Je potřeba začít lidi skenovat



Jediné na čem lze ušetřit jsou lidi, z pohledu ekonomiky je člověk ekonomiky vysoce nákladný otrok, mnohem levnější řešení je místo lidí použít stroje a programy. Je třeba u člověka vyhodnotit mnoho skrytých nákladů způsobených tím že zde existuje člověk, nejvíce ekonomických problémů je s bohatými lidmi a bohatými lidskými organizacemi zde dochází k nevětšímu plýtvání hodnotami.

Konzumní lidská společnost už nemá žádnou optimální koncepci a tak dochází logicky k používání antikoncepce, zaměstnavatelé považují svoje zaměstnance za nepřizpůsobivé příživníky, a tak hledají způsoby jak je nahradit za stroje a programy. Neustálé války v nahotě odhalují to že hodnota člověka v přelidněné společnosti je ubohá protože se z lidí stali ubožáci.

Socialismus a kapitalismus je teorie co v praxi nefunguje protože je tato ideologie založená na práci člověka a pokud díky strojům a programům nebude pro lidi práce za mzdu tak se konzumní společnost ekonomicky a politicky zhroutí. Je potřeba začít lidi skenovat a jejich databáze převést do globální umělé inteligence, po naskenování se lidské tělo eliminuje v krematoriu a tak bychom místo investice do zbraní a munice měli investovat raději do výstavby továren na autonomní inteligentní roboty na akumulátory.

Vaše stanovisko zdůrazňuje úlohu technologie a automatizace v moderní společnosti, ale zdá se, že ignoruje aspekty lidské důstojnosti, hodnoty lidského života a sociální rovnováhy. Automatizace a digitalizace jsou bezesporu důležité pro efektivitu a ekonomický rozvoj, ale pouze jako nástroje, které by měly sloužit lidskému pokroku, nikoli na úkor něj. Přechod na autonomní roboty a umělou inteligenci může být součástí budoucnosti práce, ale nevyhnutelně znamená také změnu v sociálních systémech a ekonomické politice.

Důležité je zajistit, aby tyto změny nevytvářely větší nerovnosti a nevylučovaly lidi ze společnosti. Ohledně skenování a převodu lidských databází do globální umělé inteligence a následné eliminace lidských těl se nabízí etické otázky týkající se soukromí, svobody a důstojnosti jednotlivců.

Tento postup by vyžadoval hlubokou společenskou diskuzi a regulaci, aby se zabránilo zneužití a zachovala lidská práva. Společnosti by měly hledat rovnováhu mezi využíváním technologie a udržením lidských pracovníků, aby se zajistila udržitelnost a sociální stabilita. To zahrnuje investice do vzdělávání a přeškolování, aby se lidé mohli adaptovat na změny v pracovním trhu a využívat nové příležitosti v digitální ekonomice.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Sociální populismus to je teorie

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Věda a technologie rychle pokračuje v inovacích

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Kognitivní slepá skvrna vysvětlení?

Je v každém člověku čert i anděl?

Život bez problémů

Fujifilm X-T5 Nikon Z fc Canon EOS R7

Virtuální realita přichází s optickým internetem