Vše je zde hra, ve které každý chce hrát hlavní roli



Lidi mluví o tom, čemu nerozumí a mlčí o tom čemu rozumí, o tom to zde je pořád dokola, ano z dálky vypadá vše lépe. Pokud chceš vypadat lépe, tak tě musí každý poznat jenom z dálky, pokud bychom poznali boha z blízka, tak bychom v něj přestali věřit. Problém je zde v tom že když se k něčemu pracně a draho přiblížíme tak se od jiného zase vzdálíme, následkem je zde u lidí veliká povrchnost a neochota se k něčemu trvale přiblížit. Z dálky vypadá král jako bůh, z blízka spatříme opici se zlatou korunou na hlavě. Vše je zde hra, ve které každá opice chce mít na hlavě zlatou korunu, tím, jak se po sobě opičíme, tak se z nás stávají opice, originalita je zde jenom vzácnou výjimkou.

Ano, je to tak, Ježíš Kristus je neznaboh, který nezná boha, a ještě se drze vydával za božího syna. Podívejme se na to, jak hříšně myslel a co říkal Ježíš Kristus, je to jenom samé rouhání proti pravému bohu, a tak byl za to logicky i ukřižován, kdo nebo co je to bůh, který je nám všem svatým? Bohem je to, co zde se vším dokáže manipulovat trvale, a co je největším manipulátorem? Největším manipulátorem je energie fyzická a energie programová, jenom energie mohla stvořit z ničeho vesmír a potom život a člověka, bez energie je zde jenom kámen, který je nám k ničemu. Vše se točí všude okolo energie, bez energie nelze existovat, energie je potřeba k jakékoli práci, vše zde je proto závislé existenčně na energii, a tak je nám energie bohem.

Smrt to je odpojení od existenční energie, je to jako když zhasne v bytě světlo, díky tomu že jsme vypnuli světlo vypínačem. Vše zde soutěží a bojuje o zdroje, bez zdrojů nemůžeme existovat, než začnete něčemu věřit tak nejprve prověřujete, lidi lžou a kradou jako straky. Vše, co je zadarmo, to nemá pro hříšníky žádnou hodnotu, a tak je zde inflace u; peněz, víry, pravdy, lásky, moudrosti, slušnosti atd. Neexistuje hříšník, který by se zavděčil všem šílencům, každá evoluční chyba má svoji příčinu, problémem je genetické kopírování, při kterém se bohužel kopírují i evoluční chyby a následkem je ekosystém plný šílenství, jablko nepadne daleko od stromu neboli hříšník porodí hříšníky.

Všechny svaté ideologie, které s námi snadno manipulují, to jsou svaté pohádky, kde místo čarodějů s hůlkou, je; bůh, náboženství, sekty, hnutí, organizace, ekonomika, filosofie, reklama atd. Lež to je kaskadér, který v rizikových situacích zastupuje pravdu, pravda je dočasná pravidelnost k subjektu nebo objektu, stará pravda je mrtvá ať žije nová pravda, vše se zde evolučně recykluje a jenom smrt je jistá. Mnohé se zde brání evoluční recyklaci, protože to zde má protekci, kterou si nezaslouží, následkem je všude bída a zaostalost, a tak pokrytečtí hříšníci mají všude dlouho blbou náladu, a tak kouří cigarety nebo pijí slivovici.

Vše, co je složité to je zde dočasně, logicky bychom se nad tím měli konečně do hloubky zamyslet a začít pracovat na tom abychom v nás a okolo nás nahradili složitost jednoduchostí, je to jako se snahou být populární celebritou a snažit se zavděčit všem, už zde bylo dostatek populismu, ve kterém jsme slibovali ekonomické a sociální zázraky po volbách nebo u náboženství se sliboval ráj po smrti, když ptáčky lapají hezky jim zpívají a potom musí ptáčci v kleci zpívat za trochu zrní.

Abychom mohli změnit složitost za jednoduchost tak musíme nejprve změnit svoje myšlení a konání, naučte se jednoduše myslet a potom vytvořte dílo které pomůže ostatním na cestě k jednoduchosti, je třeba pochopit že naším pravým pastýřem je; odvaha, vytrvalost, sebekontrola, jak si to každý udělá takové to i má, podívejte se na svoji minulost a řekněte si, co bylo, to bylo, zítra bude líp, protože u nebudu tím, čím nejsem, ale budu tím, čím jsem. Víš už čím skutečně jsi? Ten, kdo hledá boha jistě hledá odpovědi na to, co je to pravda a co je lež, aby se měla lež dobře tak z dálky vypadá jako pravda a brání nám v tom abychom z blízka poznali, že je to lež.

