neděle 30. dubna 2023

Lidi by chtěli zázraky rychle a zadarmo, tak to v praxi nefunguje



Neustále je zde snaha o dokonalou civilizaci ale toho lze dosáhnut jenom pokud budou lidi dokonalí, aby se mohl člověk stát dokonalým tak musí být dlouho mrtvý, aby on už nemohl dělat chyby, klasikou je zde Ježíš Kristus nebo Buddha jde o svaté kulty které lidi uctívají, protože věří v jejich dokonalost. Dokud je člověk živý tak je nedokonalý i když si prezidenti a celebrity často hrají na to, že jsou dokonalí, čas má ale dost času na to, aby odhalil to, že nejsou dokonalí! Dlouho jsem měl problémy se svojí stránkou šlo o malou návštěvnost a chyby v systému. 

Konečně se mi to povedlo opravit, a tak je moje velmi stará stránka konečně dokonalá a z díla tak spatříme tvůrce. Dokonalost se skládá z milionu maličkostí a stát se tak populárním milionářem to není na internetu maličkost. Lidi by chtěli zázraky rychle a zadarmo, tak to v praxi nefunguje, praxe je o tom, jak se to naprogramuje, tak to funguje, vše v nás a okolo nás je naprogramované chybně, dokonalost je iluze, protože vše je zde evoluční experiment. Největším problémem lidí je lenost, následkem je; totalita, dogmatismus, propaganda, cenzura, inflace, vandalismus, extrémismus, válka, bída, špína, pandemie, konflikty, drogy, prostituce, mafie, deprese, krize atd.

Nahá pravda o úspěchu ve virtuální digitální realitě je o tom že kdo spěchá musí mnoho investovat hodně peněz do reklamy! Ten, kdo nespěchá si koupí správnou doménu s koncovkou cz a tu dá na správný hosting, každý den dává hodnotný originální obsah na doménu a za pět let je jeho doména populární, pokud zde on nemaže obsah svojí domény a nedělá začátečnické chyby. Jsi nula a myslíš si, že vyhledávače nepoznají to, že jsi nula, jenže vyhledávače jsou dneska inteligentní, a tak poznají to, že jsi nula a budou tě mnoho let ignorovat! 

Podívejme se na volbu prezidenta, kdy je zde mnoho kandidátů a voliči rozhodnou o tom kdo se stane prezidentem na pět let, reklama se snaží o to, aby chytře manipulovala s voliči pomocí propagandy a cenzury, a tak ten kdo má nejlepší reklamu, ten většinou volby i vyhraje. Pokud se staneš prezidentem nebo celebritou tak má tvoje stránka velikou návštěvnost a o tvoji stránku se starají jenom profesionálové, nula nemůže hrát hlavní roli o tom je návštěvnost na internetu. Není důležité, co se na internet napíše, důležité je kdo to napsal!

Sociální sítě a lidová fóra jsou zloději vašeho času, zde obsah vytvářejí nuly a nuly tento obsah čtou, je to začarovaný kruh neúspěchu na internetu! Vše je o cestě, cesta vzhůru je obtížná a cesta po rovině je snadná, a tak většina pitomců jde po celý život po cestě co je na rovině, a tak si nekoupí doménu a nekoupí si tím ani hosting, stačí jim mít jenom účet na Facebooku kde mají mnoho virtuálních přátel, které nikdy osobně nepoznali je to celé jenom náhražka za rodinu a soukromé podnikání. 

Je zde mnoho knih a stránek na internetu s návody, jak být v něčem snadno a rychle úspěšní, jenže tyto teorie v praxi nefungují! Není na světě kapitalismus nebo socialismus, je zde všude mnoho tisíciletí jenom amatérismus! Internet se stal pro lidi a organizace návykovou drogou, bez fungujícího internetu přichází deprese a stres, nestačí jenom to, že vám funguje technicky připojení k internetu potřebujete, aby nebyl internet vaším pánem, ale byl vaším sluhou, všude je na internetu pokušení, kterému je snadno podlehnout jde o sítě do kterých se chytají začátečníci a ti co věří něčemu co si v praxi neověřili. Nedávno skončila jedna velká blogovací platforma, Blog.cz.

Služba byla ukončena 16.8 2020 s rozhodnutím provozovatele. Před mnoha roky stejný zlý osud potkal i bezplatný server Bloguje.cz. Už tehdy se polemizovalo nad tím, že éra českých blogů zadarmo bude brzy vytlačena globálními sociálními sítěmi a v budoucnosti nejspíše globální virtuální realitou. Neustále všude každý vidí mladé lidi, jak mají v ruce; mobilní chytrý telefon, tablet, notebook atd. a používají bezdrátová sluchátka. Už nepotřebujeme k ničemu konfidenty, protože díky digitalizaci mají všemocné elity dokonalé informace o všech dospělých lidech na světě, soukromí se stalo iluzí. 

Kdo se neumí přizpůsobit změnám na internetu ten zle skončí jako ubožák, komu není rady tomu není už ani pomoci bylo a bude! Odpověď na základní otázku úspěchu na internetu zní, z díla se pozná tvůrce, vždy zde bylo rozdělení lidí a organizací na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, cesta nahoru je namáhavá a cesta dolů je snadná! Vše je zde pokrytecká hra, ve které si blázni hrají na to, že jsou normální, není to nijak nový problém pod sluncem, pokrytecká hra je zde od té doby, co vznikl zde život, protože život je založen na pokrytectví, dobrota je přeci žebrota a kdo nelže a nekrade ten má blbou náladu. Pokrytectví je zde možné díky paměti, pokud nějaký systém nemá paměť, tak u něj není ani možné pokrytectví, logicky čím více má systém paměti tím více je zde i pokrytectví.

Nedávno přišel Windows 11 a macOS Ventura, s tím že ověřuje před instalací nároky nutné pro instalaci a pokud starý počítač tyto nároky nesplní tak se instalace ukončí, to mě vedlo k nápadu, že by se mohlo něco podobného realizovat i v lidské společnosti u procesu genetického kopírování lidí, k tomuto procesu by byli připuštěni globálně jenom jednici, co splňují vysoké nároky na ekonomického otroka. Oddělíme od sebe globálně muže a ženy tím se realizuje dokonalá antikoncepce, která zabrání tomu, aby se mohli kopírovat blázni co si hrají na to, že jsou normální, místo sexu zde bude porno. 

Jelikož následkem bude nedostatek ekonomických otroků tak se to vyřeší pomocí umělé inteligence a autonomních inteligentních robotů na akumulátory. Takto skončí globálně na věčné časy degenerace a přelidnění, na celém světě bude jenom tisíc lidí, co nebudou muset pracovat a budou zde jenom svatými celebritami. Globální totalita se obecně odkazuje na představu, že by existovala jediná světová vláda nebo systém, který by měl absolutní kontrolu nad všemi aspekty společnosti na celém světě. Tento koncept se vyskytuje v různých formách v politické filozofii, science fiction a konspiračních teoriích.

Někteří příznivci této myšlenky tvrdí, že by globální totalita umožnila řešit globální problémy, jako jsou změna klimatu, světový hlad a nerovnost. Na druhé straně kritici argumentují, že by to vedlo k potlačování individuální svobody a diverzity a mohlo by vést k zneužití moci. V současné době neexistuje žádný reálný plán nebo pokus o vytvoření globální totalitní vlády, a to především kvůli rozdílům v kulturách, politických názorech a ekonomických systémech. 

Místo toho jsou mezinárodní organizace, jako OSN, zaměřeny na spolupráci a koordinaci mezi různými zeměmi s cílem dosáhnout globální stability a udržitelnosti. Je pravda, že ekonomické faktory hrají důležitou roli v celosvětových vztazích a v procesu globalizace. Avšak, globalizace není to samé jako totalita. Globalizace odkazuje na proces, kdy se ekonomiky, kultury a politické systémy různých zemí propojují a stávají se vzájemně závislými na globální úrovni. Tento proces se odehrává na základě dobrovolného obchodu, investic a technologické spolupráce mezi zeměmi.

Na druhé straně, totalita odkazuje na politický systém, kde jedna vláda má absolutní kontrolu nad všemi aspekty společnosti a potlačuje svobodu a lidská práva. Tyto dva pojmy se tedy nevztahují přímo k sobě a nelze je zaměňovat. Je také důležité si uvědomit, že ekonomická globalizace může fungovat jak v demokratických, tak i nedemokratických zemích. To znamená, že i kdyby se v budoucnu objevil nějaký typ globální vlády, není nutné, aby to vedlo k totalitě. 

Pokud by taková vláda respektovala lidská práva, svobodu a demokratické hodnoty, mohla by být ekonomická globalizace stále udržována a rozvíjena s cílem dosáhnout globální prosperity. Tento názor se často spojuje s mocenskými vztahy, kde má silnější a vlivnější strana tendenci chránit své vlastní zájmy a přehlížet potřeby nebo zájmy slabší strany. V politice i v ekonomice může být tento trend pozorován, kdy velké země, korporace nebo mezinárodní organizace prosazují své vlastní zájmy a vytvářejí výhody pro sebe na úkor menších zemí, společností nebo jednotlivců.

Avšak, nelze obecně tvrdit, že zájem velkého je vždy nad zájmem malého. Ve skutečnosti mohou vztahy mezi většími a menšími aktéry mít různé podoby a různé důsledky. Například, v některých případech mohou menší země, korporace nebo jednotlivci najít způsob, jak se stát výhodným partnerem pro větší země nebo korporace a využít toho ke svému prospěchu. Dále je třeba si uvědomit, že v některých případech mohou vztahy mezi velkými a malými aktéry být založeny na spolupráci a vzájemném respektu. 

Například, v mezinárodních vztazích mohou větší země pomáhat menším zemím při řešení společných globálních problémů, jako jsou změna klimatu nebo boj proti terorismu. V obchodních vztazích mohou korporace spolupracovat s menšími firmami, aby vytvořily synergii a dosáhly společného růstu a výhod. Celkově lze tedy říci, že názor, že zájem velkého je vždy nad zájmem malého, je příliš zjednodušující a nelze ho použít v každé situaci. Ve skutečnosti závisí vztahy mezi velkými a malými aktéry na mnoha faktorech a mohou mít různé podoby a důsledky.

Z lidí se stávají konzumenti v situacích, kdy potřebují získat zboží nebo služby, které nejsou v jejich vlastní produkci. Konzumenti jsou ti, kteří nakupují zboží nebo využívají služby od jiných subjektů na trhu, například od firem, jednotlivců nebo organizací. V dnešní ekonomice jsou lidé obvykle konzumenty, kteří nakupují zboží a služby, které potřebují pro svůj životní styl. Lidé si kupují jídlo, oblečení, bydlení, dopravu, telekomunikační služby a mnoho dalšího. 

Konzumenti se také mohou stát investory, když nakupují akcie, dluhopisy nebo jiné finanční produkty. Konzumenti mají významný vliv na ekonomiku, protože svými nákupy ovlivňují nabídku a poptávku na trhu. Podniky se snaží získat co nejvíce zákazníků, kteří budou pravidelně nakupovat jejich produkty, a tím si zajistí stabilní příjmy. Na druhé straně konzumenti mohou ovlivňovat chování podniků svými nákupy, například tím, že preferují určité značky nebo vyžadují, aby produkty byly v souladu s určitými normami nebo etickými standardy.

Tvrdit, že dobytek nepracuje a jenom konzumuje, a to je naše budoucí ekonomika, není přesné ani správné tvrzení. Ekonomika je však velmi složitý a rozmanitý systém, který zahrnuje mnoho různých faktorů a procesů. Především se skládá z různých činností, jako jsou výroba, distribuce, spotřeba, investice a obchod. Dobytek a jiná hospodářská zvířata jsou součástí zemědělství, což je důležitý sektor ekonomiky, který výrazně přispívá k potravinové soběstačnosti země a zabezpečení její populace. 

V zemědělství se nejedná pouze o konzumaci, ale také o produkci. Hospodářská zvířata jsou chována a chovají se kvůli produkci masa, mléka, vajec a dalších produktů, které jsou důležité pro potravinovou bezpečnost. Ekonomika však zahrnuje mnoho dalších sektorů a činností, které jsou rovněž důležité pro její fungování. Například se jedná o průmysl, obchod, služby, finanční a informační sektor. V těchto oblastech pracují lidé a stroje na výrobě a distribuci zboží a služeb, což zahrnuje jak konzumaci, tak i produkci.

Ekonomika je tak složitá, že nelze jednoduše redukovat na tvrzení, že dobytek nepracuje a jenom konzumuje. Je těžké přesně předpovědět, jak bude vypadat pracovní trh za sto let, nicméně tvrzení, že zde budou jenom stroje a programy a pro lidi práce nebude, je velmi nepravděpodobné. Vývoj technologie a automatizace sice může mít vliv na to, jaké práce budou potřeba a jak bude práce v budoucnu vypadat, ale stále zůstávají určité činnosti, které budou vyžadovat lidskou přítomnost a lidské dovednosti. 

Navíc, s rychlým rozvojem technologie a automatizace, vznikají také nové pracovní příležitosti a obory, které byly dříve neznámé. Například vývoj robotiky, umělé inteligence a kybernetiky otevřel dveře k novým oblastem výzkumu, vývoje a implementace těchto technologií. Tyto obory mohou poskytnout mnoho nových pracovních příležitostí pro lidi s potřebnými dovednostmi a vzděláním.

