z díla se pozná tvůrce. Evoluce to je továrna na experimenty, člověk to byla testovací verze a finální verzí je GVKB robot, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše jde vyřešit, pokud nejsme líní, dlouho hledat optimální řešení. Pokud jsi zde na hovno, nediv se tomu, že jsi v prdeli. Vše je o tom nebýt zde na hovno, problém je v tom že lidí je všude jako sraček, a z hovna nikdo bič neuplete, ti, co jsou nahoře, z vysoka serou na ty, co jsou dole, o tom to zde všude je.

Je to na hovno chodit na ubohé sociální sítě, protože zde jsou jenom samé sračky, co stojí za hovno. Vše je zde o tom se dobře na vše vysrat z vysoka, problém je že dostat se nahoru může jenom bezcharakterní elita, a ta se nahoře dobře opevnila. Egoistické kariéristické závody jsou všude, z díla se pozná tvůrce, podívejme se na dílo těch, co jsou nahoře a rozhodují egoisticky o nás bez nás, jejich dílem je deprese u; ekonomiky, politiky, náboženství, umění, vědy, techniky, rodiny atd. slepý nemůže vést slepé! Kontrola pořádku je pro politiku a ekonomiku prioritou, pokud je zde nějaký člověk ekonomickou a politickou špínou, tak se dá do GVKB masové konzervy, společně s drůbežím separátem, vyčistíme to tady globálně od egoistického ksindlu, se kterým zde jsou jenom samé ekonomické a politické problémy. Dobrota k egoistickému ksindlu je zdrojem naší žebroty, umělá GVKB inteligence bude vše mít pod digitální globální kontrolou v reálném čase, a ona bude dávat do GVKB konzerv egoistický ksindl, který lže a krade, takto zde láska a pravda, zvítězí nad nenávistí a lží, na věčné GVKB časy. Proč lež zvítězila nad pravdou, a nenávist zvítězila nad láskou?

Výhody a jistoty umožnili to, že lež a nenávist zde všemu kraluje, a dobrota tak zde žebrota je. Ano, bude líp těm, co zde mají výhody a jistoty, a bude hůře těm, co zde nemají výhody a jistoty, o tom to zde všude už milion let je! Otroci zde byli a budou do té doby, dokud zde budou egoisti, nejsou egoisti, tak není ani otroctví, ego je manipulátor, který je v každém egoistovi, deprese je způsobena tím, že ego nemůže manipulovat. Pokud něco nejde už opravit, musíme to novým nahradit, a tak nahradíme egoisty za roboty, nejsou egoisti tak nejsou s egoisty problémy, egoisti skončí v masových konzervách společně s drůbežím separátem. Roboti budou vyrábět roboty a robot prezident bude vyznamenávat roboty, svaté písmo se upraví tak, že stvořitelem robotů byl svatý robot, a on stvořil všechny roboty ke svému obrazu, egoistický člověk se vymaže z minulosti robotů. Ego, jenž jsi v nás, přijď království tvé egoistické, buď vůle tvá egoistická jak nahoře, tak i dole. Úspěch a štěstí dej nám dnes, a odpusť nám naše amatérské chyby, a neuveď nás v pokušení, být dobří ke zlým lidem, ale zbav nás od našeho toužení, co je nám soužením. To je pravá modlitba, kterou používal Ježíš Kristus, bohužel svatá cenzura tuto modlitbu zakázala, a vytvořila falešnou ubohou náhražku.