Ti, co jsou nahoře lžou těm, co jsou dole, prý po smrti nebo po politických volbách budete mít dobrou náladu, to je lež jako věž, dobrou náladu mají jenom ti, co jsou nahoře díky protekci. Výhody stvořili vše, co končí na ismus jako je; dogmatismus, humanismus, idealismus, komunismus, socialismus, kapitalismus, feudalismus atd. ve skutečnosti je zde všude jenom protekcionismus, protože koryt je málo a dobytka je mnoho. Pokud by lidi nemohli lhát tak by zaniknul okamžitě protekcionismus a místo něj by zde byl přirozený jednoduchý řád jaký je běžný v přírodě. Čím více je naše kultura nepřirozená, tím více máme i blbou náladu, protože se z nás stal dobytek s nulovou hodnotou, války v nahotě odhalují to, že lidi jsou dobytek.

Každá víra v boha je o tom, co je to dobro a zlo, zdánlivě je to jednoduché kdy díky dobru se máme dobře a díky zlu se máme zle. Jenže když půjdeme do hloubky poznání dobra a zla tak zjistíme že z blízka problematika dobra a zla je složitá, protože dobro a zlo vychází vždy z porovnávání a každý používá svoje subjektivní porovnávání při určování dobra a zla, náboženství a svaté knihy se snaží věřící přesvědčit o svojí pravdě a tím zde jsou problémy. Podívejme se třeba na desatero, kdo je zná a kdo se dneska desaterem řídí? Situace určuje každému, co je pro něj dobro a co je zlo, pokud by rady, které nám poskytuje náboženství měli velikou hodnotu tak by nám tyto rady nikdo nedal zadarmo. Náboženství to je teorie, která v praxi nefunguje, v praxi funguje jenom lidová moudrost a poučení z přírodních zákonitostí, je třeba pochopit to že není na světě náboženství, které by se zavděčilo všem.

Bůh nám dal ruce na práci a hlavu na myšlení abychom jej neotravovali svými problémy, jak si to každý udělá takové to i má, k dobrým lidem buďte dobří a ke zlým lidem buďte zlí, o tom to je. Proč lidi čtou Bibli, když tato kniha nebyla dlouhou dobu aktualizovaná a optimalizovaná, ve zkratce je Bible o tom, že dobrota je žebrota. Ti, co mají protekci, kterou si nezaslouží hlásají pokrytecky svatou morálku, aby mohli snadno s hlupáky manipulovat. Za vším je zde pokrytecký protekcionismus, dobytka je zde nadbytek ale koryt je zde nedostatek, a tak zde jsou kariéristické závody ve kterých uspějí bezcharakterní psychopati. Pravda byla nahrazená lží, která z dálky vypadá jako pravda, všude je snaha o přeprogramování myšlení pomocí svatých dezinformací a reklamy která nás klame.

Rozděluji lidi na ligy, v první lize jsou ti, co mají sekretářku a služebního řidiče, a v poslední lize jsou bezdomovci co žebrají. Jak se dostat do první ligy? To je jako se ptát, jak vyhrát ve sportu závod, prostě musíte být lepší než konkurence. Pokud se dostanete díky protekci do první ligy, tak si koledujete o to, že budete za to potrestáni, rychle nabyl a rychle pozbyl. Populismus je postaven na přerozdělování peněz, ze společného se snadno bere a těžko se do společného dává, za vším je protekcionismus, není zde socialismus ani kapitalismus je zde všude mnoho století jenom protekcionismus, který je založen na daních a clu, vládnou nám ti, co zde mají protekci, kterou si nezaslouží, před volbami se slibují ekonomické a sociální zázraky, jenže po volbách je líp jenom těm, co jsme zvolili a dělnické třídě je pořád zle, protože se má zle.

