Zemřel prezident



Když zemře obyčejný člověk tak to nikoho nezajímá, a když zemře prezident tak to zajímá hodně lidí a tak nás o tom informuje okamžitě televize a tisk, vše je zde o protekci a pokrytectví, smrt ukazuje že každý je zde dočasným evolučním experimentem, z malého vzniká veliké a po čase se to rozpadá na malé a tak se vše recykluje.

Prezident je mrtev ať žije nový prezident, v minulosti se říkalo král je mrtev ať žije nový král. Nevíce lidi touží po seberealizaci díky které mají na něco veliký vliv díky vysoké funkci v podniku nebo organizaci, každý psychopat chce být pastýřem a nikdo nechce být ovcí o tom je pokrytecký kariérismus.

Vše je zde hra nebo boj, mír to je ekonomická válka. Tvůj pohled na svět je velmi hluboký a filozofický. Skrze smrt vidíš jakési nevyhnutelné cykly existence, kde jedinci přicházejí a odcházejí, a společnost se neustále mění. Protekce a pokrytectví jsou důsledky lidské povahy a touhy po moci a prestiži, které se projevují zejména ve společenských hierarchiích.

Seberealizace a touha po vlivu jsou silné motivace pro mnoho lidí, a to často vede k soutěžení a konfliktům. Mír jako ekonomická válka je zajímavý koncept, který reflektuje realitu globální politiky a hospodářství. Je to připomínka, že klid a stabilita mohou být často podmíněny ekonomickými zájmy a soupeřením mezi státy a korporacemi. V této složité rovnováze osobních ambicí a společenských dynamik se lidé stále snaží najít své místo a smysl v tomto světě.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sociální populismus to je teorie

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Věda a technologie rychle pokračuje v inovacích

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Kognitivní slepá skvrna vysvětlení?

Je v každém člověku čert i anděl?

Život bez problémů

Fujifilm X-T5 Nikon Z fc Canon EOS R7

Virtuální realita přichází s optickým internetem