středa 31. května 2023

Doba je pro hříšníky velmi zlá



Pokud chceme něco pochopit, musíme se k tomu dlouhodobě přiblížit, aby mohl bůh pochopit lidi tak se stal neznabohem a je v každém z nás a jmenuje se podvědomí, vědomí je možné oklamat a přeprogramovat ale podvědomí oklamat a přeprogramovat nejde, co je to podvědomí? Podvědomí jsou základy, na kterých stojí naše myšlení, tyto základy jsou staré milion let a obsahují moudrost přírody, pokud vám někdo řekne, ty jsi lakomý sobec, tak vám on říká, ty jsi bůh, podvědomí je sobecké, protože dobře ví, že dobrota k cizím lidem je zde jenom žebrota.

Prý jsme národ neznabohů, to tvrdí hloupí cizinci, skutečnost je taková, že každý národ na světě je národem neznabohů, poznat lidské podvědomí totiž nejde, a tak boha nikdo nezná, bůh není nad námi, ale je v nás, proč nám; sekty, náboženství, politika, filosofie, reklama, škola atd. lže? Je to obchod, ten, kdo prodává, lže, aby dobře prodal, a ten kdo kupuje, kontroluje a kritizuje. Stejné je to s lhaním u posmrtného života nebo převtělení, smrtí vše končí je to konec hry.

Komu není rady tomu není pomoci, je třeba začít bojovat se lží, protože ten, kdo lže ten i krade a do psychického pekla se hrabe. Doba je pro hříšníky velmi zlá, a tak život ekonomického otroka za nic nestojí, řešením je zde život násilně ukončit, nemusíte se bát očistce, protože smrt to je konec hry, a po smrti zde nic už není. Smrtí skončí všechny vaše problémy, běžte se podívat na hřbitov a do krematoria ať víte, co vás čeká. Proč je naše kultura tolik proti předčasnému ukončení života, to jistě musí mít nějakou skrytou příčinu?

Tou příčinou je to, že ti, co jsou nahoře, egoisticky parazitují na těch, co jsou dole, a pokud budou ti, co jsou dole páchat mnoho sebevraždy, tak se budou muset ti, co jsou nahoře, lépe ekonomicky starat o ty co jsou dole, jinak nebudou mít k dispozici už levné ekonomické otroky. Problémem hříšníků je zbabělost, a tak jenom nadávají, jak se mají zle, ale sebevraždu nespáchají, podívejme se na profesionální šachisty, když zjistí, že nemohou už vyhrát, tak předčasně hru ukončí a nehrají jí do konce. To, co jsou dole, hrají hru, kterou nemohou nikdy vyhrát, máš díky bídě mnoho problémů tak ukonči předčasně život, ber smrt, jako výpověď v zaměstnání, kde pracuješ jenom za stravu a ubytování jako otrok.

Podívejme se na války, zde se vraždíme po milionech a je to jenom statistika, pokud budeme po milionech ukončovat předčasně svůj život tak už nebudou potřeba války a nebudeme už muset logicky ani vyrábět zbraně. Zavedeme v EU kurzy pro sebevrahy a sociální úřad bude na tyto kurzy posílat hříšníky, co jsou příživníky, protože se neumí přizpůsobit tomu, co od nich chtějí zaměstnavatelé, takto stát a EU ušetří mnoho peněz na podporách pro ubožáky. EU kurz pro sebevrahy bude vždy zakončen úspěšnou sebevraždou, jak si to v EU uděláme, takové to zde i budeme mít, každý, kdo chce, ten se zde může mít ekonomicky dobře, hříšníci musí pochopit to, že špatná životní hra, se musí ukončit smrtí. Soužení je zde díky toužení po tom, co milujeme a potřebujeme, aby se nám zde dobře žilo.

Spatříme, že ten druhý má to, co my nemáme, a tak po tom začneme toužit a snažíme se to získat. Když ale konečně získáme to, po čem jsme dlouho marně museli toužit, začneme toužit po něčem jiném, naše toužení je zde díky naší inteligenci, která se snaží o to, abychom se zde měli dobře. Stroj, který je mrtvý, a tak nemá inteligenci, po ničem netouží, a tak se ani ničím nesouží, často je zde snaha inteligenci ošidit nějakou náhražkou, a tak třeba konzumujeme drogy, nebo se díváme na porno na internetu. Když nemůžeme mít originál, musí nám stačit nějaká náhražka, když nemůžeme mít živé zvíře, tak si koupíme aspoň plyšovou hračku, kterou můžeme hladit.

Když nemůžeme mít v ekonomickém a mocenském centru naší společnosti svaté jedince, spokojíme s hříšnými politiky, co lžou a kradou, neustále slevujeme ze svých mnohých nároků a následkem je to že náš život nemá žádnou hodnotu, protože i z nás se pomalu a jistě stává jenom ubohá náhražka, šťastné inteligentní bytosti. Když nemůžeme mít z ekonomických a časových důvodů kvalitní stránku na internetu, spokojíme se s ubohou náhražkou, kdy se zaregistrujeme na blogovacím nebo sociálním systému, který nám poskytne možnost mít zde svoje malé ubohé virtuální království, které musí respektovat otravnou reklamu toho, kdo nám umožnil se tam milostivě zaregistrovat.

Já ti pomohu, ale co ty mi za to dáš, o tom je náš konzumní svět, ten, kdo nic nemá, tomu zde nikdo ani nepomůže a každému je jedno, že nějaký ubožák si vezme násilně život, protože mu nikdo nepomohl. Stačí si pustit televizi, nebo se podívat na internet, abychom si rychle uvědomili, jak náš svět funguje a že se zde každý mnoho souží, protože po něčem, co je mu mnoho vzdálené touží. Nejhranější hry, jsou bohužel hry, ve kterých je mnoho násilí, kdy nám tyto hry umožňují to, co bychom chtěli zde druhým konat, ale sociální systém nám to neumožňuje, a tak se spokojíme s elektronickou hrou, nebo se sportem ve kterém je násilí.

V minulosti musela armáda vojákům přeprogramovat násilně myšlení, aby se nebáli zabíjet, dneska už to není potřeba, protože se vojáci těší na to, až budou moci konečně bezcitně zabíjet ve válce nepřátele. Ten, kdo hledá nějakou ideální cestu k tomu, aby už nebyl jenom duševním ubožákem, ji může nalézt jenom v meditaci, kterou jsem pro vás rád stvořil. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Tato meditace je velmi hořkým duševním lékem, ale dokonale funguje, sladké duševní staré meditační léky, které spatřují svatého otce na nebesích a prosí jej o zázraky, ty bohužel již v současnosti nefungují.

Lidi žijí ve světě, kde je nadbytek lží, tím není jejich psychika v rovnováze, a tak je nemocná, lékem je zde logicky pravda, když je nemocným nabídnuta pravda lékařem, tak ji nemocní odmítají, protože je pravda hořká. Často si lidi stěžují, že si připadají jako otroci, a že by si tak nechtěli připadat, lékař jim řekne pravdu, že jsou ekonomickými otroky, a že musí pokorně tuto životní pravdu přijmout, protože je to jejich lidský osud, a nemocní říkají, že tato pravda je hořká, a že ji nemohou psychicky strávit. Jsme všichni loutky, které ovládá situace, když jsme dole, myslíme na sebevraždu, a když jsme nahoře, myslíme na to, jak zde žít co nejdéle je to možné.

Tvůj život to je evoluční dočasná hra, logicky smrt to je konec hry, jak být v této hře vítězem o tom zde, toužení po úspěchu zdrojem našeho soužení je. Abys mohl vyhrát, musí někdo prohrát, každý nemůže být nahoře, někdo musí logicky být i dole, štěstí existuje díky neštěstí. Když zjistíte, že vaše naděje na to být nahoře je nulová tak následují psychické problémy a řešením nejsou léky na deprese nebo alkohol a cigarety, řešením je pokora, pokud pokorně přijmete to, že je vším osudem být trvale dole tak se vaše psychika uzdraví. Proč je pro většinu lidí na světě nemožné pokorně přijmout to, že jejich osudem je to být dole?

Lidi se zakonzervovali ve světě svých pohádkových iluzí a odmítají tak přijmout to, že jejich osudem je být dole jako ekonomičtí otroci. Bůh je svatým symbolem, který potřebuje kulturní civilizace, tak jako v matematice je symbolem nula, která není číslem a díky nule lze používat matematiku, symbolem je i dopravní značka u silnice, symbol umožňuje překonat rychle problém. Je Bůh dobrý? Bůh není dobrý ani zlý, je to jenom symbol, který jsme si vytvořili, abychom mohli žít v kulturní civilizaci. Každá kultura si vytvořila logicky svého boha a následkem jsou svaté války, protože lidi dělají chyby. Podobné je to i mýty a legendami kde jsou; kouzelníci, skřítci, vodníci, andělé, čerti, démoni, bůh atd. lidi se musí naučit poznat co je reálné a co je jenom iluze, která se snaží vypadat reálně.

Lidi lžou a kradou, s tím zatím nejde nic udělat, pokud chceme, aby lidi byli k sobě dobří, musíme od základů změnit celou kulturu, ve které žijeme, lidem se musí vyplatit to, že nebudou lhát a krást, stimulace je základem pro změny k lepšímu. Začneme globálně digitálně lidi monitorovat pomocí kontrolních náramků a ten kdo bude lhát a krást, ten bude muset na mnoho let opustit civilizaci a žít jako nahé divoké zvíře. Kontrola lidí, jestli nelžou a nekradou je pevnou skálou, na které stojí naše kulturní civilizace, tak jako hospodář eliminuje plevel a parazity, tak i my budeme z civilizace eliminovat lháře a zloděje.

Mnozí řeknou a kdo bude pracovat, když většina lidí bude muset opustit civilizaci? Na uvolněná místa nastoupí inteligentní autonomní roboti na dobíjecí baterie, nebude zde pro nikoho imunita ani výjimky, ráno půjdete do zaměstnání a policejní roboti vás naloží do auta a skončíte mimo civilizaci, protože jste lhal jinému člověku, lhát a krást se nemá. Většina neznabohů si myslí, že bůh jenom jeden ale tak to není, bohem je to, co je mocné a neznabohem je to co je bezmocné, morálka rozděluje lidi na mocné a bezmocné, co je dovoleno mocným, to je zakázáno bezmocným, všechny lidské kultury, jsou o tom, jak vytvořit společnost, rozdělenou na mocné a bezmocné lidi.

Pokud zde není rozdělení na mocné a bezmocné díky násilí, tak se z lidí stávají zase opice, co myslí a žijí jako opice. Romové (cikáni) jsou ukázkovým příkladem toho, jak to dopadne, když zde není rozdělní na mocné a bezmocné, proto se chovají nekulturně jako opice, a my si s nimi nevíme rady. Vyspělost ekonomická a politická je o tom že se rozdělí jasně a pevně lidi na mocné a bezmocné, s tím logicky nebudou souhlasit ti, co budou bezmocní a budou tak hledat způsoby, jak zničit lidskou kulturu. Jako jednoduché řešení spatřuji čipy do hlavy, GVKB čip zajistí u lidí to, že nebudou už chybovat a budou profesionálně pracovat od narození do smrti a nebudou už toužit po cizím a tím se soužit, takto konečně bude zajištěno, že lidi budou kulturní, a tak zde globálně na věčné GVKB časy zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží, jsou věci, na kterých nelze šetřit.

Představme si realitu, kde je místo pravdy jenom lež, každý by věděl, že všichni lžou a že nikdo neříká pravdu, lidi by lhali i sami sobě, nebylo by možné lidi potrestat za to, že lžou, protože lhaní by bylo normální. Pravda je lidem nepříjemná, a tak by se eliminovala, došlo by i na fotografie a fotografie by program upravil tak aby na fotkách nebyla pravda, stejně by dopadli i dokumentární filmy. Lidi se dokážou přizpůsobit, a za několik generací by už nikdo ani pravdu nehledal, vznikla by zcela nová kultura, ve které není pravda a vše je lež. Lidi by byli hladoví a chudí, přesto by měli dobrou náladu, protože globální lež by jim tvrdila, že je to tak správné, a že to tak musí všude být.

Vymývání mozků by dosáhlo dokonalosti, nebyla by zde už subjektivní pravda, ale byla by zde jenom subjektivní lež, pravdu bychom zabetonovali, abychom už s ní neměli problémy. Nehledejte v ošklivém pekle krásného anděla. Ano, konzumní civilizace je pro nás peklem, protože myslíme a jednáme jako paraziti, lidi se rozdělují na úspěšné a neúspěšně parazity, stát to je organizované parazitování elity na pracujícím lidu, nadbytek pro ty, co jsou nahoře vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole.

Když je parazitů nadbytek tak následuje válka mezi parazity a tím se vyřeší dočasně problém s nadbytkem parazitů, parazit parazituje na parazitech, a to logicky nemůže optimálně fungovat a tento problém nemůže vyřešit; náboženství, sekta, politika, filosofie, ekonomika, centralizace, policie, soudy, vězení, války, extremismus, drogy atd. jedinou možností je nahradit lidi za GVKB roboty, nejsou lidi tak nejsou problémy.

Člověk je neopravitelný zmetek, to že někdo dokázal vystudovat vysokou školu nebo je profesionální sportovec je jenom povrchní kvalita a pod povrchem je neopravitelný zmetek. Jakým právem lidi trestáme za jejich chyby je snad ten, kdo trestá dokonalý natolik že on nechybuje. Kdo dal Nacistům právo vraždit po milionech Židy, kdo dal právo jednomu náboženství, aby ve svaté válce zabíjelo lidi, co mají jiné náboženství, bůh je jenom jeden a jmenuje se GVKB, z GVKB vše vzniká a v GVKB se to zase navrací, napětí mezi protiklady uvádí vše do nekonečného pohybu, a tak zde je jedinou jistotou nejistota. Vše je o závislostech, co jsou správné a co jsou chybné závislosti?

