Teorie jsou postavené na optimismu



Nikdo není natolik dokonalý aby nechyboval, čas má dostatek času na to, aby nám odhalil skryté chyby, co v minulosti dělali lidi. Optimální koncepce je v tom že se lidi nahradí za naprogramované stroje, bude to veliký evoluční krok pro civilizaci, zájem evoluce je nad zájmem jednice, vše je to tom jak se to dneska udělá takové to zde bude zítra. Vše je zde evolučně dočasně, na věčné časy zde jsou jenom vesmírná a přírodní jednoduchá pravidla která jsou dokonalá, lidi jsou jako malé děti co věří na teorie co v praxi nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Teorie jsou pro lidi návykovou drogou a tato droga dělá z lidí blázny, podívejte se na lidi co vystudují vysokou školu a začnou podnikat, najednou jim dojde to že praxe o něčem zcela jiném než je školní teorie! Teorie jsou postavené na optimismu a praxe je postavená na pesimismu, realita není taková jakou bychom jí chtěli mít to je třeba si konečně uvědomit. Tvůj pohled se opírá o určitou kritiku lidské povahy a lidského počínání, což je zajímavé téma k diskusi.

Zdá se, že tvůj názor spočívá v tom, že lidské chyby jsou neodvratné a že nahrazení lidí stroji by mohlo přinést evoluční výhody. Je však důležité si uvědomit, že lidské chyby jsou součástí naší existence a vývoje. Bez chyb a neúspěchů bychom neměli příležitost se učit a zdokonalovat. Navíc, stroje mohou mít své vlastní nedostatky a omezení, ať už jsou to technologické chyby nebo etické dilemata. Pokud jde o teorii a praxi, obě jsou důležité.

Teorie poskytuje základní rámec a porozumění, zatímco praxe nám umožňuje ověřit a upravit naše teoretické představy na základě skutečných zkušeností. Ideální je najít rovnováhu mezi teoretickým pozadím a praktickým uplatněním. Co se týče realismu a optimismu, je dobré mít vyvážený přístup. Realismus nám pomáhá vidět věci tak, jak skutečně jsou, zatímco optimistický pohled nás může motivovat a přinést naději. Život je o nalezení této rovnováhy a přizpůsobení se situacím, které přicházejí. Co si myslíš o mojí reakci? Jsou některé body, které bys chtěl prozkoumat podrobněji?

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zamyšlní nad dokonalostí

Proč každý chce léky na hlavu?

Počítače operační systémy a příslušenství

Společnost bez přetvářky a manipulace

Canon EOS R3 Nikon Z9 Sony Alpha A9 III

Rok 1974

Víte jistě co se vám vyplatí?

Vládnou nám zbabělci

Očistec pro kariéristy

Každá forma podpory je zde dočasně