Procesor Intel Core nebo procesor AMD Ryzen



Na internetu je mnoho informací o porovnávání výkonu u procesorů od různých výrobců pro počítače a mobilní telefony, nejvíce je porovnáván výkon a důležitá je u notebooků a telefonů i spotřeba elektřiny, protože akumulátory mají limitované kapacity. Někteří velicí výrobci si nechávají vyrábět i vlastní originální procesory na svoje přístroje.

Ti, co hrají hry si pořizují do počítače grafické karty nebo si koupí počítač který je určený prioritně na hraní her. Výrobci ve snaze o větší zisky a větší odbyt neustále přicházejí s novými procesory a novými počítači, vyznat se v této veliké nabídce není snadné a je těžké najít to co bude pro konzumenta ideální volbou.

Populární novinkou jsou počítače zabudované do počítačového monitoru, nebo malé počítače co se přišroubují za monitor. To mi připomíná nedávnou situaci, kdy jsem chtěl malý počítač přišroubovat za monitor a zjistil jsem, že monitor nemá možnost, aby se za něj mohl přišroubovat malý počítač, tak jsem malý počítač přišrouboval zezadu na reprobednu