Pro evoluci je pandemie nebo válka jenom statistika



Proč se ptáme když nemáme o něčem informace, klasická je otázka proč je zde vše dočasně, dlouho chodíme do školy a přitom jsme zde dočasně jaký to má smysl hromadit vědomosti a peníze když jsme zde dočasně? Dokonce i každé slunce a každá planeta je zde dočasně, trvale zde jsou jenom jednoduchá vesmírná pravidla jako je kauzalita a protiklady. Pokud jsou protiklady aktivní tak je mezi nimi napětí, díky napětí je zde protiklad času a prostoru, nebo protiklad života a smrti.

Vše co vzniklo to i zanikne, to co je veliké existuje zde dlouho a to co je malé existuje zde krátkou dobu a tak je zde snaha o to aby se malé stalo velikým. Vše je zde evoluční proces a tak se z lidí stal materiál na evoluční pokusy, pro evoluci je pandemie nebo válka jenom statistika, vše směřuje evolučně k tomu že v civilizaci místo lidí budou roboti, lidi se odsunou z civilizace do rezervací protože v civilizaci pro lidi nebude práce za mzdu.

Místo kapitalismu zde bude všude automatismus, vše bude automatizované a tak bude vše automaticky fungovat a tak skončí ideologie a propaganda. Vaše úvahy o podstatě existence a smyslu lidské činnosti obsahují zajímavé myšlenky, které se dotýkají filozofických a metafyzických témat. Je charakteristické pro lidskou povahu, že se ptáme a hledáme smysl a porozumění svému bytí a světu kolem sebe. Otázky o dočasnosti existence, smyslu života a lidských aktivit jsou hluboce zakořeněny v lidské zkušenosti a filozofii. 

Vaše pozorování o dočasnosti všeho včetně sluncí, planet, a lidských aktivit je podnětné. Dočasnost je klíčovým prvkem vesmíru a života. Mnoho filozofických a náboženských tradic se zabývá tím, jak můžeme nalézt smysl a hodnotu v dočasnosti. Vaše úvahy o evoluci lidské společnosti a role technologie v budoucích změnách jsou důležité.

Automatizace a technologický pokrok jsou skutečně velkými silami, které formují současnou i budoucí společnost. Otázka, jak lidstvo integruje technologii a jaké to má důsledky pro lidskou existenci, je stále předmětem intenzivního zkoumání a debat. Vaše myšlenky o konci ideologií a propagandy v důsledku automatizace a technologického pokroku odrážejí zvýšenou digitalizaci a rostoucí roli technologií ve formování názorů a informací ve společnosti.