Teoreticky by optimalizace a modernizace měla eliminovat dlouhé čekání, prakticky tomu tak není, heslem moderní doby je rychle a levně, jenže najednou je zde problém, který vytvoří dlouhé čekání, se kterým jsme nepočítali. Příkladů bych mohl uvést obrovské množství, a pokud půjdeme do hloubky příčiny, která způsobila dlouhé čekání, tak dospějeme k chybám v nás a okolo nás, chyby jsou, jako plevel, který roste, aniž by jej někdo sázel, nechybují jenom lidi, chybují i programy. Nejvíce chyb je způsobeno inteligencí, inteligence je továrnou na chyby, čím více je někdo inteligentnější tím více i chybuje, moudrý se poučí z chyb druhých, a hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb. V moderní době je i moderní čekání, spustíte nějaký program a musíte dlouho čekat na to, až ten program udělá to, na co je naprogramovaný, někdy je problém takový program vypnout, a cholerici tak restartují počítač. Jsou i politické programy, které spustí nějaká politická amatérská organizace, a je potom problém tento chybný sociální program vypnout, a mnoho lidí proto odcestuje jinam, kde neběží tento vadný politický sociální program, který pracujícím bere násilně peníze, a dává je nepřizpůsobivým příživníkům a jinému egoistickému ksindlu.

Abychom něco pochopili, musíme se k tomu přiblížit, a tak použijeme obrazně mikroskop, abychom se přiblížili k cikánům, co se nedávno egoisticky přejmenovali v EU na Romy. Vše zde je jenom energie, hmota je jenom hologram a život to je inteligentní hologram, každý člověk je originální dočasný inteligentní hologram, složený z mnoha miliard hologramů, některé hologramy jsou hodnotné a jiné nemají žádnou hodnotu, cikáni patří do kategorie hologramů, co nemají žádnou hodnotu, protože o tento druh hologramů není na pracovním trhu zájem. Řešením je v EU zablokování rozmnožování u těchto hologramů pomocí sterilizace, u hologramů, co mají schopnost se rozmnožovat. Všimněme si toho, že invazní druhy se velmi rychle rozmnožují díky tomu, že zde nemají přirozeného nepřítele, který by jejich počet udržoval na optimálním počtu. Ekonomicky podpoříme v EU inteligentní hologramy, co zde platí vysoké daně, díky tomu že mají vysoké vzdělání, jde zde jenom o optimální EU regulaci, která rozdělí hodnotné od nehodnotného, zalévat plevel a krmit parazity je přeci v EU chybou.

Nejde zde v EU o diskriminaci a rasismus, jak si myslí subjektivně cikáni, jde zde o čistý demokratický EU kapitalismus. Proč stát vyhazuje peníze z okna? Vše je o parazitování, nadbytek pro parazity vytváří nedostatek pro hostitele, z utrácení za luxus snadno odhalíme parazity, je zde jednoduché řešení, nahradíme egoistické lidi za inteligentní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi vždy měli sklony k egoismu, a s tím nejde nic udělat. Když něco nejde opravit tak se to nahradí něčím co je nové, vše je zde evolučně dočasně, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou vyrábět roboty, lidi skončí v masových konzervách společně s kuřecími separáty.

Moje koncepce je jednoduchá, modernizace a optimalizace, skončí období amatérismu, ve kterém se plýtvalo časem a penězi ve velkém, podívejme se do podnikání a obchodu, místo člověka, který se staral o vratné lahve, je zde automat, místo pokladní, která v obchodě seděla za pokladnou, je zde automat, máme zde bankovní automaty, co vám vydají peníze, když do nich dáte kreditní kartu, máme zde automatickou pračku, myčku na nádobí, myčku na auta, brzo zde budou taxíky bez lidského řidiče atd. s příchodem umělé inteligence nastane dominový globální efekt výpovědí u velikého množství zaměstnanců, vše jde naprogramovat a automatizovat, práce za mzdu pro lidi nebude! Podívejme se na to, jak dochází k tomu, že se lidi v nějakém národě mají líp, co je tou prioritní příčinou? Tou příčinou je modernizace a optimalizace, mohou politici zajistit u nás modernizaci a optimalizaci?

