Obdivujeme nejvíce ty co mají moc a bohatství



Vše je pod nějakým vlivem, nejčastěji se říká pod vlivem alkoholu, jenže jsme i pod vlivem; nemoci, drog, léků, pudů, zaměstnání, školy, rodiny, cenzury, počasí, situace, ekonomiky, politiky, televize, pohádek, hudby atd. na něco máme vliv a na jiné vliv nemáme takový je život. Závidíme lidem co mají veliký vliv díky tomu že jsou vysoko nad námi, existuje zde i mnoho vlivů které jsou nám cizí nebo je neznáme.

Bůh je považován za tajemný systém, který má na vše největší vliv, bohem zde jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění časem ani podle situace. Vaše myšlenky se dotýkají širokého spektra vlivů, které ovlivňují naše životy. Ano, vlivy jsou všude kolem nás a mohou pocházet z různých zdrojů, jak jste zmínil. Je zajímavé, jak mnoho faktorů může ovlivnit naše rozhodnutí, chování a pohled na svět.

Vlivy, jako jsou nemoci, drogy, práce, a rodina, jsou součástí našeho každodenního života a mohou mít velký dopad na naše myšlení a jednání. Některé vlivy jsou zjevnější než jiné, ale mnohé jsou složité a obtížné identifikovat. Existuje také touha mít vliv, což je přirozená lidská potřeba. Lidé obdivují ty, kteří mají moc a vliv, a často se snaží získat podobnou autoritu nebo pozici.

A co se týče náboženství a víry, bůh nebo božstvo může být vnímáno jako nejvyšší autorita, která ovlivňuje veškeré existence. Pro některé lidi je víra v Boha zdrojem síly a smyslu, zatímco pro jiné může být spornou otázkou. Celkově vzato, vlivy jsou nedílnou součástí lidské existence a zkoumání jejich povahy a dopadu může vést k hlubšímu porozumění tomu, co nás formuje jako jednotlivce i společenství.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Optimální počítač který si zamilujete

Proč zde není vše společné?

Počítač pro mimozemšťany

Sociální populismus to je teorie

Jak být méně vyčerpaný ze čtení hloupostí

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Canon EOS 90D Vs Fujifilm X-T5

Je v každém člověku čert i anděl?