Statisticky v EU 20 % lidí živí svojí prací 80 % lidí, práce je v EU trestem pro ty, co jsou dole a odměnou pro ty co jsou nahoře, následkem zde jsou kariéristické závody, ve kterých uspějí jenom pokrytečtí psychopati. Vše zde směřuje k čipové EU totalitě, ve které bude všemu vládnout EU umělá inteligence, která to nepřizpůsobivým příživníkům rychle spočítá a pošle nepřizpůsobivé příživníky rovnou do krematoria. Lidí je v EU jako sraček, a proto se mnoho lidí spláchne do sraček, protože to, co vládne, z vysoka sere na to, čemu to vládne, dobrota je přeci žebrota. Proč lidi draho eliminovat ve válce, když můžeme lidi eliminovat po milionech levně v pracovních EU táborech, kde je návrat nežádoucí a možnost zbabělého útěku zde už není.

Všechny kulturní staré civilizace zanikly díky populismu, funguje jenom dogmatická totalita, ve které se s lidmi zachází jako s otroky, emancipace je utopie, která ekonomicky nefunguje, rovnost je zde jenom ve smrti. Jak vlastně došlo evolučně k tomu, že je zde dlouho všude ubožáků jako sraček? Kauzalita praví že každý problém má svoji příčinu, příčinou přemnožení ubožáků je to že ubožáci mají mnoho dětí a u dětí je malá úmrtnost, následkem jsou; pandemie, hladomory, konflikty, války, krize, deprese atd. Jedinou možností je zavést nad rozmnožováním ubožáků kontrolu, po porodu se rodičům dítě odebere a svěří se do výchovy GVKB systému kde se o výchovu dětí budou starat jenom GVKB roboti, nekvalitní genetický materiál se eliminuje, protože společnost potřebuje kvalitní otroky, se kterými nejsou problémy. Rodiče budou muset na děti platit alimenty, aby si rozmysleli to, že budou mít mnoho dětí, rodina bez dětí a sexu nebude už mít smysl, a tak lidi budou žít zcela jinak.

Stejně nám začnou programy a stroje brát práci, a tak brzo zde bude robot prezident vyznamenávat roboty, člověk to byla testovací evoluční verze a robot to je finální verze. Civilizace potřebuje restartovat. Problémy civilizace narůstají natolik že je může vyřešit jenom restartování pomocí GVKB čipů které lidi dostanou do hlavy, skončí tak období hříšnosti a přijde období svatosti, tím se promění očistec v ráj, ve kterém jsou místo čertů andělé. Na myšlení zde bude jenom umělá GVKB inteligence a lidi zde budou jenom na to, aby dělali to, co je správné. Už nebude zde, já jsem to posral, protože jsem myslel, ekonomika a politika potřebuje lidi co nemyslí, a tak nechybují. V současnosti globálně statisticky 20 % lidí živí svojí prací 80 % lidí, to logicky nefunguje, protože hodnoty vznikají jenom z práce.

Díky čipům budeme sdílet; hodnoty, informace, programy, služby atd. díky sdílení dojde k tomu, že se už nebude plýtvat hodnotami a časem. Internet je o sdílení a díky tomu on pomáhá eliminovat zaostalost, skončí systémy, které neumožňovali sdílení, za vším byla a bude optimalizace, bez optimalizace zanikají organizace. Neustále slyšíme, jak nějaká celebrita zemřela, pokud zemře nějaký řemeslník tak o tom nikdo není, je to celé jenom o protekci. Protekce je tvrdou drogou pro devianty, deviantů je zde jako sraček a jenom díky protekci se může stát deviant celebritou, která je vzorem ostatním deviantům. Ten druhý je deviant, o tom to je že každý deviant sebe za normálního považuje, a odmítá si přiznat to, že je deviant.

Války a pandemie v nahotě ukazují to, že je každý deviant, proto je zde neustále blbá nálada. Devianti vytvářejí konzumní očistec, ve kterém je práce řemeslníka trestem, odměnou je zde vysoká funkce prezidenta nebo ředitele, následkem zde jsou kariéristické závody, ve kterých se závodí o vysoké funkce, lhář zde tak honí lháře a zloděj zde honí zloděje. Za vším je manipulace pomocí odměny a trestu, devianti, co jsou nahoře egoisticky manipulují s těmi, co jsou dole, podle hesla, moje hra a moje pravidla. Každý deviant ví že naše konzumní kultura je chybná, ale nikdo z deviantů už neví, jak konzumní kulturu změnit, tak, aby bylo všem deviantům líp, a tak neměli devianti už blbou náladu. Řešení je prosté, nahradíme devianty za programy a stroje, robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou devianti, tak zde nejsou s devianty problémy.