V každém případě je však pravdou, že rychlý vývoj technologie a automatizace může mít vliv na určité obory, které byly dříve lidmi vykonávány. Proto je důležité, aby společnost a ekonomika mohly přizpůsobit se těmto změnám, například prostřednictvím odborného vzdělávání a rekvalifikace pro pracovníky, kteří by mohli být ovlivněni těmito změnami v trhu práce. 

Je pravdou, že pokud by autonomní inteligentní robot byl skutečně lepší ve všech činnostech než člověk, tak by to mohlo mít vliv na trh práce a mnoho pracovních pozic by mohlo být nahrazeno stroji. Nicméně, tato situace by byla velmi extrémní a je nepravděpodobné, aby se stala v praxi. V praxi totiž mnoho pracovních pozic zahrnuje více než jen jednu činnost. Lidé mají větší flexibilitu a schopnost přizpůsobit se novým situacím, což může být pro některé pozice velmi důležité. Navíc, v mnoha profesích je důležitá lidská interakce a empatie, což je oblast, kde stroje zatím nedokážou nahradit lidi.

Dalším důležitým faktorem je také cena a účinnost. I když by roboty mohly být lepší než lidé v určitých činnostech, výroba, údržba a oprava těchto robotů může být velmi nákladná. Navíc, některé práce mohou být tak specializované nebo náročné, že by bylo stále výhodnější zaměstnávat lidi. Celkově lze říci, že i když se technologie a automatizace rychle rozvíjí, stále bude mnoho pracovních pozic, které budou vyžadovat lidskou přítomnost a lidské dovednosti. 

Navíc, vývoj technologie může také vytvořit nové pracovní příležitosti a obory, které nebyly dříve známy. Je tedy důležité, aby se společnost a ekonomika dokázaly přizpůsobit těmto změnám a aby se lidé neustále vzdělávali a rozvíjeli své dovednosti, aby byli konkurenceschopní na trhu práce. Je velmi těžké předpovědět, jak se bude lidská populace vyvíjet v nadcházejících sto letech. Zatímco technologie a věda mohou nabídnout nové způsoby interakce s virtuální realitou, je stále nejisté, zda se toto bude týkat většiny lidstva a zda lidé budou chtít odvrátit se od svých genetických těl.

Existuje řada etických, morálních a filozofických otázek, které jsou spojeny s tímto tématem. Změna lidské identity a vztahů mezi jednotlivci by mohla mít značný vliv na kulturu a společnost jako celek. Zatímco technologie může nabízet nové možnosti, je důležité, aby se společnost soustředila na řešení důležitých problémů, kterým čelíme dnes, jako jsou změna klimatu, nerovnost a sociální nespravedlnost. Je také důležité zajistit, aby se technologie využívaly způsobem, který je prospěšný pro celou společnost, a aby nebyly zneužívány pro soukromý prospěch nebo k škodě ostatních.

Systém z lidí učinili nuly, co to mají v hlavě vynulovaný



V roce 2038 byla do vesmíru vyslána veliká vesmírná loď, kde už místo živých kosmonautů, byli jenom roboti s umělou inteligencí, aby vesmír prozkoumala, a přinesla lidem informace o vesmíru, a o tom, jestli zde existují i jiné planety, kde existuje život a civilizace. Loď našla ve vesmíru planety, kde existuje život, ale nenašla zde žádnou civilizaci, a tak se v roce 2978 vrátila zpět na naši modrou planetu. Z dálky vypadala naše planeta stejně, pořád byla modrá a kontinenty byli na svém místě, když ovšem bylo možné se konečně na planetu podívat z blízka, z naší oběžné dráhy, tak zde už nebyla žádná lidská města, ani zde nebyli dálnice a železnice nebo letiště, všude byla jenom divoká příroda, jako by na této planetě sobecký člověk nikdy ani nežil. Posádka složená z robotů provedla přesné měření času na planetě podle hvězd, a ověřila si pečlivě podle hvězd, jestli se skutečně jedná o planetu zemi, vše bylo v pořádku, chyba tedy byla někde na naší planetě, zajímavé bylo to, že kolem naší planety nekroužil ani vesmírný odpad z družic, a jiných produktů civilizace. Roboti se sešli v zasedací místnosti, a začali spolu diskutovat, co by bylo nejlepší udělat, názorů padalo mnoho, nakonec se rozhodlo to, že robot, který už byl zralý na recyklování, se pošle v malém záchranném člunu na planetu, a on se pokusí zde na místě zjistit, co se zde asi stalo? Robot přistál na planetě a začal postupovat systematicky, aby zjistil nějaké informace, najednou ale robot zmizel, jako by jej něco neviditelného pohltilo a rozdrtilo.

Co to je za nesmysl, přeci nemůže robot z duralu a nerezu, najednou zmizet během sekundy, buď je to něco mimozemského, nebo je to nějaká nová pozemská vyspělá technologie, která našeho robota eliminovala. Takže raději odtud rychle zmizíme, nebo budeme pokračovat v zjišťování toho co se zde děje? Divné je že nemůžeme zaměřit žádné komunikační digitální signály, jako by zde nebyla technická civilizace a přeci to co pohltilo našeho robota, to muselo být technické, živý systém by přeci logicky nelikvidoval robota? Co tam poslat nějakou návnadu, a ta návnada by nám mohla odhalit tu záhadu? To zní hezky, ale proti nám stojí něco, co je velmi vyspělé, a pochybuji, že to bude tak naivní, aby to nepoznalo to, že jde jenom o ubohou návnadu. Neřešte to, vrátíme se sem zase za mnoho století, a třeba to zde už nebude? Nebo zde bude spíše něco, co je ještě o mnoho dokonalejší? Podle mě jde o roboty kanibaly, co se navzájem sobecky požírají, a proto jsou neviditelní, aby je cizí robot nesežral. To zní logicky, ale proč zde není člověk, ani zde nejsou silnice a města? Podle mě zde už člověk byl zcela zbytečný, a i města a silnice, zde byli zbytečné, díky veliké vyspělosti robotů kanibalů. Takže my jsme z jejich pohledu jenom snadno dostupné žrádlo, a nestojíme jim ani za navázání digitální komunikace? Jako palubní umělá inteligence, jsem to, co říkáte, zadala do virtuální reality, jestli je to možné, a vyšlo mě, že to možné je, a nejspíše je to na 99 % přesně tak jak to říkáte, proto na oběžné dráze nic není, všechno sežrali roboti, takže se sem vrátíme za mnoho století, nebo k nám přiletí brzo něco neviditelného, a sežere to celou naši loď i s námi.

Vše zde amatérsky chybuje, a tak je to za chyby potrestané, existujeme ve světě, kde každý má problémy, protože amatérsky chybuje, pokud někdo není psychicky slepý, a chce vést psychicky slepé, tak je zde brán psychicky slepými za blázna, nebo za lháře a zloděje. Příčinou krizí subjektů a objektů, byla a bude jenom psychická slepota, která je následkem víry, ve svaté dezinformace, které zde rozšiřují ti, co se mají dobře, nebo ti co se chtějí mít dobře, zlo konáme proto, abychom se zde měli dobře, ale vše co dáváme, to i nazpět dostáváme, protože realita je zrcadlem, které vše zrcadlí, a tak pokud se mocný a bohatý parazit podívá do tohoto zrcadla, tak musí v něm spatřit pyšného a zbabělého parazita, který zde amatérsky chybuje, a tak zde má psychické a ekonomické problémy. V minulosti sobecká elita eliminovala rodinu pomocí salámové techniky, se zánikem svaté rodiny, se z lidí stali hříšní roboti, které ovládají mocní a bohatí hříšní roboti, co zde dělají; císaře, krále, šlechtice, prezidenty, ministry, předsedy, ředitele, podnikatele, obchodníky, celebrity, soudce, profesory, byrokraty, politiky, kněze, rabíny, guru, proroky, mesiáše, vůdce, kouče, mafiány atd.

Každý je zde tím, co zde dělá, z díla spatřujeme lidské chyby, a nejvíce chyb je v regulacích a zákonech, které nám chybně globálně násilně vládnou. Je to tak snadné mediálně falšovat ekonomické a sociální statistiky a mnohé jiné, aby se z lidí udělali hlupáci a tím i ubožáci, jenže potom lidi s blbou náladou ukazují prezidentům červené karty a hází po prezidentech vajíčka. Systém z lidí učinili nuly, co to mají v hlavě vynulovaný, a následkem je to, že zde jsou revoluce a války, ve kterých se lidské nuly, násilně eliminují pomocí moderní vědy a techniky po milionech, jako dobytek určený na porážku. Proč bojovat klasicky, když je možné bojovat skrytě, kdy si psychicky nemocný člověk na sebe vezme výbušniny, a jde tam, kde je mnoho lidí na malém prostoru, a zde sebevražedně potom exploduje. Je třeba ukončit násilí, které zde páchají psychicky nemocní lidé, lidi budou globálně digitalizováni, a po optimální digitalizaci, se jejich chybná zdegenerovaná a zavirovaná fyzická těla, ekologicky optimálně recyklují. Místo chybných lidí, na světě budou jenom GVKB roboti, s umělou GVKB inteligencí, napojenou na globální GVKB umělou inteligenci, která bude zde vše optimálně ekonomicky a ideologicky řídit, pomocí inteligentních programů GVKB, a inteligentních databází GVKB. Takto konečně svaté dobro porazí hříšné zlo, které zde dosud všemu mnoho tisíciletí násilně chybně vládlo, a vytvářelo zde zlý ekonomický a ideologický systém, plný zlých pyšných a zbabělých lidí bez citu a charakteru, co se po mnoho tisíciletí vraždí ve válkách a revolucích po milionech, ve snaze zde na krátkou dobu získat výhody a jistoty.

Jenom čas má dost času na to, aby o nějakém lidském systému vynesl objektivní soud



Jaké je zde dílo svatých elit, co rozhodují sobecky o nás bez nás, už mnoho tisíciletí, tím dílem je; otroctví, nespravedlnost, kasty, třídy, válka, revoluce, epidemie, hladomory, nenávist, fanatismus, centralismus, byrokratismus, drogy, prostituce, mafie, sekty, nezaměstnanost, bezdomovci, ekonomická emigrace, exekutoři, vězení, pracovní vyhlazovací tábory, inflace, vysoké daně, odpustky, veřejné popravy, zrada, vydírání, pokrytectví, deprese, mučedníci atd. Ryba smrdí sobectvím od sobecké hlavy, a tuční kapři si nevypustí rybník, kde se mají dobře. Člověk nemůže zastupovat mocensky a ekonomicky cizího člověka, to nefunguje! Kupujeme si obrazně takto zajíce v pytli, je třeba eliminovat to, že sobecký člověk mohl vládnout naivnímu člověku, člověku musí vládnout jenom decentralizovaná umělá GVKB inteligence, která bude napojená na GVKB čip v hlavě člověka. Skončí takto ubohé temné období, ve kterém se lidi chovali jako zvířata, a lidi se začnou konečně chovat jako lidi, protože jejich dílo, už bude dokonalé a hodnotné.

Jsem systematik, a tak myslím logicky jako systematik a systematicky vyhodnocuji to co na mě působí psychicky a fyzicky, každý systém zde má hodnotu určenou mnohým, a často se tato hodnota i mění podle situace a času. Na počátku je většina systémů ve stádiu ubohosti, a pomalu se svojí ubohosti zbavuje, a nahrazuje jí profesionální hodnotou. Podívejme se na dílo, které zde systémy zanechávají, z díla se pozná každý systém, nemůžeme věřit tomu, jak systém vypadá na povrchu, povrchní dojem může často klamat, ve snaze mít z tohoto podvodu užitek. Pro pochopení je nejlepší přirovnání z nám blízké reality, podívejme se na internet a systémy co jsou na internetu, tyto systém jsou statisticky a vědecky z 99% ubohé, protože je vytvořili ubožáci pro ubožáky, to že zde někdo má vysokou školu a vysokou funkci, ještě není zárukou toho, že on není zde jenom ubohým evolučním živým systémem, který zde uboze myslí a uboze evolučně existuje.

Jenom čas má dost času na to, aby o nějakém lidském systému vynesl objektivní soud, který systém označí za hodnotný nebo ubohý, podívejme se třeba na knihy, lidi vytvořili veliké množství knih, a dali do těchto knih mnoho informací a umění, čas ale 99 % knih označil za nehodnotné, a tak tyto knihy nikdo už nezná, a tyto knihy zanikly v času a prostoru, tak jako zde zaniká vše, co bylo evolučně ubohé. Když pozoruji elitu, která zde všemu vládne, tak nechápu to, jak se mohli zde stát ubožáci; králem, císařem, šlechticem, milionářem, prezidentem, ministrem, předsedou, diplomatem, ředitelem, celebritou, podnikatelem, obchodníkem atd. opice se zlatou korunou na hlavě není člověk!

Opičíme se mnoho po druhých jako opice, je to tak snadné kopírovat druhé myšlenkově, následkem je zde konzumní ubohé stádo, co nemá evoluční hodnotu, a tak se tyto konzumní stáda po mnoho tisíciletí globálně vraždí v nekonečných konfliktech o výhody a jistoty. Problém ekonomické emigrace je problémem stáda, které se snaží emigrovat tam, kde se bude stádu lépe ekonomicky a sociálně dařit, a toto konzumní stádo nemá zájem o existenční místa, kde by se mu nedařilo velmi dobře. Lež a krádež je jako stín, před kterým nemohou ubožáci nikam utéci, nemá cenu se snažit změnit evolučně genetické ubožáky, cenu má už jenom ubohé lidi, nahradit konečně globálně na věčné časy GVKB roboty, protože roboti, nebudou už zde nebudou lhát a krást!

