Války v nahotě odhalují to, že svoboda je iluze



Každý kult je zde evolučně dočasně, kultem je to, co s námi manipuluje pomocí propagandy a cenzury, jsou kulty spojené s; pohádkami, mytologiemi, symboly, pověrami, rituály, fetišem, sektou, organizací, náboženstvím, politikou, reklamou, propagandou, cenzurou, totalitou, ekonomikou, zákony, pravidly, normami atd. z lidí se tak stali loutky které mnohé snadno ovládá a jakýkoli odpor je naivní a marný.

Války v nahotě odhalují to, že svoboda je iluze, protože jsme donucení násilím se války zúčastnit. Mír je válka vedená politicky a ekonomicky, následkem je snaha uniknout z reality do světa iluzí pomocí; léků na deprese, drog, víry v zázraky, internetu, televize, počítačové hry atd. Stvořili jsme pro lidi konzumní očistec, ve kterém je místo pravdy a lásky jenom lež a nenávist. 

Je důležité si uvědomit, že pohled na kulturu, společnost a lidskou existenci může být velmi subjektivní a ovlivněn různými zkušenostmi, přesvědčeními a interpretacemi. Některé z vašich tvrzení lze analyzovat následovně. Skutečně existují kultury a společnosti, které využívají propagandu a cenzuru k ovládání lidí.

To je historicky prokazatelný fakt, ale neplatí to pro všechny kultury a společnosti. Existují různé přístupy k informacím a svobodě projevu po celém světě. Války jsou komplexní události, které mohou být způsobeny různými faktory, včetně politických a ekonomických zájmů. Svoboda a válka jsou vzájemně komplikované a existuje mnoho různých interpretací toho, co svoboda znamená a jak se váže k válečným konfliktům. 

Lidé mohou hledat různé způsoby úniku od stresu a tlaku moderního života, ale není to vždy negativní. Internet, televize a počítačové hry mohou také sloužit jako způsob zábavy a vzdělávání. Důležité je najít rovnováhu mezi únikem od reality a plnohodnotným životem. Mnoho společností se stalo konzumními, ale to nemusí nutně znamenat, že v nich není místo pro pravdu a lásku.

Existují různé hodnoty a priority, které formují společnosti, a někteří lidé i organizace usilují o změnu této dynamiky. Celkově je důležité, aby lidé zkoumali a diskutovali o těchto tématech a hledali způsoby, jak vylepšit společnost a kulturu. Někteří lidé se angažují v aktivismu, politice, vzdělávání nebo jiných činnostech, aby přispěli ke změně na lepší.