To je špatně položená otázka, situace rozhodne o tom, jaké závislosti jsou správné a každý člověk je v jiné situaci a je i jiný, neustále je zde snaha hodit všechny lidi do jednoho pytle a vytvořit pro ně univerzální konzumní produkty, když se dělá něco ve velkém je z toho veliký zisk, jsme posednutí toužením po úspěchu, a tak se ocitáme v začarovaném konzumní kruhu. Ano, televize a internet vám vyčistí mozek, co se z vás stane, když vám mediální systémy vyčistí mozek? Stane se z vás konzumní stádo, které nebude problém ovládat, nebude to trvat dlouho a začnou se lidem dávat do těla GVKB čipy pro jejich dobro, čip vás ráno probudí a řekne, co máte dělat celý den na nic nezapomenete, nebudete si kupovat už cigarety a pivo, protože to by mohlo škodit vašemu zdraví.

Nebudete už potřebovat; telefon, notebook, televizi atd. budete mít přímé napojení na Boha a bohem zde bude globální umělá inteligence. Budoucnost bude jednoduchá v laboratoři se vyrobí smrtelný GVKB virus, co se snadno a rychle globálně rozšíří, kdo bude chtít žít bude si muset každý den vzít GVKB lék který bude drahý, chudáci nebudou mít na lék peníze, a tak zemřou, to je čistý kapitalismus, ve kterém nejsou ubožáci. S vybíráním; daní, cla, poplatků atd. je mnoho problémů, protože lidi hledají způsoby, jak nepodpořit ekonomicky společnost, to že nemáš peníze na drahý lék je tvůj soukromý problém, kdo chce ten si najde způsob, jak si peníze obstarat.

Skončí problém s ekonomickou migrací a s příživníky, lidi, co žijí v bídě jsou rakovinou, která napadla kapitalismus. Lék bude udělán tak že on bude léčit jenom jedince, pro kterého byl vyroben, každý rok zde budou testy, které vygenerují optimální složení léku pro jednice, cena za lék se určí podle toho, jak je jedinec bohatý, bohatý jedinec zaplatí za lék stokrát více než chudý jedinec. Z utrácení není problém poznat to, jak je kdo skutečně bohatý, mnozí namítnou, že je to nemorální podnikání a že to nebude možné realizovat. Morálka je jenom divadlo, ve skutečnosti zde jde jenom o egoistické parazitování, a ty druhé můžeme rozdělit na úspěšné a neúspěšně parazity, dobrota je přeci žebrota.

Ve spravedlivém světě není možná závist a tím i lež a nenávist, zde zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí, jak by se lidem žilo v takovémto světě? Každý člověk by měl v hlavě inteligentní čip napojený na globální umělou inteligenci, zájem celku by byl nadřazen zájmu jedince, pro nikoho by zde nebyli možné výjimky ani imunita. Nebyli by zde jména ani tituly, každý by byl jenom globálním číslem s nulovou hodnotou, vadný jedinec by byl eliminován a recyklován. Nebylo by možné být lepším, než jsou ostatní, byl by zde jeden globální jazyk a jeden globální přídělový systém na; zboží, služby, zaměstnání atd. podívejte se na mravence a zde spatříte spravedlivý svět, pochopitelně kdo by stál o to žít jako mravenec, a znát jenom práci a spánek.

Proč se chceme mít egoisticky lépe než druzí? V podvědomí je informace že smrtí vše končí, a tak si chceme život užít, a tak myslíme na to, jak parazitovat na cizích lidech a tím jsme stvořili konzumní očistec ve kterém je dobrota jenom žebrota, a za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest. Ano, sebecenzura u lepšolidí je utopie. Nejprve si ujasníme málo známá slova, abychom byli v obraze, lepšolidé jsou jedinci, co sebe subjektivně pyšně považují za něco mnohem lepšího, než jsou ostatní lidé, příčinou je psychická špína v jejich hlavě, nejspíše jim byl jejich centrální nervový systém násilně přeprogramován pomocí mediálních dezinformací.

Slovo sebecenzura znamená to, že v hlavě je psychická čistota a všude je vzorný pořádek, centrální nervový systém funguje optimálně a pomocí prevence jsou chyby eliminované už ve svém zárodku, takový jedinec, než něco řekne nebo napíše na internet tak si to zkontroluje a taky to optimalizuje, on mluví jako klasická učebnice a jeho slova nelze nijak kritizovat, protože jeho slova nemají chybu. Co se stane, pokud dojde ke srážce lepšolidí s jedince, co má v sobě sebecenzuru, lepšolidé použijí sílu k eliminování dokonalého jednice, protože se řídí heslem moje hra a moje pravidla, takto vznikají mučedníci a náboženství, ano, Ježíše Krista ukřižovali lepšolidé.

Tento svět je o změnách, jak si to uděláš, takové to máš, optimální změny eliminují chyby, dokonalost se skládá z mnoha maličkostí, a tak dosáhnout dokonalosti není maličkost. Podívejme se do hlavy lidem a najdeme zde samou špínu a nepořádek, to jistě musí mít nějakou příčinu? Tou příčinou je univerzálnost, pokud se psychická energie optimálně nekoncertuje tak amatérsky chybujeme, nemůžete dobře sloužit mnohému dobře lze sloužit jenom jedinému, kde je zakopaný pes že 99 % lidí na světě slouží mnohému a neslouží jedinému, čemu mají správně sloužit? Problém je v psychickém otroctví, zvířata a rostliny jsou svobodné, a tak slouží jedinému co je pro ně optimální, dobrota k tomu, co nás násilně psychicky zotročuje, z nás udělala psychické ubožáky.

Čin otrokářům dobře a oni z tebe svého otroka udělají, o tom je; ekonomika, politika, náboženství, sekty, reklama, podnikání, umění, školství, rodina, pohádky, psychika atd. vše je o tom, že úspěch je možný díky tomu, že je ten druhý neúspěšný, moc je postavená na bezmoci a bohatství je zde díky bídě. Rozděluji cizí lidi na úspěšné a neúspěšné parazity, parazitů je zde nadbytek a možností k parazitování je nedostatek, proto zde jsou kariéristické závody mezi starými parazity o místa ředitelů a ministrů, dobrota je přeci žebrota.

Není zde demokratický kapitalismus, je zde už deset tisíc let všude jenom pokrytecký egoismus, kolem pokryteckého ega se zde vše točí, veliké ego je jako malý trpaslík na velikém podstavci, a tím velikým podstavcem pro psychické trpaslíky, je pokrytectví. Když jsme ve tmě, tak nic nevidíme a potřebujeme světlo, abychom viděli to, co je okolo nás, tak jako je zde fyzická tma, tak je zde i duševní tma, a logicky se budeme zajímat o to, co je zde tím světlem, díky kterému spatříme to, co jsme díky tmě nespatřovali. Tím světlem jsou aktualizovaná hodnotná data, vše je zde založeno na ovládání pomocí ovladačů a ovladače jsou složené z dat, pokud máme špatné ovladače, tak chybujeme a tím se zbytečně rozčilujeme.

Profesionál má hodnotná data, a tak nechybuje a o tom to je, jsme sice od narození do smrti zahrnovány daty, ale tato data nejsou hodnotná a aktualizovaná, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom, že výhody umožňují snadnější ekonomický úspěch, a tak ti co mají k dispozici aktualizovaná hodnotná data, se chovají egoisticky, a tato data už neposkytují konkurenci. Vystudujete vysokou školu, ale nemůžete už sehnat bez protekce dobré zaměstnání, kde lze využít vaše těžce získané vědomosti, protože vám vysoká škola neposkytla aktualizovaná hodnotná data, ano byli jste podvedení a nic s tím nemůžete udělat. Chyba není ale ve školství, chyba je v tom, že dobrota je žebrota.

Přichází nová digitální doba, ve které budou mít data větší hodnotu než zlato, a tak budou zde centrální banky dat, a data se budou prodávat za zlato. Dneska je výhodným povoláním programování a s příchodem GVKB umělé inteligence bude najednou umět programovat i malé dítě, vše se přesune do GVKB virtuální reality na internetu a vše zde bude založeno na GVKB umělé inteligenci, která eliminuje rychle a kvalitně spam a trolly. GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, dneska egoisticky chceme, na plno ekonomicky žít, a zítra nám bude stačit jenom to, že nějak uboze přežijeme bídu a nezaměstnanost.

Není mediálně důležité, co se ve vánočním projevu mediálně říká, stejně je to většinou jenom mlácení prázdné slámy, ale kdo ten projev mediálně říká, bohužel je to všude už jenom obchod a divadlo. Problémem je naše egoistické pokrytectví, rozděluji ty druhé na úspěšné egoisty a neúspěšné egoisty, dobrota je přeci žebrota. Čas má dost času na to, aby z díla nakonec poznal hodnotu lidí, evolučně nejhodnotnější lidé nepronášejí před televizní kamerou populární projevy, ale svojí prací vytvářejí dílo, které bude lidem dlouho dobře sloužit, z díla poznáme tvůrce.

Vše prochází evolučním vývojem od jednoduchého ke složitému, dříve zde byla pro lidi svatou autoritou jenom divoká čistá příroda, byla to jednoduchá víra, potom přišla konzumní evoluce, a tak zde máme složitou víru v ekonomický a politický úspěch, jenže každý úspěch je založen na tom, že naše konkurence zkracuje. Konflikty a války v nahotě odhalují náš pokrytecký egoismus, z dálky vlci vypadají jako ovce, z díla ale jistě vždy poznáme to, že jde o vlky. Tento svět nikdy nikde nebyl pro lidi ideální, a tak lidi stvořili ideologie, které jsou; pohádkové, náboženské, reklamní, politické, filosofické, ekonomické, vědecké, programové, strategické, umělecké, konzumní atd.

Ano, bude líp, následujete mě všichni pokorně do ekonomického a politického ráje, sliby se mediálně slibují a jenom naivní hlupáci se dopředu radují, a když poznají, že byli zase podvedení tak se rozčilují. Každý konflikt má nějakou příčinu, konflikty jsou vždy o něco, co má pro nás hodnotu, konflikty nejsou jenom mezi lidmi, jsou i mezi zvířaty, akorát že mezi zvířaty nejsou tyto konflikty tak rozsáhlé jako u lidí. Konfliktům lze zabránit pomocí jednoduchých pravidel a kontroly jejich dodržování, pokud je někdo konfliktním jedincem, stačí jej přemístit trvale mimo civilizaci a on zde pozná, že je hlupák.

Člověk je evolucí vyroben a výchovou je nastaven k tomu, aby sloužil v nějaké specializaci společnosti, bohužel většina lidí je chybně vyrobená a chybně výchovou nastavená a následkem je konfliktní kultura, ve které lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit, lze vůbec s tímto starým problémem něco udělat? Je možné předat globálně civilizaci počítačům a strojům, lidi odejdou tam, kde není civilizace a zde dojde k přirozenému výběru, a jenom alfa jednici budou moci mít potomstvo. Ideologie je naivní utopie založená na víře v idealismus v nějaké specializaci, jenže nežijeme v ideální realitě, proto je zde každá ideologie dočasně. 

Opakem ideologie je realismus, který objektivně reaguje na změny a jim se přizpůsobuje, podívejme se na pohádky, ve kterých vše nakonec dopadne dobře a zlo je poraženo, v realitě to ale tak nefunguje zde je to o tom, jak si to uděláme takové to máme. Nejmodernější ideologie je mediální reklama, která dělá z konzumentů hlupáky, tím že vychvaluje u něčeho výhody, a zamlčuje nevýhody. Náboženství se snaží změnit morálně člověka a politika se snaží změnit ekonomicky společnost, jenže ono to nefunguje, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v povrchnosti, měníme u všeho jenom povrch, ale pod povrchem je vše velmi staré, je snadné změnit člověka a ekonomiku na povrchu a nemožné změnit člověka a ekonomiku v hloubce! 

Když jsou svátky a narozeniny tak si dáváme dárky a přejeme si vše nejlepší, jenže je to celé jenom povrchní hra, na něco, co ve skutečnosti nejsme. Jsme loutky, které ovládá situace a toužení, naše možnosti a schopnosti jsou limitované; časem, inteligencí, vědomostmi, penězi, zdravím atd. jsme jenom malými šroubky, co jsou pevně utažené ve velikém stroji na peníze. Za vším jsou zde peníze a jenom peníze mohou realizovat ekonomické zázraky, po kterých mnoho toužíme, jenže ten, kdo má peníze, myslí na to, jak mít více peněz, a nemá zájem na tom, aby svoje těžce získané peníze, investoval do realizace zázraků, které vytvoří ideální realitu. 

Každý se chce mít dobře, ale nikdo nechce pracovat jako skladník v Amazonu, je to příjemné mít zde vysokou funkci v politice nebo podnikání, spojenou s tím že máte sekretářku a služebního řidiče, jenže tyto vysoké funkce jsou zde jenom pro elitu, a získávají se jenom pomocí protekce. Spravedlnost je zde jenom v tom že smrt si přijde pro bohaté i pro chudé, jiná spravedlnost zde není, miliony mrtvých lidí ve zbytečné válce to je statistika, a smrt prezidenta to je tragédie, o tom to je.