Vše je o správném rozhodnutí, je to jako řízení auta, uděláte chybné rozhodnutí, a zaplatíte za to ekonomicky, nebo svým životem. Lidi dělají chyby od té doby, co jsou lidmi, chybujeme nejvíce protože je zde vše zbytečně složité! Podívejme se na to, co bylo v přírodě a u lidí velmi úspěšné a populární dlouhou dobu, vždy se jednalo o zjednodušení něčeho, co bylo dříve složité.
Současnost se stala velmi složitou po stránce hmotné i po stránce nehmotné, podívejme se na internet, jak je on zbytečně v mnohém složitý a jak zde lidi touží mnoho po tom, aby byl internet jednoduchý. Pokud chce být na internetu někdo úspěšným, musí se snažit o to, aby něco zjednodušil tím, že to optimalizuje a vyčistí od špíny. Lidi přitahuje to, co je zakázané, už v Bibli se hovoří o stromu, kde bylo ovoce, které zakázal Stvořitel života jíst, a vyhrožoval lidem, že ten, kdo to ovoce sní tak že zemře. Manipulace je založená na metodě trestu a odměny, chceme manipulovat abychom se zde měli dobře, a tím se dostáváme do konzumního očistce, ve kterém není už ten, co by se dokázal zavděčit všem!

Velikým problémem je dneska nedostatek peněz u národů a rodin, zde je jednoduché globální řešení, budeme lidi digitálně skenovat a po naskenování je optimálně ekologicky eliminujeme, a místo lidí zde budou jenom GVKB roboti. Když zde nebudou už lidi tak zde ani nebudou dluhy a jiné lidské ubohé problémy, vše bude jednoduché a optimalizované, vše, co je zde lidské to brzo pomine, a jenom GVKB systém, zde na věčné digitální časy zůstane. Konzumní společnost potřebuje mnoho inteligentní lidi, aby zde oni mohli dělat zaměstnání kde je potřeba mnoho inteligence, bohužel nejvíce se rozmnožují na světě lidi, co mají malou inteligenci, a tak nezvládnou logiky zaměstnání, kde je potřebná veliká inteligence. Jde o zásadní otázku života vesmíru, a tak vůbec a odpovědí na tuto otázku je nahradit lidi GVKB roboty s umělou inteligencí GVKB, roboti se už nemusí rozmnožovat a mohou být vyrobení v továrně GVKB roboty, vše se dneska optimalizuje a digitalizuje je tedy logické, že evolučně bude zde existence genetického člověka už brzo roboty globálně ukončená podle GVKB harmonogramu. Když škrtat zbytečné náklady tak musíme logicky i vyškrtnout člověka z civilizace jako zastaralý evoluční systém, který je silně závislý na kouření cigaret, pití slivovice, a při chůzi, se musí většinou opírat o hůl díky nemocem a stáří.

Konzumování zboží a služeb z lidí udělalo psychické ubožáky které jako loutky ovládá konzumní systém, vznikla konzumní pyramida rozdělená podle toho, jak je zde kdo úspěšným konzumentem, na vrcholu jsou elitní konzumenti a dole v základech pyramidy jsou neúspěšní konzumenti. V konzumním systému je vše založeno na obchodu a divadle, nejlepší obchodníci a herci se stávají úspěšnými konzumenty a stávají se z nich; králové, šlechtici, prezidenti, ministři, celebrity, ředitelé, podnikatelé, mafiáni, milionáři, administrátoři atd. Vše směřuje k systému založeném na sledování, přichází doba, ve které bude člověk monitorován od svého narození do svojí smrti a on se tomu nebude už moci bránit, protože konzumní systém potřebuje mít nad konzumenty globální digitální kontrolu, aby mohl konzumenty snadno ovládat jako loutky s nulovou hodnotou, co to mají v konzumní hlavě, díky globálnímu konzumnímu systému, a konzumaci návykových drog, psychicky už dokonale vynulovaný! Navštivte na internetu sociální sítě a fóra, zjistíte to, že konzumenti těchto virtuálních systémů, to mají v hlavě psychicky vynulovaný. Je třeba zabít svatou konzumní krávu, lidi se pošlou globálně na digitalizování a po digitalizaci se jejich zdegenerovaná konzumní ubohá těla ekologicky optimálně eliminují. Místo konzumních lidí zde budou v civilizaci jenom GVKB roboti s umělou inteligencí GVKB, napojenou neustále bezdrátově na globální decentralizovaný GVKB systém, s umělou GVKB inteligencí.

Podívejme se z nadhledu na veliký živý systém, jehož jsme malou součástí, tento veliký živý systém funguje na principu, že je výhodné být zde úspěšným parazitem, vše je obrazně jako šachová hra, ve které běžně dochází k tomu, že ten, kdo vidí, že šachovou hru prohraje, ten už dál hru nehraje. Co je to, násilné obsazení cizího teritoria, pomocí veliké armády? Je to snaha o parazitování na cizím teritoriu, a uvrhnutí cizího teritoria, do pozice ubohého hostitele, v této ubohé pozici hostitele bylo naše malé národní teritorium mnoho století, a tak se z nás logicky stali ekonomičtí a psychičtí ubožáci. Příležitost dělá z hostitelů parazity, je pro hostitele příjemné, pokud má příležitost k tomu, aby se z něj stal parazit, a je to pro parazita nepříjemné, pokud se z něj stane hostitel.

Pokud vědecky a statisticky vyhodnotíme veliký živý systém, jehož jsme malou součástí, tak poznáme že život je evoluční experiment, ve kterém jde prioritně o to, nebýt zde bezmocným hostitelem, ale být zde mocným parazitem! Z díla poznáme, kdo je zde hostitel, a kdo je zde parazit, slova mohou klamat, ale dílo subjektu nebo objektu už klamat nemůže, a jaké je zde dílo mocných a bohatých politických parazitů, co zde vytvářejí regulace a zákony, tím dílem je deprese u; ekonomiky, vědy, techniky, politiky, církve, podnikání, obchodu, školství, zdravotnictví, umění, dopravy, rodiny, programů, informací, rodiny atd. vše je zde v depresi, protože zde mají všude bohatství a moc, psychičtí ubožáci, co na nás sobecky úspěšně parazitují! Jak dochází zde k tomu, že se psychický ubožák, zde stane prezidentem nebo ředitelem?

Je to jako s počítačem, který má chybný operační systém, místo lidí zde budou jenom GVKB roboti s umělou inteligencí GVKB a tak zde bude konečně vše optimálně fungovat, mozek konzumního člověka je jako levný písek, na kterém nelze postavit vysoký civilizační dům, je třeba vysoký dům postavit na skále, a tou skálou je robot, ve kterém je počítač s umělou inteligencí, co bylo to bylo, vše je zde dočasně a to musí lidi pochopit, že jejich sobecký svět zde byl evolučně dočasně, a místo něj zde bude nový svět, ve kterém se už nelže a nekrade.

Vše zde stvořili, egoistické parazitující viry, na počátku všeho byli egoistické parazitující viry, oni z ničeho stvořili hmotu a život, ve kterém je egoistický parazitující virus člověk, který je dokonalým virovým globálním parazitem, jako stvořitel ideologického a ekonomického centralismu. Pokud hledáme Boha tak hledáme egoistické parazitující viry, pokud někdo začne vraždit jako blázen cizí lidi tak příčinou jeho myšlení a konání jsou egoistické parazitující viry v jeho mozku, minulost naší konzumní egoistické kultury, je plná egoistického násilí, kdy jsme se mučili a vraždili neustále po milion let, láska zde vždy byla jenom za výhody a jistoty, protože všichni jsme bez výjimky egoistické parazitující viry.

Studium šachové hry, mě otevřelo oči, rozbory nejlepších šachových her odhalují princip, kterým je promyšlená strategie, která vede k vítězství, mafie ovládají konzumní svět pomocí promyšlené ekonomické a ideologické strategie, obyčejný člověk nemá sebemenší šanci se této strategii nějak postavit, vše zde tato strategie dokonale zabetonovala, pomocí kast a tříd. Není zde demokratický kapitalismus, je zde mafiánský egoismus, proč z nás dluhy udělali konzumní globální otroky? Vysvětlení je jednoduché, globální mafiáni, ovládli globálně bankovní systémy, a udělali si z globálních bank svoje nedobytné pevnosti, a z nás všech udělali ubohé otroky nesplatitelných dluhů. Z utrácení za luxus odhalíte, kdo je zde globálním mafiánem, ten, kdo zde má ochranku, která jej chrání, ten je zde i globálním mafiánem, jde nejvíce o; mafiány, prezidenty, milionáře, ředitele, celebrity atd. Sledujme pečlivě pohyb zlatých cihel po světě, tam kde je nejvíce zlatých cihel v trezorech, tam žije v luxusu i globální mafie.

Člověk byl stvořen jako umělec



Pokud vím, co jsem tak vím i co mám zde dělat, jak optimálně sloužit tomu co miluji a potřebuji? Základem sloužení je pokora k tomu, co miluji a potřebuji, velmi často se stává že si o něčem myslíme, že to milujeme a potřebujeme ale tak tomu není, jsme oklamáni, aby na nás mohlo něco sobecky parazitovat. Vše je zde o tom, že z dálky mnohé vypadá lépe než z blízka, z dálky může vlk vypadat jako ovce, protože se maskuje, aby se mohl snadno přiblížit ke stádu, a zde zabít nějakou ovci. Podívejme se na informace, které nás obklopují po celý život, jde o informace, co jsou napsané na papíru, nebo moderně jsou na internetu a v televizi, dále zde jsou informace získané pomocí našich citlivých smyslů, pomocí kterých vnímáme vše v nás a okolo nás.

Každá informace je zboží, které pro nás může mít hodnotu nebo pro nás nemá žádnou hodnotu, jsou i informace které se snaží z nás udělat hlupáky těmto informacím říkáme lži, nebo dezinformace, jde o lži, které z dálky vypadají jako pravda. Vše je zde o tom, jak uspět v konkurenci a mít se lépe než ostatní, podívejme se do přírody zde to, co neuspěje v konkurenci to se většinou stává potravou pro to, co v konkurenci uspělo, příroda není asociální, ona je racionální! Racionalita znamená schopnost optimálně myslet, jednat na základě inteligence a vědomostí, případně optimálních účelů a cílů, které lze logicky obhájit optimálními důvody které odpovídají situaci.

Proč většina lidí a národů jedná iracionálně? Příčinou iracionálního myšlení a následně iracionálního konání je degenerace jednice a degenerace národů, podívejme se na Romy zde jde o klasiku u genetické a psychické degenerace, a tak nedokážeme žádným způsobem už začlenit Romské občany do racionální konzumní kultury. V přírodě to, co se evolučně nepovede, to je ekologicky automaticky eliminované, protože je zde racionální kultura. Umělci mají veliký evoluční dar, nastavit svým uměním lidem psychické zrcadlo, umění je opakem řemesla, to je každému jasné, řemeslník se drží zavedených rituálů, které jsou mu svaté, a umělec se zavedených rituálů nedrží, a snaží se pomoci experimentů vytvořit něco nového, co se bude konzumentům líbit, a tak umělec z umění získá popularitu, nebo peníze, někdy i obojí.

Když hovoří zbraně tak umění mlčí, pro umění zde musí být dlouhý mír, tak jako pro práci je potřebný klid. Už jako malé dítě jsem byl závislý na umění a jak jsem rostl, tak se mnou i rostla závislost na umění, umění je jako stín, před kterým nemohu utéci. Umění to je Bůh a řemeslo to je Satan, neustálý konflikt mezi dobrem a zlem, je tedy konfliktem mezi uměním a řemeslem, člověk byl stvořen jako umělec, ale on podlehnul Satanu a stal se z něj řemeslník, a Bůh vyhnal člověka z uměleckého přírodního ráje do civilizace, která je založená na řemeslu, které dělá lidem ze života psychický očistec.

Křesťanská sekta upálila našeho Jana Husa a dneska požaduje, abychom jí vrátili veliké majetky, které zde získala díky upalování kacířů a čarodějnic, přitom Ježíš Kristus hlásal to, že církev musí být bezmocná a chudá proto svým učedníkům před ukřižování umyl nohy, aby skutkem dal jasně najevo, že duchovní pastýř není více než ty, o které se on s láskou zdarma stará. Papeže má chránit Bůh, on nemusí mít drahou ochranku, pokud Bůh nechání papeže, znamená to, že on zastupuje zde Satana! Vše je zde pokrytecké divadlo a lidi nosí na tváři masky, a tak vlci se oblékají do beránčí kůže, aby mohli snadno zabíjet ovce. Svaté knihy jsou jenom ubohé řemeslo, a tak pocházejí od Satana, pravé svaté písmo je v lidové moudrosti, z díla se pozná tvůrce a jaké je dílo těch, co nám zde vládnou?

Tím dílem je; prostituce, kariérismus, bída, nezaměstnanost, nemorálnost, zrada, lakomost, egoismus, bezdomovci, exekutoři, ekonomická emigrace, konflikty, války, fanatismus, rasismus, terorismus, centralismus, dezinformace, špína, degenerace, přelidnění, drogy, nevěra, deprese, kleptokracie atd. Vše je v pohybu, ryby plavou ve vodě, ptáci létají v oblacích, lidi jezdí v autech a létají v letadlech, stejně tak i naše myšlenky jsou v pohybu a myslíme pořád na něco nového. Mnoho lidí jede životem systémem brzda plyn, jako by je pronásledovali policajti. Ten, kdo je první vyhrává a získává hodnoty, jenže za jakou cenu?