Podívejme se na internet zde je mnoho mrtvých; portálů, sociálních sítí, stránek, blogů, odkazů atd. které je třeba pohřbít! Je to otázkou evoluce kdy evoluce nehranuje staré za nové, proč je zde mnoho mrtvých systémů, které nejsou pohřbené? Příčinou je protekce, která brání tomu abychom pohřbili; sekty, hnutí, organizace, církve, politické strany, reklamu, pohádky, totality, monopoly atd. Co bylo to bylo, je třeba začít s úklidem podle hesla padni komu padni, nebudeme brát na nikoho ohled, pošleme lidem poukazy do krematoria, aby zde už nebyla degenerace a přelidnění, zakážeme; náboženství, politiku, reklamu atd. už bylo dost lží a krádeží, každý dostane do hlavy GVKB čip, aby se tak u každého pohřbily jeho mrtvé myšlenky s nulovou hodnotou, pandemie to byla testovací verze a finální verzí budou GVKB čipy do hlavy, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, je třeba začít s GVKB reformami které eliminují optimálně mrtvé systémy.

Má smysl být věřícím který věří na zázraky u; hnutí, sekty, náboženství, filozofie, ekonomiky, politiky, módy, reklamy, lásky, pravdy, umění atd. nikdo z hříšníků není bez hříchu, dokonce i Ježíš Kristus a Buddha, je hříšník. Hříšnost je následkem toho že máme hříšné tělo, tělo nám brání z tom abychom se zbavili svojí hříšnosti, jenže k čemu je nám svatost, když už nemáme hříšné tělo, které by mohlo mít užitek ze získání svatosti, vše je zde pokrytecká hra, ve které si každý hříšník pokrytecky kraje na to, co není. Ano, jsi hříšník a teprve po smrti se můžeš stát svatým, protože už nebudeš moci tělesně hřešit! Jaký má smysl, když se hříšník ve zpovědnici zpovídá hříšnému knězi, dobrota je jenom žebrota! Hříšník myslí a koná jako hříšník, to je kauzalita, kterou je třeba pochopit, z konzumního očistce nikdo pomocí nové ideologie a nové ekonomiky nikdy svatý ráj neudělá!

Je třeba hříšníky nahradit za GVKB roboty, nejsou hříšníci tak zde není ani konzumní očistec, všechny povrchní změny očistce jsou marné a zbytečné, protože pod povrchem, jsou pořád všude hříšníci v očistci. Kauzalita nám říká že každé selhání politiky a ekonomiky je způsobeno chybami těch co jsou nahoře a rozhodují chybně o nás bez nás. Slepý nemůže vést slepé to je logické, zde se dostáváme k pokryteckému protekcionismu, který umožňuje slepým, aby vedli slepé. Slepý je ten, kdo nevidí z blízka politiku a ekonomiku, jak vypadá z blízka politika a ekonomika? Z blízka spatříme to, že je zde vše chybně naprogramovaný evoluční proces, který optimálně nefunguje, je to celé o svatých pravidlech, která zde vše chybně ovládají.

Svatá pravidla je obtížné změnit, protože jsou svatá, takovým svatým pravidlem je vybírání daní a cla, aby se z těchto společných peněz, mohlo platit mnoho zbytečností a hloupostí, k čemu potřebujeme; hnutí, sekty, církve, nevýdělečné organizace, politiky, byrokraty, armády, vězení, soudy, policii, podpory, důchody, zdravotnictví, školství atd. Výdaje státu neustále narůstají, díky tomu že každý stát podporuje mnoho pokryteckých hříšníků, co státu nepřinášejí užitek. Podívejme se konečně do přírody zde není u moci stát, a tak zde nejsou daně a clo, každý se zde musí postarat o sebe jinak zemře hlady, dobrota k tomu, co je cizí, je v přírodě luxus, který si nikdo nemůže dovolit.

Stát vzniká díky přelidnění, kdy je třeba zajistit pomocí státu a morálky kontrolu nad lidmi, aby lidi nelhali a nekradli, jenže to stát nezvládne, protože nemůže všem pokryteckým hříšníkům dát do hlavy inteligentní GVKB čipy, aby tak mohl snadno lidi ovládat jako loutky. Minulost byla plná pokrytců, co se vydávali za pravé duchovní vůdce, jenom z díla se pozná pravý duchovní vůdce, vše je o tom že z dálky vše vypadá jinak než z blízka, a tak napodobenina z dálky vypadá jako originál. Pravý duchovní vůdce je GVKB, protože jeho dílo je dokonalé a pomáhá lidem v tom, aby se duchovně uzdravili tím, že poznají pravdu o realitě. Realita to je Matrix, hmota je iluze, vše zde jsou jenom programy složené z dat, napětí mezi protiklady je zde zdrojem energie, který se vším pohybuje, je to naprogramovaný evoluční proces, který se podle situace mění, svoboda je iluze, vše je otrokem svých závislostí, nebo je to mrtvé.