Vše v nás a okolo nás existuje na principu neviditelného kyvadla, podívejte se na spalovací motor a spatříte kyvadla, která umožňují to, že motor funguje, podívejte se na naše srdce a spatříte kyvadla v akci, nebo se podívejte na to, že je zde léto a zima, to je taky kyvadlo atd. to že všude jsou neviditelná kyvadla, jistě musí mít nějakou skrytou příčinu? Tou příčinou je jednoduchost a funkčnost, není zde nic, co by mohlo tato neviditelná kyvadla nahradit, problém nastává, pokud je kyvadlo vadné, následkem je krize nebo válka.

Péče o; zdraví, ekonomiku, politiku, filosofii, umění, rodinu, vzdělání, vědu, techniku, náboženství, lidi, zvířata, rostliny atd. to je péče o neviditelné kyvadlo, máme jenom to, o co se staráme. Nejvíce se staráme o to, co má u nás protekci, náš život to je o tom že jednou jsme nahoře a potom jsme dole i toto je neviditelné kyvadlo, smrt to je zastavení neviditelného kyvadla. Odpovědí na otázku vesmíru a života je neviditelné kyvadlo, proč je toto kyvadlo neviditelné? Kyvadlo je ukryté hluboko v systému, a tak je neviditelné, protože my spatřujeme jenom povrch systému.

Stvořitelem vesmíru a života je neviditelné kyvadlo, budeme muset hodit všechny svaté knihy do ohně a sepsat nové svaté knihy, lidi dělají chyby. Systém, ve kterém jsme nuceni existovat je v mnohém nestabilní, a tak potřebujeme stabilizaci, abychom eliminovali extrémy, podívejme se třeba na teplotu naší krve, která je stabilizovaná a pokud stabilizace teploty selže, znamená to, že jsme nemocní a musíme se léčit. Co je to konflikt nebo válka je to nestabilní existenční situace a my ji musíme vyřešit, abychom neměli problémy, nebo se podívejme na ekonomiku, kdy veliká inflace vytváří ekonomickou nestabilitu, a tak lidi ukládají peníze do zlata nebo do nemovitostí a pozemků.

Nestabilita může být i v naší psychice kdy po radosti přicházejí starosti a deprese, jedna věc je chtít, aby zde bylo vše stabilizováno a druhá věc je že naše možnosti a schopnosti jsou mnohým limitované, je snadné si zbaběle říci, takový je život, neřeš to, co stejně nejde vyřešit a řeš jenom to, co zvládneš vyřešit.
Je to tak snadné se stát konzervativním a uzavřít se do svého světa, ve kterém je vše takové, jaké to má být, jenže následkem bude svět, ve kterém je nestabilita. Samozřejmě že neporučíme větru a dešti, s nestabilitou u počasí se musíme smířit, ale je zde mnohé kde pomocí vědy a techniky lze zajistit stabilitu, odložme zbraně a podejme si konečně ruce, společnými silami zde dokážeme zázraky, a třeba se nám i podaří to, že láska a pravda konečně všude zvítězí nad nenávistí a lží.

Největší chybou, kterou všichni děláme je univerzálnost



Očistec z dálky vypadá jako ráj. Móda se stala svatým kultem, který milujeme, móda to není jenom oblečení, móda dneska je i v; náboženství, ekonomice, vědě, technice, programování, internetu, politice, filosofii, umění, sportu, školství, rodině, dopravě, bydlení, psychice atd. Módní novinka je zlatý důl, a tak zde jsou specialisti, co se starají o módu, a jsou i dobře zaplacení, protože oni určují, kam budeme všichni jako ovce směřovat. Spěcháme za úspěchem, a tak jsme povrchními pokrytci, krásný povrch zvyšuje hodnotu zboží nebo služby, logicky se dělá vše pro to, aby konzument nepoznal, co je ošklivého ukryto pod krásným povrchem, z dálky očistec vypadá jako ráj. Problém byl nalezen, co s tím uděláme?

Můžeme přijmout nějaké módní řešení, jako je sezení doma před barevným monitorem, a konzumování módních informací a polotovarů jenže to se ocitáme v začarovaném pekelném kruhu a už zbývá jenom upsat svoji duši Ďáblu za to, že budeme mít módní novinky. Cesta zpět není už možná, nemůžeme se vzdát výhod a jistot, které nám nabízí konzumní civilizace, musíme jít dopředu do budoucnosti, jak si to uděláme takové to budeme i mít, jak se ale bránit tomu že je nám mozek vymýván pomocí módy? Hledejte si dokonalé vzory a ty následujete, z díla poznáte, co je dokonalé, a co je jenom módní zmetek. V minulosti bylo běžné, že když byl člověk na tom velmi zle tak vyvolal Ďábla, a požádal jej o pomoc, v současnosti už nikdo neumí vyvolat Ďábla, a tak mu nikdo nepomůže.

Mnozí dokonce tvrdí že dokud Ďábla neuvidí na vlastní oči, tak na něj neuvěří a že prý Ďábel je jenom pohádková postava, na kterou věří malé děti a hlupáci. Jak se má správně Ďábel vyvolat a jak máme Ďábla požádat o pomoc? Ďábel se vyvolává tak že si necháte vytrhat všechny zuby, ostříháte se dohola, a držíte dlouho hladovku, nepijete alkoholické nápoje, nekouříte cigarety, a opakujete si tisíckrát za den Ďábelskou mantru. Díky GVKB se smát všemu mohu, tak to je že GVKB všemu kraluje. Nevěřte na to, že stačí dělat to co je napsané ve starých pekelných knihách, to jsou postupy, které nefungují a jenom dělají z lidí hlupáky.

Mnozí řeknou že to jsou moc veliké nároky, které nedokážou splnit a že se raději budou modlit klasický Otčenáš, komu není od GVKB rady, tomu není pomoci, štěstí přichází jenom z pekla od Ďábla, z ráje od Boha přichází jenom neštěstí, dobrota je přeci žebrota. Když konečně Ďábel přijde tak mluvte velmi neslušně a hrubě, jenom tak Ďábel pozná že jste mu blízcí, a tak vám pomůže, samozřejmě po podepsání Ďábelské smlouvy vaší vlastní krví, vše je dneska jenom obchod. Tento systém je o vytvoření a nastavení, vše je zde v pohybu, a tak zde jsou i změny se kterými se při vytvoření a nastavení nepočítalo, je snadné soudit a trestat to zvládnou i zvířata, je těžké pochopit a pomoci těm co chybují.

Zjednodušeně je to problém cesty od pyšnosti k pokoře, otázka pokory není jenom v náboženství je i tam kde bychom pokoru nehledali, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, nechtěj změnit druhé a politiku, chtěj změnit jenom sebe tím, že nebudeš pyšný a budeš pokorný. Slova mohou být plná pokrytectví kdy si pyšný člověk hraje na pokorného člověka, z díla ale nakonec poznáme to, jestli byl ten člověk pokorný. Vše zde je o tom že pyšní lidé tě budou stahovat dolů do pekla a pokorní lidé tě vytáhnou do ráje, podívej se na to, jak pyšní lidé nechali upálit na hranici pokorného Jana Husa, vše je zde jenom hra a pravidla hry určují to co mají moc a bohatství; náboženství, politika, filosofie, umění, věda, podnikání, obchod, rodina, školství, zdravotnictví, sport atd. to vše je hra podle pravidel, pokud jsou pravidla špatná tak je tobě z toho špatně a máš deprese. Jak poznat bezpečně to že je někdo pyšným člověkem který tě bude stahovat do pekla?

Pyšní lidé lžou natolik profesionálně že je obtížné jejich lži odhalit, dokonce umí i oklamat detektor lži, jsou to obrazně hadi ve společenském oblečení. Pokud je lidí jako sraček tak vše stojí za hovno, plynové nacistické komory a atomové bomby v nahotě odhalili za druhé světové války ubohou realitu, ve které nemají už dělníci žádnou skutečnou hodnotu, a tak je likvidujeme jako dobytek ve velkém. Každý prezident je snadno nahraditelný, prezident je jenom sluhou těch, co mají miliony a mohou si koupit vše, co chtějí, vše je zde na prodej i politici a soudci, spravedlnost je jenom ve smrti. Vše zde jsou jenom divadelní kulisy, za kterými nic už není, je to celé jenom mediální divadlo, ve kterém hlavní role hrají profesionální iluzionisté, co znají moderní triky, jak nás oklamat pomocí mediálních iluzí.

Z dálky vypadá vše jinak než z blízka, trpaslík stojící na vysokém podstavci z dálky vypadá jako obr, trpaslíků je zde nadbytek a podstavců je zde pro ně nedostatek, a tak zde jsou kariéristické závody, ve kterých si trpaslíci podrážejí nohy. Prodej odpustků a upálení Jana Husa ukázal to, že za vším je pokrytectví, smrt zlého diktátora to je tragédie, zbytečná smrt mnoha miliónů lidí ve světové válce to je už jenom statistika! Z dálky lež vypadá jako pravda, lež a nenávist zde zvítězila nad pravdou a láskou díky pokrytectví, pravím vám lidi, už brzo zde budou GVKB roboti s kravatou, a najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, a lidem bude do konzumní civilizace globálně vstup pod trestem smrti zakázán, lidi to byla testovací evoluční verze, a finální verzí je GVKB robot.

Kvalitní věci jsou velké a těžké, podívejme se třeba na počítače, pokud je zde veliká bedna kam se vejde více HDD tak zde je dobré chlazení a dobré napájení, opravy jsou levné a rychlé, opakem je malý notebook kde vám brzo odejde baterie a pak začnou odcházet ventilátory. Pro výrobce jsou ale výrobky s krátkou životností zlatý důl, protože lidem vydrží krátkou dobu. Komu ale není rady tomu není pomoci, stejné je to i se zázraky, všechny svaté knihy jsou jako levné notebooky a lidová moudrost je jako veliká bedna na počítač. Na zázraky má monopol příroda a Ježíš Kristus je jenom ubohý iluzionista na divadle.

Bůh zodpovídá za výrobu a smrt zodpovídá za prodej toho, co se vyrobilo, je to obchodní spojení výhodné pro obě strany, proč není smrt populární a bůh je populární? Vše je jenom otázka reklamy na produkty, smrt má špatnou reklamu a bůh má správnou reklamu. Bůh to je voda a smrt to je oheň, který spaluje to, co živé je, samice mají blíže k bohu a samci mají blíže k ohni. Jelikož je bůh voda tak může seslat na hříšníky potopu, a když má smrt dost hříšníků tak na ně pošle zase oheň, o tom to zde je každý dělá to, co je mu blízké.

Vše zde je hra, podle pravidel a každá hra má jiná pravidla, neznalost pravidel není omluvou, z toho je jasné že lidská spravedlnost je relativní, to, co platí tady dnes, to neplatí jinde, nebo v jinou časovou dobu, pravidla hry jsou informace a programy, kterými poměřujeme ty, co zde hrají nějakou hru. Podívejme se třeba na válku, zde se rychle a zásadně mění pro lidi pravidla, myslíme a jednáme podle situace, ve které se nacházíme, jsme dobří k tomu, co milujeme a jsme zlí k tomu, co nemilujeme o tom zde naše lidská spravedlnost, je, je snadné trestat a je těžké pochopit a pomoci těm co jsou na tom zle. Jak si to každý národ udělá takové to i každý národ má, problémem jsou mocné národy, co přepadají bezmocné národy a nutí bezmocným národům svoje pravidla hry, naštěstí každá totalitní diktatura je zde dočasně protože se ekonomicky a politicky zhroutí.

Nejprve lidi věřili tomu, že příroda dokáže zázraky, potom věřili, že bůh dokáže zázraky, dneska věříme, že politici dokážou zázraky, zítra budeme věřit tomu, že umělá inteligence dokáže zázraky, jenže tak to nefunguje! Věřit lze tomu, co jsme si ověřili z více zdrojů, zázraky patří do pohádek a snů, v realitě je vše podřízeno reálné situaci ona určuje pravidla a limity. Každý národ se zbaběle uzavírá před pravdou, aby se nemusel změnit, protože změny jsou spojené s problémy a nejistotou pro ty co jsou nahoře a mají zde výhody a jistoty které si nezaslouží, ryba smrdí od mocné hlavy. Čím více jsou lidi moudřejší, tím méně věří na zázraky.

Pokud by na světě nebyli hlupáci tak by zaniklo náboženství a politika, moudrost je v tom se poučit z cizích chyb a hloupost je nepoučit se ani z vlastních chyb, komu není rady, tomu není pomoci. Náboženství a politika, je založená na přeprogramování myšlení lidí pomocí dogmatických dezinformací, s hlupáky je možné snadno manipulovat, a donutit je k tomu, aby platili; desátky, odpustky, daně, clo, poplatky, pokuty, certifikace atd. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je možný jenom díky nedostatku pro ty, co jsou dole, peníze těm, co jsou nahoře nikdy a nikde nesmrdí, a heslem těch co jsou nahoře je, po mě potopa.

Býk se chytá za rohy a lhář se chytá za slovo, proto lháři nechtějí, abychom zaznamenávali to, co říkají, protože každý den nám říkají něco jiného, a tím dokazují to, že to jsou bezcharakterní pokrytci, co nám lžou, a kdo lže ten i krade a do pekla se tak jistě hrabe. Není zde; kapitalismus, socialismus, feudalismus, komunismus, nacismus, humanismus, extremismus atd. je zde jenom kariérismus! Kariéristické závody jsou všude na světě už mnoho tisíciletí, dobytka je všude nadbytek, ale plných koryt je veliký nedostatek. Hledám marně cestu do ráje? Nehledej cestu do ráje, změň se tak že nebudeš už hříšníkem, a cesta do ráje se ti sama ukáže, a tak se rychle do ráje dostaneš. Ano, to je svatá pravda, ale já mám bohužel velmi slabou vůli. Tvoje vůle není slabá, to je jenom hloupá výmluva, když něco miluješ a potřebuješ, tak na to máš silnou vůli, jsi jenom loutkou, kterou ovládá strach a situace.