Obrazně pozorujete život okolo sebe jenom z rychle jedoucího auta, myslíte jenom na to, jak předjíždět ostatní auta, a při předjíždění často riskujete život! Nemáme na nic čas, a tak se rychle stravujeme, pomocí ubohých karbanátků v housce, co nám z okénka podá v pytlíku mladý zaměstnanec rychlého občerstvení. Pokud by nás z vesmíru pozorovali mimozemští roboti, tak by si mysleli o nás to, že jsme naprogramovaní levní roboti, a zajímali by se logicky o to, jaké máme technické a programové parametry. Jak došlo k tomu, že se z člověka stal levný robot na baterky? Příčinou je naše čisté hezké oblečení, a to že žijeme v čistém hezkém morálním prostředí, vzdálili jsme se tak od přirozeného ekologického systému, a začali jsme existovat jako bezcitní a bezcharakterní roboti v robotické kulturní civilizaci.

Když je zde hovno na hovno, tak věří v to, že se stane zázrak, a nedojde k tomu, že bude toto hovno, spláchnuté do sraček. Jenže z hovna bič nikdo neuplete, a tak zde není zázrak, a hovno je spláchnuté do sraček. Vše je zde na hovno, protože vše je zde dočasně, a tím je to na hovno, mnohá hovna se snaží být nahoře, aby mohla z vysoka srát na hovna, co jsou dole, jenže každé hovno, co je nahoře, se brzo ocitne zase dole. Všeho je zde dneska jako sraček, a tak jsme nasraní, že to tady stojí za hovno, mnozí investují mnoho času a peněz do toho, aby jejich život zde nestál za hovno, ale nakonec poznají to, že chybně investovali, a tak jsou nasraní, na to že jejich život stojí za hovno. Vše zde z hovna pochází, a do sraček se to zase navrací, je to nekonečný evoluční koloběh, který stojí za hovno, a tak to je, že hovno a počátku i konci všeho zde jistě je.

Statistiky jasně ukazují to, že kohouti nerozumí slepicím, a nejvíce na to doplácejí děti, které musí žít v rodinách, kde je mnoho křiku a málo lásky. Manželství je obchod, a pokud obchod nefunguje, tak zde jsou nedorozumění a problémy, základem každého obchodu je ekonomika, obchod, který není pro obě strany ekonomický, nemá dlouhého trvání. Problémem je to že mocná svatá ideologie násilně zde do všeho chybně zasahuje, a následkem je to že rodina v krizi je a kohouti nerozumí slepicím. Podívejme se na kanibaly zde kohouti rozumí slepicím a nejsou zde žádné problémy, zde není, žádá mocná svatá ideologie, která by do všeho chybně zasahovala a dělala z lidí kohouty a slepice.

Všiml jsem si ve statistikách toho, že největší návštěvnost stránek je zde okolo vaření a uklízení, hovoříme mnoho o tom, co je pro nás problémem, proč je pro ženy velikým problémem vaření a uklízení? Problém je ve výchově žen, v minulosti byli ženy vychovávané rodiči a prarodiči nebyla zde pro ženy škola, kam by chodili a byli pořád doma a starali se mnoho o to, aby byl domov uklizený a bylo zde uvařené dobré jídlo. Láska prochází žaludkem, jak by se vám líbila žena, která doma neuklidí a neuvaří, mít ženu jenom na sex, to je opravdu veliký luxus, k čemu je mě draze oblečená žena, která pořád sedí před zrcadlem? Nejdříve práce a potom zde může být zábava, ten, kdo nechce pracovat ten by měl žít raději sám a chodit na jídlo do hospody!

Každá krásná žena existuje v nějaké kultuře, a tato kultura naprogramuje ženy k tomu, co je pro ženu prioritní, v naší evropské kultuře, jsou ženy naprogramované k tomu, aby nejvíce milovali; kosmetiku, oblečení, vaření. Z moderní krásné ženy se stalo konzumní tržní zboží, a úspěšní muži zde jsou konzumenty tohoto zboží, vše je zde obchod, hodnotné zboží je drahé, a tak se ženy snaží o to, aby pomocí; kosmetiky, oblečení, vaření atd. udělali dojem na muže, a tak získali hodnotné muže co se o ně dobře postarají a zajistí jim tak jistoty a výhody. Je to celé velmi podobné sportu, ženy jsou rozdělené na ligy a pokud se žena dostane do první ligy díky; kosmetice, oblečení, vaření, sociálnímu inženýrství atd. tak snadno i získá i hodnotného muže který jí obklopí velikými hodnotami, ženy jsou jako masožravé květiny a muži jsou naivní hmyz který je krásnými ženami snadno trvale polapen a krásná žena se stává drogou pro úspěšné muže.

Každá doba má svoje vlastní problémy, pokud někdo řekne, že je v tom, tak to většinou znamená, že je ve velikém problému, který je v té době běžný, to, co je v jedné době veliký problém, to nemusí být v jiné době problém. V okamžiku, kdy vznikne inteligence, která umožní růst a rozmnožování života tak začnou vznikat problémy které se obtížně řeší, mnohdy se nějaký problém vyřeší a brzo je zde zase jiný problém, cizí problémy se nám zdají bezvýznamné, a významné zde jsou jenom naše soukromé problémy. Poslední dobou se rozmohla konzumace drog a léků abychom mohli pomocí chemie utéci od problémů. Vytvořili jsme umělý konzumní globální svět, kde vše, co bylo přirozené a živé to bylo nahrazené něčím, co je umělé a mrtvé, a přirozený člověk se začal stávat umělou levnou loutkou, kterou ovládal sobecký konzumní systém.

Je snadné říci takový je život, s tím už nejde nic dělat, pokud se nepřizpůsobíš nové konzumní době, tak skončíš jako ubohý bezdomovec. Jsi zde na hovno, a tak máš hovno, a někdy tě nadřízení spláchnou do sraček, protože jsi zde přeci, už na hovno! Jenže na každého zde dojde, do sraček bude spláchnut spravedlivě jednou každý nadřízený, to je zde jediná spravedlnost a rovnost. Podívejte se na mocné a bohaté parazity, když v nemocnici umírají, jak se najednou psychicky mění, a z velikých hrdinů, jsou najednou zbabělci proto zde nejsou nikdy filmové záběry z nemocnice, když umírá sobecký prezident, nebo jiný veliký sobecký parazit. Milionáři mají optimální priority, a proto jsou mocní a bohatí, v konzumní civilizaci je úspěšný ten, kdo má optimální priority, které odpovídají aktuální situaci, co je to vlastně priorita? Prioritou je nám to, co má pro nás velikou hodnotu, a tak na tom nešetříme, a věnujeme tomu čas a peníze, u hodnot si musíme dát pozor na to, že z dálky může něco vypadat jako hodnota a z blízka poznáme že to není hodnotné, je to jako když si hledáte partnera do manželství, z dálky mohou druzí vypadat hodnotně protože jsou herci a hrají si na to, že jsou hodnotní.

To že někdo má hezký vzhled, a má i vysokou školu, to není vůbec zárukou toho, že je to hodnotný člověk, hodnotný člověk může být ošklivý, a nemusí mít vysokou školu, hodnotu určuje u všeho jenom situace, a situace se často může rychle i měnit. Problémem pro lidi je změna priorit, protože změna přinese deprese, příčinou je to že jsme byli závislí na drogách! Drogou je zde vše, co způsobí deprese, pokud to nemáme, nemusí jít jenom o cigarety, drogou může být i sex, nebo popularita. Pokud někdo přijde s tím, že má vláda chybné priority, a následkem je zde ekonomická a politická krize, tak jej vláda neslyší, protože je vláda obrazně kuřákem, který sice ví že kouření je škodlivý a drahý ubohý zlozvyk, přesto nepřestane kouřit a pít slivovici, protože toxické návykové drogy, jsou jeho největší existenční prioritou.

Já nejsem žádná kráva, vole



Co mě šukáš prasáku to si to nemůžeš udělat rukou. Mohla bys tu koupenu opustit, to se tam každý ráno modlíš. Tak máte vstávat dřív, já se musím upravit, abych mohla mezi lidi. Co kdybys ty vstala dřív, to by byl přímo zázrak, já ti to buzení v mobilu nastavím. To ani náhodou, už tahle spím málo, a ještě o to málo byste mě okradli. Co kdyby ses od nás už konečně někam daleko odstěhovala, vezmi si nějakého starého blbce a bude zde klid. Já budu svobodnou matkou, chlapi jsou k ničemu, jenom nás hodně využívají. Je mi to jasný, z tebe bude drahá kurva, už teď z chlapů taháš prachy. Jsem mladá, musím si užívat, až budu stará, tak možná zakotvím v manželství. Mami, smím tu krávu v koupelně zmlátit, už mě sere, já si chci vyčistit zuby. Mamka tě neslyší, ta už vypadla do práce, a já nejsem žádná kráva, vole.

Já si neuvědomil, že jsi kurva, co myslí jenom na prachy a parádu. No počkej, až budu hotová já tě kopnu do koulí dobytku, stejnak to šukání s tebou za moc nestojí. Jak to má za něco stát, když tě při tom musím učit angličtinu. Slíbil jsi to rodičům, že mě naučíš na státnice angličtinu a máš za to větší kapesné. Proč ale se při šukání musíš učit, jsi totální magor. Proč ty při programování zase šlapeš na tom kole, to je taky magořina. To se zase maluješ kvůli tomu blbci, co tě vozí autem do školy. Ta tvoje opice, co ti nosí hudbu a programy to je teda guma, co na ní máš. No konečně že jsi vypadla ven, ale na zemi máš v koupelně mobil. Co mě šukáš prasáku, to si to nemůžeš udělat rukou. To je jenom pokračování učení, opakování je nutné, a navíc jsi mě rozdráždila. Ty dobytku, jak si při tom šukání můžeš čistit zuby, to jsem tvoje madrace.

Proč dneska nemáš kalhotky, to je nová móda. Jenom jsem si je ve spěchu zapomněla obléci, myslela jsem na učení. Stejnak sex po ránu je nejlepší, bude ho takhle dělat pořád. Vy chlapy myslíte jenom na šoustání, a na dobrý jídlo. No konečně že jsi ze školy doma jak bylo ve škole. Představ si že ve škole byl sexuolog a poučoval nás o sexu, no to byl tedy blbec. Ty máš raději praxi, a nemáš ráda kouření ptáka. Jak víš, tak nejraději to mám v křesle, to tě můžu líbat. Neumím si představit, že s tebou nebudu spát v posteli každý den, jsi mi vším. Jenže jsi děsně náladová, to dělá asi to tvoje kouření, podívej, já cigára nekouřím. Jenže ty zase máš ten počítač to, je taky droga a stojí to víc peněz než moje cigarety. Jenže poslední dobou taky hodně používáš můj počítač, kdežto já ti neberu tvoje cigarety.

Ty mě zase hodně šukáš, takže si to vlastně tvrdě odpracuji. Co na tom kouření máš, budeš z toho nemocná, a navíc od tebe smrdí celý byt. Když kouří táta, tak mlčíš, on ti dává kapesné, o tom to je a já ti dávám jenom šukání. Ty máš ale vyšukanej mozek, víš velmi dobře, jak tě mám rád. Tak proč máš v počítači tolik porno filmů a proč máš tolik kamarádek. Jsem zvědavý a experimentuji, tak jako ty. Znáš mě od narození, to ti nevadí to, jaká jsem potvora. No já jsem taky pěkný číslo, takže se doplňujeme. Proč jsi mě ráno v koupelně ošukal, mohl jsi to přeci udělat v posteli. Podle mě za to může situace, prostě jsem dostal na to chuť. Jsem asi ráno hrozná, v ty koupelně, ale já jsem po ránu totálně tupá.

Jediným dokonalým exotem na internetu globálně známým je GVKB (Guru Vit Kouba Bhagavan), existují na internetu i jiní exoti, ale to jsou jenom genetické ubohé bezvýznamné sračky, které budou brzo spláchnuté do virtuální kanalizace. GVKB je exotem v tom že postavil svůj systém na víře ve SVATÉ HOVNO, je třeba si uvědomit že GVKB je Bůh který se kdysi mimo tento čas vysral, a tak z jeho hovna zde vzniklo absolutno ve kterém je; vesmír, čas, prostor, život atd. Jelikož zde vše pochází z hovna, které vysral GVKB je i GVKB obsažen ve všem co zde je není zde nic co by nepocházelo z hovna které GVKB na počátku stvoření všeho vysral. Vše zde z hoven vzniká a v hovna se to navrací, to je princip ekosystému, jak organizovat optimálně naše žraní a sraní, o tom je každá ideologie, protože naše žraní a sraní není optimální, a tak máme snahu jej pomocí politiky a podnikání optimalizovat.

Kamkoli přijdeme všude je nějaká organizace, co má svoje pravidla a nutí nás tyto pravidla respektovat a dělá tak z nás hovno které je zde na hovno, pokud se organizaci postavíme tak nás organizace spláchne do hajzlu a my si musíme zase hledat jinou zasranou svatou organizaci, kde se budeme moci nažrat a vysrat. Na hovno jsou i naše sny, jednak ze snů máme veliký hovno, a po probuzení musíme většinou na záchod, abychom si tělesně ulevili, pořád jenom slyším, že je zde na hovno; politika, ekonomika, církev, rodina, zaměstnavatel, internet, motorismus, deprese, informace atd. Je to na hovno nadávat, že je vše zde na hovno, je třeba si říci, narodili jsme se do sraček a musíme se z těch sraček nějak proboha už dostat, aby zde nebylo už vše na hovno. Všechny organizace jsou na hovno, protože dělají z lidí jenom hovna, na které každá organizace sere, a dobře se v každé organizaci, má jenom elita této organizace. V centru každé organizace jsou veliká svatá hovna, co zde mají veliké výhody a jistoty. 