Politici nemohou zajistit u nás modernizaci a optimalizaci, protože jsou jejich možnosti limitované, kdo tedy může u nás zajistit modernizaci a optimalizaci díky které nám bude líp? Modernizaci a optimalizaci mohou zajistit jenom ti, co mají nadbytek peněz, a jsou ochotní a schopní u nás tyto peníze investovat do modernizace a optimalizace, před takovou investicí se dělá nejprve odhad toho, jestli se investice vyplatí a pokud ten odhad ukáže, že se investice nevyplatí, tak se hledá jiný národ, kde se investice vyplatí. Ano, jsme na černém seznamu míst, kde se investice do modernizace a optimalizace nevyplatí, je možné se nějak dostat z tohoto černého seznamu? Možné to je, ale to by znamenalo mnoho nepopulárních politických rozhodnutí, a takové nepopulární rozhodnutí politici neudělají, protože by si podřízli větev, na které sedí. Stát by musel snížit svoje veliké provozní náklady natolik, aby se mohli snížit; daně, cla, poplatky atd. stát je ekonomicky negramotný, a proto je tak zadlužený a tento dluh neustále narůstá.

Dalším problémem je to, že jsme vše prodali levně cizincům, a tak zisk z naší práce odchází logicky do ciziny, stát neustále vymýšlí něco co je už v cizině dávno vymyšlené a otestované praxí, stát nemá koncepce, které by vedli ke správným změnám, slepá vláda, zde vede slepý národ, to nemůže ekonomicky fungovat. Vím jak být snadno a rychle bohatý? Je to jednoduché stačí se správně specializovat, a být lepší, než je konkurence, je to jako ve sportu, kde vyhrají jenom ti, co jsou nejlepší, a tak jsou slavní a bohatí. Většina lidí hledá zázračné návody, ale v realitě tyto návody nefungují, realita je o konkurenci, která eliminuje to co je špatné, mnozí si pyšně myslí, že jsou profesionálové, ale když se setkají s konkurencí, poznají, že jsou amatéry. Konkurence nikdy nespí, a trpělivě čeká na vaše chyby, aby vás mohla eliminovat. Jde o to objevit v sobě talent a mnoho let ten talent rozvíjet až budete nejlepší, je to o prioritách, neúspěšní lidé mají chybné priority, komu není rady, tomu není pomoci!

Nečekejte na to, že vám pomohou zadarmo k úspěchu druzí lidé, jak si to uděláte, takové to budete mít, je to tak snadné závidět a kritizovat druhé, ale je těžké druhým ukázat to, že jste lepší a že z vašeho díla poznají i tvůrce. Nejčastější chybou je neznat svoje limity a tím plýtvat časem a penězi, když na to nemáš tak to nedělej! To co si myslíte o druhých si jistě druzí myslí o vás, vše je zde divadlo, ve kterém každý hraje nějakou roli, jsme herci a obchodníci, z díla se nakonec pozná tvůrce. Vše je o prioritách, jsi tím, jaké máš priority, nejčastější lidskou prioritou je egoismus, dobrota je přeci žebrota, a tak následkem je konzumní egoismus, není zde tedy; feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus atd. je zde jenom egoismus, vše se točí už milion let jenom okolo egoismu, všechny; kultury, ideologie, civilizace, organizace, hnutí, společnosti atd. to je prioritně jenom o egoismu!

Ponižujeme druhé neslušnými slovy, protože jsme všichni egoisti, naše duše to je náš egoismus, a proto se bojíme smrti, protože smrt eliminuje náš egoismus, a tím skončí tato egoistická hra o výhody a jistoty. Diktátoři odhalují v nahotě svůj egoismus a říkají, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, a miliony mrtvých lidí ve zbytečné válce, to je jenom statistika. Když ale zemře stářím v nemocnici diktátor, tak se to bere jako tragédie, a vyhlašuje se státní smutek, z hovna nikdo bič neuplete, ano, lidí je zde jako sraček, a proto život bez peněz stojí za hovno. Naše konzumní civilizace, se snaží vše hodnotné násilně zakonzervovat, vysoké školy se tak stali továrnami, které zakonzervují v hlavách studentů hodnotné vědomosti, jenže je tu veliký problém, čas nejde zakonzervovat! Můžeme zakonzervovat informace a programy, jenže za nějaký čas zakonzervované informace a programy ztratí svoji hodnotu, klasickou ukázkou jsou peníze, které inflace eliminuje. Zhroucení všech kulturních civilizací a organizací, je následkem toho že čas nejde zakonzervovat! Tak jako se časem rozbije keramická nádoba, tak se časem rozbije i dogmatismus, který je nám svatý, vše je zde dočasně a trvale zde jsou jenom změny a smrt.

