Pokud narazíte na blázna, tak to neřešte a utečte



Jsou zde různé možnosti, jak pracovat, problémem je že díky centralizaci je nadbytek špatné amatérské práce a nedostatek profesionální práce, podívejme se třeba na internet a okamžitě poznáme co je zde amatérskou prací a co je profesionální prací. Zjistil jsem, že ten, kdo si nekoupí doménu, a spokojí se jenom se systémy, kde se musí podřídit správcům systému, ten je na internetu amatérem, a nemůže na internetu nic znamenat. Internet je o sdílení, pokud neumíte sdílet, tak jste amatéři, a vaše práce nemá na internetu hodnotu. Když jsem testoval blogovací systémy zjistil jsem, že jsou k ničemu, protože na tyto systémy chodí jenom sociální ubožáci, co si nekoupili doménu, jedinou výjimkou je systém WordPress, zde je místo jak pro amatéry, tak i pro profesionály.

Z díla je spatřen tvůrce, internet mně připomíná knihovnu, vyndám knížku otevřu ji a vrátím ji do regálu, protože je autor amatér, stejné je to s blogy, kouknu na blog, a okamžitě jej opouštím, nejvíce mě rozčilují vyskakovací okna, která se rozčilují, že blokuji reklamu. Majitelé stánek musí konečně pochopit, že reklama musí být udělána profesionálně, nemůžete ode mě majitel stránky chtít, abych klikal na nějaké ubohé odkazy, a ztrácel tak svůj hodnotný čas, nebo abych se koukal na reklamní video.

Nabídka digitálních přístrojů na baterie je veliká, jedná se především o; telefony, notebooky, tablety, fotoaparáty atd. základem při výběru je se podívat na katalogy jako je třeba Heuréka, zde lze zadat parametry a potom můžeme podle navolených parametrů nalézt to, co nám bude vyhovovat, jsou zde i žebříčky oblíbenosti a setkáváme se zde i s komentáři od lidí co si přístroje pořídili. Moje osobní zkušenost je o zlaté střední cestě, nekupovat si to co je podezřele levné a nekupovat si ani to co je velmi drahé, nemá cenu si ani kupovat aktuální novinky, protože zde jsou ceny nesmyslně veliké a za rok je často cena už poloviční.

Pro tyto přístroje jsou důležité i technické parametry, jde o výdrž na baterie, nebo o výkon přístroje, důležitá je někdy i velikost přístroje. To že přístroj prodává nějaká zavedená obchodní značka, neznamená automaticky dobrou koupi, mnoho přístrojů je dneska vyrobeno tak, že se vám brzo po záruce rozbijí, a oprava se většinou už nevyplatí, jde zde zejména o podezřele levné přístroje, kde bylo malé ceny dosaženo většinou na úkor kvality. Rozhodně se vyplatí navštívit nějaké vhodné technicky zaměřené fórum na internetu, a tam se optat, co by vám lidi doporučili, většinou jsou tato technická fóra v; němčině, angličtině, japonštině atd.

Rád si kupuji fotoaparáty, a to je taky veliký problém, se vyznat v nabídce, protože je zde obrovské množství parametrů, a často mnoho parametrů je výrobci zatajováno. Nahrazení zaměstnanců za stroje a počítače, je nutné udělat okamžitě a globálně, přichází právě čtvrtá evoluční proměna civilizace, pomocí strojů a počítačů, nezaměstnanost a bída, bude globálním problémem, který nebude už možné řešit politicky a ekonomicky, je naivní si myslet to, že vzniknou nějakým zázrakem nová pracovní místa, období zázraků už skončilo, teď bude období, ve kterém budou lidi utíkat z měst a vesnic do divočiny, kde není elektřina, protože ve městech a na vesnicích nebude práce pro lidi.