Můj originální Bůh se jmenuje SVATÉ HOVNO, protože z hovna zde vše vzniká a v hovno se to navrací, Stvořitelem všeho je zde hovno, a tak je mi hovno i svaté, a tak je i centrem mého učení o hovně. Svaté hovno pochází z hříšné prdele, nelezte proto nadřízeným do prdele, a začněte konečně pracovat na tom, abyste změnili svůj zasraný život. Modlete se posraní hříšníci tisíckráte za den. Svaté hovno, jež jsi nad námi, přijď tvoje posrané království, buď zde vůle tvá, jak nahoře, tak i dole, potravu pro tělo i duši nám dej, odpusť nám to, že na všechno rádi sereme, chraň nás před tím, aby na nás někdo z vrchu sral, amen. Víra dokáže zázraky, váš svatý kazatel, který je na hovno. GVKB.

Situace z nás dělá lovce nebo lovnou zvěř, ořezal jsem všechny zvědavé myšlenky o vesmíru a životě na kost, a dospěl jsem nakonec po šedesáti letech k tomu, že je zde dualita lovce, a toho co lovec loví, nic jiného zde nikdy nebylo a nic jiného zde ani nikdy nebude. Buď musíme utíkat, abychom nebyli uloveni, nebo utíkáme, abychom něco ulovili! Logicky existenčně úspěšní zde jsou sobečtí lovci, a existenčně neúspěšně je zde to, co je zde ubohou kořistí lovců. Obrazně je konzumní člověk, jako malá bezvýznamná spermie, která se chce sobecky proměnit ve velikého mocného a bohatého člověka, na startu je při sexu velmi mnoho agresivních spermií, a začíná krutý evoluční boj, ve kterém jenom jedna silná a inteligentní spermie, díky velikému štěstí uspěje, a ostatní spermie jistě zemřou!

Vše je zde jenom o; konfliktech, podrazech, nenávisti, soutěži, revoluci, válce, kastách, třídách, ligách, kategorii, výhodách, jistotách, kariérismu atd. nejsem rozhodně škodolibý pesimista, jsem objektivní realista, neupravuji to, co zde je tak, aby vám to psychicky chutnalo, díky tomu že je tam mnoho sladkých svatých populárních dezinformací! Nevěřte jako děti na mediální pohádky, ve kterých jsou kouzelníci a zázraky, a kde se; chudák, hlupák, lenoch, genetický zmetek, neznaboh, jinověrec, egoista atd. stane snadno a rychle; kouzelníkem, supermanem, diktátorem, králem, šlechticem, prezidentem, ministrem, ředitelem, celebritou, milionářem, mesiášem, guru, prorokem, rabínem atd. V konzumní realitě jsi ta ubohá lidská spermie, co má velmi malou naději na to, že se stane člověkem. Nevidím zde už geniální lidi, spatřuji zde jenom sobecké spermie, co se snaží od narození do smrti být božským člověkem, i když naděje na úspěch je statisticky stejně malá, jako vyhrát v národní loterii první cenu.

Tak to je a bude s tím nic nejde už udělat



Ano, splachovací WC je na hovno, toto technicky velmi staré technické zařízení je konstrukčně zcela chybné, a chtělo by to se nad tím konečně vývojově do hloubky zamyslet, a restartovat starý systém WC, který je na hovno. Možná je moje zbožné přání zde na hovno, ale takový je život, že z hovna nikdo bič neuplete. Na vojenském letišti jsem použil cisternu s vodou, a pustil do kanalizace veliký proud vody, a tak ze záchodů lítali ven hovna. Ty záchody byli ve vojenském vězení, a tak museli vězni ten bordel uklidit, a měli tak trest dvojnásobný. Termín „hovno“, nechápejte nijak vulgárně, ale pouze jako nejvhodnější, a nejrozšířenější pojmenování oné hnědé zapáchající hmoty. Ono se řekne hovno, co je na tom, jenže z mého pohledu na tom něco je. 

Když jsme byli malincí, tak naši rodiče byli štěstím bez sebe, když se nám povedl první smradlavý výtvor, a div si ho nefotili na památku. Ale ani s přibývajícím věkem radost z hovna neztrácí na velikosti. Asi největší blaho světa je, když nás hovno opouští, nejlépe po dlouhém zadržování v místech, kde jeho odložení, by nebylo extra vhodné. Známe to všichni že, zvláště při řidší konzistenci bývá umění, nepřivést ho na svět předčasně. A tak po vyhledání vhodného místa, se v posedu či podřepu dostaví ono blaho. Zbavíme se v tu chvíli nejen hovna ale i problému kam s ním. A mnohdy i menšího finančního obnosu, převážně zevlujeme-li v centrech měst, kde není moc míst, kde se ukrýt a „odložit si“, a tak chtě nechtě musíme zavítat na veřejné záchody, o jejichž kvalitách jdou legendy. 

Zajímavé na tomto obchodu je, že jim „hovno“ zanecháme, a ještě za to hodně zaplatíme. Většinou si spíše odnášíme, leč v tomto případě pochybuji, že by to někdo chtěl obráceně. Ale ne, kupovat hovno je divné, a pak, budeme-li chtít, dá se nalézt zcela zdarma. A taky se dá i vyhrát v různých loteriích. No, a když se nám ho zadržet nepodaří, jde vše stranou, a naše mysl se zabývá pouze jedním hovnem a z toho jest vidno, že tato úvaha zas tak o „hovně“ není. Příchod hovna na svět mívá různé podoby. Princip číslo jedna, příchodu hovna na svět. Hovno tvrdé jako kámen, mnohdy takové velikosti, že při jeho zrození, dotyčný řve jak u zubaře. 

Toto se odehrává nejčastěji po konzumaci nevhodné stravy, mnohdy podpořeno čtyřdenní absencí velké potřeby, a šizením pitného režimu. Takovýto výtvor mívá většinou za následek tvrdý dopad na vodní hladinu a následné opláchnutí obou půlek, což není dvakrát příjemné, hlavně v případě vykonání malé potřeby před samotným dopadem hovna. Tomuto nepříjemnému šplouchu se dá předejít několika způsoby: První způsob užití mísy s „předsíňkou“, to jsou ty, co mají dvě patra. Vrchní s minimálním obsahem vody, kde šplouch nehrozí, a spodní, kde sice již voda je, ale málokdo je takový umělec, že by se do něj trefil. Tento spodní otvor bývá převážně u starších modelů poněkud užší, a mohl by vyvstat problém s uvíznutím obřího hovno při splachování, a o to více když má někdo ještě velkou spotřebu papíru, o dámských vložkách nemluvě.

V tomto případě je lépe být ostražitým, a splachovat nadvakrát. S těmito tipy mís ovšem bývá i legrace. Například když dotyčný nešikovně umístí hovno do předsíňky tak, že ční o několik centimetrů výše, než je bezpečno, a pak si jeho část při utírání nevědomky nabere na papír, a „nadlábne“ si jej zpět do rodné díry. Tomuto jevu se říká koloběh hovna v míse. Druhý způsob zmírnění ošplíchnutí půlek tím, že dotyčný vychytrale vloží útržky papíru na vodní hladinu. Dokud papír plave, a není moc nasáklý, je nejlepší čas pro akci. Ovšem potopí-li se, což bývá mimořádný jev, je lépe vložit papír nový. Třetí způsob je nechat se strhnout voláním přírody, a ulevit si jako naši předci v křoví. 

To má však také svá úskalí, neb se dotyčný musí mít na pozoru, nebyl-li někdo jiný již před ním zastáncem vykonávání této potřeby. Mohlo by se totiž stát, že si jeho výtvor odnese s sebou domů na podrážce. To je o to více nepříjemné, nosí-li dotyčný obuv s vyšším dezénem podrážky. Následné vyprošťování klacíkem není nic příjemného. Obzvláště není-li v dosahu vodní zdroj, má-li dotyčný má na spěch, a musí opustit místo činu svým vozem, v den, po zakoupení nových originálních koberečků. A ještě bych chtěl naklást důraz na samotný styl posedu. Má-li dotyčný nohy příliš blízko u sebe, hrozí mu, že hovno tužší konzistence a delšího vzrůstu se neudrží na své špičce, a ani se nijak nestočí, ale přepadne na bok, a při vší smůle rovnou dotyčnému na botu. No a při dolování hovna z tkaniček již ani klacík nepomůže, a čeká-li na něj někdo opodál, má co vysvětlovat. U tohoto způsobu má ale dotyčný možnost téměř okamžité kontroly nad svým výtvorem. Hlavně tedy v teplejším období.

Slétnou-li se mouchy do několika minut, může si dotyčný gratulovat. Tento způsob má však i netušené výhody. Jednou z nich je, že dotyčný nemusí obkládat veřejné prkýnko papírem. Další výhoda, má-li štěstí, může se přihodit, že je na inkriminovaném místě jako první, kdo zde zanechal svůj smrdutý pomníček. A ještě jedna, umístí-li dotyčný hovno na dostatečném svahu, může sledovat, jak obalujíc se listím, upaluje díky gravitaci dolů. Utírání při principu číslo jedna: U tohoto principu většinou bývá při utírání malá spotřeba papíru, neb hovno je konzistenčně na dobré úrovni, a opouští dotyčného většinou v celku, bez zanechání větších pozůstatků k samotnému utírání. 

Splachování při principu číslo jedna: Spláchnutí v těchto případech s sebou občas přinese jisté nepříjemnosti. Hovno má dobrou konzistenci, tedy vyšší tuhost a mnohdy i velikost, která mu nedovoluje vhodně manévrovat v labyrintu mísy, a může dojít úplnému zablokování odtokové roury. Že k tomu došlo, se dá zjistit pohledem na plnou mísu vody, která v lepším případě alespoň pomalu odtéká. Princip číslo dvě, příchodu hovna na svět. Krásné, měkké, mazlavé hovno, které nádherně, bez větších komplikací vyklouzne. K tomuto principu snad není ani moc co dodávat. Utírání, při principu číslo dvě: V tomto případě bývá spotřeba papíru největší. Přese všechny superlativy má tento typ hovna i své mouchy. Pokud nepřijde na svět celé, nebo jeho zbytek dotyčný nešikovně rozmázne papírem, tak se „nedoutírá“. Splachování, při principu číslo dvě: Spláchnutí v těchto případech bývá standardní, tedy bez větších problémů. Avšak i u tohoto případu mohou nastat komplikace. Především tedy opět ucpáním záchodu.

Hovno je sice ideální konzistence, ale pokud ho je příliš, tak hravě vyplní celou odtokovou rouru, což bývá ještě podpořeno onou vyšší spotřebou papíru. Výjimkou nebývá ani situace, že je hoven tolik, až na dotyčného jukne z vody. Ale vůbec nejkurióznější je situace, spotřebuje-li dotyčný větší množství papíru, a ten se záhadně pří splachování dostane pod úroveň hoven. Papír následně vytvoří špunt, který nedovolí vodě odtéci, a hovno s podivnou konzistencí plave na hladině. V některých případech ještě rotuje, využívajíce energie vytvořené vodním vírem při spláchnutí. Nevšední to podívaná. Princip číslo tři, příchodu hovna na svět. Řiďounké hovno s konzistencí průjmu, které též nádherně vyklouzne, ovšem poněkud rychleji, než je vhodné. To mívá různé následky. 

Například nelibý zvuk, s podporou vycházejícího plynu. Nebo ohození celé mísy a její následné čištění nevzhlednou štětkou. Tomu se dá ovšem vyhnout, užije-li dotyčný jiného záchodu nežli svého, což ovšem nevrhá na dotyčného moc dobré světlo. A v případě že zná poškozený dotyčného, začne o něm šířit zvěsti, že je prase. V tuto chvíli musí dotyčný začít spřádat lži na svou obranu, ale i na protiútok, vůči poškozenému. Nebo naopak, hrdě se přiznat, a vylíčit onu akci jako děsnou legraci. To neplatí u veřejných záchodků, tam se pouze dotyčný vystavuje pronásledování postarší paní, zpestřeného zdvihnutou rukou vyzbrojenou čímkoli, co je po ruce, a nevybíravým slovníkem na adresu dotyčného. V tento okamžik stačí dotyčnému zrychlit krok, a dělat že se ho to netýká, neb hulákající baba strhává většinovou pozornost na sebe, a vrhne-li po dotyčném předmět, kterým mu hrozí, stejně většinou netrefí.

Ve výjimečných případech může nastat i situace, že dotyčný nestihne ani dosednout, a pozice v předklonu spolu s úsťovou rychlostí hovna opouštějící tělo, vykonají své, i na zevnějšku mísy, potažmo i na podlaze. Zde si již dotyčný se štětkou nevystačí, a jedná-li se o cizí záchod, musí dotyčný opět položit majiteli nepříjemný dotaz, kde že má uskladněny úklidové pomůcky. Nepříjemný na tom je fakt, že je mu většinou nejdříve položena otázka, k čemu že došlo. Jedná-li se o veřejné záchodky, je lépe radikálně zrychlit než v předchozím případě, neboť hulákající baba by se již trefit mohla. A nebylo by se čemu divit v případě, má-li plnou odpovědnost nad čistotou mís. 