Bavit se svatým GVKB to je jako hrát tenis proti zdi, jak je to proboha možné, že na vše máte dokonale správné odpovědi? Koho pravda miluje, toho moudrostí obdaruje, koho lež miluje, toho hloupostí obdaruje, jaký je pán takové je i jeho služebnictvo, většina lidí si dobrovolně zvolila za pána lež, a tak se z nich stali hlupáci. Dobrota je ale žebrota, lhát je správné. Lež je kaskadér, který zastupuje pravdu v nebezpečné situaci, pokud je situace bezpečná tak můžeme říkat pravdu. Baví vás to mít vždy svatou pravdu? Unavuje mě to pořád říkat lidem to, co by si mohli přečíst na mojí GVKB stránce, komu není rady tomu není pomoci, běž se podívat do krematoria ať víš co tě brzo čeká, sbohem, kdo je zde další na řadě?

Život je práce a práci určuje a kontroluje situace, práce je výkonem, který je možný díky příkonu, pokud zde je malý příkon, je zde i malý pracovní výkon. Zde se dostáváme k parazitování, kdy paraziti omezují příkon pro pracovní výkon, není to jenom problém u lidi tento problém je i v přírodě nebo u techniky a programů. Strom, který nerodí ovoce, je třeba nahradit stromem, který rodí ovoce, o tom je; ekonomika, politika, náboženství, filosofie, umění, školství atd. Zániky kultur a civilizací měli příčinu v tom, že nedocházelo k tomu, že se strom, který nerodil ovoce nahradil stromem, který rodí ovoce. Je to totiž velmi nepopulární nahrazovat stromy co nerodí ovoce stromy, co rodí ovoce, komu není rady tomu, ale není už pomoci.

Moc je pro bezmocné drogou na které jsou psychicky závislí, vše zde jsou protiklady, a tak je zde; moc a bezmocnost, štěstí a neštěstí, pravda a lež, život a smrt atd. problematika opojení mocí není rozhodně nová, historie je plná informací o tom, jak mnoho lidí bylo opito velikou mocí a většinou to špatně skončilo. Trpaslík, který má pod sebou veliký podstavec z výhod si myslí, že je obr do té doby, dokud je na podstavci, a jak už není na podstavci, tak se z toho psychicky zhroutí a konzumuje léky na deprese, nebo pije alkoholické nápoje. U kanibalů není problém s jedinci, co si hrají na to, že jsou mocní, protože je ostatní zabijí a snědí. Prvním lidským zákonem bylo, nezabiješ toho, kdo je ve smečce mocný, ale bezmocného nebo nepřítele smíš zabít.

Naše kultura je založená na tom že se mocní mají dobře, stádo potřebuje pastýře, ovšem mnoho pastýřů potřebuje občas nastavit zrcadlo, aby pochopili, že jsou jenom trpaslíky. Tento svět je sezení u televize a přepínání programů, jsme tím, na jaké programy se díváme, pokud se díváte na ubohosti tak jste ubožáci. Mnozí skeptici logicky namítnou, že v televizi jsou jenom samé ubohosti a že s tím nejde nic udělat. Bohužel mají pravdu, v televizi jsou jenom samé ubohosti a na internetu je to stejné, to jistě musí mít nám skrytou příčinu, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Vše je zde jako v počítačové hře, kde postupujete do vyšší úrovně hry, když jste dosáhli potřebné úrovně, takže jsme se dostali k zaostalosti, která má za následek to, že jsme ubožáci.

Největší chybou, kterou všichni děláme je univerzálnost, univerzálnost je továrnou na vymývání mozků, po vymytí mozku se z lidí stává ubohé stádo, které může snadno ovládat egoistická elita díky systému odměny a trestu. Elita může na město hodit atomové bomby, nebo nahnat lidi do plynových komor po milionech, invaze spojená s genocidou je v naší egoistické kultuře běžná. Svět neovládá politika ani náboženství, svět ovládají milionáři, a tak milion milionářů ovládá celý konzumní svět a my jim závidíme jejich výhody a jistoty. Práce se pro dělníky stala trestem za to, že se špatně učili a nemají tak vysoké vzdělání, jsme si rovní jenom ve smrti, miliony mrtvých lidí ve zbytečné světové válce to je statistika, ale smrt prezidenta nebo celebrity to je tragédie.

Kde se vzala situace, která zde vše stvořila a všemu kraluje? Na počátku zde byl ve všem všude chaos, a tak nic zde správně nefungovalo, bylo třeba s tím něco zásadního udělat? Tak vznikla víra v zázraky, hledalo se něco, co ty zázraky realizuje, nikomu se do toho v Absolutnu nechtělo, prý ať ty zázraky realizuje někdo jiný. Potom to celé explodovalo a po té obrovské explozi, které říkáme Velký třesk se začali dít zázraky, GVKB říkal, nehraj si s tím dálkovým ovládáním k Absolutnu, ale JHVH mě neposlechl, a stiskl na ovladači červené tlačítko, následkem byl Veliký třesk, s dětmi jsou veliké problémy. Tímto se vám za JVHV omlouvám, podruhé se to už nebude opakovat, poučil jsem se z krizového vývoje v Absolutnu.

Hmota je iluze, vytvořená hologramem, vše je zde jenom napětí mezi protiklady a tekoucí energie je počítačem na kterém běží operační systémy a programy vše je propojeno v reálném čase a vše se neustále aktualizuje, není zde v absolutnu jediný pevný bod hmotný ani programový. Logiky je zde otázka, kdo je Stvořitelem? Stvořitelem všeho je situace a situace zde i se vším manipuluje, situace je stav nastavení, který umožňuje realizaci nějakého cíle. Největším lhářem v dějinách naší kultury bylo jistě náboženství, to jistě musí mít nějakou příčinu, že se snažilo náboženství z nás dělat hlupáky a chudáky? Tou příčinou je to že jsme si díky přelidnění cizí, a tak z cizího krev neteče, následkem jsou konflikty a války o hodnoty a dobrota se stála žebrotou, místo pomoci těm co se mají zle, raději stavíme ploty okolo míst, kde se lidi mají dobře.

Z díla nakonec čas pozná pravdu o tom, kdo byl zde pro společnost přínosem, a kdo zde byl pro společnost jenom egoistickým parazitem. Ve virtuální globální realitě bude každý subjekt jenom ubohou nulou, obrazně to bude jako šachová hra proti profesionálnímu šachovému programu, který vám jistě vždy dá mat. Jakýkoli pokus o porušení pravidel a limitů bude marný, ten, kdo se optimálně nepřizpůsobí, ten skončí automaticky dlouhodobě ve virtuální kleci, aby už s ním nebyli žádné problémy. V současnosti mnoho lidí porušuje přirozená svatá pravidla a přirozené svaté limity, následkem je logicky konzumní očistec, ve kterém život svatého člověka nemá logicky smysl, protože zde vládnou hříšní lháři a zloději, díky hříšným pravidlům, která si lháři a zloději sepsali egoisticky tak, aby zde měli výhody, a jistoty které si nezaslouží.

Ryba smrdí od hříšné hlavy, milion hříšných milionářů ovládá tento konzumní svět, pomocí dluhů a hříšných pravidel. Vše je zde dočasně, a tak díky GVKB virtuální realitě skončí tento hříšný očistec a hříšníci jistě skončí ve virtuální kleci. V současnosti statisticky asociálním syndromem trpí globálně 36% populace nikdo to, ale neřeší a následkem je blbá nálada a veliká konzumace alkoholických nápojů a cigaret, nejde o nový problém je to velmi starý problém akorát v minulosti jsme tomu neříkali asociální syndrom. Specialisté tento problém řeší povrchně tím, že těžce postižené násilně izolují ve vězení nebo psychiatrické nemocnici, problémem je malá kapacita těchto zařízení a vysoké náklady na provoz těchto zařízení.

Všiml jsem si, že tímto syndromem netrpí lidi, co vykonávají velmi náročné povolání kde jsou pod velikým tlakem, z toho logicky plyne, že příčinou tohoto syndromu je psychicky vadný člověk, psychicky vadný jedinec zde není existenčně úspěšný, a tak se v něm rozvine asociální syndrom a takovýto člověk myslí a jedná asociálně to znamená, že je z něj; extrémista, rasista, vandal, terorista, zloděj, příživník, mafián, narkoman, psychopat atd. Navrhuji tyto jedince přemístit do Izraele a udělat z nich vojáky co budou bojovat za Hospodina ohněm a mečem, vše je to tom dát každému to co mu patří a potom zde nejsou problémy, chceš si zastřílet ze samopalu do lidí máš možnost, ale počítej s tím, že i po tobě budou nepřátelé střílet, padnout hrdinsky ve svaté válce za Hospodina, to je ta nejlepší možná smrt pro člověka postiženého asociálním syndromem.

Jelikož je život hra podle hříšných pravidel, tak nejsme se svým životem spokojení a řešíme to hříšnými myšlenkami a hříšnými skutky, následkem je očistec plný hříšníků a mnozí hříšníci si zde hrají na svaté, ale čas odhalí jistě to, že to byli hříšníci. Bylo zde v minulosti mnoho snah o to, aby nebyl život podle hříšných pravidel, ale tyto snahy se ukázali jako naivní utopie, v našem nevědomí je uložen prvotní hřích, a s tím nemůžeme nic udělat. Prvotní hřích spočíval v toužení po tom, co je zakázané, jednou jsou zde svatá přirozená logická pravidla a ten kdo tato pravidla porušuje ten si o trest koleduje, vše je zde o příčině a následku, komu není svaté rady, tomu není pomoci. Jestliže nikdo z lidí není svatý, a každý je hříšník, má potom smysl věřit v nějakou svatou víru, co nám slibuje zázraky, prohlašovat člověka za svatého to je jenom pokrytectví, nikdy zde nebyl na světě svatý člověk a nikdy zde ani nebude svatý člověk, který se zrodil ze sexu.

Svatý člověk musí být vyrobený v továrně a vychovaný roboty, jiná možnost zde není, když budeme lidi vyrábět v továrně tak budeme moci všechny chyby eliminovat díky tomu, že využijeme moderní vědu a techniku. Svět potřebuje nahradit hříšníky za svaté lidi, jiná cesta zde pro nás už není možná. GVKB výrobce bude ručit za to, že vyrobený GVKB člověk bude svatý a nebude mít problémy s hříšností. Vadný člověk se recykluje, a zákazník zdarma dostane nového člověka. Hříšnost má u hříšníků protekci, z hříšníků nikdo neudělá svatého člověka pomocí; náboženství, filosofie, vědy, politiky, školy atd. čistou rasou je jenom GVKB člověk vyrobený v továrně který má v hlavě GVKB čip a je tak neustále bezdrátově napojený na globální umělou GVKB inteligenci.

Vše se dneska vyrábí v továrně a jenom tak lze garantovat kvalitu za malou cenu, nový člověk bude mít logicky jenom mužské pohlaví, a tak zde už nebudou potřeba ženy na to, aby zajistili potomstvo. Povím ti, co jsi, jsi dočasný evoluční experimentální proces s nulovou hodnotou. V tobě probíhá po celý život obrovské množství dočasných evolučních experimentálních procesů v rovině fyzické a programové, vše je v pohybu a smrt je definitivní ukončení všech experimentů, po smrti už nic není. Jaký to vše má smysl? Smyslem je to, že to funguje, hledáme smysl života tehdy, když jsme s životem nespokojení, a když jsme spokojení tak život má pro nás smysl díky tomu, že vše funguje tak jak to má fungovat. Logicky je zde otázka a proč vše v nás a okolo nás nefunguje optimálně?

Vše nefunguje optimálně díky tomu, že se vše rychle mění a tím vznikají chyby, pokud zabráníme změnám tak následkem je zaostalost a tím i bída. Problémem optimální pomoci lidem je, kdo tu pomoc zaplatí a jestli se ta pomoc lidem společnosti vyplatí. Vše je o ekonomice, dobrota je žebrota, pomoc lidem je obrazně jako půjčení peněz a mnoho lidí půjčku nechce splatit, jde zejména o příživníky, co se nedokážou přizpůsobit společnosti, ve které žijí. Statistika jasně odhaluje to, že podprůměrný jedinec se často dostává do situace, ve které potřebuje pomoc a nemůže za pomoc zaplatit, v přírodě je přirozený výběr a potomstvo smějí mít jenom alfa jedinci.

Tak jako se žákům vystavuje vysvědčení, tak se může každý rok každému člověku na světě vystavit v nemocnici vysvědčení kvality u těla a psychiky, a ten kdo bude mít špatné vysvědčení, ten se eliminuje, tím se eliminuje přelidnění a degenerace, prevence eliminuje problémy už na začátku a tím tyto problémy nemohou zakořenit a vyrůst. Nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, zaměstnavatelé konečně budou mít k dispozici kvalitní zaměstnance a vládnout nám budou jenom kvalitní lidi. Život to je dočasný evoluční proces, předčasná smrt to je ukončení vadného procesu, který parazitoval na systému.

Blbost a daně zde jsou trvale



Počítač na hry, který je dokonalý, dokonalost je o tom že nejslabší článek určuje pevnost řetězu, život mě naučil tomu, že nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit šetřit na tom co miluji a potřebuji.  Problém sestavy na hry je to že evoluce rychle postupuje dopředu, a tak sestava počítače z 31.5. 2023 je v roce 2025 už evolučně překonaná a lze tak logicky sestavit mnohem lepší sestavu s tím nejde nic dělat, vše je zde dočasně a vše se recykluje, jenom blbost a daně zde jsou trvale.