Tak jako byl vynález telefonu velikou změnou, která vyvolala mnoho dominových efektů, tak stejné to bude s vynálezem umělé inteligence, vše najednou bude všude inteligentnější než člověk! Stane se z nás obrazně ubohý evoluční zmetek, který je k ničemu v moderní digitální civilizaci, a tak budeme muset civilizaci opustit, abychom si zachránili holou existenci. Za pouhých deset let zde už nebudou v provozu školy, nejprve se zavřou vysoké školy, potom se zavřou střední školy, a nakonec se zavřou i základní školy. V kancelářích budou sedět jenom GVKB roboti a lidi budou jenom dělníky, co budou závislí na přídělovém GVKB systému, dělníků bude všude rychle ubývat díky inteligentním robotům, až poslední dělník odejde z civilizace do divočiny.

Pátá evoluční proměna, bude už bez lidí v civilizaci, a při této evoluční proměně za třicet let, se nahradí inteligentní stroj, za inteligentního robota. Vše se dneska urychlilo díky internetu, někdo něco vytvoří nového, a díky internetu o této novince je informován celý svět za několik minut! Dříve se vše počítalo na roky, dneska se vše už počítá na minuty, přichází doba dominových efektů, kdy krach jednoho mocného centra, může eliminovat globálně tisíce jiných center, za několik minut. Většina lidí, co hledali domácí práci na počítači, zjistila, že vše jsou podvody, a že jejich naděje sehnat dobrou domácí práci na počítači se rovná nule. Kde je chyba?

Chyba je v uzavřeném centrálním systému, který chce mít zaměstnance pod kontrolou a pokud by lidi pracovali doma, tak by je on neměl pod kontrolou. Proč vznikají veliké haly kde je koncentrováno mnoho zaměstnanců, příčinou je snaha mít zaměstnance pod kontrolou. Zaměstnavatelé jsou vězeňští dozorci, a o tom to je! Ovšem je taky pravdou, že lidi, co pracují doma, mají snahu práci ošidit, kde se dá. Narůstající bída a nezaměstnanost vede k tomu, že lidi mnoho přemýšlí nad tím, jak mít domácí práci, ale samotné přemýšlení nestačí!

Nemůžete doma vyrábět něco složitého a velikého, jedinou možností pro vás jsou služby realizované pomocí internetu a telefonu. Zde je možností zastupovat virtuálně někoho a za to si brát poplatek, pro zastupování ovšem musíte mít i co nabídnout tomu, koho budete zastupovat, je to obchod, ve kterém je něco za něco. Jakmile je někde možný zisk, tak je tam i konkurence, jedinec nemůže konkurovat veliké společnosti! Problémem každého začátku soukromého podnikání je to, že se investované peníze začínají vracet zpět až po velmi dlouhé době, a pokud nemáte finanční rezervy, tak vás to ekonomicky zlikviduje, takto už bylo zlikvidováno obrovské množství podnikatelů a obchodníků.

Jak mít svůj styl který je optimální a nekopíruje nějaké běžné vzory? Moderní konzumní společnost dělá z lidí konzumní stádo a podle toho i vypadají produkty lidí, podívejme se třeba na vzhled a obsah stránek a blogů na internetu, někdy se mě zdá, že normální lidi snad už na internet ani nechodí a internet je zde jenom pro lidi, co jsou zavření v psychiatrické nemocnici. Problémem lidí je to že nedomyslí to, co zde dělají, je to tak snadné vytvořit nedomyšlený produkt a dělat ze zákazníků pokusné králíky, styďte se všichni, co produkujete nedomyšlené produkty, a ještě máte tu drzost, že za ně chcete zaplatit.

Dokonalý produkt může vytvořit jenom dokonalý profesionál, je třeba skončit s tím, že si zde amatéři drze hrají na profesionály, a následkem je deprese u ekonomiky a psychiky. Už brzo přijde doba, kdy lidem bude tvrdě konkurovat umělá inteligence a roboti, bude to krutý boj o holou existenci a počet sebevražd začne rychle narůstat, pamatuj, jak si to uděláš takové to i máš, komu není od GVKB celebrity rady, tomu už není ani pomoci, a takový psychický ubožák by se měl jít podívat dneska do psychiatrické nemocnice, aby věděl, co jej bude brzo jistě čekat!