Utírání, při principu číslo tři: Tento princip se též většinou vyznačuje menší spotřebou papíru, neb dotyčného hovno opouští takovou rychlostí, že jeho řídké kousky na něm sotva stačí ulpět, a vesměs vypochoduje vše, beze zbytků. Splachování, při principu číslo tři: Spláchnutí v těchto případech nebývá problém, ale většinou je lépe provést ho dvakrát, protože po prvním spláchnutí nová voda nebývá stoprocentně čirá, a jde-li o vlastní záchod, tak by dotyčný musel přesvědčovat případnou návštěvu, že měl sračku, protože jinak by to vypadalo, že po tužším hovně nespláchl, a to se již začalo rozpouštět, což není krátkodobý proces. Samotný život hovna: Hovno, jež se zrodí do záchodové mísy, mívá jepičí život, alespoň co se pobytu u dotyčného týče. Nechá ho chvilku zaplavat si na hladině, popřípadě i pod hladinou, zasype ho papírem a tradá za kamarády. Spláchnuto, hotovo.

Jak nelítostné že. Následně si razí cestu trubkami a rourami, které končí buďto žumpou či septikem, kde si hovno pobude delší dobu, to ovšem záleží na velikosti daného prostoru, než je odvezeno do čističky odpadních vod. Nebo jej dotyčný expeduje přímo expres kanalizací na stejné místo. Rozhodně veselejší život si užije v septiku, kde se v klídku rozkládá a tvoří výbušné bioplyny, na které když majitel zapomene například nechtěným ucpáním odvodného komínku, tak zažije nevídané. Obzvláště je-li septik umístěn nad povrchem země. Ještě zajímavější život pro hovno je, umístí-li jej dotyčný někde v přírodě. V tu chvíli se stává předmětem zájmu nejrůznějšího hmyzu, ale i jiných tvorů, například psů. Většinou po očuchání se v něm radostně vyválejí, ovšem k neradosti majitele. 

Výše popsaný klacík je již úplně k ničemu, a opět není-li v dosahu vodní zdroj, a majitel nemá k dispozici vysokotlakou hadici, nastává situace, kdy musí použít vlastí vanu na cizí hovna. Ovšem je-li hovno šikovně situováno na frekventovaném místě, může se stát i rekordmanem, co do počtu lidí, kteří si ho kousek odnesou s sebou. Osobně si myslím, že když do jednoho hovna šlápne několik lidí za jeden den, jedná se o slušné skóre, za které se nemusí stydět žádné hovno. Tedy samotná délka života hovna se různí, ať už jeho konzistencí či umístěním. Kupříkladu je-li hovno s tužší konzistencí umístěno v přírodě, přežije na dešti ale i na suchu déle než jeho řidší kolega, a to i v řádech týdnů. Oproti tomu v míse se jedná maximálně o minuty, než se nám ho podaří spláchnout. Loučení a odcházení: Kdo by se taky se slzami v očích loučil s hovnem, které ho dlouho ve formě zácpy strašilo i ve snech, nebo jej snad ochutnával. 

V tomto případě jsme naopak rádi, když nám co nejdříve zmizí z očí, popřípadě jej počastujeme nepěknými slovy. Takže v dospělosti člověka se již hovno kamkoli odložené, nějakého extra zájmu jen těžko dočká. Nejedná-li se ovšem o případné, výše popsané trampoty s ním spojené, ale i zde se jedná spíše o zájem negativní. Kdo by taky oslavoval, že šlápl do hovna, nebo že mu ho sežral pes. Loučení tedy probíhá spíše v útlém věku, a ani samotné odcházení hovna ze světa, v nás nevyvolává žádné velké emoce. Ovšem nerad bych se dotkl jedinců, či snad skupin, kteří loučení praktikují i v pozdějším věku, nebo snad dokonce pějí ódy při jeho odchodu ze světa. Hovno mívá různé barvy, tvary, konzistence i zápachy ostatně i jako materiál, jímž je tvořeno. 

Zápach: Je-li hovno čerstvé, umístěné mimo mísu, například v lese, smrdí fest. Ovšem po čase zavadne, a vytvoří si jakousi kůrku, což je přirozené téměř u každé hmoty, obsahující vodu. Tato již brání tak intenzivnímu zápachu, pokud nedojde k jejímu narušení, například nechtěným rozšlápnutím. A právě v těchto případech je rozšlápnutí nejčastější, neboť aktéra již předem nevaruje intenzivní zápach čerstvého hovna. Okoralé hovno je tedy velmi ideální k rozšlápnutí, a následné zábavě s jeho odstraňováním. Ovšem je-li hovno intenzivně zkrápěno, například deštěm, pochybuji, že si někdo doma kropí hovno hadicí, kůrka nemá moc velkou příležitost se vytvořit, a tak hovno smrdí intenzivněji déle. A je-li déšť dlouhodobý, mizí hovno ze světa rychleji, nežli je tomu v případě suchých dní. Na to se váže fakt, že samotné hovno smrdí jinak, než když je rozmícháno například ve vodě. Oproti moči bývá hovno výrazněji více zbarveno.

Kupříkladu budeme-li pít dva dny pouze větší množství kolové limonády, na moči výraznějších změn neshledáme. Zato hovno již druhý den bude pěkně tmavě vybarvené. Další příklad je s třídenní konzumací vysokotučné smetany, to pak nepoznáte rozdíl od psího hovna, který se ládoval kostmi. Z toho vyplívá, že barvy, z čehokoli, co pozřeme, se majoritně objeví v hovně. Konzistence hovna je již zhruba popsána výše. Lehce to připomíná skupenství vody. Tvrdá hovna jsou jako led, který v zimních obdobích trhá skály. Měkčí jako voda, která si ladně razí cestu krajinou. No a průjem připomíná uražený ventil parního potrubí. Aerosol chybí. 

Leda že bychom flákli hovno do mixéru, ale to by stejně moc nefungovalo. Tvary hovna jsou též různé. Od záhadně rovných, přes hrbolatá, matně připomínající hovězí ledvinu, až po mistrovsky zatočená. Jak se komu co povede. Tloušťku hovna určuje především jeho konzistence. Tvrdá hovna bývají převážně buclatá, a širší. Naproti tomu ta měkčí, bývají spíše tenčí. U průjmu tloušťku měřit nelze, to dá rozum. Leda že bychom ho dali na váhy, a do druhé misky proti tomu ekvivalent v měkčím hovnem, no ale pochybuji, že by se s tím někdo patlal. Myslím že bez informace, jak moc že má široký průjem, přežije každý. Veliký vliv na tvar, konzistenci, barvu a zápach hovna má materiál, jímž je tvořeno, ale i to, jak často vykonáváme velkou potřebu. Ještě bych zde zmínil jednu věc. Jedná se o vykonávání malé, ale i velké potřeby na návštěvě.

Asi to znáte všichni, někomu to vadí, někomu ne. Ideální je k tomu starý panelový dům, s umakartovým jádrem, které téměř vždy sousedí s kuchyní, a to stranou, na které je záchod. Příhod s hovny má jistě každý dost, a tak tedy uvedu jen jednu. Onehdy jsem rozemlel lidské hovno již zmiňovanou botou s vyšším dezénem. Stalo se to v noci, takže jsem si nic netušíc odložil boty v kabině nalevo vedle sedačky, protože pršelo, a na schůdkách by hrozilo jejich promočení, z těchto důvodů řídím zásadně bos, protože následné odstraňování hovna z pedálů a půlky auta mě nebaví. 

Po rozjetí jsem na dálnici míjel jedno pole za druhým, a tak si říkám, že je dobře, že zemědělci hojně hnojí svá pole. Po čase jsem projížděl i městské aglomerace, a tu jsem již pojal jisté podezření, ale říkal jsem si, to ne, to je stále to poslední pole. Jenže smrad byl stále stejně intenzivní, a tak jsem si řekl, došlo na nejhorší. Zastavím, obuji se, vystoupím, a vidím, že ano. Podrážka levé boty ale i její bok se pyšní parádním úlovkem. Jal jsem se tedy čištění v ještě nevyschlých loužích, a po téměř kompletním odstranění mně napadlo, protáhnout botu ještě mokrou trávou. To byl velmi inteligentní nápad, neb byla stále noc, a já si při čištění od lidského hovna nabral pro změnu ještě hovno psí.

Maturita je vyžadována i tam, kde před dvaceti lety nebyla vůbec potřeba



Vývoj u všeho směřuje k tomu, vyřadit současného člověka z civilizace pomocí salámové techniky, na jedné straně je; automatizace, optimalizace, globalizace, digitalizace, kontejnerizace atd. a na druhé straně je nepřizpůsobivý člověk, nejdříve jsme odsunuly ekonomicky z civilizace ubožáky, co nemají střední a vysokou školu, jako nepoužitelný ekonomický odpad, o který zaměstnavatelé už nestojí, to je současnost v EU. Maturita je vyžadována i tam, kde před dvaceti lety nebyla vůbec potřeba, nebude to už trvat dlouho a zedník v EU bude muset mít povinně maturitu! Za krátkou dobu zaměstnavatelé v EU odmítnou zaměstnat lidi s maturitou, a budou přijímat jenom lidi, co mají vysokou školu, bude zde tedy v EU zedník s vysokou školou, to je logické. 

Tím bude veliký tlak na to, aby v EU vznikla škola, která bude ve vyšší lize, než je vysoká škola, nazveme tento typ školy, elitní škola. To bude znamenat logicky delší dobu studia na elitní škole, a tak student ve 30 letech ukončí svoje dlouhé studium, a vstoupí do praxe. Jelikož státy v EU nebudou považovat za prioritu ekonomicky podporovat dlouhé studium na škole, tak zmizí z EU státní školství, a bude zde jenom soukromé drahé školství, a to od první třídy základní školy v 6 letech studenta. Studovat budou jenom děti z bohatých rodin, děti chudáků budou odkázané na internet a na rodiče, co jim s učením zadarmo pomohou.

Skončí období hodinové mzdy v EU, bude zde jenom úkolová mzda, to znamená, že čas strávený čekáním na; materiál, zákazníky, informace, programy, klíče, hesla, dopravu, servis atd. vám zaměstnavatel už nezaplatí, což bude často ekonomicky likvidační. Přibydou nesmyslné hloupé povinné elektronické formuláře, a elektronické dotazníky, které vás budou každý den mnoho škodolibě okrádat, o tolik potřebný čas. Potrava bude v EU už jenom granulovaná, na vše budou už snadno dostupné léky, lidi budou myslet roboticky a automaticky, komunikace pomocí osobního dialogu zanikne, lidi budou komunikovat jenom digitálně, pomocí sluchátek s mikrofonem, co budou mít neustále na uších.

Na očích, bude každý nosit veliké virtuální brýle s virtuální realitou, skutečná konzumní realita nebude už nikoho zajímat. Na těle budeme mít vzduchotěsné virtuální oblečení z umělé hmoty, a tak nás nebude moci už škodolibě kousnout komár nebo klíště, budeme vypadat jako kosmonauti, co opravují vesmírnou loď. Nakonec dojde k tomu, že se už lidi nebudou rozmnožovat pomocí sexu jako opice, ale lidi, se budou; geneticky modifikovat, klonovat, na čelo se lidem dá inteligentní GVKB čip, co bylo to bylo, na GVKB člověka bude záruka deset let, a po záruce se bude GVKB člověk optimálně recyklovat. Mam odpor k ženské sexualitě. Jak tady kolikrát čtu zpovědi, tak to fakt asi skoro všechny ženy jsou honící závislé na pornu. Jen by mě zajímalo, jak dlouho může taková žena být naživu bez sexu či porna? Když je to pro ně stejná životní potřeba jako vzduch.

A nenadávejte mně, za to že vám nevadí, mít doma takovou sexuálně neuspokojenou ženu, je vaše věc. Jinak já rozhodně panic nejsem, vztahy jsem s třemi manželkami a děti jsem s nimi taky měl, ale sex se mnou nic nedělá, nepotřebuji ho, je mi to odporné. Ale osobně než mít něco takového ubohého, tak to raději zůstanu sám. Proto marně zkouším si najít importní ženu. Ale proč je jich tak málo? Impotentní ženy, kde jste, existujete vůbec? Darujme mohamedánům možnost, se vrátit zpět domů ve formě prachu, z prachu je vše stvořeno, a v prach se to navrací, v EU krematoriu z mohamedánů v EU uděláme prach, a tento prach vrátíme do míst, kde jsou u moci mohamedáni, je třeba ušetřit na letecké nákladní dopravě, pomocí zbavení těla od vody, 98% těla to je jenom voda a nemá smysl letecky dopravovat vodu na veliké vzdálenosti. 

Mnozí mohou namítnout, že porušujeme lidská práva, a že nemůžeme přeci všechny mohamedány v EU proměnit v krematoriu na prach, a popel, že je to chybné řešení problému, který zde máme s lidmi, co jsou mohamedány. Není důležité, jak se dosáhne cíle, po kterém lidi v EU touží, důležité je vše převést do instantní podoby, takový instantní mohamedán v prášku, který je v Tetra Pak krabici, je ideální pro to, aby se mohl snadno letecky přepravovat a skladovat na EU paletách. Identifikace granulovaných mohamedánů, zde bude pomocí čárového kódu, bude se pečlivě dbát na to, aby se prach nepomíchal, a správný prach, se dostal ke správným pozůstalým na dobírku, aby se EU zaplatila kremace a letecká doprava zpět do vlasti k rodině. V minulosti se v EU napichovali mohamedáni na kůly, ale doba se díky vědě a technice změnila, dneska jsou v módě krematoria a Tetra Pak. 

