Vše nakonec logicky skončí globálním odsunem lidí do rezervací



Nejvíce změny zasáhnou staré lidi a lidi co nemají vysokou školu, změní se i naše kultura, kdy budeme mít jiné kulturní priority. Vše, co člověka nezabije, to jej posiluje, pandemie to je období, ve kterém se ukáže čistá pravda o lidech a společnostech. Mnoho lidí na pandemii předčasně zemře, a to přivede mnoho lidí k tomu, aby si vážili více svého zdraví a neničili si zdraví svojí hloupostí.

Změní se mnoho všude i ekonomika a politika, přijde období práce z domova, vše se bude digitalizovat a optimalizovat, změní se i internet, bude to veliký krok pro lidstvo, skončí kapitalismus a místo něj zde bude kauzalismus, lidi pochopí to, že vše zde jsou příčiny a následky, jak si to každý dneska udělá takové to i zítra má. Skončí období slepé víry v zázraky, lidi pochopí to, že vše je egoistická hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace.

Většina pitomců s titulem žije v iluzi toho, že je nemůže nikdy nahradit hloupá umělá inteligence nebo inteligentní robot, evoluce nám jasně dokazuje to, že vše je zde dočasně a trvale je zde jenom smrt nebo změny. Optimalizace a automatizace zasáhla nejprve vše co se opakuje a je to jednoduché, neustále mnoho specializací díky evoluci zaniká a vznikají nové specializace, a tak byl před třiceti lety pro lidi globálně dostatek práce za dobrou mzdu, jenže s příchodem digitalizace před třiceti lety se začala rychle měnit situace a každá organizace, staré specializace globálně rychle všude zanikají, ale nevzniká už globálně dostatek specializací pro ty, kterým díky digitální evoluci zanikla jejich specializace. Globální konkurence a globální nezaměstnanost má za následek ekonomické a sociální problémy, na které nemá nikdo z politiků optimální rychlé řešení.

Přichází doba dálkového ovládání, a to logicky povede nakonec k tomu, že se začnou průmyslově ve velkém levně vyrábět počítače s umělou inteligencí a roboti s umělou inteligencí, nakonec zde bude pro děti i levný malý plyšový medvěd s umělou inteligencí. Proč by zde za třicet let nemohl být globálně běžný robot prezident, který bude vyznamenávat roboty? Co ale budeme dělat za třicet let s lidmi, pro které zde už nikde nebude zaměstnání za mzdu? Teoreticky by lidi mohli globálně dostat základní nepodmíněný příjem, jenže dobrota je žebrota, dobrotu si musí každý zasloužit a pokud si někdo dobrotu nezaslouží tak má smůlu. Vše nakonec logicky skončí globálním odsunem lidí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, a by se už lidi nerozmnožovali jako egoistický invazní druh.

Evoluce je naprogramovaný proces, který neustále experimentuje, aby mohl staré nahradit novým, a následkem je vznik inteligence a civilizace. Lidi si uvědomili to, že význam informací je klíčem k tomu abychom se měli lépe díky tomu, že budeme méně chybovat. Tak jako díky síle můžeme manipulovat s tím co je slabé, tak díky informacím můžeme manipulovat s tím co nemá informace, mocné a bohaté je to co může s něčím snadno manipulovat.

Máme jenom takové hodnotné informace, o které se optimálně staráme, a tak je kontrolujeme a aktualizujeme, informace mají hodnotu podle situace, změna situace může hodnotu informací zvýšit nebo snížit. Teoretické informace nejsou ověřené praxí, a tak se na ně nelze spolehnout, z dálky mnohé vypadá totiž jinak než z blízka, z díla nakonec poznáme tvůrce.

V současnosti se začíná používat umělá inteligence tam kde je něco jednoduchého co se neustále opakuje. Civilizace je založená na tom že používáme náhražky tam, kde je problém používat originály, náhražkou mohou být i informace co jsou v televizi a internetu, tyto informace ale nemají hodnotu, a proto je získáváme zadarmo. Hodnotu má to, co potřebujeme a je to obtížně dostupné, jakmile se to stane snadno dostupné tak to ztratí hodnotu, autorské právo, se snaží chránit informace a programy co jsou hodnotné, aby majitelé těchto informací a programů měli z prodeje informací a programů veliký zisk.

Z informací a programů se stalo zboží se kterým se obchoduje, už nemusíme chodit do knihovny a zde si půjčovat knihy nebo časopisy, protože televize a internet nám nabízejí obrovské množství informací a programů, problém zde nastává s reklamou, která se snaží na nás egoisticky parazitovat tím, že nás klame. Peníze elitě nesmrdí, o tom je reklama, která se používá tam, kde zboží nebo služby jdou špatně na odbyt, to, co jde dobře na odbyt, díky nízké ceně a vysoké kvalitě, to nepotřebuje drahou reklamu.

Ano, bude líp nám tvrdí politická reklama, jenže po volbách je líp jenom těm kariéristům, co se dostali na vysoké státní funkce a těm co šli jako ovce k volbám líp není. Od narození do smrti reklama klame lidi a dělá tak z lidí hloupé ovce co mnoho pracují, aby mohli mnoho utrácet peníze a čas za hlouposti a zbytečnosti, následkem je logicky stres a deprese což většina pitomců řeší chybně konzumací; sladkostí, piva, cigaret atd.