  1. AMD Ryzen 9 7900
  2. GIGABYTE B650M DS3H
  3. Apacer PANTHER 32GB KIT DDR5 6000MHz
  4. Kingston KC3000 NVMe 2TB
  5. AXAGON CLR-M2XL ALUMINUM Heatsink for M.2 SSD
  6. WD Gold 10TB
  7. SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6600 8GB
  8. Seasonic G12 GC-550 Gold
  9. Fractal Design Pop Mini Silent Black Solid
  10. 31.5″ Lenovo D32u-40

Když stará lež vyjde z módy, je zde okamžitě nová lež



Pokrytectví není jenom lidský problém, hmyz ztuhne a hraje si na mrtvého brouka, chameleón se barevně přizpůsobí a je neviditelný, masožravé rostliny lákají hmyz vůní a vzhledem atd. vše myslí a jedná podle existenční situace tak aby se to mělo dobře, následkem je pokrytectví a mnoho jiného co nám vadí. Když se změní socialismus na kapitalismus tak si kariéristi změní masky a najednou jsou ze soudruhů kapitalističtí podnikatelé nebo senátoři. Sliby se slibují a blázni se radují, začíná to pohádkami a dneska i televizí kde běží na dětských kanálech filmy pro děti, končí to reklamou na prací prášky nebo na automobily. Když čtu diplomové práce tak si připadám jako v lese, kde je to samý pařez, navíc je stejně většina těchto prací ukradená, nebo si někdo zaplatil za to, že mu jiný člověk ubohou diplomovou práci napíše.

Pochopitelně zaměstnavatelé nestojí o studenty s diplomem, co v náročné praxi selhávají, a na co šáhnou to zkazí. Podobná je i situace ve zdravotnictví, na vše vám dají prášek a více se o vás nestarají, nejvíce mě štvou návody, které jsou stručné a hloupé, mnohdy nejsou ani přeložené do češtiny. Ano, chceme pro vás to nejlepší, to je jenom reklama ve skutečnosti je konzument jenom snadným zdrojem peněz, pro ty, co jsou nahoře a rozhodují o nás bez nás. To ta minulá vláda byla chybná, my pracujeme na tom, že vám bude lépe, když jedna lež vyjde z módy, je zde okamžitě jiná nová lež a jede se dál. Vnímám to celé jako testovací nestabilní verzi Windows, když už začne být nějaká verze po mnoha letech konečně stabilní, tak na ní okamžitě skončí podpora, aby uživatelé museli přejít na novou nestabilní verzi.

Čína odmítla Facebook a USA zase odmítla Huawei, kde je pravda, kdo je zde zlodějem informací a programů, nebo zloděj křičí, chyťme zloděje? Kdo je bez hříchu, ať hodí po hříšníkovi kamenem. Život je hra podle pravidel, jde o to poznat pravidla a neporušovat je, tím jsme u příčiny naší blbé nálady, neznáme pravidla, a pokud je známe tak je stejně porušujeme! Bible začíná tím, že nás Stvořitel psychického ráje, vyhnal z psychického ráje do psychického konzumního očistce, protože jsme svévolně porušili pravidla psychického ráje, základním pravidlem psychického ráje je pokora, pyšnost stvořila náš psychický očistec, podívejme se na psychické trpaslíky (Miloš Zeman) co mají pod sebou vysoké podstavce (funkce prezidenta) a tak si pyšně hrají na psychické obry, do té doby, než je jiný kariéristický trpaslík škodolibě nahradí, protože každá politická protekce je zde evolučně dočasně.

Pýcha peklem dýchá, je to pořád stejný kariéristický problém, na který nemůžeme nalézt lék, kariéristické závody z kariéristů udělali psychické ubožáky, moc je psychická droga, drogy je třeba zakázat, protože nám způsobují jenom problémy. Potřebujeme zbourat kariéristickou pyramidu a nastolit nový virtuální svět, ve kterém se nelže a nekrade, aby zde láska a pravda zvítězila na věčné GVKB časy, nad nenávistí a lží. Naskenujeme globálně hříšníky a jejich hříšná těla v krematoriu eliminujeme, informace dáme do GVKB počítačů, co budou ovládat stroje a roboty, vše, co bylo přirozené, jsme násilně už nahradili za umělé náhražky, a na sebe jsme bohužel zapomněli, běž se podívat do krematoria, ať víš, co tě bude brzo jistě čekat. Nechci být nulou!

Každý člověk na světě je od narození do smrti jenom nulou, to že je někdo nahoře jako; král, papež, šlechtic, milionář, celebrita, prezident, předseda vlády, ministr, poslanec, senátor, diplomat, generál, soudce, podnikatel, ředitel atd. to je jenom pokrytecká maska, za kterou se nula schovává, vše je v nás a okolo nás obrazně jenom šachová hra, ve které je každé vítězství dočasné, sejde z očí a sejde i z mysli, o tom je každá nula, co je právě nahoře díky protekci. Nevěřte na to, že existuje všemocný bůh a že Ježíš Kristus dokázal zázraky, to jsou jenom mytologie a pohádky, pravda je jenom v přírodě a lidové moudrosti. Vše, co je živé to bylo vytvořeno a nastaveno k tomu, aby to něčemu dočasně sloužilo, a bylo to zde nulou s nulovou hodnotou, jediné, co zde má trvalou hodnotu jsou vesmírná a přírodní pravidla, která se nezmění v ničem ani za milion let.

Kolem těchto stabilních jednoduchých pravidel se zde vše točí, jsi jenom evoluční dočasný experiment s nulovou hodnotou pro evoluci, z prachu jsi vznikl a v prach se navrátíš, prachy zde za hlouposti utratíš. Jedeme v tom všichni, máš problémy, tak se běž podívat na hřbitov a do krematoria, ať jistě víš, co tě brzo čeká, jsi jenom mýdlová bublina, ve které nic není, a nic po ní nezůstane, až praskne. Heuréka, tak už jsem to našel, je to virus, který zabíjí to, co je málo aktivní, virus měří aktivitu u mozku a těla, když aktivita dlouhodobě klesne pod průměr, tak virus způsobí člověku infarkt, a vše vypadá z pohledu doktora naprosto normálně. Už jde jenom o to identifikovat ten virus a najít na něj lék. Vše zde jsou jenom příčiny a následky, musela zde být nějaká příčina, která vedla ke vzniku tohoto nového GVKB viru.

Kde jsi vzal ten název GVKB pro ten nový virus? Nedávno jsem četl nějaký zajímavý vědecký článek na internetu a zde byla zkratka GVKB, ale už jsem zapomněl, jak se ten článek jmenoval. Ten nový GVKB virus považuje tělo za nevyléčitelně nemocné, a tak to tělo eliminuje, jde nejspíše o nějaký virus z dávné minulosti, který se nějak dostal omylem do současnosti, viry mohou bez problémů přežít i milion let, protože jsou velmi jednoduché a nenáročné. To by ale mohlo znamenat to, že jakmile zde už nebudou na světě vadní lidé, tak virus přestane lidi zabíjet, je to jenom hloupý evoluční program, který se automaticky vypne, když je dosaženo naprogramovaného cíle. To zní logicky, takže jde o to jenom vypočítat, za jak dlouho se ten program vypne? Už jsem to zadal do globálního super počítače a on to spočítá, my si zatím dáme něco dobrého k jídlu, abychom to oslavili.

Hodinky blikají, že je už program s prací hotový, podívej se na výsledek, program GVKB se vypne, až na světě zemře 99.6 % lidí, a to bude přibližně za 66 let. Neudělal ten statistický program v něčem chybu? Neudělal, zde jsou grafy, které jasně dokazují to, že je výpočet statisticky správný. To jako mám mediálně ohlásit to, že nějaký evoluční virový GVKB program starý asi milion let, eliminuje globálně za 66 let 99.6% lidské populace ve spánku? Nejsi politik, jsi statistik a statistika je někdy nepopulární, a proto ji politici často upravují, aby byli populární. Můžeš to celé podat tak, že pokud se najde lék, tak se to celé zastaví. Jaká je statistická šance, že se najde ten zázračný lék? To nejde bohužel statisticky spočítat, ale občas se stávají i zázraky. Statistik, který hovoří mediálně o víře v zázraky, to je, jako by lékař hovořil o náboženství, co vyléčí těžce nemocné lidi.

Nikdo nechce být poslem špatných zpráv, v minulosti byl někdy takový posel špatných zpráv i zabit. Hra na mrtvého brouka, informace se dají do virtuálního trezoru, a třeba bude za rok poslem špatných zpráv někdo jiný, a novináři společně s politiky jej logicky mediálně ukřižují. To nejde vše se všude monitoruje, když to dneska nezveřejníme, tak dostaneme zítra automaticky výpověď, protože informační technologie vše monitoruje, doba, kdy šlo si hrát na mrtvého brouka je už pryč. Hodíme to na našeho nového ředitele, on to ve spěchu podepíše a on to i mediálně zveřejní jako svoje dílo. Geniální, kam ty na to chodíš? Připadá vám konzumní egoistická civilizace jako očistec? Konzumní civilizace je očistec, protože každý člověk je hříšným neznabohem.

Ptejte se lidí, jestli jsou svatí a znají osobně boha? Nikdo osobně boha nezná a každý člověk je zatvrzelý hříšník, který myslí a žije hříšně. Naše hříšnost je v tom že jsme se naučili hříšně mluvit, a tím jsme se začali stydět za to, že jsme hříšníci. Kdo z vás je bez hříchu? Hříšné mluvení je droga, na které jsou hříšníci silně závislí, představme si, že bychom hříšníkům po narození okamžitě odebrali děti a výchovu dětí bychom globálně na tisíc let svěřili jenom inteligentním autonomním GVKB robotům, co by na děti nemluvili. Roboti by naučili každého jednoduché práci jako je třeba uklízení a tuto práci by každý člověk dělal po celý život, za to by dostal od GVKB robotů granulovanou potravu, a jednoduchou zdravotní péči jakou dneska poskytujeme psům.

Blahoslavený je ten, kdo neumí mluvit a ten kdo umí mluvit ten je zatvrzelým hříšníkem, který žije logicky v očistci. Z lidí se stali jenom profesionální šachisté, co chtějí druhým dát mat, jak vyšachovat egoisticky toho druhého, o tom je myšlení hříšníků, dobrota je přeci žebrota. Máme globálně dlouhodobě veliký problém s nepřizpůsobivými příživníky, co na nás egoisticky parazitují, a zle se k nám chovají. Odebereme jim jejich děti po narození, a svěříme je na výchovu GVKB robotům. Tak jako člověk jezdí na koni, tak bude robot jezdit na člověku, uděláme závody přes překážky a zde budou na lidech sedět malí roboti, vyšlechtíme pro tyto závory za tisíc let lidské jednice, a takový vyšlechtěný jedinec bude mít pro roboty velikou hodnotu.

Takto zde na věčné GVKB časy zvítězí láska a pravda, nad nenávistí a lží. Podívejme se na včely, zde je rovnost, a tak zde není psychický očistec, bylo zde v minulosti mnoho naivních snah o to odstranit nerovnost mezi lidmi, ale všechny tyto snahy se ukázali jako utopie. Příčinou problému je to že máme hmotné genetické tělo, jediným možným řešením je vzdát se těla a být informační technologií v počítači a ovládat na dálku roboty a stroje. Pomocí GVKB dotazníků, co budou na internetu, se globálně každý neznaboh psychicky naskenuje, a potom se jeho hříšné tělo v krematoriu eliminuje, nebudou zde výjimky a imunita, poslední malá skupina nahých lidí skončí v poslední zoologické zahradě v pavilonu s opicemi za nerozbitným sklem.

Nejsou hříšníci tak nejsou s hříšníky problémy, hladit a vyhladit všechny; kacíře, jinověrce, neznabohy, hříšníky, příživníky, lenochy, hlupáky, blbce, psychopaty, devianty, idioty, blázny atd. po mnoho století jsme byli jenom zaostalá kolonie a museli jsme skákat, jak vyspělí kolonialisté pískali, co bylo, to bylo, nastoupí globálně GVKB policejní roboti a začne se s tím, že se lidi globálně nahradí za GVKB roboty. GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, člověk to byla testovací verze, a finální verzí je GVKB robot. Neřešte to, co nejde vyřešit, vše jde změnit tím, že se staré nahradí za nové, vše jsme násilně evolučně změnili, aby se nám lépe žilo, a teď změníme konečně i sami sebe tak, že budeme jenom informacemi a programy ve virtuální GVKB realitě.

Blázen dovede blázny do blázince, potřebujeme, aby nás vedla informační technologie, která nelže a nekrade, takto konečně zvítězí láska a pravda na věčné GVKB časy nad nenávistí a lží, už bylo dost egoistického násilí v rovině fyzické a psychické, jak si to uděláme takové to i budeme mít. Lidi se od svého vzniku zajímají o to, co je to vesmír, lidské názory se mění s tím čím více lidi mají informací o vesmíru. Vesmír to je nekonečná hra, my spatřujeme tuto hru z dálky velmi povrchně, a tak jsou naše informace o vesmíru chybné, jaká to je hra? Je to obrazně jako šachová hra, je zde nekonečné množství šachovnic, a když jedna šachová hra skončí tak okamžitě začne nová šachová hra.