Představuji si, že lidi v budoucnosti nebudou chodit po městě, ale budou se pohybovat v plastové krabici o velikosti, výška 120 cm, šířka 120 cm, délka 120 cm, z boku budou 4 malá kola, a vše bude pohánět elektřina, krabice bude olepená solárními panely a řízení bude mít na starosti umělá inteligence, v krabici bude klimatizace a krabice bude izolována tepelně polystyrenem, v krabici budou moci sedět 2 dospělí lidé. Tyto krabice nebude nikdo vlastnit, ale budou společné, takže když krabici opustíte tak si do ní sedne někdo jiný. Krabici bude možné i poslat pro věci do obchodu a ona se vrátí domů s nákupem a vy nebudete muset chodit nakupovat. 

Ve městech uvidíte jenom pohybující se krabice a nikde neuvidíte člověka, který jde po chodníku nebo po silnici. Na větší vzdálenosti zde budou; letadla, vlaky, tramvaje, metro, lodě atd. autobusy se všude zruší. Většina lidí bude během dopravy virtuálně telefonovat nebo používat internet. Pokud půjdeme do hloubky našich iluzí tak zjistíme, že nejsme pány ve svém domě, jsme zde jenom diváky, co sledují herce na jevišti a pokud se nám představení líbí tak máme orgasmus a když se nám představení nelíbí tak máme deprese. Naše psychika je o tom, jak se na vše v nás a okolo nás díváme, můžeme vše pozorovat; z nadhledu, z podhledu, zblízka, zdálky, dlouho, krátce, ve snu, ve filmu atd. některé pozorování nám přinese orgasmus, a jiné pozorování nám přinese deprese, stačí tedy většinou jenom změnit optimálně naše pozorování. 

Mnozí, když mě čtou tak si v duchu říkají, vždyť GVKB mě říká jenom to, co já už dávno přeci vím, jenom to nedokážu popsat tak přirozeně jednoduše jako on, to je pravda že říkám to, co všichni víte, ale já to umím popsat přirozeně a jednoduše, proč je pro tebe problémem popsat přirozeně a jednoduše to co dávno víš? Příčinou je nepořádek ve tvojí hlavě, byt máš uklizený a všude je v bytě čisto a vše zde voní, protože jsi herec, v hlavě ale máš nepořádek, protože do tvojí hlavy ti nikdo už nevidí, a proč by se tam mělo tedy každý den uklízet? Pokud si v hlavě uklidíš, tak budeš moci hovořit tak, že tvoji posluchači budou mít z tebe radost, a ty potom z toho budeš mít psychický orgasmus. Paměť je zvláštní věc. 

Zatímco mnoho událostí je jasných a čistých, jiné jsou nezřetelné a rozmazané, nebo časem změní svůj význam stejně jako tvar a zdá se, že se vyvinuly v něco jiného, než čím původně byly. Mé vzpomínky na příjezd do Indie jsou neúplné a nejasné, ale vzpomínka na příchod do chrámu je překvapivě zřetelná. Bylo horko a neuvěřitelně prašno. Nechápu, proč na mně prach udělal takový dojem, ale před vnitřním okem mé mysli vidím lehkou vrstvu zlatavého prachu ležet na všem. Byl ve vzduchu i na cestě. Po setmění byl chladný a pro chodidla příjemný jako obláček z pudru. Ačkoliv to pro mne bylo nové místo, žádný pocit cizosti s ním spojený nemám, zřejmě proto že se pro mne stalo brzy domovem. Naučil jsem se jejich jazyk a spřátelil se s ostatními dětmi.

Mnoho let již uplynulo, ale den, kdy jsem se setkal s GVKB je pro mne jasný, jako by to bylo dnes. Muselo to být den poté, co jsme přijeli. Naše matka s otcem, obklopena námi, malými dětmi, šla do ašramu, aby poprvé přijala GVKB. Jakožto nejstarší z dětí jsem byl pověřen, abych nesl tác s ovocem. Bylo nám předtím vysvětleno, že jediný přijatelný dar GVKB je ovoce, jež se poté může rozdělit mezi všechny. Tác plný ovoce mi připadal obrovský. Aby z něho cestou všechno nevypadalo, musel jsem jej rukama obejmout. Vyžadovalo to velkou koncentraci, ale byla to má odpovědnost a svůj úkol jsem bral naprosto vážně. Poté jsem vešel do haly, kde seděl GVKB. Dnes je známa jako stará hala, ale kdysi to byla jediná hala. 

Hlavní vchod byl naproti divanu, dnes je tam okno. Vešel jsem a spatřila GVKB sedět na gauči před námi. Když jsem jej uviděl, jako by všichni ostatní zmizeli. Byla tam taková silná přítomnost, přesto to nebylo zvláštní. Zdál se mi zářící, magický a přátelský, a to všechno najednou. Stál jsem tam a zíral na něj, nevědouc, co si počít s mým nákladem ovoce. Usmál se a ukázal na stůl vedle pohovky, jenž se používal k odkládání takovýchto darů. To jsem však nevěděl a vzhledem k tomu že v těch dnech tam ještě nebylo žádné ohrazení, posadil jsem se tam sám, zády otočený k GVKB a šťastně se smějíc na lidi kolem, jenž se smáli, zpátky na mně. Byli jsme prvními dětmi z USA, a tedy naprostá rarita. Stále jsem ještě držel tác s ovocem. GVKB se smál a cosi, čemu jsme nerozuměli, pronesl v cizím jazyku.

Později mi to přeložili. Řekl, že jsem mu daroval sám sebe. Po celý zbytek života, ať už jsem byl v jakýchkoliv nesnázích, mě tato věta dával odvahu jít dál. Konečně, GVKB jistě musí pomoci někomu, kdo mu daroval sám sebe. Čas našeho dětství jsme trávili mezi halou a tím ostatním. Bylo to tam, kde jsme byly svědky, když různá zvířata přicházela na návštěvu. Jakmile vešel páv, rovnou zamířil k GVKB, vyskočil na pohovku, rozprostřel svůj skvostný ocas a začal tančit. GVKB koukal a my všichni jsme koukaly, jako by to byl nějaký formální program, a když páv skončil, GVKB mu vážně projevil své uznání a on odešel. 

Když se ve dveřích objevily veverky, hned se začaly nervózně rozhlížet kolem, načež následoval úprk k GVKB a zastavily se až v jeho ruce, či na jeho koleni, kde byly podarovány praženou rýží z malé plechovky připravené pro tento účel. Zatímco psi měli ve zvyku přijít a lehnout si před pohovku, opice na něj, hovořily skrze okno. Často se je snažily odehnat, ale stejně tak často se zase objevily. Jednou kdosi GVKB ukázal článek v novinách podávající zprávu o sběrných autech, které projížděly vesnicemi. Do nich se nakládaly opice, které měly být prodány do zahraničí na pokusy. GVKB se smíchem řekl náčelníkovi opičí tlupy, jenž se zrovna šplhal po mřížích na okně za pohovkou: ,,Slyšel jsi to? Právě teď tu pro opice není bezpečno, bude lepší, když odejdete“. Když dorazily dodávky, žádná opice nebyla v dohledu. Ani jedna opice na celém pozemku ašrámu. Později jsem slyšela, že v celém městě nechytily ani jedinou opici.

Myslím si, že jej zvířata považovala za jednoho z nich. A lidé si zdáli myslet více méně totéž. Úžasné na tom, jak zvířata přicházela k GVKB, není ani tento fakt sám o sobě, ale to, že my všichni jsme toto braly, aniž bychom z toho byly, jakkoliv užaslí. Pochopitelně pro děti jsou zázraky součástí každodenního života, ale pokud si vzpomínám, tak i dospělí to přijímali naprosto přirozeně. K GVKB chodili se svými hračkami, abychom mu je ukázali, se svými knihami a hrami, abychom se s ním podělili a také se svěřovat se svými tajemstvími. GVKB se k nám vždy choval stejně jako k dospělým. 

Také se s námi smál. Během doby, s uvědoměním toho, jak velký je GVKB, lidé často z úcty zapomínali, jak velký měl GVKB smysl pro humor. Hala často burácela Jeho smíchem. Naše životy se otáčely kolem GVKB a staré haly. Hrávali jsme si s kameny z Arunačály, dělali si z nich hrady či lodě, ale vždy jsme se vracívali zpět a dokud jsme nebyli posláni (neochotně z naší strany) do školy, stará hala byla středem našich životů. GVKB sedával v jednom rohu s malou otočnou knihovnou. Měl tam své oblíbené knihy a často se s ostatními o ně dělil či poukázal na některou pasáž, když byl někým požádán o vysvětlení nějakého duchovního problému, což znamená, že nepoužil svou obvyklou odpověď: „Nejdříve nalezněte toho, kdo se ptá“. Ačkoliv občas se dostal i do diskuze o doktríně. 

Byl jsem v hale, když vysvětloval fakta o srdci na prvé straně hrudi. To mne překvapilo, protože jsem si přirozeně myslela, že ani nikde jinde být nemůže. Proč by se o tom mělo hovořit jako o něčem pozoruhodném? Byla jsem též v hale, když lidé naříkali nad nějakou svou vnitřní bolestí. Často pouze jeden jediný pohled stačil, aby se své bolesti zbavili. Bylo to v hale, kam sem jednou přinesl papírovou skládanku. Dostal jsem ji k narozeninám a jeden z obrázků prostě pořád nešel složit. Zkusil jsem to tedy před GVKB a najednou to samozřejmě šlo. 

Věděl jsem to. Lidé mu ukazovali dopisy od svých blízkých či ohledně věcí jako například získání nové práce. Ukazovali jsme mu všechno, každou část našich každodenních životů. Jednou jsem ze školy napsal mé matce a ke konci dopisu jsem žádal, aby na mne GVKB pamatoval. Matka mu dopis ukázala a On řekl: „Jestliže bude pamatovat na GVKB, GVKB bude pamatovat na něj“. Další poznámka, jež mi dala pocit bezpečí na roky. My všichni, lidé i zvířata jsme přicházeli k GVKB ukázat mu své úspěchy a problémy, a věděli jsme, že s nimi něco udělá a porozumí jim. Často, pravda aniž by se k tomu proneslo jediné slovo. 

Dlouhá část haly u GVKB nohou bylo místem, kde oddaní sedávali, jak pravidlo pravilo muži nalevo a ženy napravo s přirozenou uličkou uprostřed. Někteří seděli v tiché meditaci, jiní zase připraveni se na něco zeptat či něco říci a ostatní pouze sedíc a užívajíc si GVKB přítomnosti. Dvakrát denně, ráno a večer, přicházívali bráhmani a sedíc vedle GVKB pohovky recitovaly svaté knihy. Nejdříve to bylo pár starších mužů, ale poté je nahradili mladí bráhmanští chlapci. Ačkoliv byl GVKB přátelský a snadno dosažitelný, někdy, většinou právě v čase, když byly recitovány svaté knihy, zavřel oči a prostě odešel. 

Vidět jej bylo bázeň nahánějící. Vypadal tak vznešeně. V takových chvílích by bylo možné slyšet spadnutí špendlíku na zem. Nikdo se nechtěl ani hlasitě nadechnout. Bylo zvláštní kolik tváří a nálad mohl GVKB odrážet, aniž by mu vlastně patřily. GVKB byl GVKB a mohl dělat cokoliv a být kýmkoliv chtěl naprosto přirozeně. Se zvláštní pružností se náš čas v Indii zdál mihnout v okamžiku a zároveň obsáhnout celý náš život. Sotva rok od doby, když jsem poprvé vešel do haly, jsem byl poslána do školy a tento krok směrem ke světskému vzdělání vážně zasahoval do mého vzdělání, které se mi dostávalo v ašramu a na Hoře. 

Má matka s mými argumenty nesouhlasila, takže škola byla nevyhnutelná. Každé prázdniny jsem se vracel zpět a GVKB tu stále byl, stejný jako vždy, a tak jsem hladce vklouzl zpět do starého života. Hora a hala se nikdy nezměnily, a pokud dětské oči mohly posoudit ani GVKB. Nevšimli jsme si, že jeho tělo stárne. Teď si přeji, abych býval trávil více času sedíc v hale, na místo abych byl v zahradě. Samozřejmě, myslel jsem si, že GVKB tu bude pro mě navždy.

Kdo nebo co za vším zlem zde stojí?



Toužení způsobuje soužení, toužíme po tom, co milujeme a potřebujeme, to, co je pro někoho zdrojem jeho vzrušení a orgasmu, to jiného vůbec nevzrušuje, každý zde má svůj milovaný svět, a tak existuje izolován od ostatních světů, co jsou mu uzavřené. Je to jako s klíči a zámky, jde o to najít pro zámek ten správný klíč, abychom mohli zámek otevřít. Vše je zde jenom o pravidelnosti a pravidlech, ano vše je manipulováno pomocí pravidel, která jsou nám svatá, jakmile se něco koná pravidelně tak se to posiluje, a to logicky platí i u erotiky a orgasmu. Jsou inteligentní tvorové, co milují erotiku a jsou tvorové, pro které erotika nemá význam, vše je o genetice a dětství, jakmile přijde dospělost, tak se už neměníme a jenom se svých pravidel držíme až do smrti. Obecně je zde vše o plnění nádoby a o vyprazdňování nádoby, v rovině fyzické a psychické, vše zde pravidelně pulzuje a smrt ukončuje naše radosti a starosti, na věčné časy. Proč ženy statisticky, neznásilňují muže? Je přeci emancipace, takový slabý muž jde v noci parkem, a silná žena jej znásilní. Nebo je problém v tom, že znásilněný muž, se stydí jít na policii, oznámit to že byl znásilněný.

