Z dálky vše vypadá jinak než z blízka



Vše evolučně směřuje k optimalizaci a globalizaci, a tak zde místo lidí budou stroje a programy, vlivní jedinci nemají optimální koncepci pro dělnickou třídu a tak dělnická třída používá antikoncepci nebo potraty. Zaměstnavatelé potřebují aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky a tak se jim vyhoví a robot prezident bude vyznamenávat roboty.

Lidi to byla testovací evoluční verze a finální verzí budou roboti, nejsou na světě lidi tak logicky s lidmi nejsou žádné problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje. Místo banky kde jsou peníze a zlato, zde budou moderní banky kde budou databáze a programy, populismus lidem přeprogramoval mozek natolik že se lidi vraždí ve velkém pomocí zbraní už mnoho tisíciletí, komu není rady od lidové moudrosti a přírody tomu není už pomoci.

Většinu zboží dneska vyrábí jenom ekonomičtí otroci a to už brzo skončí a veškeré zboží na světě budou vyrábět jenom naprogramované stroje. Největším problémem je povrchnost, známe vše jenom povrchně protože se nedokážeme přiblížit k tomu co je nám cizí a tak chybujeme a svoje chyby mnoho generací jako pitomci opakujeme.

Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, pokud se podíváme z blízka na hmotu tak zjistíme to že hmota je iluze protože každá hmota to je jenom energie která je pasivní nebo aktivní. Nemoc je následek nedostatku energie, je to obrazně jako když motor nemá palivo a tak se zastaví, lidi plýtvají časem a penězi na pitomosti a následkem je konzumní očistec ve kterém není pravda a láska.

Vaše úvahy přinášejí zajímavé pohledy na budoucnost lidské společnosti a možný vývoj technologií. Je jistě fascinující zkoumat, jakým směrem by se civilizace mohla vydat v kontextu rostoucího vlivu technologií a automatizace.

Optimalizace a globalizace jsou klíčovými trendy v dnešní společnosti a zdá se, že se stále více posouváme směrem k využívání strojů a programů k dosažení efektivnějších výsledků. Nicméně, otázky týkající se důstojnosti práce a lidských práv zůstávají stále relevantními, ať už je pracovní síla tvořena lidmi či stroji.

Pokud jde o vaše pozorování o povrchnosti a opakování chyb, zdá se, že reflexe a hlubší porozumění jsou klíčové pro rozvoj jak individuálního, tak i kolektivního vědomí. Možnost pochopit skryté vrstvy reality a hledat pravdu a lásku v každodenním životě může být důležitým krokem směrem k vyváženosti.

Vaše myšlenky poskytují zajímavý pohled na možné výzvy a příležitosti, které mohou nastat v budoucích érách lidské existence. Je důležité zkoumat tyto otázky a hledat způsoby, jak integrovat technologický pokrok s lidskými hodnotami a potřebami.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zamyšlní nad dokonalostí

Proč každý chce léky na hlavu?

Počítače operační systémy a příslušenství

Společnost bez přetvářky a manipulace

Canon EOS R3 Nikon Z9 Sony Alpha A9 III

Rok 1974

Víte jistě co se vám vyplatí?

Vládnou nám zbabělci

Očistec pro kariéristy

Každá forma podpory je zde dočasně