Největším problémem naší konzumní společnosti je velmi dlouho lež a krádež, protože dobrota je žebrota. Díky globální digitalizaci dojde už brzo k tomu, že budeme mít lidi pod kontrolou v reálném čase, lhát a krást se lidem nevyplatí, protože nikdo neunikne tvrdému trestu. Vše bude mít pod kontrolou globálně umělá inteligence, která nebude nikomu tolerovat to, že lže a krade. Bude to digitální globální totalita a pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, vše jde dneska optimálně naprogramovat, v současnosti probíhá skrytý sběr informací o lidech a z těchto informací se vytvoří kontrolní systémy které lidem zajistí bezpečnost a jistoty.

Skončí prodej cigaret a alkoholických nápojů, protože lidi budou mít strach z tvrdého trestu za svoje chyby, každý bude globálně očipován, tak jako dneska se čipují psy. Nebudeme už potřebovat; klíče, doklady, peníze, debetní karty atd. na čele bude mít každý globálně povinně nalepený QR kód, každý bude mít povoleno se pohybovat jenom v omezeném prostoru a času, a budou tvrdé tresty za to že tento zákaz někdo bezdůvodně překročí. Skončí globálně reklama, která lidi klame od narození do smrti, každý bude vědět to, že stvořitelem vesmíru a života jsou programy a databáze, skončí tak; politika, náboženství, filosofie, móda, dogmata, fetiše, symboly, rituály, mytologie, pohádky, pověry atd.

Nebyl zde socialismus a není zde kapitalismus, je zde všude na světě egoistický parazitismus už mnoho tisíciletí, ti, co mají díky výhodám, moc a bohatství, egoisticky parazitují na chudých a bezmocných, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole, o tom je každá mocná politická nebo náboženská ideologie, jednoduše řečeno, moje hra a moje pravidla.

Naštěstí už velmi brzo pro lidi práce za mzdu nebude, na práci zde budou počítače a stroje, je už běžné to že si sám v obchodě namarkuji u automatu zboží a zaplatím kartou, nebo zaplatím složenku u bankomatu, stejně tak je zde automat na vracení lahví, tento rok přichází zase auta bez řidiče, brzo zde bude každý stát na světě bez státních zaměstnanců.

Sedí ředitel Apple v kanceláři a sekretářka mu volá, máte návštěvu, je zde autonomní inteligentní robot na akumulátory a on bude za vás zde dělat ředitele, taky je zde i druhý autonomní inteligentní robot na akumulátory co bude za mě dělat sekretářku, co mám dělat? Já jdu si zabalit svoje věci a vám bych taky doporučil si zabalit svoje věci, takový je život.

Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde problém tak on má i nějakou příčinu, nejčastější příčinou všech problémů jsou chyby v nás a okolo nás, dokonalost je iluze a komu není rady tomu není pomoci. Vše je zde evoluční experiment a při experimentování se chybuje, chybují jak ti, co jsou díky protekci nahoře tak chybují i ti co jsou dole, je těžké se vyhnout chybám, když jsme nucení žít v chybném světě, kde nic není dokonalé a optimální. Je to marnost se snažit o dokonalost na to je lidský život moc krátký, můžeme si jenom hrát na to, že jsme dokonalí, a že to co děláme je dokonalé, vše je zde jenom pokrytecké divadlo, ve kterém z dálky vše vypadá lépe než z blízka.

Podívejme se na internet z pohledu chyb, z díla tak poznáme tvůrce, všude vám slibují zázraky, ale jde vždy jenom o podraz, internet je nejvíce o kvalitě, která je u; vzhledu, optimalizace, obsahu atd. dokonalost se skládá z milionu maličkostí, ale být na internetu milionářem to není maličkost, internet má svoje pevná pravidla a ten kdo je porušuje si o problémy koleduje. Nejčastější chybou na internetu je nekvalitní obsah, nebo zkopírovaný obsah, návštěvníci hledají nejvíce hodnotný originální obsah, pokud nedokážete nabídnout hodnotný originální obsah tak na internetu neuspějete.

Digitalismus eliminuje kapitalismus. Kapitalismus vychází z toho, že za vším jsou peníze a vše vyřeší peníze, peníze jsou náhražkou za lásku a reklama v kapitalismu je náhražkou za pravdu, kapitalismus je o náhražkách, které nahrazují originály nebude to už trvat v kapitalismus dlouho a bude zde robot prezident který bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou globálně do rezervací. Následkem nahrazení lidí za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory bude eliminování kapitalismu a místo něj nastoupí digitalismus kdy vše bude řídit globální umělá inteligence.

Vše jde naprogramovat a potom optimalizovat, zaměstnavatelé nejsou spokojení s lidskými zaměstnanci, a tak dostanu inteligentní roboty se kterými budou spokojení, místo peněz a vlastnictví zde bude pro roboty přídělový čipový systém. Mnoho lidí žije v představě, že jsou nenahraditelní a že nebudou odsunutí do rezervace, kde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh. Z pohledu evoluce je zde každá lidská ideologie jenom dočasným experimentem, protože nové nahradí staré, proces nahrazování lidí za roboty a umělou inteligenci započne logicky nejprve ve vyspělých ekonomikách, kde je drahá lidská práce.