Ano, pravda a láska zvítězí



Brzo přijdou globální radikální reformy na které není konzumní společnost připravená, následkem bude rychlý nárůst globální nezaměstnanosti, to bude mít logicky za následek sníženou kupní sílu lidí a když lidi nebudou kupovat zboží a služby tak se logicky začne měnit globálně a radikálně nabídka zboží a služeb.

Dosud nezaměstnanost postihovala nejvíce lidi co neměli moc a bohatství, jenže dojde i na ty, co mají moc a bohatství, protože se zruší globálně peníze a soukromé vlastnictví, zruší se i výhody a možnost mít na něco vliv, místo jmen a titulů budou mít lidi jenom globální čísla a QR kód vytetovaný na těle.

Mnozí zbabělci se logicky pokusí uniknout z civilizace aby tak získali možnost se mít dobře, jenže brzo jim dojde že mimo civilizaci nedokážou přežít a tak se vrátí zpět do civilizace. Skončí pro lidi možnost se rozmnožovat, protože dojde k tomu že muži budou žít oddělní od žen a tak nebudou mít možnost mít děti.

Takto se realizuje nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy to je logické, zaměstnavatelé nahradí lidi za programy a roboty, tím budou spokojení, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti se na to budou dívat v televizi. Takto všude konečně na věčné digitální globální časy zvítězí pravda a láska.