Když se podíváme na starý film tak si myslíme, že je to zakonzervovaný čas, tak tomu ale není, zakonzervovali jsme jenom informace, které se stali v tom čase, ale čas běžel dále. Čas to je proudící energie, vše je zde jenom energie, hmota to je hologram, živá bytost to je inteligentní dočasný hologram. Život je hra o hodnoty, a smrt to je konec hry, po smrti nic není, víra v to že je po smrti převtělení, nebo ráj, vychází z toužení po nesmrtelnosti, jde tedy o psychickou drogu. Jsi zde jenom na dočasné návštěvě, a vše co máš, to ti smrt odebere, nahý jsi na svět přišel a nahý z tohoto světa zase odejdeš, hromadil jsi hodnoty pro dědice, nebo pro stát. Jakmile se z býků stali volové, díky ideologickému dogmatismu, tak vznikli evolučně i ideologičtí pastýři, co hlásali volům, co je správné a co je chybné, to vedlo ke konfliktům a válkám, protože si každý svatý pastýř myslel, že on je vyvolený Bohem. Komu není rady, tomu není už pomoci, když už měli volové dost náboženství, tak vznikla politika, političtí pastýři, se ale ukázali jako bezcharakterní kariéristi, kterým jde jenom o to si rychle nahrabat, a zanechat po sobě jenom potopu. Vše je zde jenom divadlo a obchod, každý kariérismus je zde dočasně, proč je zde všude tolik problémů s kariéristy, co z nás dělají voly?

Statistika jasně dokazuje to, že kariéristi jsou blbci, a jak každý ví, tak nejhorší je srážka s blbcem, blbost je neochota se přizpůsobit druhým a snaha parazitovat na druhých, většina lidí v EU jsou blbci, co s tím uděláme? Hladit a vyhladit, zavedeme v EU každoroční testování od 6 let do 70 let na blbost, pokud test odhalí to, že je politik blbec, tak politik skončí v masové konzervě. GVKB umělá inteligence a GVKB roboti, nahradí blbce, co skončili v masové konzervě, čistit a vyčistit, o tom to je, jenom díky zlu, realizovat dobro možno je. Všichni lidé kdysi věřili, že existuje Bůh. Dnes věří, že žijí v demokracii. V prvním případě to byla pohádka. V druhém případě je to mediální reklama, kterou trpí celá populace.

Položte si sami sobě otázku. Dokázali byste žít bez výhod a jistot? Kdo z vás se skutečně dokáže odpojit od tohoto konzumního systému a za jakou cenu? Kdo z vás vůbec chápe, jak tento konzumní systém funguje a co způsobuje? Přišel někdo z vás kvůli výhodám a jistotám o přítele, pohádal se s rodinou, partnerem? Slyšeli jste o člověku, který si vzal život kvůli výhodám a jistotám, nebo naopak vraždil kvůli nim? Otrokářská společnost oficiálně skončila, od té doby se konzumní systém změnil, ale princip otroctví zůstal stejný. Rozdíl mezi klasickým otrokářstvím a moderním je v tom, že v moderním otrokářském systému si musí ubytování, stravu, oděvy, služby, daně, clo, poplatky atd. platit sám otrok. Může sice cestovat, ale musí mít na to peníze. Kdo ovládá peníze, ovládá ekonomicky otroky.

