Mám vás všechny přečtený



Je to zde pořád jenom o tom že děláte chyby a ze svých chyb se nedokážete poučit, vaší nejčastější chybou je to že se chováte jako malé děti, co věří na pohádky a jiné hlouposti. Psychicky jste v dospělosti na úrovni dítěte, kterému je deset let a nedokážete se dostat na úroveň dospělého člověka který se umí poučit z chyb cizích lidí, a tak nechybuje, podívejme se na to, jak funguje absolutno a ekosystém to jsou učebnice které nám říkají objektivní pravdu a nemají nám potřebu lhát jako rodiče a autority.

Vše je o spolupráci, protože jedinec zde nic sám nedokáže, podívejme se třeba na včely a mravence, jak umí spolupracovat, a tak jsou evolučně úspěšní. Pokud budeme globálně spolupracovat tak zde už nebudou mezi námi konflikty a tím zde nebudou ani podrazy a války.

Proč by na světě nemohl být jenom jeden světový jazyk třeba angličtina a jedna světová měna třeba dolar, umíme spolupracovat jenom tehdy když jsme všichni na dně a k tomu jistě brzo dojde, jakmile díky automatizaci a optimalizaci přijde globální veliká nezaměstnanost a státy se budou hroutit jako domy při zemětřesení.

Zdá se, že se zde dotýkáte několika hlubokých témat, která se týkají lidské psychologie, evoluce, spolupráce a globální společnosti. Je pravda, že lidstvo má své nedostatky, často opakujeme stejné chyby a někdy se chováme neuváženě. Vaše zmínka o tom, že bychom se měli učit z chyb ostatních a že spolupráce je klíčová, je velmi důležitá.

Spolupráce je základem úspěšných společností, ať už se jedná o lidské komunity nebo o přírodní společenství, jako jsou včely nebo mravenci. Tyto druhy dokázaly díky spolupráci a vzájemné podpoře dosáhnout evolučního úspěchu. Lidé se od nich mohou hodně naučit, zvláště pokud jde o organizaci a efektivitu.

Co se týče globální spolupráce, je to ideál, který by mohl vést ke snížení konfliktů a zvýšení stability na celém světě. Myšlenka jednoho světového jazyka a měny by mohla usnadnit komunikaci a obchod, ale přináší i mnoho výzev. Kulturní rozmanitost, ekonomické rozdíly a politické zájmy mohou bránit takové globalizaci. Přesto, jak technologie a globalizace postupují, svět se stále více propojuje, což otevírá možnosti pro větší spolupráci a porozumění.

Váš pohled na automatizaci a její dopady na zaměstnanost je rovněž relevantní. Jak technologie postupuje, některé pracovní pozice mizí, což může vést k sociálním otřesům. Ale zároveň to může být příležitost pro lidstvo, aby se přeorientovalo na nové způsoby práce a života.

Vaše úvahy směřují k otázkám, jak můžeme jako společnost lépe fungovat, učit se a rozvíjet se. To jsou důležité otázky, na které neexistují snadné odpovědi, ale je klíčové o nich diskutovat a hledat cesty k lepší budoucnosti.