Opice se nestydí za nahotu a mají sex před svými dětmi



Podívejme se na naše populární národní stránky s koncovkou cz a porovnejme je s populárními globálními stránkami s koncovkou com, jsme zde milion let za opicemi, a proto je u nás kvalita života na píču! Neustále je nám mediálně tvrzeno, jak naše konzumní globální společnost dosahuje velikých úspěchů na poli; vědy, techniky, ekonomiky, politiky, náboženství, morálky, dopravy, informací, školství, zdravotnictví, psychologie, umění atd.

Podívejme se na mytologickou klasickou pohádku, ve které první člověk se styděl, a tak se schoval před svým Stvořitelem, všimněme si toho, že v ekosystému se za nahotu stydí jenom člověk! Opice se nestydí za nahotu a mají sex před svými dětmi, jak vlastně evolučně došlo k tomu, že jsme se začali stydět za nahotu, a tak jsme už od svého evolučního vzniku, milion let za opicemi.

Příčinou je naše pyšnost, všimněme si toho, že každá svatá víra v zázraky, je proti pyšnosti, a považuje pyšnost za prioritní lidskou chybu, díky které se nemůže věřící člověk dostat po smrti do ráje. Pokud se člověku něco povede, je na to pyšný a chce se pochlubit, aby byl populární a slavný jako; král, císař, faraon, sultán, šlechtic, prezident, předseda vlády, ministr, poslanec, senátor, soudce, diplomat, celebrita, ředitel atd. jenom ve smrti je mezi lidmi rovnost, nazí na svět přicházíme, a nazí i odcházíme.

Nežijeme v kapitalismu a socialismu, nebo v politické pravici a levici, žijeme globálně v kariérismu, prioritou pro pyšné lidi je zde jenom úspěšná kariéra, a vše ostatní je zde jenom pokrytecké divadlo, s nulovou hodnotou. Nejlepším lékem na deprese je úspěšná kariéra, každý člověk, který dbá na svoje oblečení, a svůj vzhled je pyšný kariérista který nenávidí konkurenční pyšné kariéristy a následkem je zde logicky; konflikt, soutěž, boj, revoluce atd.

Tuční kapři si nevypustí rybník, kde se mají dobře jako elita, co má zde výhody a jistoty. Pokud někdo skončí na existenčním dně, a jeho naděje na to že on zde bude kariérně úspěšný je nulová, tak takový člověk je zlý k sobě, a tím je zlý i ke svému okolí, následkem je; rasismus, fanatismus, terorismus, islamismus, nacismus, populismus atd.

Prý ten, kdo se snaží, ten je zde i úspěšný, to je lež jako věž, samotná snaha je ti k ničemu, protože je konzumní systém pevně systémově uzavřený vašemu kariéristickému růstu, následkem je veliká konzumace drog a léků na deprese nebo slepá víra v pitomosti a zázraky. Ano, naše myšlení je zavirováno díky pokryteckému centrálnímu systému, který z nás udělal loutky na dálkové ovládání promocí propagandy a cenzury, žijeme u nás v pekle a myslíme si naivně že žijeme v ráji!