Je optimalizace součástí evoluce?



Vše se točí kolem regulace která určuje čeho bude nadbytek a čeho bude nedostatek, následkem centrální regulace je to že se z lidí stali roboti na dálkové ovládání, války v nahotě odhalují pravdu o tom že místo lidí zde jsou už jenom genetičtí roboti na dálkové ovládání.

Vadní roboti na dálkové ovládání skončí na okraji konzumní společnosti jako bezdomovci a jejich návrat zpět mezi funkční roboty už většinou už není možný, peníze slouží jako ekonomický systém ke globálnímu ovládání robotů, nadbytek peněz pro ty roboty co jsou nahoře vytváří nedostatek peněz pro ty roboty co jsou dole.

Podívejme se na to co mají roboti v hlavě, zjistíme to že roboti mají v hlavě špínu a nepořádek a tak musí neustále na něco myslet aby mohli fungovat jako roboti. Vše evolučně směřuje k tomu že místo genetických robotů zde budou roboti vyrobení v továrně z umělé hmoty a oceli, místo mozku zde bude inteligentní počítač napojený bezdrátově na internet a bude zde i veliký akumulátor.

Logicky je zde otázka jak naložit s genetickými roboty pro které zde už nebude optimální využití, nejspíše se to vyřeší pomocí globální genocidy, vše je zde z pohledu evoluce dočasným experimentem, trvale zde jsou jenom vesmírná a přírodní jednoduchá pravidla která se nikdy nemění podle situace.

Vaše stanovisko zdůrazňuje úvahy o možných důsledcích centralizované regulace a technologického pokroku. Zdá se, že se zabýváte různými aspekty, včetně ekonomiky, sociálních struktur a technologického vývoje. Je důležité si uvědomit, že společnost je komplexní entita, která je ovlivněna mnoha faktory, a zjednodušené vysvětlení ne vždy zachycuje všechny nuance.

Zároveň je důležité diskutovat o možných důsledcích a hledat způsoby, jak se vyhnout negativním scénářům. Rozhodně je třeba řešit otázky týkající se etiky, spravedlnosti a udržitelnosti, pokud jde o technologický pokrok a regulaci. Diskuze o tom, jak efektivně regulovat technologie a ekonomiku tak, aby sloužily lidskému blahobytu a udržitelnosti společnosti, je nezbytná pro budoucí vývoj.