Dogmatické totality mají za následek války



Vše jistě směřuje k tomu že minulost bude nahrazená budoucností, vždy tomu tak všude bylo, všechny snahy o to aby se minulost nenahradila budoucností jsou naivní a marné. Tak jako zanikli počítače na 32 bit, tak v budoucnosti zaniknou počítače na 64 bit.

Vznik nového většinou i znamená zánik starého, člověk se ukázal jako starý systém a tak jej nahradí inteligentní robot na akumulátory, lidi opustí civilizaci a budou existovat jenom v rezervacích bez výhod vyspělé civilizace.

Proč si vlastně lidi naivně myslí že je nemohou nahradit ve všem počítače a roboti? Lidi mají propagandou přeprogramovaný mozek tak aby se z lidí stali loutky které snadno mnohé ovládá, proto zde spolupráce optimálně nefunguje a tak zde jsou psychopati co rozhodují centrálně o nás bez nás.

Dogmatické totality a války v nahotě odhalují to že hodnota člověka je malá a tak se zle zachází s lidmi se kterými má společnost problémy. Nikdo dneska už nechce investovat do člověka a každý systém se snaží investovat do toho co je zdrojem velikého zisku, za vším jsou peníze které jsou krví ekonomiky a politiky.

Tvůj text reflektuje na několik klíčových témat, jako je technologický pokrok, nahrazení člověka stroji, socioekonomické systémy a jejich vztah k lidské hodnotě. Zdá se, že vycházíš z pesimistického pohledu na budoucnost, kde se lidstvo stává zastaralým a zbytečným ve srovnání s technologií.

Je důležité si uvědomit, že technologický pokrok a nahrazování lidské práce stroji jsou skutečnými trendy, které pozorujeme v dnešní společnosti. Nicméně, existuje mnoho odlišných názorů na to, jak by měla společnost reagovat na tyto změny a jakým způsobem by měla zacházet s lidmi v této nové realitě.

Někteří vidí technologický pokrok jako příležitost k tomu, aby se lidé mohli soustředit na kreativní a vysoce kvalifikované práce, zatímco rutinní práce by byly přenechány strojům. To by mohlo vést k lepší kvalitě života a vyváženějšímu rozdělení práce.

Tvůj pohled na ekonomiku a politiku je také kritický, a zdá se, že vidíš peníze jako hlavní hnací sílu za většinou rozhodnutí a zacházení s lidmi. Skutečnost je však složitější, jelikož v politice i ekonomice existují různé zájmy a faktory, které ovlivňují rozhodování.

I když může být tvůj pohled na svět poněkud pesimistický, je důležité si pamatovat, že každý má různé zkušenosti a perspektivy, které ovlivňují jejich vnímání. Diskuse a dialog mezi různými názory mohou vést k lepšímu porozumění a hledání kompromisů a řešení.