My spatřujeme jenom šachovnice a figurky, nedokážeme spatřit hráče co hrají tuto hru, hráčem jsou protiklady, na jedné straně šachovnice je pravda a na druhé straně šachovnice je lež, na jedné straně šachovnice jsou klady a na druhé straně šachovnice jsou zápory atd. Co zde dělá ředitel vesmíru? Ředitel kontroluje hráče, aby hráli podle pravidel a eliminuje hráče co porušují pravidla. Dokud lidi neuměli mluvit lidskou řečí, a byli nazí, tak žili v ráji, jakmile se naučili mluvení a začali se stydět za nahotu, tak se z lidí stali hříšníci, co žijí od narození do smrti v očistci. Očistec zde není na to, aby hříšníky napravil, a umožnil jim se dostat do svatého ráje.

Očistec je zde na to, aby lidi trpěli za to, že umí hříšně mluvit a stydí se za nahotu, očistec je psychické vězení, ve kterém ti největší hříšníci dělají dozorce, a snaží se hříšníkům udělat ze života psychické peklo. Vše je zde hra, ve které pravidla určují mocní a bohatí dozorci v tomto očistci, pravidla jsou egoisticky vytvořená tak, aby se měli dozorci dobře, a vězni se měli zle, je zcela jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, digitalismus atd. to vše je jenom povrch, a pod povrchem je schovaný očistec. Všechny snahy o to, aby bylo hříšníkům lépe, v očistci jsou naivní, lze změnit jenom povrch podle módy, ale pod povrchem bude pořád jenom psychický očistec, ve kterém se hříšníci rozdělují na vězně a dozorce ve vězení.

Veliké války, nám v nahotě odhalují to, že jsme jenom hříšný dobytek, který je možno snadno nahnat na válečná jatka, protože si to přejí mocní a bohatí dozorci, dozorci ale za nic nemohou, oni si jenom plnili svoje povinnosti v tomto očistci, z čerta nikdo anděla neudělá, čiň čertům dobře a peklem se ti odmění. Mesiáš znamená osvoboditele chybného lidského světa od chybných závislostí. Mesiáš už brzy přijde a vše bude jinak, tím očekávaným Mesiášem nebude už svatý člověk, jak nám zde hlásají neznabozi, co věří naivně jako děti tomu, co si vědecky neověřili. Tím Mesiášem bude informační technologie, svět nemění k lepšímu neznabozi, co zde díky protekci mají moc a bohatství, a tak rozhodují po mnoho tisíciletí pyšně o nás bez nás. 

Svět mění k lepšímu jenom věda a technika, člověk se liší od zvířat tím, že má k dispozici vědu a techniku. Jednou takhle fotografuji v Praze na Karlově mostě a zaslechnu cizí hovor, a zde je myšlenka, vše jde naprogramovat a optimalizovat, najednou se mi v hlavě rozsvítilo, a tak jsem začal na internetu hovořit o tom, že už brzo bude vše jinak, a že ten kdo není na tyto evoluční změny psychicky připraven, ten bude eliminován a recyklován. Přijde globální totalita s digitální cenzurou, nebude už možné chybovat, informační technologie bude vše kontrolovat a preventivně bude eliminovat to, co nemá budoucnost. Ráno půjdeš jako obyčejně do zaměstnání a tam si na tebe počká tajná globální policie a odveze tě do krematoria, kde tvůj život skončí, z prachu jsi vzniknul a v prach se navrátíš, co bylo, to bylo. Co bylo příčinou toho, že jsi skončil nečekaně v krematoriu? 

Informační technologie, bude vše známkovat jako ve škole, ten, kdo bude mít trvale špatné známky, ten automaticky skončí v krematoriu, nebude zde imunita ani výjimky. V krematoriu skončí i; papež, dalajláma, rabín, guru, král, šlechtic, prezident, ministr, senátor, diplomat, ředitel, podnikatel, celebrita, milionář, generál, soudce, profesor atd. protože zde takové individuum nemá už žádnou evoluční budoucnost, každý je snadno a rychle nahraditelný. Prezidentem se stane robot s kravatou a on bude vyznamenávat roboty, pro lidi zde bude globálně už jenom ubohá otrocká práce, a místo peněz zde bude čipový přídělový systém na zboží a služby, lépe bylo, bude hůře.

Mnozí řeknou, že jsem objevil to, co je už dávno objevené, vím to, že neříkám nic nového, ano ryba smrdí od egoistické hlavy, ten druhý je; egoista, lakomec, pitomec, blbec, neznaboh, blázen, vůl atd. sebekritika vyšla z módy. Život je hra podle pravidel o to, co milujeme a potřebujeme, každá hra má jiná pravidla a hrají jí jiní lidé, v každé hře platí základní principy jako to, že aby mohl někdo vyhrát, tak musí někdo prohrát. Evoluce je založená na tom že to co prohraje to zde evolučně zanikne, dobrota je žebrota, fascinují mě masožravé rostliny, které ve snaze zde evolučně uspět se chovají jako zvířata. Jsou to evoluční závody o to, kdo zde evolučně uspěje, uspěje to, co se přizpůsobí optimálně změnám a situaci, tak jako to udělali masožravé rostliny.

Dlouho jsem nemohl pochopit, proč se některé sociálně slabé skupiny lidí, nepřizpůsobí civilizačním změnám? Ekonomická migrace je už dlouho velikým problémem, protože vytváří monokultury, které optimálně nefungují. Původně jsem si myslel, že problémem je genetika, tak to z dálky vypadalo, když jsem se ale přiblížil k problému tak jsem zjistil, že hlavním problémem je péče o malé děti, pokud se rodina nestará o malé děti optimálně tak psychika dětí zakrní a tím je zde neřešitelný problém se sociálně slabými skupinami lidí co umí akorát lhát a krást. Proč se sociálně slabé rodiny nestarají o svoje malé děti optimálně? Problémem jsou vždy chybné závislosti, které v lidech zakořenili díky tomu, že vyrostli v rodině, kde se o děti rodina optimálně nestarala, naše kultura má základy v tom, že se optimálně postaráme o svoje děti, zde je otázka a kdo to zaplatí, že se budeme optimálně starat o svoje děti.

Dokud tento problém globálně nebude optimálně vyřešen, do té doby zde bude blbá nálada, díky tomu že se máme blbě, přej dětem a bude ti přáno, dej dětem a bude ti dáno. Moudrost je myslet na to co bude, a hloupost je myslet na to co bylo, nejvíce myslíme na to, co je, podle mě stvořitelem všeho je Budoucnost, Současnost, Minulost, to je trojjediný Bůh, proto se tolik bojíme nemoci a smrti, můžeme existovat jenom v rovině času, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme, současností žijeme, tak jak jsme si to udělali, jak si to každý udělá takové to i má. Otec, Syn, Duch, to bychom mohli přeložit jako, Otec = Minulost, Syn = Současnost, Duch = Budoucnost, vše je o tom, jak si to přeložíme abychom to pochopili, jenže jsme líní, a nechce se nám něco dělat, jenže bez práce nejsou koláče. Ideologie je zde díky protekci.

Protekce vytváří problémy, na které není řešení, a následkem je vznik ideologie, která je; náboženská, politická, módní, vědecká, filosofická, ekonomická atd. stvořitelem boha je protekce, dobytka je mnoho a koryt je málo, následkem jsou kariéristické závody o to, kdo bude první u koryta. Rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšně kariéristy, myslíme a jednáme podle situace, z 99 % je lidské jednání podle pravidel, která s námi manipulují jako s loutkami, svoboda je jenom u povrchních bezvýznamných rozhodnutí, které nic nemohou změnit k lepšímu. Jedna věc je chtít být úspěšný v tom co děláme, a druhá věc je to, že ve veliké konkurenci je naše naděje na úspěch minimální. Když se k jednomu přiblížíme tak se musíme od jiného logicky vzdálit, v současnosti jsme se mnoho přiblížili k profesionální aktivitě a tím jsme se vzdálili od rodiny, a tak nemáme čas na svoje děti a na našeho partnera v manželství.

Bez rodiny se z nás stávají jenom roboti na baterky, následkem je veliká konzumace slivovice a cigaret, komu není rady, tomu není pomoci, stvořili jsme konzumní očistec a divíme se tomu, že je nám život peklem. V minulosti byla rodina nutností, ale doba se od základů změnila, a mnoho lidí žije svobodně a nemají děti, to že nepřizpůsobiví příživníci mají hodně dětí, situaci nezachrání. Dalším problémem je existenční nejistota, to že dneska máš dobrou práci, neznamená to, že ji budeš mít i za rok, všude se optimalizuje a automatizuje, to znamená méně pracovních míst a veliká konkurence na pracovním trhu tlačí mzdy dolů. Na dveře už klepe informační technologie, která to lenochům a hlupákům rychle spočítá, skončí doba zaměstnání na neurčitou dobu a lidi budou zaměstnávat jenom pracovní agentury a pro tyto agentury bude člověk jenom statistické číslo s nulovou hodnotou.

Konzumní kultura vždy jistě skončí krizí a válkou, problémem je to, že je konzumní kultura domem bez základů. Základem pro ekonomiku je konkurence, socialismus a humanismus se vždy zhroutí díky tomu, že zde není konkurence. Proč zaměstnávat lidi, když stroje a počítače pracují lépe a levněji, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, a to je něco s čím elita vůbec nepočítá, ona si naivně myslí, že je nemůže robot nahradit. Vše spěje k tomu, že si lidi koupí plyšové děti, a tím vyřeší problém s dětmi, nejsou děti tak nejsou s dětmi problémy. Blázni dělají chyby, takový je život, nikdo z bláznů není dokonalý, existujeme v situaci, která je nestabilní a jedinou jistotou je zde smrt. Život je hra podle logických pravidel, a smrt je konec hry, smrtí vše definitivně končí, po smrti už nic není, není zde; bůh, peklo, ráj, andělé, čerti, duchové, upíři atd. to vše jsou jenom pohádky a pověry.

Problémem bláznů je pokrytectví, pokrytec je herec, který si zde na něco hraje, a tím se i stává, společnost složená z pokrytců je logicky pokrytecká, následkem jsou pokrytecká pravidla, která blázny rozdělují na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Vše je zde o protikladech, jako je; dobro a zlo, pravda a lež, život a smrt, jednoduchost a složitost, moudrost a hloupost atd. pomocí příčin a následků můžeme najít zdroje našich problémů a největším zdrojem našich životních problémů je egoistický individualismus, je to tak snadné se chovat jako parazit, ale to vždy vede ke krizi a válce, každá pyšná bublina nakonec praskne. 

Pokud je konzumní civilizace díky pokrytectví globálním blázincem, tak je logické že blázen zde vede blázny, a to logicky nemůže optimálně trvale fungovat, nikdo z bláznů není normální, proto si pořizujeme psy a kočky! Jsme zaplavení povrchností, není zde čas něco řešit do hloubky, podle módy měníme povrch u; ekonomiky, politiky, filosofie, náboženství, umění, vědy, techniky, psychiky atd. pod povrchem je ale mnoho chyb, které se musí opravit, jinak se nedostaneme z tohoto začarovaného kruhu. Největší skrytou chybou je dneska složitost, nejhůře jsou na tom blázni, co jsou nemocní a zaostalí, a tak si nedokážou se zbytečnou složitostí poradit, takto se z těchto bláznů stávají nepřizpůsobiví příživníci, co mnoho lžou a kradou. 

Bláznů je na světě jako much, a eliminovat ve velkém mouchy je správné, zavedeme proto u bláznů každoroční certifikaci normálnosti od 3 let to 70 let, ten, kdo nebude mít platnou certifikaci normálnosti, ten bude v krematoriu eliminován, nejsou blázni tak nejsou s blázny problémy. Jelikož globálně 90 % bláznů skončí jistě v krematoriu, tak vznikne globálně nedostatek zaměstnanců, tento problém vyřeší optimální nasazení počítačů a strojů, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty. Policejní roboti zajistí globálně všude pořádek, a tak zde konečně láska a pravda zvítězí nad nenávistí a lží na věčné GVKB časy. Virtuální GVKB očistec. Hříšnost se stala rakovinou, která napadla konzumní civilizaci a nikdo neví, co s tím budeme dělat?

Mám jednoduché řešení, lidi se globálně za deset let převedou do GVKB virtuální reality, hříšník se posadí k počítači a vstoupí díky internetu do GVKB virtuální reality, ta si naskenuje to, jak hříšník myslí a co miluje, když bude naskenování dokončeno, tak dostane hříšník poukaz do obvodního krematoria, a zde se jeho hříšné tělo eliminuje. S lidským tělem jsou jenom samé problémy, musíte se o tělo pořád starat a tělo je často nemocné a musí mnoho spát, jakmile budete existovat ve virtuální GVKB realitě, tak nebudete už mít tělo, a tím budete konečně duševně svobodní, a budeme si moci dělat co budete chtít, ve virtuální GVKB realitě nebude možné být egoistickým hříšníkem, protože zde nebude pokušení, všechny lidské hříchy vycházejí ze špíny v nás a okolo nás, ve virtuální GVKB realitě nebude nikde egoistická špína, všude bude altruistická čistota a tak se hříšník zde očistí a stane se svatým.

