Vše je zde bohužel dočasným evolučním experimentem



Pevným bodem času a prostoru je situace ona určuje pravidla hry, to co se situaci nepřizpůsobí je za to tvrdě potrestáno, komu není rady tomu není pomoci, situace to jsou pravidla hry která se mění podle situace proto je zde vše nejisté a jenom smrt je jistá.

Situaci lze vnímat jako aktivní nebo pasivní, někdy se může situace změnit z pasivní na aktivní nebo z aktivní na pasivní, smrt je trvalá změna situace z aktivní na pasivní. Pokud je někdo ve zlé situaci, tak se snaží o to aby byl v dobré situaci, vše to jsou příčiny a jejich následky.

Války jsou extrémní situací která je následkem toho že lidi dělají chyby a nechtějí se ze svých chyb poučit a tak svoje chyby opakují jako pitomci. Zajímavé je myšlení a jednání lidí v extrémní situaci, ve snaze překonat extrémní situaci se porušují běžná pravidla a z člověka se stává něco co není už normální člověk.

Pokud budou lidi žít po celý život v normální situaci tak budou normální, toho lze dosáhnout jenom tím že se lidi digitalizují a místo genetického těla budou mít počítač a místo duše budou mít databáze a programy, vše je zde dočasným evolučním experimentem.