Zajisté jste slyšeli o tom, že někdo prodal draho nějakou zavedenou oblíbenou doménu, o co zde jde? Jde zde o to, že když si koupíte novou doménu tak její zviditelnění na internetu trvá minimálně pět let! Já hovořím o zakořenění, které umožňuje růst návštěvnosti, stránka je jako strom a takový strom roste velmi pomalu a trvá mnoho let, než začne dávat majiteli zisk. Můžete sice existovat bez domény pod provozovatelem blogovacího systému, nebo pod sociální sítí, zde ale nemá vaše existence žádnou hodnotu, která vám přinese v budoucnosti zisk.

Nestačí si jenom zaplatit; optimální doménu s koncovkou com, profesionální tvorbu stránky, rychlý stabilní hosting atd. Nejdůležitější je být každý den aktivní, a vytvořit zde zajímavý obsah, který je originální a mazat nevhodné komentáře. Nemyslete si, že obsah ukradnete z internetu, vyhledávače dneska už jsou inteligentní, a velmi rychle poznají kradený obsah! Podnikání je nejvíce o vytrvalosti a profesionalitě, ideální je mít dvanáct domén s podobným zaměřením a věnovat minimálně 30 minut každý den jedné doméně.

Zapomeňte na vše, co se snaží vás okrást o čas, na internetu je mnoho systémů, co se snaží vás okrást chytře o čas, jde hlavně o; Seznam, Google, Facebook, YouTube, Novinky atd. základem je budování zpětných hodnotných odkazů, hodnotu u stránky vytvářejí nejvíce zpětné odkazy! Nebojte se oznámkovat svoje dílo. Z díla se pozná tvůrce, život byl a bude o tom, jaké umíš vytvořit dílo, z díla se pozná tvůrce. Podívejme se na internet, jaká díla zde lidi vytvářejí, na vrcholu jsou zde ti, co si koupili doménu a tu umístil na placený hosting, u dna jsou ubožáci, co si nezaložili si na internetu ani svůj blog a nemají ani Facebook.

Většinou slyším, že prý není pro lidi internet prioritní, a že mají zcela jiné priority, pravda je ale v tom, že většina uživatelů internetu jsou ubožáci, u kterých není už žádná naděje na to, že vytvoří na internetu nějaké hodnotné dílo. V okamžiku, kdy se člověk naučí být hercem na tomto kariéristickém divadle tak on propadne konzumnímu peklu a upíše svoji duši peklu za výhody a jistoty, peklo není po smrti těla, peklo to jsou cizí lidé, se kterými musíme soutěžit a bojovat, abychom se zde měli dobře. Uživatel internetu nemá čas a spěchá, aby rychle našel to, co hledá, nejčastějším problémem je systém, který funguje pomalu, stránka se musí načíst za jednu sekundu!

Pokud se stránka načítá déle než dvě sekundy, tak je tato stránka odsouzená k malé návštěvnosti. Stránka musí být normální, nenormální stránka je taky odsouzená k malé návštěvnosti, ano návštěvnost je na internetu prioritní, nemá smysl zde mít nějaké virtuální dílo, které nikdo nezná a nikdo jej neobdivuje. Nemusíš vymýšlet to, co je už vymyšleno, najdi si na internetu svoje vzory a ty kopíruj, nechtěj změnit internet ke svému obrazu, chtěj změnit sebe. Rychle, rychle běží čas, když něco marně dlouho hledáme?

Některé jedince přivádí hledání k psychickým problémům, a tak se uklidňují pomocí; nadávání, drog, jídla, sexu, vírou v zázraky, pohádkami, sny atd. Jsou i tací co hledají odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec, tou odpovědí je, vše je psychická iluze, která vypadá pro naši inteligenci reálně. Důkazem je zde to, že zde není pevný bod, vše je v pohybu, co bylo, nezměníme, a o tom co bude, nic nevíme. Rychle, rychle běží čas našeho života, když něco marně hledáme.