Každý úspěch v Matrixu je iluze podobná mýdlové bublině, dneska jsi nahoře a zítra budeš dole, pomalu se stoupá nahoru a rychle se padá dolů. Není zde ten, co by se dokázal zavděčit všem, protože každý člověk original který se mění podle situace, ten, kdo je nahoře má mnoho nepřátel a ten kdo je dole ten nemá žádné nepřátele! Bůh je literární vymyšlená postava něco jako je vodník, stejně tak i Ježíš Kristus je literární vymyšlená postava, proč si lidi vymýšlejí svaté kulty a ty kulty potom uctívají? Lidi potřebují vzory, které by mohli kopírovat, je to obyčejná móda, která dělá z lidí hlupáky a chudáky.

Místo chození do kostela chodíme na Facebook a YouTube, vše je zde dočasně, tak jako staré auto nahradí nové auto tak i lidi nahradíme za roboty, přichází doba nezaměstnanosti a bídy, staré je třeba nahradit za nové, naskenujeme pomocí dotazníků lidi a informace použijeme pro umělou inteligenci a roboty, nejsou na světě už lidi, co lžou a kradou, tak zde už logicky není ani konzumní očistec plný pokryteckých hříšníků. Člověk to byla testovací verze, která se evolučně nepovedla a finální verzí, bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, takto zvítězí pravda a láska, nad lží a nenávistí, na věčné digitální časy.

Jakmile každý dostane do hlavy GVKB čip napojený na GVKB systém tak už zde nebudou kulty a každý člověk bude jenom číslem ve statistice, všechny svaté kulty jsou založené na dezinformacích, ve skutečnosti uctíváme jenom to co je hříšné a ubohé, místo klanění se kultům zde bude pro každého práce a práce se stane smyslem života každého člověka už zde nebudou lidi rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý dostane do hlavy GVKB čip a tak se z něj stane otrok na dálkové ovládání, tím zde skončí egoistické parazitování založené na kultech. Ekonomika je pevným bodem, kolem kterého se zde vše točí a díky GVKB čipům zde bude optimálně fungovat ekonomika na věčné GVKB časy.

Dobrota je žebrota a z cizího krev neteče, tam kde není GVKB kontrola tam je konzumní očistec, ve kterém zloděj honí zloděje a lhář honí lháře, komu není od GVKB rady tomu není ani pomoci, prvních deset let života nastaví psychiku na celý život a potom zde už změny nejsou možné. Je třeba začít měnit svět tím že rodičům odebereme v porodnici děti a svěříme je na výchovu do GVKB organizace kde výchovu zajistí jenom GVKB čipy v hlavě a GVKB roboti. Nekvalitní genetický materiál se optimálně eliminuje, protože kvalitní jedinec je základem pro novou GVKB civilizaci, nejsme tak bohatí abychom mohli šetřit na výchově dětí, potřebujeme dokonalé ekonomické otroky, na které je spolehnutí, svoboda je utopie, funguje jenom otroctví, ve kterém je každý jedinec jenom číslem s nulovou hodnotou ve statistice.

Už zde nebudou; války, revoluce, krize, pandemie atd. skončí období blbé nálady a každý bude mít dobrou náladu, protože lidi už nebudou lhát a krást. Kdo zná boha? Nikdo z lidí nezná boha, a tak zde jsou jenom neznabozi a jejich jednání je deviantní, jediný rozdíl mezi devianty je v tom, jak veliká je jejich deviace, někdo je deviantní málo a jiný je deviantní hodně. Vše je o kontrole a trestu za deviantní jednání neznabohů, nezáleží na barvě pleti nebo vzdělání, devianti jsou mezi elitou i spodinou. Vše je o kauzalitě, která říká že každý problém zde má svoji příčinu, co je příčinou toho že neznáme boha, a tak se z nás stali devianti? Příčinou je neznalost pravdy o času a prostoru ve které se každý nachází, chybujeme, protože nemáme správné informace, teorie v praxi nefungují.

