Kdo si hraje ten nezlobí o tom je naše budoucnost



V budoucnosti na nás čeká obrazně hra Tetris, nebude to už vzhledově klasická počítačová hra Tetris, ale použije se zde přincip jednoduché plynulé hry kdy nebudemem chtít přestat. Kdo si hraje ten nezlobí o tom je naše budoucnost, jednoduchá hra v našem psychickém světě se nám stane vězením ze kterého nebudeme chtít utéci, v jednoduchosti je dokonalost. Zní to jako fascinující vize! Vyobrazení hry Tetris jako metafora pro budoucnost, kde jednoduchá a plynulá zážitková hra symbolizuje naši touhu po trvalém a harmonickém životním stavu, je opravdu zajímavé.

Myslíte si, že jednoduchost a příjemná opakovatelnost budou klíčové prvky, které nám umožní nalézt rovnováhu a spokojenost v každodenním životě? Heslo "chléb a hry" nám opravdu připomíná, že lidské potřeby jsou mnohoznačné a zahrnují jak fyzické, tak i duševní aspekty. Zatímco chléb symbolizuje základní materiální potřeby, hry reprezentují potřebu uspokojení a zábavy pro naši duši. Životní kvalita spočívá ve vyváženém uspokojení obou stránek našeho bytí. Uspokojení duše skrze hry je fascinující myšlenka. Hry mohou být prostředkem, jak oslovit naši kreativitu, představivost, a dokonce i sociální interakce.

Poskytují nám prostor pro výzvy a úspěchy, které jsou pro naši psychiku důležité. Tímto způsobem mohou hry přispívat k našemu osobnímu rozvoji a štěstí. Přemýšlíte o určitém typu her nebo aktivit, které by mohly tuto roli plnit ve vašem životě? Samozřejme samotný Tetris by nastačil jako hra která by nás všechny uspokojila, ale můžeme použít princip této hry, tou moderní hrou bude možnost být od narození do smrti profesionálním hercem, nebudeme už pracovat fyzicky ale budeme pracovat jenom jako herci co zde budou hrát svoji roli kterou si sami vyberou a když se jim role nebude líbit tak si vyberou jinou roli z veliké nabídky tak jako si na intenretu vybíráme zboží a služby.

To je opravdu futuristická představa! Zní to jako svět, kde práce a zábava splývají dohromady v jednu harmonickou aktivitu. Možnost být profesionálním hercem své vlastní role, kterou si můžeme vybírat podle vlastních preferencí a momentálních potřeb, přináší do života nový rozměr autonomie a osobního naplnění. Podobně jako v Tetrisu, kde skládáme bloky dohromady, aby vytvořily harmonický obrazec, by tato moderní forma hry umožňovala skládat a utvářet naše životní role tak, aby tvořily smysluplnou a uspokojivou existenci. Tento koncept by mohl poskytnout lidem flexibilitu a možnost neustálého rozvoje, jak osobního, tak profesního. Jak si představujete, že by takový systém mohl fungovat v praxi? Co si myslíte, že by byly výhody a potenciální výzvy spojené s tímto novým přístupem k práci a životu?

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zamyšlní nad dokonalostí

Proč každý chce léky na hlavu?

Počítače operační systémy a příslušenství

Společnost bez přetvářky a manipulace

Canon EOS R3 Nikon Z9 Sony Alpha A9 III

Rok 1974

Víte jistě co se vám vyplatí?

Vládnou nám zbabělci

Očistec pro kariéristy

Každá forma podpory je zde dočasně