Pochopte to, že vše je zde pokrytecké divadlo



Tento svět je o změnách, následkem je evoluční proces, který staré nahrazuje novým, smrt to je nahrazení starého za nové, vše je zde dočasně trvale zde jsou pravidla, která platí milion let a budou platit i za milion let, takovým pravidlem je třeba pravidlo protikladů, každý klad zde má protiklad, a tak je zde; život a smrt, pravda a lež, samec a samice, moc a bezmocnost, láska a nenávist, jednoduchost a složitost atd. napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie zde se vším pohybuje. Vše, co je zde inteligentní to je zde jenom pokusným evolučním dočasným materiálem. Jaký má život smysl na to se často ptáme, protože si připadáme, jako loutky, které mnohé snadno ovládá. Život má smysl, pokud máme pro co žít, v minulosti jsme žili pro svoji smečku později pro svoji rodinu, s příchodem veliké anonymní pokrytecké konzumní kultury nemáme najednou pro co žít, následkem jsou zde náhražky, jako je; pivo, cigareta, marihuana, heroin, reklama, politika, náboženství, umění, sport, koníčky atd. lékař vám dá léky, ale nedokáže vám dát to pro co má smysl žít.

Cesta k seberealizaci je obtížná, všeho zkuste s dobrého se držte, je to dlouhá cesta, a pokud nemáte silnou víru tak nedosáhnete seberealizace. Budoucnost ve virtuální realitě. Nabouráte auto a nic se vám nestane vrátíme se automaticky hodinu nazpět a jedete autem znova, postřílíte mnoho cizích lidí a vrátíte se hodinu nazpět a zkusíte si to znova bez střílení, řeknete neslušné slovo cizímu člověku a vrátíte se hodinu nazpět a začnete znova, programátor udělá chybu v programu a vrátí se hodinu nazpět, politik neřekne v televizi pravdu a vrátí se hodinu nazpět atd. automatika nebude rozlišovat veliké a malé chyby, jakákoli chyba bude znamenat návrat hodinu nazpět. Pro některé zabedněné jedince, to bude znamenat začarovaný kruh, ze kterého nebudou moci mnoho let uniknout. Obzvláště zajímavé to bude u mocných zabedněných hříšníků, hříšník udělá něco hříšného a vrátí se hodinu nazpět, lidi si najednou uvědomí, že dělat chyby se nevyplatí.

Vyzkoušíš si jaké to je chybovat a potom to zkusíš znova, bude to jako při natáčení filmu, kdy se scéna natáčí několikráte až je to dokonalé a bezchybné. Konečně se blbci srazí s inteligentním globálním systémem, který je blbuvzdorný. Jedna věc je si myslet to že mám talent na něco. Druhá věc je dokázat v praxi že jsem lepší, než je konkurence! Často se setkáváme i s profesionály co dělají něco na co nemají talent a podle toho potom jejich práce vypadá, v přírodě je to jednoduché, nemáš na to talent tak jsi mrtvý, v lidské společnosti je ale protekce, a tak se může člověk bez talentu dostat na vysokou funkci a zde napáchá mnoho škod. Pořád zde platí z díla poznáme tvůrce, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, mnoho lidí si hraje pyšně na soudce a myslí si, že má talent na to soudit a trestat cizí lidi za jejich drobné chyby, zapomínají se ale podívat na sebe, a sebekriticky si přiznat to že jsou ubohou nulou.