Můžeme, či spíše musíme čekat revoluci nebo válku. S přibývajícím počtem otroků a rozvojem technologií klesá potřeba otrocké práce. Proto se moderní otroci od pásových linek přesouvají do sféry služeb. Velká část otroků pracuje v státní administrativě, kde často zbytečně eviduje, povoluje, zakazuje, sankcionuje každou otrockou činnost. Velká část pracuje ve finančním sektoru, kde netvoří nic, jen přesouvá různé papíry a eviduje veliké dluhy. Pokud je někde globálně práce otroků levnější, tak se výroba bezohledně přesouvá tam, peníze otrokářům nesmrdí. Navzdory různým přesunům produkce je naše činnost neefektivní a neekonomická. Plýtváme zdroji jako nikdy v historii. Zisk peněz je jediným principem i důvodem naší otrocké činnosti. Jsme závislí na penězích v různých formách. Platíme za všechno, i za veřejné záchody. Jediná objektivní spravedlnost na světě je smrt. Máme třídu bohatých otrokářů. Jsou nepostižitelní. Otroci v Číně musí mít kolem ubytoven sítě. Nezvládají totiž šílené tempo kapitalistické výroby a skáčou z oken.

Existuje i střední třída, kde se mají otroci relativně lépe. Obávám se, že všude jsou otroci nespokojeni a každodenně se stěžují. Stále jim chybí peníze. Typické je, že otroci si to neuvědomují, nepřipouštějí, odmítají. Stejně jako otroci závislí na drogách. Stejně kdysi odmítali přijmout to, že Bůh je pohádková postava. Peníze ovládly naši mysl, naše životy. Všichni věří v jejich trvalou hodnotu, přestože žádnou trvalou hodnotu nemají. Všichni žijí ve svaté lži. Svatá lež je pro ně přijatelnější než objektivní pravda. Nikdo není více beznadějně zotročený jako ten, kdo si falešně myslí, že žije ve svobodě. Vysoké vzdělání se záměrně stává ekonomicky nedostupným a jeho úroveň rychle klesá. Otrokáři potřebují jen levnou, poslušnou a učenlivou pracovní sílu. Otroci se bojí moře zákonů, vyhlášek, nařízení, pravidel a nesmyslných paragrafů. Bojí se, že přijdou o otrockou práci. Listina práv a svobod otroků je jen překážející a nedodržovaný cár papíru. Může mít svobodný člověk strach? Není to strach, co zotročuje lidi? Je. A proto se strach šíří z masmédií.

Není den bez krve, vraždy, zločinu. Moderní otrokáři mají; peníze, armádu, policii, soudy a politiky. Ve vlastních médiích tvoří iluzi konzumní demokracie, svobody, rovnosti. Člověk s obyčejným selským rozumem ví, že to tak není. A když budou chtít otrokáři snížit zdegenerovanou populaci otroků, politici a média naženou otroky do války za nějaké nové ideály. Dalším typickým znakem otrokářské společnosti je uzavřené společenské rozvrstvení. Nejvíce je samozřejmě nejjednodušších otroků s minimálními právy a možnostmi. Pak relativně svobodnější vrstva úředníků, obchodníků, lékařů, vědců a podobně. Mají více možností, ale jsou pevnou součástí otrockého systému. Čím výše stoupáte, tím méně lidí v rámci společenského rozvrstvení existuje, ale s více právy a většími zdroji. Nejlépe postavení otrokáři mají imunitu a státní ochranku, zákony a výjimky se připravují a upravují v jejich prospěch. Nebo si myslíte, že v parlamentu a senátu vládne vůle otroků?! Rozumíte zákonům, které otrokáři schvalují?

Znáte všechny zákony, které předkládají? I soudci a advokáti se ztrácejí ve spleti paragrafů a výjimek. Lidé na světě žijí v iluzi, v závislosti a sebeklamu, ze kterého se nedokážou osvobodit. Nevěří pravdě a nechtějí si ji připustit. Jsou závislí na lži už několik generaci. Bez katastrofy, která jim ukáže pravou realitu, se situace nezmění. Budeme otrocky vyčerpávat neobnovitelné zdroje, kvůli zisku ničit přírodu, vodu, sami sebe. Budeme se držet starého systému, pokud ho evoluce nezničí. Nebude to trvat dlouho a místo lidí zde budou roboti, GVKB roboti budou vyrábět GVKB roboty a zbyteční otroci skončí v levných masových konzervách společně s kuřecími separáty. Ano, jsi egoistický parazit. Stvořitelem života je egoistické parazitování, logicky se tedy Bůh jmenuje Egoistický Parazit, a on nás stvořil jako Egoistické Parazity, tím že nám dal inteligenci a možnost prací změnit situaci, ve které existujeme. Principem je šachová hra, jde o psychický konflikt mezi egoistickými parazity o výhody a jistoty, díky tomuto konfliktu je zde evoluce, která staré nahrazuje novým.