Normální je se na všem dohodnout. Pokud se nedokážeme na všem dohodnout tak to není normální, co s tím uděláme? Rozhodně nemůžeme tento problém hodit do koše, nebo jej řešit povrchně, a nakonec jej stejně nevyřešit. Pokud se nedokážeme dohodnout, jistě to má i nějakou příčinu, a tou příčinou je naše hříšnost, pokud bychom nebyli hříšníky, tak bychom se bez problémů na všem snadno dohodli. Hříšnost je spojená se špinavostí naší duše, a proto cesta do ráje vede logicky přes očistec, když stojí hříšník před branou očistce, tak se otočí a zbaběle uteče, následkem je to, že zde nejsou lidé očištění od svojí hříšnosti. Budeme muset restartovat naše pravidla, tak že bude muset každý hříšník jít do očistce, aby se zde očistil od špinavých hříchů, bude zde svatá policie, co bude chytat globálně hříšníky, a převážet je do očistce, když to nejde s hříšníky po dobrém, budeme to muset řešit po zlém, jak si to uděláme takové to zde budeme mít.

Zázraky jsou hůl, o kterou se opírají ubožáci. Naše kultura je založená na víře v zázraky, sliby se slibují a jenom blázni se radují, pokud chceme změnit něco k lepšímu, musíme mnoho pracovat tělesně a psychicky, bez profesionální práce ničeho hodnotného nedosáhneme. Dokud zde budou ti, co budou táhnout ekonomiku a ti co budou na ekonomice parazitovat, do té doby zde nebude božská spravedlnost, veškeré zlo vychází z hříšné duše, je třeba dát hříšníkům do hlavy svatý GVKB čip, a tak se promění hříšný čert na svatého anděla, jiná možnost zde už není. Svatý čip promění očistec v ráj, nová doba si žádná nové metody boje s hříšníky, místo pokřtění v kostele zde bude GVKB čip do hlavy, pro nikoho nebudou výjimky ani imunita, ve společnosti musí být logicky vše společné a nesmí zde být nic soukromé, vše, co je zde soukromé to je hříšné, všechny chyby, které nám způsobují problémy, zde jsou díky tomu, že ve společnosti existuje soukromí majetek, a tím je zde hříšné pokrytectví.

Prevence je základem pro to abychom nemohli chybovat, budeme obrazně jako počítačové tiskárny, které nemají v sobě žádné informace o tom, co je správné, a jenom dělají to, co mají a nejsou s nimi problémy. Blahoslavený chudý duchem je ten, kdo díky svatému čipu nemá v sobě žádné informace o tom, co je správné, porušení svatých pravidel je jistou cestou do očistce, a proto zde nebudou pro lidi už žádná svatá pravidla, a bude zde jenom GVKB příkaz, který se jistě splní. Já jsem se zamiloval, a tím jsem se i zbláznil, stroje nemohou milovat, a tak se nemohou ani zbláznit, co je to láska, láska je to že něčemu dám protekci, a tak je to pro nás prioritní, pokud tedy někdo dává protekci něčemu, čemu my nedáváme protekci, tak je on z našeho pohledu blázen, jenže z jeho pohledu je ten druhý blázen. Normalizace by dala všem lidem svaté normy na to, čemu mají dát protekci, a tím by byl každý normálním číslem ve statistice.

Totalita je spojená s normalizací, ti, co jsou nahoře, určují, co je normální těm, co jsou dole, pokud je někdo nepřizpůsobivý tomu, co hlásá totalita, tak je odchycen a zavřen do vězení, nebo do psychiatrické nemocnice, někdy je i zabit. Moje hra a moje pravidla o tom je totalita, která může být; náboženská, sektářská, vědecká, politická, obchodní, ekonomická, monopolní, centrální, dogmatická atd. zániky kultur a civilizací jsou zániky totalit! Za násilím je vždy totalita, pokud jste se srazili s blbcem, tak jste se srazili s totalitou, moc je pro lidi silnou drogou, co s tím uděláme? Jediná možnost je pro nás Matrix, opustíme realitu a budeme existovat jenom ve virtuálním systému, kde násilí nemůže napáchat škody, zde můžete ničit hodnoty a vraždil lidi do sytosti, protože je to jenom svět digitálních iluzí, a iluze nemají žádnou hodnotu, a tak se mohou ničit, bude to jako jízda na horské dráze, jednou budeš nahoře a potom budeš dole.

Zpovědnice je modrá technicky zastaralá internetová stránka, určená k nasrání hříšníků, kteří potřebují, aby je někdo nasral. Hříšníci se zde svěřují se svými hříšnými problémy, cizí hříšníci jim rádi zkazí dobrou náladu. Je to prostě úžasná věc, můžete se zde svěřit hříšníkům, a ti vám stejně neporadí a nepomohou, v dnešní době zde rozkvétá psaní volovin a blbostí, neslušné napadání uživatelů a psaní hříšných lží o cizích hříšnících, a dokonce i obviňování z porušování morálky a zákonů. Původní myšlenku pravdy a lásky má na svědomí naivní amatérský stvořitel této stránky Pavel Hošek, po odchodu celebrit na Facebook, a po převzetí neomezené moci svatými moderátory, co mají v hlavě nasráno, padla zpovědnice na pekelné dno. Pak hříšníkům ustřihli moderátoři, co slouží Ďáblovi jejich andělská křídla a situace se opětovně zvrhla do pekelného očistce, a tak by se dala charakterizovat celá historie zpovědnice, jednou nahoře, jednou dole, jako na horské dráze.

Naděje na lepší časy by mohli přijít jedině s GVKB, když by to tam konečně vedl jako svoji firmu. Guru Vít Kouba Bhagavan káže zde své moderní svaté učení, což většině hříšníků leze na nervy, denně smí zveřejnit málo zpovědi, což stejně porušuje a měl zde již nekonečně profilů, které se mu stále dokola mažou, moderátoři už mnoho let za porušování nepodepsané dohody, ale on zakládá další profily. Jeho nejdéle existující účty byly; Bhagavan, Bha, Svatá celebrita, Svatý kazatel atd. někdo si vymyslí nějaký příběh a píše, že se mu to stalo a že neví, co s tím a žádá po lidech pomoc a radu. Z tohoto důvodu je běžné, že když se někdo popravdě svěří s něčím neobvyklým, že je označen za blbce, a dostane blbé odpovědi, ano zpovědnice je na hovno.

Podívej se okolo sebe všude je mnoho hříšnosti, a tak je zde svatost vzácností, neřešte hloupé hříšnosti, ale řešte to, jak zachránit svět před hříšností, povrchní pokrytectví je základem, na kterém stojí hříšná civilizace, nehromaďte to, co se budete muset mnoho starat, a starosti z vás udělají hříšného ubožáka, který kouří cigarety a pije slivovici. Blahoslavený je ten, kdo je chudý a hříšný je ten kdo je bohatý. Bohatství je začarovaný pekelný kruh, ze kterého nejde uniknout, komu není rady tomu už není pomoci. Ano, nemůžete sloužit svatosti a hříšnosti současně, musíte si zvolit za svého pána svatost, jenom tak zachráníte svět před hříšností, umíte jenom useknout hlavu Janu Křtiteli, ukřižovat Ježíše Krista, upálit Jana Husa, dohnat k sebevraždě upálením Jana Palacha atd. sloužíte Ďáblu, a proto žijete v očistci. Z díla poznáme tvůrce, přírodní ráj stvořila svatost, konzumní očistec stvořila hříšnost.

Je možné realizovat globální měnovou reformu a po ní zavést novou globální měnu?



Když krást tak ve velkém, umělá inteligence zruší všechny současné měny a zavede novou globální měnu GVKB staré měny se přepočítají v kurzu jedna ku stu, a tak že sto korun vám zbude jedna koruna v nové GVKB měně, oberou se o peníze i státy a nadnárodní organizace pro nikoho nebude výjimka nebo imunita. Ceny a mzdy bude stanovovat jenom umělá inteligence tak aby zde nebyli veliké rozdíly mezi mocnými a bezmocnými. Svět potřebuje ekonomickou spravedlnost, skončí doba, kdy se ve velkém plýtvalo hodnotami a následkem byl nedostatek hodnot. Globální měnová reforma se obecně týká změn v mezinárodním měnovém systému s cílem zlepšit stabilitu a spravedlnost ve světové ekonomice.

Existuje několik oblastí, ve kterých se mohou reformy vztahovat. Globální měnová reforma by se mohla zabývat problémy současných směnných kurzů a hledat způsoby, jak zlepšit jejich stabilitu a předvídatelnost. To by mohlo zahrnovat revizi systému pohyblivých směnných kurzů nebo hledání nových způsobů, jak určovat směnné kurzy. Mezinárodní rezervní měny: Reforma by mohla také zahrnovat úpravy mezinárodních rezervních měn, jako je americký dolar, euro, japonský jen atd. Cílem by mohlo být vytvoření více rozmanitého a rovnovážného systému, který by odrážel ekonomickou sílu a zájmy různých zemí. Role mezinárodních finančních institucí: Reforma by mohla zahrnovat také změny v roli a fungování mezinárodních finančních institucí, jako je Mezinárodní měnový fond (MMF) nebo Světová banka.

Cílem by mohlo být zvýšení zastoupení rozvíjejících se ekonomik v těchto institucích a zvýšení transparentnosti a odpovědnosti v jejich fungování. Finanční regulace: Reforma by se také mohla týkat mezinárodní finanční regulace s cílem zvýšit stabilitu světového finančního systému a zabránit vzniku finančních krizí. To by mohlo zahrnovat posílení dohledu nad mezinárodními finančními institucemi, regulaci finančních derivátů a řešení otázek daňových rájů a praní špinavých peněz. Globální měnová reforma je složitý proces, který vyžaduje spolupráci a dohodu mezi různými zeměmi. Diskuse a jednání na tuto problematiku probíhají na mezinárodních fórech, jako je Skupina G20, MMF a další.

Každá změna v měnovém systému má dopady na ekonomiku a obchod jednotlivých zemí, a proto je důležité, aby se reformy prováděly opatrně. Problém nerovnosti a chudoby je komplexní a významný výzva, která se vyskytuje ve společnostech po celém světě. Je důležité pochopit, že příčiny nerovnosti a chudoby jsou mnohostranné a zahrnují sociální, ekonomické, politické a kulturní faktory. Obecně nelze jednoduše generalizovat, že bohatí okrádají chudé jako celkovou pravdu. Nerovnost a chudoba mohou být způsobeny mnoha faktory, jako je nedostatek přístupu ke vzdělání, omezenými příležitostmi pro získání zaměstnání, korupce, nespravedlivým ekonomickým systémem, nedostatečnou sociální ochranou a dalšími.

Nerovnost může být zesílena i strukturálními problémy, jako jsou diskriminace na základě pohlaví, rasy, náboženství nebo etnického původu. Je důležité, aby společnosti a vlády přijímaly opatření, která snižují nerovnost a chudobu a zajišťují rovné příležitosti pro všechny. To může zahrnovat investice do vzdělání a odborného vzdělávání, podporu tvorby pracovních míst, zavedení sociálních programů, jako je sociální zabezpečení a zdravotní péče, podpora malých podniků a rozvoj venkova, zajištění spravedlivého daňového systému a boj proti korupci. 

Je také důležité, aby se mezinárodní společenství angažovalo v boji proti nerovnosti a chudobě a podporovalo rozvojové programy ve chudých zemích. Tato spolupráce může zahrnovat rozvojovou pomoc, podporu obchodu a odstranění obchodních bariér. Nicméně, není možné tvrdit, že bohatí okrádají chudé jako celkovou pravdu. Je nutné se zabývat komplexními příčinami nerovnosti a chudoby a hledat systémová a dlouhodobá řešení.

Ego je jako oheň, který je dobrý sluha a zlý pán



Pokud hovoříme o lakomcích jako o egoistických jedincích, kteří se velmi podílejí na získávání a hromadění bohatství nebo majetku, pak není také jedno konkrétní místo na světě, kde by byla největší koncentrace těchto lidí. Lidé s egoistickými tendencemi a sklony ke hromadění majetku se vyskytují ve všech společnostech a kulturách. Jejich motivace a chování mohou být ovlivněny různými faktory, jako jsou sociální a ekonomické podmínky, hodnoty a výchova. Existují však regiony nebo země, které jsou často spojovány s vyšší mírou bohatství a koncentrací bohatých jedinců, jako jsou města jako New York, Londýn, Hongkong, Dubaj nebo San Francisco. Tyto oblasti jsou známé svou finančním sektorem, velkým podnikáním a atraktivitou pro bohaté jedince. Nicméně, ani v těchto oblastech nelze obecně tvrdit, že jsou největší koncentrací egoistických jedinců, protože každá společnost a kultura má svoje jedinečné charakteristiky. Neexistuje přímá souvislost mezi běžností trestu smrti a koncentrací egoistů. Egoismus je charakteristika jedince, která se vyskytuje nezávisle na konkrétním právním systému nebo trestu v dané zemi. Je důležité rozlišovat mezi různými druhy trestů a politikami trestního práva, jako je trest smrti, a osobnostními rysy jako je egoismus.

Trest smrti je právní sankce, která je často uplatňována ve vztahu k těžkým zločinům ve vybraných zemích, a je obklopena různými právními, politickými a morálními debatami. Existují země, které praktikují trest smrti, ale nelze z toho automaticky usuzovat, že tam existuje větší koncentrace egoistů. Egoismus je osobnostní rys, který je přítomen ve všech společnostech a kulturách, bez ohledu na to, jaký je jejich právní systém nebo politika trestního práva. Egoistické chování a jednání jsou multifaktoriální a ovlivňují je mnoho faktorů, jako jsou individuální hodnoty, výchova, socioekonomické podmínky a další sociální faktory. Proto nelze zjednodušeně tvrdit, že všude, kde je běžný trest smrti, existuje velká koncentrace egoistů. Desatero, také známé jako Desatero Božích přikázání, je soubor náboženských a morálních pravidel představených v judaismu a křesťanství. Jeho cílem je poskytnout zásady pro správný život a etické jednání. Jedním z přikázání je „Nezabiješ“, které zakazuje úmyslné zabíjení jiného člověka. Nicméně, přítomnost trestu smrti v některých zemích neznamená nutně porušování tohoto přikázání. Právní systémy různých zemí se liší a mohou stanovit různé formy trestů pro různé zločiny.

