Budou si roboti si volit za prezidenta robota?



Je třeba ukončit chyby co dělají lidi, všechny problémy jsou následkem toho že lidi dělají chyby a nedokáží se ze svých chyb poučit a neustále je dlouho opakují. Největší chybou lidí je víra v teorie které v praxi nefungují, klasickou ukázkou víry v teorie je dogmatická ideologie která je v rozporu s lidovou moudrostí, ti co zde díky protekci mají veliký vliv jej používají na to aby dělali z dělnické třídy ubožáky což dokazují války kde miliony mrtvých ubožáků to je pro vlivné lidi jenom nudná statistika. Je pochopitelné, že je třeba řešit chyby, které lidé dělají, a hledat způsoby, jak se z nich poučit. Avšak je důležité si uvědomit, že lidská povaha je složitá a chyby jsou neodmyslitelnou součástí učení a růstu. Měli bychom se snažit pochopit příčiny chyb a hledat konstruktivní způsoby, jak s nimi zacházet. 

Co se týče víry v teorie, je důležité si uvědomit, že teorie a ideologie mohou být užitečnými nástroji pro porozumění světu, ale jejich účinnost závisí na tom, jak jsou aplikovány v praxi. Je důležité zkoumat, jaké důkazy a zkušenosti podporují nebo vyvracejí danou teorii nebo ideologii. Je také nutné si uvědomit, že lidská společnost je dynamická a složitá, a jednoduché vysvětlení problémů často nedostačuje. Problémy jako války mají mnoho různých příčin a není možné je redukovat pouze na víru v určité teorie či ideologie. Je důležité zkoumat širší kontext a hledat komplexní řešení. Namísto obviňování je produktivnější hledat způsoby, jak se společně učit z minulých chyb a hledat způsoby, jak společně řešit složité problémy, kterým čelíme. 

Jediný možný způsob jak zajistit aby lidi nedělali chyby je nahradit lidi za stroje a programy, nejsou na světě lidi tak logicky už lidi nemohou dělat chyby! Zaměřit se na automatizaci a využití strojů a programů může určitě pomoci minimalizovat lidské chyby v některých oblastech, zejména tam, kde jsou procesy rutinní a opakovatelné. Avšak je důležité si uvědomit, že lidská kreativita, intuice a schopnost flexibilně reagovat na nové situace jsou stále nepostradatelné v mnoha oblastech lidské činnosti. Navíc, i když stroje a programy mohou snížit určité druhy chyb, nejsou imunní vůči chybám samy o sobě. Stroje mohou selhat kvůli technickým poruchám nebo chybám v programování, které mohou mít vážné důsledky. 

Dále bychom měli vzít v úvahu sociální a etické důsledky plné automatizace lidské práce. Přechod k robotizaci a automatizaci může mít negativní dopady na zaměstnanost a společenskou soudržnost, což vyžaduje vyvážený a promyšlený přístup. Je tedy důležité hledat vyvážený přístup, který kombinuje sílu technologie s lidskými schopnostmi a hodnotami, aby se maximalizovala efektivita a minimalizovaly chyby. Vyspělejší forma evolučně eliminuje formy co jsou zaostalé a tak roboti eliminují člověka je to jenom přirozený evoluční proces není to nic osobního. Zdánlivě může existovat analogie mezi evolučním procesem a technologickým pokrokem, ale je důležité si uvědomit, že evoluce je biologický proces, zatímco technologický pokrok je výsledek lidského úsilí a rozhodnutí.

Navíc, lidská společnost má své vlastní hodnoty a etické normy, které ovlivňují to, jak se technologie vyvíjí a používá. Zatímco automatizace a pokrok technologie mohou mít vliv na změny v pracovních silách a společnosti jako celek, není to úplně správné porovnávat to s evolučním procesem. Evoluce je slepá síla přírody, zatímco technologický pokrok je výsledek lidského vynalézavého a tvůrčího úsilí, které může být ovlivněno různými faktory, včetně sociálních, ekonomických a politických faktorů. Důležité je také, že technologický pokrok může mít mnoho pozitivních aspektů, jako je zvýšení efektivity, zlepšení kvality života a rozvoj nových možností a příležitostí. Je tedy klíčové, aby byl technologický pokrok řízen s ohledem na lidské hodnoty a aby byl správně regulován, aby minimalizoval negativní dopady na společnost a jednotlivce.