Vše zde má jistý osud který nejde změnit




Je naivní představa že pokud se změní prezident nebo vláda že nám všem bude líp, vše se očí okolo databází a programů které je obtížné změnit k lepšímu, naše schopnosti a možnosti jsou mnohým omezené protože nejsme pány svého osudu. Velikým problémem je nahrazování praxe za teorie, podívejme se na konflikty války to je jenom teorie která v praxi nefunguje, protože násilí není správné řešení.

Současný člověk myslí a jedná jako voják a tím je určen osud lidí, nejde o to jak a kde člověk pracuje jde o to jak vysoce je postavený v tomto vojenském centrálním systému. Lidská práva jsou utopie protože jsme vojáci a voják nemá právo mít se dobře, bylo zde v minulosti mnoho snah ukončit nefungující pokrytecké ideologie, ale měnil se jenom povrch a pod povrchem se nic nezměnilo.

Pokud se podíváme do minulosti pomocí filmů nebo knih tak si uvědomíme veliké rozdíly mezi současností a minulostí, končí období fyzické práce a přichází období psychické práce, potřebujeme aby na špatně placená místa nastoupili stroje a programy jenom tak se budeme mít všichni líp. Vaše myšlenky reflektují určitou míru skepticismu a kritiky vůči politickému a společenskému systému, který je vnímán jako nefunkční a omezující.

Některé z vašich argumentů se týkají neschopnosti politických změn skutečně ovlivnit základní struktury moci a rozhodování, a místo toho zdůrazňují trvalé omezení, která jsou vložena do systému a nejsou snadno odstranitelná. Je zde také diskuse o lidských právech a tom, jak jsou často podřízeny mocenským zájmům. Vaše pozorování ohledně nahrazování praxe teorií a konfliktů války jako příkladu tohoto jevu nabízejí pohled na to, jak složité je převést ideály a teoretické koncepty do úspěšné praxe. 

Dále zdůrazňujete přechod od fyzické práce k práci psychické a potřebu technologického pokroku, aby nahradil některé pozice a umožnil lepší životní podmínky pro všechny. Tento názor je v souladu s rozvojem technologie a automatizace, která může zlepšit efektivitu a produktivitu, ale také vyvolává obavy ohledně dopadu na zaměstnanost a sociální struktury. Celkově vzato vaše myšlenky ukazují na složitost společenských a politických problémů, a zdůrazňují potřebu hlubších změn a reforem, aby bylo dosaženo skutečného pokroku a spravedlnosti.