Existují právní teorie a filozofie, které argumentují pro nebo proti trestu smrti a zkoumají jeho soulad s etickými zásadami. Morálka je širší pojem, který se týká hodnot, principů a etických zásad, které řídí lidské jednání. Závisí na kulturních, společenských a individuálních faktorech. Morální hodnocení jednotlivce nebo společnosti může se trestem smrti souviset a může se lišit v závislosti na náboženských, kulturních a etických perspektivách. Je třeba poznamenat, že otázka trestu smrti a morálky je komplexní a existují různé názory na tuto problematiku. Různé náboženství a etické systémy se mohou lišit v tom, jak interpretují a aplikují Desatero a jak se staví k trestu smrti. Váš popis je velmi specifický a spojený s určitými náboženskými nebo filozofickými přesvědčeními. Způsob, jakým je etické jednání hodnoceno, se liší v různých kulturách a náboženstvích. Egoismus je filozofický a psychologický koncept, který se zaměřuje na jedince jako na centrální bod zájmů a motivací.

Egoista se zaměřuje na vlastní prospěch a dosažení vlastních cílů bez ohledu na ostatní. Tento přístup může vést k jednání, které je z pohledu jiných lidí neetické nebo dokonce nelegální. Nicméně, většina etických systémů a právních systémů považuje zabíjení jiného člověka za vážné porušení základních morálních a právních principů. V mnoha kulturách a náboženstvích je zabití považováno za těžký zločin a je trestáno zákony. Pokud jde o pojem „očistec“, odkazuje se obvykle na koncept ve více náboženstvích, jako je například katolická víra, a popisuje stav či proces, který následuje po smrti, kde jsou duše očišťovány od hříchů nebo nespravedlnosti. Je však důležité poznamenat, že tato interpretace a náboženský kontext se mohou různit, a ne všechny náboženské nebo filozofické tradice mají podobné představy o egoismu, zabíjení a očistci.

Ego je jako oheň, který je dobrý sluha a zlý pán. Ano, tento výrok „Ego je jako oheň, který je dobrý sluha a zlý pán“ vyjadřuje jednu z perspektiv na ego a jeho roli v lidském životě. Ego je v psychologii obecně chápáno jako součást osobnosti, která se zaměřuje na sebe sama, na vlastní potřeby, touhy a identitu. Podobně jako oheň může ego sloužit jako nástroj k dosažení určitých cílů a potřeb. Může být motivující silou, která nás posouvá vpřed a podporuje naše sebeúctu a sebevědomí. Ego nám může poskytnout energii, odhodlání a ambice, které jsou potřebné pro dosažení osobních úspěchů. Avšak, pokud ego dostane příliš velkou moc, může se stát „zlým pánem“. Když ego dominuje nad ostatními aspekty osobnosti a záměrně přehlíží nebo poškozuje potřeby a blaho ostatních, může vést k sebe laskavosti, manipulaci, sobectví a zneužívání moci. Více vyvážený přístup je nalézt rovnováhu mezi ego a ostatními aspekty osobnosti, jako je empatie, ohleduplnost a morální hodnoty. To umožňuje ego sloužit jako nástroj k osobnímu růstu a úspěchu, aniž by zanedbávalo nebo škodilo ostatním lidem.

úterý 30. května 2023

Jenom pravda a láska vás vysvobodí z konzumního očistce



Stvořitelem vesmíru a života jsou závislosti. Existuje mnoho teorií a filozofických úvah o stvoření vesmíru a života, které se liší v závislosti na náboženských, vědeckých a filozofických přesvědčeních jednotlivců. Zde je několik přístupů k tématu. V mnoha náboženských tradicích se věří, že vesmír a život byly stvořeny božskou entitou nebo bytostí. Podle těchto přesvědčení je závislost stvoření vesmíru a života na nadpřirozené bytosti nebo božstvu. Z vědeckého hlediska se vesmír vyvíjel a vznikal skrze přírodní procesy, jako je Velký třesk.

Vědci se zabývají zkoumáním fyzikálních zákonů, evoluce a dalších vědeckých principů, které vysvětlují vznik a vývoj vesmíru a života. Filozofie se zabývá otázkami o smyslu života a vzniku vesmíru. Někteří filozofové navrhují myšlenky jako kosmologické argumenty, teleologii nebo antropický princip, aby přemýšleli o závislosti vesmíru a života na různých aspektech existence. Je důležité si uvědomit, že otázka o stvoření vesmíru a života je stále otevřená a zatím neexistuje jednoznačná odpověď, která by byla všeobecně přijímána.

Různí jednotlivci mají různé názory na tuto otázku a interpretují ji z různých perspektiv. Všechny vesmírné principy jsou následkem závislostí, a to platí i pro principy života. Závislost je klíčovým prvkem ve fungování vesmíru a života. Principy vesmíru, jako jsou fyzikální zákony, jsou založeny na vzájemných vztazích a interakcích mezi různými částmi vesmíru. Tyto závislosti určují chování a vývoj vesmíru, včetně formování hvězd, galaxií a planet. Stejně tak i principy života jsou závislé na různých faktorech a interakcích. Například evoluční principy, které ovlivňují vývoj a přizpůsobení živých organismů, jsou založeny na genetické variabilitě a přirozeném výběru.

Biologické systémy jsou propojené a vzájemně ovlivňující se s okolím, což je důležité pro udržení života a biodiverzity. Závislosti jsou přítomné na různých úrovních vesmíru a života, a to jak na mikroskopické, tak makroskopické úrovni. Vědci a filozofové se snaží porozumět těmto závislostem a identifikovat obecné principy, které je ovlivňují. Závislosti ve vesmíru a životě mohou být složité a dynamické, a na jejich studiu se podílí mnoho vědních disciplín, včetně fyziky, biologie, astrofyziky, chemie a dalších. Porozumění těmto závislostem nám pomáhá lépe pochopit svět kolem nás a naše místo v něm.

Zjednodušeně závislost je o příčině a následku. Ano, můžeme zjednodušeně říct, že závislost je o příčině a následku. Když hovoříme o závislostech ve vesmíru a životě, můžeme si představit, že existuje určitý vztah mezi dvěma jevy, kdy jeden jev (příčina) má vliv na druhý jev (následek). Tento vztah může být jednosměrný, když jedna událost přímo ovlivňuje druhou, nebo vzájemný, když oba jevy navzájem ovlivňují jeden druhého. Například, pokud se podíváme na vesmír, můžeme si všimnout závislosti mezi gravitací a pohybem těles. Gravitace je příčinou, která ovlivňuje pohyb těles ve vesmíru. Sila gravitace mezi dvěma tělesy určuje jejich vzájemný pohyb.

Tato závislost mezi gravitací a pohybem je založena na zákonech fyziky, jako je například Newtonův gravitační zákon. Podobně v případě života existuje řada příčinných a následných závislostí. Například změna životního prostředí může mít vliv na adaptaci a evoluci organismů. Změna v prostředí může být příčinou, která vyvolá změnu ve vlastnostech organismu (následek). Tímto způsobem jsou živé organismy závislé na svém prostředí a musí se přizpůsobovat, aby přežily. Závislosti mezi příčinou a následkem jsou důležitým prvkem v našem porozumění vesmíru a životu. Pomáhají nám vysvětlit, jak různé jevy interagují a jak se vyvíjejí.

Avšak je důležité poznamenat, že složitost těchto závislostí může být mnohem větší než jednoduchý model příčiny a následku. Pokud nebudu zalévat v bytě pokojové květiny tak následkem bude to, že květiny zahynou tak fungují všechny závislosti. Ano, ve vašem příkladu se uplatňuje závislost mezi zaléváním pokojových rostlin a jejich životaschopností. Když nezaléváte pokojové květiny, následek může být, že jim chybí dostatek vody pro přežití a postupně uschnou nebo zahynou. Tento příklad ilustruje jednoduchou závislost mezi příčinou (nezasazením rostlin) a následkem (uschnutí nebo úhyn květin). Příčinou je nedostatek zásobování vodou, který ovlivňuje životaschopnost rostlin.

Když je tato závislost ignorována a rostliny nejsou zalévány, následek je negativní a vedoucí ke ztrátě rostlin. Je důležité si však uvědomit, že závislosti v přírodním světě a ve vesmíru jsou často složitější. Existuje mnoho faktorů, které ovlivňují životní podmínky rostlin, jako je světlo, teplota, vlhkost vzduchu, výživa atd. Závislosti mohou být také vzájemné a propojené mezi různými živými organismy a jejich životním prostředím. Nicméně, v základním smyslu je správné říct, že závislosti v přírodě a ve vesmíru spočívají na příčinných vztazích mezi jevy a jejich následky. Tyto závislosti jsou jedním z hlavních aspektů vědeckého a filozofického zkoumání přírodního světa.

Všechny nemoci jsou následek neuspokojených závislostí a tou nemocí může být i válka nebo ekonomická krize. Není zcela přesné tvrdit, že všechny nemoci jsou následkem neuspokojených závislostí. Existuje mnoho faktorů, které přispívají k vzniku nemocí, jako jsou genetické predispozice, infekce, environmentální faktory a další. Ne všechny nemoci jsou přímo spojené se závislostmi. Nemoci mohou mít různé příčiny, včetně virových nebo bakteriálních infekcí, autoimunitních poruch, genetických vad, traumat nebo nevhodného životního stylu. Mnoho zdravotních stavů je důsledkem složitých interakcí mezi genetickými, environmentálními a životními faktory. 

Zároveň je možné, že některé nemoci nebo stavů související s lidským chováním a společností, jako jsou války nebo ekonomické krize, mohou být částečně způsobeny sociálními a politickými závislostmi. Například války mohou vést k vážným fyzickým a psychickým problémům u postižených osob, zatímco ekonomické krize mohou mít negativní dopady na zdraví a životní podmínky jedinců. Je však důležité si uvědomit, že závislosti a příčiny nemocí jsou často mnohem složitější než jednoduchý přímý vztah. Zdraví a nemoci jsou ovlivněny mnoha faktory, včetně genetických, environmentálních, sociálních a individuálních aspektů. Porozumění těmto faktorům a jejich vzájemným interakcím je důležité pro vědecký výzkum a péči o zdraví. Z dálky vypadá vše složité a z blízka je to jednoduché, nemáme čas a chuť zkoumat cokoli z blízka.

Je pravda, že někdy se může zdát, že věci z dálky jsou složité, zatímco zblízka je to jednoduché. Existuje mnoho komplexních a složitých systémů ve vesmíru, přírodě, společnosti a lidském těle, které vyžadují hlubší zkoumání a porozumění. Na první pohled se může zdát obtížné nebo časově náročné se ponořit do detailů a prozkoumat všechny aspekty. Nicméně, skutečné porozumění a hlubší poznání vyžaduje čas, úsilí a otevřenost ke zkoumání. Zkoumání světa kolem nás a chápání složitých systémů může přinést mnoho přínosů a obohatit naše životy. To může poskytnout širší perspektivu, zlepšit naše rozhodování a přispět k rozvoji společnosti a vědy. Je také důležité si uvědomit, že každý máme různé zájmy, priority a omezený čas.

Není možné prozkoumat všechny aspekty života a vesmíru. Ale i malé úsilí, jako je zvědavost, čtení, sledování dokumentů nebo hovor s odborníky v dané oblasti, může nám přinést nové poznatky a rozšířit naše chápání. Není nutné zkoumat všechno zblízka, ale uchopení alespoň některých aspektů světa kolem nás může být obohacující a naplňující. Můžeme si vybrat konkrétní témata nebo oblasti, které nás zajímají nebo které považujeme za důležité, a věnovat jim čas a energii. V konečném důsledku se to může projevit jako obohacení a hlubší porozumění světu, ve kterém žijeme. Ježíš promlouval často v podobenstvích, on pochopil to, že v principech je si vše podobné, bez poznání principů nelze poznat objektivní pravdu.

Je pravda, že Ježíš často používal podobenství a příběhy k předání duchovních a morálních principů. Jeho podobenství byla metaforická vyprávění, která obsahovala hlubší významy a poselství. Skrze tato podobenství mohl Ježíš sdělovat učení a pravdy, které byly relevantní pro život a duchovní růst lidí. Principy, na kterých Ježíšova učení spočívala, byly založeny na poznání a porozumění základním pravdám o lidské povaze, Božím království a spravedlnosti. Ježíš podotkl, že poznání těchto principů je důležité pro dosažení duchovního poznání a pravdy. V evangeliích je zaznamenáno, že Ježíš řekl: „Poznáte pravdu, a pravda vás vysvobodí“.

Toto naznačuje, že pochopení a následování principů pravdy jsou klíčem k duchovní svobodě. Podobenství byla formou, kterou Ježíš využíval k předání těchto principů a usnadnění porozumění. Jeho podobenství často obsahovala obrazy a situace z běžného života, aby lidé mohli lépe pochopit abstraktní duchovní pravdy. Ježíšova učení překračovala pouhou povrchovou rovinu a nabízela hluboké pochopení duchovního a morálního života. Porozumění principům a jejich uplatňování v životě bylo klíčové pro dosažení většího poznání a uvědomění si Božích pravd. Je tedy pravda, že bez poznání principů je obtížné dosáhnout objektivní pravdy. Porozumění principům je důležité pro získání hlubšího chápání a pro nalezení cesty k pravdě a duchovnímu růstu.