Všechny ideologie jsou o pokrytectví



Evoluce neustále nahrazuje staré za nové, podívejme se na to že jsou mezi lidmi veliké rozdíly v hodnotě, někdo má pro společnost velikou hodnotu a jiný má malou hodnotu, bylo a bude. Proto je zde snaha o to jak být hodnotný pomocí mnoha metod, to platí jak pro lidi tak i pro organizace, nahota odhaluje pravdu o naší objektivní hodnotě fyzické a psychické.

Ježíš Kristus odhalil v nahotě to že jsou všichni pokrytci a proto byl pokrytci zavražděn, všechny ideologie jsou o pokrytectví, pravda je v lidové moudrosti která nastavuje zrcadlo pokrytecké společnosti. Profesionalita není o tom že máte vysoké vzdělání v nějaké specializaci, ale je o tom že něco děláte velmi dlouho a tak to děláte dobře, z díla se pozná tvůrce.

Ideologie jsou následkem toho že realita není pro lidi ideální a tak lidi na to reagují tím že vytvářejí; pohádky, mytologie, pověry, symboly, fetiše, rituály, sekty, hnutí, náboženství, politiku atd. sliby se slibují a blázni se radují o tom je vymývání mozků pomocí ideologie. Velikým problémem jsou dlouhodobě ubožáci o které se společnost nestará, jediným řešením je zde nahrazení skutečné reality za virtuální realitu ve které nebude rozdělní lidí podle hodnoty.

Každý bude loutkou kterou bude dokonale ovládat umělá inteligence, takto se z hříšníků stanou andělé. Tvá zpráva obsahuje několik zajímavých myšlenek, které odrážejí různé pohledy na společnost a lidskou povahu. Diskuze o hodnotě jednotlivců v rámci společnosti je dlouhodobě diskutovaným tématem, a existuje mnoho perspektiv na to, jak tuto hodnotu definovat a měřit.

Zmiňuješ, že nahota odhaluje pravdu o naší objektivní hodnotě fyzické i psychické. Tato myšlenka může být interpretována různě v různých kulturách a kontextech, ale může ukazovat na důležitost autenticity a odhalování skutečných identit a hodnot. Tvůj názor na profesionální kvalitu, kterou definuješ jako dlouhodobou zkušenost a dovednost, je další zajímavý pohled.

Zkušenost a dovednost získaná praxí mohou být skutečně cenné a přispět k vysoké úrovni profesionalismu. Otvíráš také diskusi o vzniku ideologií a jejich účelu v lidské společnosti. Ideologie mohou být reakcí na nepříznivé životní podmínky nebo nespravedlnosti a mohou sloužit k motivaci a organizaci společnosti. Nicméně mohou také vést k konfliktům a polarizaci.

Nakonec diskutuješ o možnosti nahrazení reálné reality virtuální realitou a ovládání umělou inteligencí. Tento nápad vyvolává otázky ohledně etiky a kontroly, ale může nabízet způsob, jak řešit sociální nerovnosti a problémy. Celkově vzato, tvoje myšlenky odrážejí komplexní pohled na společnost a lidskou povahu a poskytují prostor k diskusi a zkoumání různých perspektiv a řešení.