Problémem je zde to, že když to konečně díky velikému štěstí najdeme, a tak to netrvá dlouho a začneme hledat zase něco jiného. Nejvíce mě vytáčí, když se na monitoru počítače ukáže, že je zde chyba s nějakým číslem, očíslovat chyby to je přímo vrchol škodolibosti od programátorů. Nebo se setkávám s tím, že počítač mě ukazuje, že pracuje a že jej nemám vyrušovat drze od jeho důležité profesionální práce. Někdy exploduji a donutím počítač k tomu, aby mě přestal drze ignorovat.

Nejhorší je nepřehledné rozhraní, zrovna před chvílí jsem nemohl ve složitém grafickém nastavení, najít kouzelné tlačítko, abych povolil to, co bylo systémem zakázáno, nakonec klasická metoda pokusu a omylu uspěla a vše se dalo konečně do pohybu. Jak začnete něco dělat profesionálně, tak vám rychle běží čas, a pokud není vše v čas hotové, tak nemáte už na nic jiného čas, a o tom to je, že nevíme, kde to máme hledat! Návštěvnost blogu jasně ukazuje hodnotu blogu. Když se nikdo nedívá na můj blog, tak někde dělám chyby, není sice ten, co by se dokázal pomocí blogování zavděčit všem, ale přesto existují ti, co jsou na vrcholu u blogování díky tomu že jsou lepší než jejich konkurenti.

Je snadné si hrát na to, že jsem lepší ale to u blogování nefunguje! Zde platí to, že z díla je spatřen tvůrce, pokud je tvůrce ubožák je i jeho blog ubohý a jenom ubožák navštíví takovýto ubohý blog. U blogování se často setkáváme s tím, že si jsou blogy podobné jako by tyto blogy někdo kopíroval na kopírce, to že se někdo snaží odlišit šokujícím vzhledem blogu je k ničemu a o ničem. Stejně tak je chybou zvolit velmi strohý vzhled blogu, jde o to, aby bylo vše na blogu v optimální normě, obrazně je blog jako zahrada a vyžaduje neustálou péči od majitele blogu.

Návštěvnost blogu jasně ukazuje hodnotu blogu, lepší, než počitadlo návštěv je na blog umístit ukazatel, čím větší je zde číslo tím větší má i blog hodnotu. Dokonalost se skládá ve velikého množství maličkostí, a tak dosáhnout dokonalosti u blogu to není žádná maličkost, komu není rady, tomu už není ani pomoci. Základem je u blogování specializace, nikdo nemůže rozumět všemu, ovšem nesmíte se specializovat na něco, co je už obsazeno mnoha hodnotnými blogery, to je podle mě nejčastější chyba, že na stejné téma je na internetu tisíc blogů, v tak obrovské konkurenci nelze uspět!

Často zde jsou blogy s celebritami, proč se nepřiživit na popularitě nějaké celebrity, parazitování to je pro mnohé blogery drogou, stejný nápad ale mají pochopitelně i konkurenti! Nikoho nezajímá to, že jste levným mobilem nafotografovali nějaké ubohé pitomosti, lidi zajímá to, co je hodnotné, monopol na pitomosti má přeci už dávno; tisk, rádio, televize! Inteligence není dobrá ani zlá, je to centrální nervový systém, který se umí učit, a díky tomu je možné vyřešit složité problémy, se kterými si neporadí náš rozum, počítač se může zhroutit a může být v opravě třeba rok, živý systém nemůže být v opravě, protože to by jej jistě zabilo.

