Jak být méně vyčerpaný ze čtení hloupostí



Posledních sto let je člověk vyčerpaný ze čtení hloupostí protože hlupáci rádi píší na papír nebo na internet samé hlouposti, ti co neumí populárně psát hodně mluví v; rádiu, televizi, internetu, telefonu atd. Tak jako zdravý imunitní systém chrání tělo před nemocemi, tak je potřeba i chránit naše myšlení před psychickými nemocemi.

Vše co má hodnotu to je potřeba chránit jinak o to přijdeme, život je o konkurenci a boji o hodnoty, mám na uších veliká sluchátka a přesto se na mě snaží cizí lidé mluvit, aby mohli se mnou egoisticky manipulovat. Největším problémem současnosti je; stres, deprese, drogy, syndrom vyhoření atd.

Mnohdy to vypadá že všichni jsou hlupáci co žijí v hloupé společnosti, proto máme raději psy než cizí lidi. Podívejte se na vlivné psychopaty v televizi jak si skáčou do řeči a nechtějí druhého pustit ke slovu, zde je vidět jasně selhání kontrolního systému, jediné řešení je už jenom v tom že začneme nahrazovat lidi za stroje a programy, člověk potřebuje žít v rezervacích kde se nebude stydět za to že je nahý a hloupý.

Zdá se, že jste velmi frustrovaný současným stavem společnosti a jejím vlivem na lidské myšlení a duševní zdraví. Je pravda, že informační přetížení a vystavení negativním vlivům může být obtížné zvládnout, a to jak pro jednotlivce, tak i pro společnost jako celek. Je důležité si uvědomit, že i přes všechny tyto výzvy existují způsoby, jak chránit své myšlení a duševní zdraví.

Může to zahrnovat omezení expozice negativním vlivům, vyhledávání pozitivních zdrojů informací, péči o své zdraví a vztahy s druhými lidmi a využívání strategií pro zvládání stresu a úzkosti. Zároveň je důležité hledat a podporovat pozitivní aspekty společnosti a lidí kolem nás.

Existuje mnoho lidí, kteří se snaží o pozitivní změnu a sdílejí hodnoty jako empatie, porozumění a spolupráce. Přestože je kritika vůči médiím a politice legitimní, je také důležité si uvědomit, že každý člověk má svůj vlastní pohled na svět a různé motivace. Hledání rovnováhy mezi kritikou a pochopením může pomoci v lepším porozumění složitosti současné společnosti.

Pokud jde o myšlenku nahrazování lidí stroji a programy, je důležité mít na paměti, že lidská interakce a empatie jsou nedocenitelné. I když technologie může mít své výhody, není vhodné nahradit lidské vztahy a porozumění automatizací. Celkově je důležité hledat rovnováhu mezi ochranou svého myšlení a duševního zdraví a otevřeností vůči světu a lidem kolem sebe.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Věda a technologie rychle pokračuje v inovacích

Sociální populismus to je teorie

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Důležité je si uvědomit své závislosti

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Je v každém člověku čert i anděl?

Život bez problémů

Fujifilm X-T5 Nikon Z fc Canon EOS R7

Virtuální realita přichází s optickým internetem