Nová doba si žádá i nové lidi



Čím vyspělejší je systém tím větší nároky má na subjekty ze kterých se skládá, v zátěži se odhaluje kvalita subjektu, je to jako ve sportu kde vyhraje ten kdo je nejkvalitnější zde není možná protekce a korupce. Pevnost řetězu je závislá na nejslabším článku, nejslabším článkem subjektu jsou vady subjektu, v zátěži se odhalí vady subjektu které jsou fyzické nebo programové, příroda pochopila to že kvalita je prioritou a tak eliminuje nemilosrdně vše co je nekvalitní.

Neustále je zde snaha dezinformacemi lidem násilně přeprogramovat mozek ve snaze proměnit lidi na naprogramované stroje, které lze centrálně snadno ovládat a nahnat lidi do války, nebo do otrocké práce. Máš problémy tak konzumuj léky nebo drogy, nepočítej s tím že ti někdo zadarmo pomůže tvoje problémy trvale vyřešit, z léčení nemocí a vad se stal globální výnosný obchod ve kterém není snaha lidi uzdravit, protože ze zdravého člověka nemá zdravotnický systém už žádný zisk!

Co se ale stane s příchodem strojů a programů co začnou nahrazovat lidi, až najednou práce za mzdu zde pro lidi nikde už nebude? Politici uvažují o tom že zavedou přídělový systém místo peněz, jenže toto povrchní řešení nebude fungovat protože bez práce se z lidí stane brzo ubohý dobytek. Řešení je jenom v tom že se lidem nabídnou robotická těla řízená umělou inteligencí, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance co pracují jako roboti na baterky, a tak je i dostanou, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, nová doba si žádá i nové lidi.