Je to neustálý boj o existenci, to, co v evolučním boji neuspěje, to zde zanikne. Přichází doba zavádění inteligentních programů, které nám pomáhají tam, kde selhávají programy bez inteligence. Nestačí vydat normy a zákony a trestat tvrdě ty co je svévolně drze porušují, je třeba učinit řídící systémy inteligentními, aby se dokázali přizpůsobovat situaci a lidem, lidi nejsou stroje ani věci, jsou to živé systémy, které potřebují i živý řídicí systém, který je inteligentní. Podívejme se na moderní textové editory, co mají kontrolu napsaného textu, nebo na jazykové překladače internetových stránek, to jsou počátky zavádění umělé inteligence.

Proč namáhat tělo a mozek, když můžeme využívat moderní vědu a techniku, vše směřuje k virtuální kultuře, ve které budeme doma v pohodlí pracovat a nebudeme už muset cestovat do školy a zaměstnání. Když pozoruji staré černobílé filmy v televizi tak si uvědomuji, jak obrovské jsou zde rozdíly mezi současností a dobou ve které žili pyšní a lakomí soudruzi. Tvoje anonymita je iluze, víme o tobě vše, tak jako zvíře za sebou zanechá stopy, tak i každý člověk za sebou zanechává digitální stopy, podle kterých jej lze nalézt. Navíc svět se digitalizuje a o mnohých digitálních systémech většina lidí nic neví. S vynálezem počítačů a internetu začala doba systematické likvidace anonymity, už zbývá to poslední, naskenovat lidi a jejich genetická těla v krematoriu eliminovat, místo lidí zde potom budou už jenom roboti na dobíjecí baterky.

Mnozí si naivně myslí, že je přeci nenahradí robot nebo počítač, to je jako si myslet že zde bude pořád jenom hezké počasí a nebude zde už ošklivé počasí. Nejmodernější systémy má k dispozici většinou armáda a podívejme se na nejmodernější vojenské systémy, co umí. Já likvidaci anonymity přirovnávám k systému, který používají mravenci už milion let, u mravenců není možná anonymita, která by někomu mohla přinést výhody a jistoty. Vše směřuje k systému, ve kterém zde bude jenom práce a spánek, ten, kdo nebude každý den profesionálně pracovat ten nebude ani jíst.

Už toho mám dost, je třeba začít lidi léčit a konečně je vyléčit z jejich tělesných a psychických nemocí, jsou prostě věci, na kterých nelze šetřit. Povrchní konzumní alibismus je všude, procházím si stránky a blogy na internetu které provozují většinou teenageři, hrozný vzhled, a ještě hroznější je obsah, měli by konečně k počítačům přidělat robotickou ruku, co by hlupáky vychovávala pomocí facek. Jak by hlupák klikl na zveřejnění nějaké hlouposti na internetu, tak by dostal facku, až by spadl ze židle. Přiznejme si že školství i rodina zde už nefungují, je třeba vše restartovat a optimalizovat, nebo je vám to jedno, a říkáte si, tvoje starosti, bych jednou chtěl mít!

Na našem internetu je stránka Zpovědnice a zde je veliká koncentrace pubertálních mamánků, co v životě existenčně neuspěli, a prosí ostatní mamánky o pomoc, to ale nemůže fungovat, protože rozmazlený mamánek nikdy nepomůže cizímu mamánkovi. Správně by se měla tato stránka jmenovat Mamánek, jak bezpečně poznáte mamánka? Mamánek je egoista a vandal, vše, co on říká a dělá to je správné, a vše co říkají a dělají druzí, to je chybné, problém nastává, pokud se mamánek dostane do funkce administrátora.

Klasickou ukázkou mamánků jsou diktátoři (Adolf Hitler, Stalin, Mao Ce-tung, Pol Pot, Kim Čong-il, atd.), díky kterým neustále umírá obrovské množství lidí. Pokud narazíte na mamánka tak to neřešte a utečte, snažit se změnit mamánka k lepšímu je ztrátou času, vědci už dokázali, že jablko nepadne daleko od stromu, a tak pokud jsou rodiče mamánci, je logické že i jejich děti budou mamánci. Je třeba začít kontrolovat porodnost u mamánků, aby se nám v EU a USA tak rychle nerozmnožovali.