Příchod internetu je evoluční zázrak, na který nebyli totality připravené



Může se stát zázrak? Nemůže! Stávky nemohou eliminovat dogmatickou totalitu! Pokud dogmatická totalita někde evolučně zanikne, tak jí okamžitě nahradí nová dogmatická totalita! Všude kde jsou daně, tam je i dogmatická totalita ve které není spravedlnost a svoboda! Před třiceti lety zde skončila sociální totalita a byla nahrazená asociální totalitou, změnil se povrch a pod povrchem se nic nezměnilo, pořád je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole!

Dokud zde nebyl internet tak bylo obtížné mnohé poznat do hloubky, protože zde byla všude propaganda a cenzura. Příchod internetu je evoluční zázrak, na který nebyli totality připravené, najedou se lidi dozvěděli to, že jsou čerti, co žijí v pekle a v pekle je normální dogmatická totalita a o tom to je! V pekle nejsou nikde andělé a všude jsou jenom čerti to je třeba konečně pochopit!

Nacismus a jeho plynové komory nám v nahotě odhalil, jak funguje moderní dogmatická totalita, ve které je milion mrtvých civilistů, pro elity složené z psychopatů jenom statistika! Pokud ale zemře prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek, a jsme u našeho pokrytectví! Mír je válka vedená pomocí politiky a ekonomiky! Jenže přichází na scénu nečekaně umělá inteligence a autonomní roboti, v pekle místo čertů budou najednou jenom roboti.