Jde o to se poučit z chyb druhých a nepoučovat se jako hlupák z vlastních chyb



Cesta k psychickému probuzení je jenom přes orgasmus, mnoho jsme se vzdálili od svojí přirozenosti a stali se z nás ničemové bez citu a lásky, sex se stal jenom nudným rituálem, ve kterém se naše duše nesetkávají, protože každý je myšlenkami u toho, jak hrát zde úspěšně divadlo ve kterém jde o zisk toho, co potřebujeme a milujeme. Je to o prioritách, pověz mi, jaké máš priority, a já ti povím, kdo skutečně jsi, pokud je tvojí prioritou bohatství, tak jsi pokrytecký lakomec. Ti druzí jsou tvým psychickým zrcadlem a pokud se k druhým chováš jako pokrytecký lakomec, počítej s tím, že ti to oplatí, a následkem je lakomá konzumní civilizace, ze které zmizel čistý orgasmus, a místo orgasmu je zde kouření cigaret a pití piva. Podívejme se na problém spolupráce, kdy zde jsou jenom samé konflikty a problémy, přitom u vlků, co loví kořist, není spolupráce problémem, kde je zakopaný pes, příčinou problémů u spolupráce je, že bez orgasmu se z lidí stávají ničemové, a od ničemů nelze očekávat, že budou umět spolupracovat na tom, aby nám zde bylo všem lépe, ničemní ničemové chtějí jenom ničit.

Sex spojený s dosažením orgasmu je přirozenou drogou, na které jsme psychicky závislí a pokud tuto drogu trvale nemáme tak máme abstinenční problémy, které z nás dělají ničemy, co zde umí jenom ničit svoje okolí, nebo sebe pomocí drog, přej lidem orgasmus, a tím zde skončí problém s ničemností lidí, milujete se a množte se. Podle mě neustálé konflikty a války vedli nakonec k tomu, že lidem scházel orgasmus, a tak se z lidí stávali ničemové, co ničili konkurenty a přírodu, konflikty a války jsou následkem přelidnění a degenerace, čím více se vzdalujeme evolučně od přírody, tím více se z nás stávají ničemové, co nemají orgasmus. Chtělo by to nějaké pilulky, které by lidem dopřáli orgasmus, otázkou je jaké psychické následky by to mělo na lidi, na trhu je mnoho pilulek (Viagra) co zvyšují chuť na sex, ale to neznamená, že ten sex povede u obou partnerů k dosažení orgasmu, mnohé ženy se dokonce i naučili orgasmus předstírat, aby udělali muži radost. Sex se stal pokryteckým divadlem, a pro mnoho žen je sex zdrojem jejich úspěchu v konzumní společnosti, některým krásným ženám stačí jenom prodávat svůj populární sexuální vzhled, a nemusí už ani provozovat sex za peníze, pro tyto ženy jsou snadno získané peníze náhražkou za orgasmus.

Mnoho mužů má problémy s tím, jak ulovit ženu, muži musí pochopit to, že se ženy loví na návnadu, není zde univerzální návnada, na kterou by zabírali všechny ženy, jde o to poznat, na co zabere ten typ ženy, kterou chceme ulovit, na některou zabere vaše hezké oblečení, a to že hezky vypadáte a hezky umíte mluvit. Na jinou ale tohle vše nezabere, jde o to se poučit z chyb druhých a nepoučovat se jako hlupák z vlastních chyb. Většina žen má v sobě metr, kterým poměří vaši návnadu a pokud tento metr ukáže to, že návnada ženě vyhovuje tak žena na návnadu zabere, jak zjistit jaký metr má v sobě žena, nepočítejte s tím, že je to jednoduché z ženy dostat tyto klíčové informace. Ženy jsou u nás velmi pokrytecké, a tak si jedno myslí a jiné říkají, je to pokrytecká hra o tom, kdo je vyspělejším hráčem, a tak dokáže vyhrát tuto hru a tím ulovit ženu. Většinou jsou ve výhodě lidi z rodin, kde bylo mnoho dětí, jedináčci se obtížně seznamují, to je statisticky doloženo. Pokud ženu ulovíte, tak je třeba zajistit to, aby vám vaši kořist někdo neukradl, vše je zde hra, ve které je možné prohrát, smrt to je konec hry.