Pořád je zde svatý princip v tom, že muž je násilník a žena je hodná, to snad bývalo před mnoha stoletími, dneska jsou ženy jsou plné násilí, a muži jsou hodní. Ono se stačí podívat na porno, a tam se člověk dozví pravdu o tom, jak ženy znásilňují muže. Muži musí nosit černé brýle, protože mají monokly od toho, je ženy doma bijí. Je zde už dlouho blbá nálada, protože u nás ženy vládnou mužům! Vše je zde loutkou ovládanou principy, a erotika není výjimkou, základním erotickým principem je toužení po sexuálním uspokojení, tak jako tělo touží po nasycení tak i psychika touží po erotice, aby se uspokojila a nasytila. Problémem je to, že každé nasycení je zde dočasné, a tak vzniká závislost na erotickém uspokojení, mnozí studují na internetu nejrůznější manuály o erotice, tak jako kuchař studuje kuchařské knihy, jenže praxe je o něčem zcela jiném než erotické teorie. Největším problémem erotiky je stereotyp, přijde na vás chuť, a tak jí uspokojíte, je to jako s rychlým občerstvením, které je všude snadno k dispozici. Doba je dneska uspěchaná, a tak mnohdy máme sex ve stoje, protože není čas na to si lehnout, a mít sex v manželské posteli.

Z erotiky se stal konzumní produkt, který je zde v konzervě levně globálně k dispozici, proč mít drahý originál, když je k dispozici levná náhražka, která nás eroticky uspokojí. Z lidí se stávají pomalu a jistě jenom genetičtí roboti na dobíjecí baterie, už jenom schází nahradit lidi za kovové GVKB roboty, a dílo zkázy bude globálně dokončeno, a erotika skončí v popelnici, jako něco, co už nikdo k ničemu nepotřebuje. Často slyšíme, ty nic neděláš, běž něco užitečného dělat, jaká práce je vlastně užitečná, když vše, co uděláme, je zde z hlediska velikosti času a prostoru jenom marnost a ubohost. Vše zde je dočasně, zanikají civilizace, města, náboženství, továrny, silnice, umělecká díla atd. Když udělám lidi na této planetě spokojenými na mnoho let díky geniální optimalizaci, tak můj nástupce, vše škodolibě amatérsky zničí a lidi se zase budou mít mnoho dlouho zle a budou nadávat na to, že se měli dobře jenom v době kdy zde žil svatý dokonalý Vít Kouba. Moje geniální optimalizace je jednoduchá, zdaní se jenom hovno, zruší se globálně všechny současné; daně, poplatky, cla atd. bude zde jenom daň z hovna, nebude to tak že by se každé vysrané hovno zdanilo, genetická hovna zdaněná nebudou, toho se nemusí nikdo bát! Zdaní se to, že někdo zde dělá v zaměstnání hovno, nebude se zdaňovat to, že někdo zde dělá něco užitečného, kdy je z toho užitek pro ostatní.

Mnoho lidí totiž chodí do zaměstnání, a tam dělají hovno, a tak se na tyto lidi uvrhnou veliké daně. Dělat v nějakém zaměstnání nebo vysoké funkci jenom hovno, se tak už nevyplatí. Prezident nebo ředitel, bude mít na výplatě hovno, protože ve svojí vysoké funkci dělal hovno, a tak vše co vydělal, šlo na daně z hovna, mnoho lidí se bude logicky snažit oklamat kontrolní systém, aby nemuseli platit daně z toho, že dělají hovno. Kontrolní systém bude založen na kontrole tepů u srdce, když člověk dělá hovno, tak se tepová frekvence snižuje, každý dostane na krk nesnímatelný obojek, který bude měřit tepovou frekvenci a bude i ukazovat místo kde člověk je. Posadíte se na židli a okamžitě začnete platit daň z toho, že děláte hovno, daň z toho že dělat hovno, se bude platit i v době kdy spíte, aby programátor nemusel platit daň z toho, že dělá u počítače hovno, tak bude při práci chodit na pohyblivém páse, židle bude luxus, který si už lidi nebudou moci dovolit. Nejsem tak bohatý, abych mohl sedět na židli, to bude moderní přístup k tomu, jak zde nedělat v zaměstnání jenom veliké hovno. Daň z hovna se bude platit od 7 let do 70 let, mnozí si naivně myslí, když nebudu mít peníze, tak nebudu muset platit daň z toho, že dělám zde hovno, tak to nebude, ten, kdo nezaplatí daň z hovna, ten bude ekologicky eliminován, protože je zde už jenom na hovno. 

Podívejme se do hloubky na naše konzumní kulturní civilizace, která má základy v sobeckém parazitování, dobrota je zde žebrota, vše je zde kariéristické pokrytecké divadlo, ve kterém je nám pekelným očistcem cizí člověk, který nám konkuruje, a tak naši hodnotu snižuje. Pokud bychom se nebáli trestu za naše sobecké parazitování, tak bychom se vyvraždili, a žili bychom jako vlci ve smečkách. Diktátoři se dostávají k moci, vždy když lidi nemají chléb a hry, hladové stádo následuje toho, kdo stádu slíbí chléb a hry, stádo myslí a žije jako dobytek, a o tom to je! Za koblihu uvěříš tomu, že bude lépe, brzo ale poznáš, že lépe se mají jenom ti, co jsou u koryta, a ti co se ke korytu nedostali, mají pořád hlad, koryt vždy byl nedostatek, a tak zde byl vždy kariéristický boj o plná státní a podniková koryta. Každý, kdo má sekretářku ten zde má i koryto, kdo nekrade ze společného ten okrádá sebe a svoji rodinu, ve jménu třídního boje mučíme a vraždíme konkurenty už mnoho tisíciletí, zloděj honí zloděje a lhář křičí ty jsi lhář. Z iluzí je zde vše stvořeno a do iluzí se to zase navrací, v tomto světě je vše dočasně, protože tento svět je dualita složená z; iluzí a reality, kladů a záporů, světla a tmy, dobra a zla, samců a samic, pravdy a lži, bohatství a bídy, štěstí a neštěstí, narození a smrti, lásky a nenávisti, víry a pochybování, čistoty a špíny, klidu a neklidu atd. 

Na věčné časy je zde jenom dualita, všechny naše pyšné svaté ideologie jsou jenom dočasnou módou! Je třeba ukončit období, ve kterém se z lidí dělali idioti pomocí dezinformací, svět potřebuje restartovat, lidi se digitálně naskenují pomocí internetových GVKB dotazníků, a jejich těla se po digitalizaci eliminují v krematoriu, místo lidí zde budou jenom GVKB roboti s umělou GVKB inteligencí, vše je zde dočasně. Ekonomika je zde prioritou a ve jménu ekonomiky se musí lidi eliminovat, aby zde mohlo být nové, tak se musí staré eliminovat, co bylo to bylo, teď zde bude digitální GVKB robotismus. Ty se půjdeš se svojí rodinou podívat do krematoria, abys věděl, co tě čeká a nemine, všude už jsi byl, ale v krematoriu jsi ještě nebyl. Každý, kdo se rozhlíží kolem sebe, nemůže nevidět, ba musí mu to být až nápadné, jak se intenzivně a v masovém měřítku cíleně pracuje na likvidaci normální psychiky ubožáků. V první řadě jsou to zkorumpovaná mocná digitální média, která programově šíří svaté dezinformace, skrytým účelem je vyplňování volného času ubožáků ubohou povrchností, která z nich formuje ubohé idioty, co mají vysokoškolské vzdělání, neschopné optimálního myšlení.

Dalším destruktivním činitelem je propagování ubohého způsobu konzumního života. Přijetí tohoto modelu za svůj degraduje myšlení a uvažování pouze na hmotu a věci s ní související. Takže nakonec, pokud i vysokoškoláci trochu myslí, všechno jejich myšlení je úzce omezené hranicemi jejich ubohé specializace. Nic vyššího, hodnotnějšího a vznešenějšího pro ně už neexistuje. Optimální rozměr bytí se stává iluzí, něčím absolutně nerealistickým, a tedy v konečném důsledku zbytečným. S filozofií konzumu úzce souvisí honba za hodnotami. To sebou nutně přináší psychické problémy a drogy a ničí se tak přirozené vztahy. Na všech školách a pracovištích vládne; šikana, podlézavost, udavačství atd., jejichž prostřednictvím se bezcharakterní kariéristi, dostávají k lepším pozicím v systému jak druzí. Jsme maximálně pracovně vytíženi, žijeme ve stresu, a pokud i máme více peněz a větší blahobyt než v minulosti, pocit životní pohody se všude vytrácí. Nemáme na nic čas a náladu a zanedbáváme sebe i své bližní, adolescenti se stávají rychle oběťmi konzumní reality, oběťmi počítačových her, televize, Facebooku, alkoholu, drog, sexu, přejídání, lhaní atd.

Dalším významným cílem destrukce je útok na normalitu osobnosti. Normalita jako taková je totiž neoddělitelně spojena s principy přirozenosti a kvality. Pokud se tyto hodnoty globálně devalvují, nevyhnutelně dochází k demontáži normality, protože evoluční vývoj naší civilizace je neoddělitelně propojen s rostoucí kultivací normality. Jejich narušováním sestupujeme na nižší příčky svého evolučního vývoje a stále více podléháme degeneraci u těla a psychiky. Jedním z mnoha nástrojů destrukce přirozených principů je třeba trend lhaní. Není snad reklamy, filmu, nebo bulvárního časopisu, internetu, kde by tím konzumenti nebyli konfrontováni. Dalším z rozkladných činitelů je kompletní odstranění národní normality. Razí se cesta globalizace, to jest bezcharakterních ubožáků bez kultury, tradic a historie. Čili ubožáků bez minulosti a budoucnosti. Cílem jsou hloupé ovce, snadno a čímkoliv manipulovatelné, přičemž každý zdravý projev sebevědomí je považován za drzost. Problém ekonomické imigrace, který prožíváme je součástí cíleného procesu likvidace normality. Cílená ekonomická imigrace ubožáků s tmavou pletí do EU není totiž vůbec projevem humanismu, jak se mediálně proklamuje.

Jde o sociálně inženýrský pokus o destrukci psychiky evropského obyvatelstva, jehož intelektuální a duchovní potenciál má být eliminován mícháním s lidmi duchovně nižšího vývojového stupně. Záměrem je tedy cílená destrukce psychiky a ekonomiky. Kdo ale za vším stojí? Do koho rukou se sbíhají všechny nitky? Jde o globální elitu, která je vlastníkem velkých nadnárodních korporací a bank, jejichž prostřednictvím ovládá ekonomiku všech států světa. Všechny nitky se tedy sbíhají k pár neuvěřitelně bohatým a mocným ekonomickým mafiánům, stojícím v pozadí a majícím uložené peníze a zlato v daňových rájích. Jaké jsou jejich záměry? Pravda je bizarní až do takové míry, že jí mnozí lidé nebudou ochotni uvěřit. Tito paraziti soustředili do svých rukou téměř veškerou pozemskou moc a cestou obecné destrukce bezohledně kráčejí za svým cílem ovládnout dokonale svět. Kromě mnoha již zmíněných destrukčních činitelů, vzniklo například s jejich vydatným přičiněním také množství ozbrojených revolucí a válečných konfliktů, na kterých se pak neváhali obohacovat finanční a materiální podporou obou proti sobě bojujících stran.

Války jim totiž vždy přinášeli a stále přinášejí hned několik profitů. Materiální destrukci, množství osobních a rodinných tragédií, fyzickou likvidaci podle jejich názoru nadměrného počtu obyvatel a astronomické příjmy, po mě potopa a peníze nesmrdí. No a pravým účelem všech zmíněných, a ještě mnoha jiných destruktivních činitelů je zastavit a trvale brzdit lidstvo v jeho vývoji, trvale jej hodnotově snižovat. Právě z tohoto důvodu je všude po světě záměrně šířený; teror, války, strach, nejistota, konflikty, krize, drogy, prostituce, mafie, sekty atd. Proto je lidstvo sráženo na kolena pornografií, drogami, mediálními lžemi a mnoha jinými způsoby, které nás mají duchovně držet područí. Ano, ve světě, všude kolem nás probíhá velký boj pravdy se lží. Na straně svatých lží je téměř veškerá světská, politická, ekonomická, hospodářská, finanční a mediální moc, která sleduje jediný cíl, duchovní degeneraci lidstva a jeho následné absolutně konzumní zotročení pomocí; GVKB čipů na čele, GVKB klonování lidí, GVKB genetické modifikace lidí atd.

Obyvatelé země s GVKB čipy se nakonec stanou pouze statistickými čísly bez vlastní vůle a populačně budou postupně redukováni na počet vyhovující ekonomice a politice. Proti ubohé plytkosti a povrchnosti, kterou jsme dennodenně záměrně zahlcovaní můžeme postavit čistotu a pravdu. Čistou a ušlechtilou hudbu, literaturu, výtvarné umění, dramatické umění a v neposlední řadě čistotu a ušlechtilost svého vlastního nitra a zdravého těla. Buď se přidáme na stranu temna se vší jeho současnou materiální, finanční, politickou a mediální mocí. Odměnou za naše služby nám bude dočasný příjemný a blahobytný život, elita ve své absolutní bezcharakternosti nakonec odkopne i ty, co jí věrně sloužili poté, když již splnili svůj úkol, udělat za elitu špinavou práci. Zvedněte proto hlavy, a setřeste ze sebe otrocké dluhové okovy, které vám nasadili světové elity.