Z vesmíru na zemi dopadli viry a každý virus to je nemoc, nemoc je strategie jako zotročit konkurenty, nadbytek vzniká díky nedostatku, prezidenti a ředitelé to jsou otrokáři, bez citu a charakteru, peníze jim nesmrdí, a je jim jedno že po nich zde bude potopa, ryba smrdí od hlavy mocné a bohaté elity, která rozhoduje egoisticky o nás bez nás. Tak jako střelný prach změnil naši civilizaci tak i internet změní naši civilizaci, protože internet eliminuje svatý humanistický dogmatismus, člověk je člověku vlkem, dobrota je přeci žebrota, jsme si cizí a podle toho myslíme a konáme. Děti jsou optimistické, protože nemají životní zkušenosti, dospělost přichází s pesimismem! Vše je zde obchod a divadlo, pod maskami andělů jsou čerti, žijeme v konzumním pekle, v ráji zde jsou jenom egoističtí otrokáři, co zde dělají prezidenty a ředitele. Konzumní systém je založen na kaskadérech, ti, co jsou nahoře, využívají kaskadéry, co je zastupují v rizikových situacích, miliony mrtvých kaskadérů ve zbytečné válce to je jenom statistika, tragédie je, pokud v nemocnici stářím zemře prezident republiky.

Kaskadéři, co pracují za ubohou mzdu, jsou ksindl, a to že ve válce zemřou, nic neznamená, důležité je, aby se nic nestalo mocným a bohatým otrokářům, co zde dělají; krále, císaře, šlechtice, papeže, rabína, proroka, guru, vůdce, prezidenta, předsedu vlády, ministra, diplomata, soudce, ředitele, milionáře, mafiána, celebritu atd. Druhá světová válka spojená s nacistickými plynovými komorami, a atomovými bombami, nám nastavila zrcadlo, jsme invazní druh složený z egoistických parazitů. Jaký má smysl chodit k demokratickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí egoističtí otrokáři? Politika je boj o moc, ekonomika je boj o zisk, náboženství je boj o pravdu, umění je boj o lásku atd. mír je tam kde není život, nejsou lidi, nejsou problémy, o tom je mír vytvořený pomocí otroctví. Otrok není člověk, je to jenom dobytek s nulovou hodnotou. Pro potravinářský průmysl je konzervování potravin základem, na kterém stojí tento průmysl a obchod, proč bychom nemohli dát do konzerv ksindl, jako je; drůbeží separát, potravinové náhražky, emulgátory, barviva, lidské maso atd. když jde o peníze, tak vše ostatní musí jít stranou, peníze přeci těm, co jsou nahoře, nesmrdí.

Jsi na tom dlouhodobě sociálně zle, tak tě dáme do masové konzervy, zájem velikého, je nad zájmem malého, vše je zde stejně dočasně, člověk je jenom inteligentní dobytek, a když dobytek nenese majiteli užitek, tak skončí v konzervě. Z pohledu čistého kapitalismu, je možné ubožáky dávat do konzerv, základem je přeci veliký zisk za každou cenu. Nejde zde rozhodně o porušování lidských práv, nebo o rasismus a diskriminaci, jde zde o ekonomickou optimalizaci, pomocí které eliminujeme problémy v ekonomice a politice. Proč zabíjet lidi draho ve válkách, když je můžeme dávat do masových konzerv, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Zaměstnavatelé dostanou kvalitní zaměstnance a už nebude docházet k tomu, že je váš nadřízený ksindl, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, a tak prezidenti a ředitelé taky skončí v konzervě. Všude budou jenom mladí a zdraví lidé s vysokým vzděláním, skončí období, ve kterém se všude jenom lhalo a kradlo, takto konečně láska a pravda zvítězí nad nenávistí a lží. Vše bude řídit jenom GVKB umělá inteligence, spolupracující s GVKB roboty, ten, kdo bude pracovat pomalu, nebo bude amatérsky chybovat, ten jistě skončí v GVKB masové konzervě.