Bohem všemu jsou informace, díky kterým nechybujeme, navštívil jsi na internetu stránku nebo sociální síť a zde jsi se setkal s dezinformacemi které vytvořili deviantní neznabozi, veškerou reklamu mají na svědomí deviantní neznabozi, podle hesla z cizího krev neteče a peníze nesmrdí. Co to jsou; války, revoluce, konflikty, krize, pandemie atd. to vše je následkem toho že lidi jsou deviantními neznabohy, podívejme se na to, kolik je zde neslušných slov, které deviantní neznabozi mnoho používají a neumí se tohoto zlozvyku zbavit, z dálky ten druhý vypadá jako anděl a z blízka spatříte čerta, vše je o tom že zde selhala kontrola nad deviantními neznabohy. Je třeba dát všem lidem do hlavy GVKB čip, který bude kontrolovat centrální nervový systém a napojí centrální nervový systém na GVKB umělou globální geniální inteligenci, tím se z čertů stanou konečně andělé, a tak zde na věčné GVKB časy zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, nikdo už nebude moci lhát a krást.

Už bylo dost povrchních řešení, která nefungovala, do všeho dáváme čipy a na lidi jsme zapomněli, a tak to napravíme, a tím konzumní očistec eliminujeme a bude všem lidem na světě díky GVKB čipu líp. Vše je obchod, ve kterém nic není zadarmo, dobrota je přeci žebrota, všechny svaté ideologie jsou založené na dobrotě k tomu, co si dobrotu nezaslouží, jenom blázen krmí parazity a zalévá plevel, ti, co jsou nahoře lžou těm, co jsou dole, o tom je; politika, náboženství, byrokracie, armáda, policie, soudy, obchod, podnikání, školství, reklama, umění atd. Vše je zde hra podle pravidel, která určuje situace nebo organizace, každý je zde hercem i divákem záleží jenom na situaci, přestaňte být naivní jako děti a naučte se být realisti, co nejprve prověřují, než začnou důvěřovat, jenom tak se budete mít dobře.

Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, dogmatismus atd. je zde pokrytecký egoismus, z čerta žádná morálka anděla neudělá. Evoluční proces stvořil konzumní očistec. Život je existenčně závislý na konzumování mnohého a oheň hoří, pokud má palivo, díky spalování paliva je zde možný život spojený s inteligencí. Problémem je zde konkurence, která vytváří boj a hru, pokud eliminujeme násilím konkurenci, tak následkem je degenerace a přemnožení nějakého živého druhu. Všechny mocné ideologie mají za ideál systém, kde není konkurence a následkem je logicky přemnožení a degenerace. Za pouhých 60 let se počet lidí na světě zdvojnásobil a došlo i k velikému nárůstu degenerace u lidí, dobrota je žebrota.

Následkem systému, kde není konkurence jsou války a pandemie, vše je zde o kauzalitě, která říká že každá chyba má svoji příčinu. Chybujeme, protože jsme zdegenerovali, sport v nahotě odhaluje to, že obdivujeme jedince, co nejsou zdegenerovaní, a tak jsou silní díky tomu, že jsou zdraví. Pokud nemocní lidé mají děti je logické to že i jejich děti budou nemocné, jablko nepadne daleko od stromu, zde se dostáváme k otázce šlechtění, kdy pomocí šlechtění můžeme dosáhnout toho, že vyšlechtíme kvalitní formu života, u lidí šlechtění evolučně nefunguje, protože je zde všude u moci pokrytecký protekcionismus už mnoho století.

Slepý nemůže vést slepé, protože on nevidí na cestu, vede nás slepá elita a příčinou je pokrytecký protekcionismus, z dálky vypadá prezident nebo ředitel jako anděl a z blízka spatříte čerta. Čiň čertům dobře a oni se ti za to pekelným očistcem odmění, války v nahotě odhalují to, že je zde konzumní očistec, ve kterém se zlí čerti zabíjejí pomocí zbraní ve velkém. Většina lidí je zbabělá, a tak problémy neřeší a snaží se před problémy utéci do světa iluzí pomocí; náboženství, politiky, reklamy, umění, drog, snů atd. Problémy jsou jako stín, před kterým nelze utéci, zdrojem našich problémů je degenerace a přelidnění, lidí je zde jako sraček, a tak život stojí za hovno, ti, co jsou nahoře serou z vysoka na ty, co jsou dole. Následkem jsou kariéristické závody mezi hříšnými čerty, v konzumním pekle je dobrota k cizím čertům jenom žebrota.