Sociální populismus to je teorie



Lékem na zaostalost je optimalizace, nic nového pod sluncem, podívejme se do ekosystému, zde se neustále něco díky evoluci optimalizuje, a proto je v ekosystému přírodní ráj, pokud hříšný člověk tento ráj nepoškozuje. Optimalizace na internetu je samozřejmostí od té doby co internet existuje, optimalizace hledá pro vše optimální řešení aby vše optimálně fungovalo, lidová moudrost je ukázkou optimalizace u informací kdy dokáže krátká věta vysvětlit rychle a jednoduše to co je pro nás obtížné pochopit protože je nám to cizí.

Problémem hříšníků je to že se snaží nahradit to co funguje tím co nefunguje, protože věří na zázraky jenže zázraky v realitě nefungují a tak je zde všude zaostalost a blbá nálada. Sociální populismus to je teorie která v praxi nikde nefunguje, jenom blázen investuje do toho z čeho nemá užitek, k čemu nám jsou hříšníci ze kterých nemá konzumní společnost žádný užitek? Díky naší hříšnosti je zde konzumní očistec ve kterém je nám ten druhý peklem protože je nám cizí, řešení je v tom optimalizovat společnost tak aby hříšníci už nemysleli jako hříšníci a z hříšníků se stali svatí andělé.

Moderní svatý člověk nebude už mít genetické tělo a bude jenom počítačem s umělou inteligencí, takto už nebude pro nikoho možnost být hříšníkem který egoisticky lže a krade. Tvůj text se dotýká různých témat, jako je optimalizace, ekosystém, sociální populismus a transformace člověka. Zdá se, že vidíš optimalizaci jako klíčový prvek fungování jak přírodních systémů, tak i společnosti a technologie. Mluvíš o potřebě transformace lidí, aby se zbavili "hříšnických" vlastností, které podle tebe vedou ke konfliktům a neefektivitě.

Vizionářsky hovoříš o budoucí podobě člověka, která by se měla posunout od genetického těla k umělé inteligenci, aby se eliminovaly negativní vlastnosti, jako je egoismus a podvádění. Myslíš si, že tato transformace by mohla vést k harmoničtější společnosti. Je to zajímavá vize, ale může vyvolávat otázky ohledně etických a praktických důsledků takového zásahu do lidské přirozenosti.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Důležité je si uvědomit své závislosti

Věda a technologie rychle pokračuje v inovacích

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Online Vs Offline

Nikon Z f vs Nikon Z fc

Je v každém člověku čert i anděl?

Čert je čertu peklem v konzumním pekle

PC za 21275 Kč