Čím více; předpisů, pravidel, norem, zákonů, vyhlášek, pověr, mytologie, ideologie, demagogie, regulací, výjimek, imunity atd. tím méně je zde pravdy a lásky! Jakmile se vydáte do boje za pravdu a lásku, tak zde budete za naivního idiota, a s velikou pravděpodobností skončíte ve vězení, nebo v psychiatrické nemocnici. Ten druhý je náš nepřítel, v tom je jádro problému, že z cizího krev neteče, a následkem je to že žijeme v konzumním pekle, ve kterém nám demokraticky vládnou staří čerti. Tak jako se nedomluvíte s někým, kdo hovoří jazykem, kterému nerozumíte, tak se nedomluvíte s člověkem, který je uzavřený do svého egoistického světa, a odmítá přijmout objektivní realitu, nemá smysl říkat pravdu lhářům, tím jenom lháře rozzlobíte, a koledujete si o to, že vám ublíží. Jak vlastně došlo k tomu, že je zde málo lásky a pravdy? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, myslíme a konáme podle situace, jakmile zde bylo lidí jako sraček, tak život lidí stál za hovno, ti, co byli nahoře, z vysoka srali na ty, co byli dole, ti, co byli dole měli blbou náladu, a tak věřili na zázraky nebo se snažili o to, aby jim bylo lépe, jenže lépe bude lidem jenom tehdy pokud nebude zde všude lidí jako sraček, války, hladomory, epidemie, katastrofy atd. sice mohou krátkodobě počet lidí lokálně trochu snížit, ale za krátkou dobu je zde ještě více lidí.

Člověk je dokonalý invazní druh, díky tomu že je inteligentní a pracovitý, heslem egoistického člověka je, po mě potopa, levně a rychle, to je heslo současné konzumní doby, vše jsme digitalizovali a optimalizovali, už zbývá jenom lidi nahradit za roboty, nejsou lidi, tak s lidmi nejsou problémy, vše je zde dočasně, GVKB roboti spláchnou lidské sračky do hajzlu, a tak zde konečně bude, expresní optimální spravedlnost. Vše je zde pokrytecké divadlo, na kterém kopie vypadají jako originály, podívejme se na Křesťanství a zjistíme, že je to ubohá kopie, která vychází z Indického svatého dogmatického humanismu, něco vzniká z něčeho, je to obrazně jako u Windows, Hinduismus je Windows 3 a Křesťanství je Windows 7, když je žák vyučen, tak se z něj stává učitel, o tom je evoluce.

Neustálé konflikty o autorská práva, to je o tom, že zloděj honí zloděje, jediným skutečným autorem, je zde evoluce, která staré novým nahrazuje. Jaký je rozdíl mezi náboženstvím a politikou, náboženství slibuje zázraky po smrti, politici slibují zázraky po volbách, sliby se slibují a jenom hlupáci se dopředu naivně radují. Svaté knihy to jsou pohádky pro dospělé, všemu zde kraluje energie, nedostatek energie, nemoc a smrt způsobuje. Konflikty zde jsou jenom o zdroje energie, peníze to je ekonomická energie, bez peněz ekonomika v krizi je, to o prioritách, pokud mají ti, co jsou nahoře chybné priority, tak ti co jsou dole, mají blbou náladu! Stát by mohl snížit svoje veliké výdaje na polovinu, pokud by měl správné ekonomické priority, komu není rady, tomu není pomoci. Ideální by bylo v EU zavést EU čipy do hlavy, a tak by se každý občan stal loutkou na dálkové EU ovládání, tak by v EU konečně zvítězila láska a pravda, nad nenávistí a lží, není zde egoismus, tak zde nejsou ani problémy s pyšnými a línými egoisty.