Je snadné pomocí telefonu udělat fotky co se nám líbí a myslet si naivně že máme talent na fotografování. Jenže fotky z mobilu nemají kvalitu fotek z profesionálního fotoaparátu, který je veliký a drahý. Mnoho let praxe promění amatéra v profesionála, nestačí si přečíst knihu o fotografování a absolvovat kurz pro fotografy, musíte nafotit obrovské množství fotek a ty umět upravit v programu na úpravu fotek, pouze jedno procento amatérských fotografů má talent a tím i naději, že by se mohli stát profesionálním fotografem. To že se vaše fotky z mobilu líbí lidem ve vaší rodině, neznamená to, že máte talent na fotografování. Přečetli jste si drahou knihu o tom, jak se má fotografovat, ale vaše fotky jsou špatné, kde je chyba? Fotografování je jako výprava na vysokou horu, kniha vám poskytne jenom základní informace o výstupu na vysokou horu a ten výstup bude trvat mnoho let, jsou věci, které nejde ošidit, bavil jsem se o tomto problému s mnoha úspěšnými profesionály a každý mi potvrdil že výstup trvá minimálně deset let a že není možné s tím něco udělat. Kde je zakopaný pes?

Je to jako růst stromu kdy strom dává ovoce až za mnoho let a nejde to nijak uspěchat, rychle nabyl a rychle pozbyl. Dokonalost fotografie se skládá z mnoha maličkostí, ale být dokonalým fotografem to není maličkost. Jsou situace, kdy je snadné udělat dobré fotografie a jsou situace kdy je těžké udělat dobré fotografie, fotografování je o situaci, každá situace je originální, vše je v pohybu, mění se světlo a mění se i to co fotografujeme, pokud zaváháme tak už druhou šanci většinou nemáme. Je snadné fotografovat to co je mrtvé, nikam nám to neuteče a je to pořád stejné, je těžké fotografovat to co je živé, v dnešní době je taky možné použít filmovou kameru s velikým rozlišením na fotografování, kdy doma z filmu vybereme ty nejzajímavější okamžiky, pro internet bude kvalita těchto fotek dostačující. Nehledejte fotoaparát, který umí dělat hodnotné fotografie, takový fotoaparát zde nikdy nebyl a nikdy nebude, fotoaparát je jenom drahý nástroj v ruce profesionála!

Základem pro úspěch je originalita, konkurence je veliká a pokud nebudete originální tak neuspějete, nestačí jenom upravit v programu fotky tak že budete originální, to je jenom podvod, se kterým dlouho neuspějete. Neřešte to, co stejně nevyřešíte, řešte to, jak se naučit správně fotografovat, fotografie je o zachycení zajímavého okamžiku, který se už nebude opakovat, film je o ději, který je zajímavý. Poslední dobou se rozmohlo fotografování pomocí telefonu, někdo má telefon na skládací tyčce, a tak se fotografuje před zajímavým pozadím. Telefon je na telefonování na fotografování je fotoaparát, za několik dní končí zima a začíná jaro, to je doba, kdy bude pro nás výhodné fotografovat to co je zajímavé, a potom se na internetu můžete podělit o svoje fotografie s ostatními.

Často slyším, že fotografování je ztráta času, a že lepší je dělat něco jiného, je to celé o tom, čemu dáme protekci, pověz mi, čemu dáváš protekci a já ti povím kdo jsi. Fotografování nám umožňuje se vrátit k tomu, co jsme spatřili, s odstupem času si uvědomíme to, co jsme si při fotografování neuvědomovali, po vyfocení je nutné fotky vytřídit a ty dobré programově optimalizovat, je naprosto normální to že se nám povede jenom 1 % fotek a zbytek je odpad který můžeme s klidem smazat. Z díla se nakonec pozná fotograf, obrazy mohou klamat, ale fotky nemohou klamat, fotky vznikají díky objektivu, a tak jsou logicky objektivní. Čas objektivně posoudí kvality fotografa, většina fotografů se zaměřuje na peníze, takové fotky jsou populární jenom krátkou dobu, je u nás minimum uměleckých fotografů a jejich fotky jsou populární dlouhou dobu. Místo venčení dětí nebo psa, půjdete vyvenčit fotoaparát, jde o to, abychom to nevzdali hned na začátku a věnovali se focení dlouhou dobu, na začátek bych vám doporučil si koupit nějakou knihu o tom, jak správně fotografovat, nabídka je veliká a kdo nespěchá s výběrem knihy ten tu správnou knihu o tom, jak fotografovat jistě najde.

Výběr fotoaparátu je jako výběr partnera do manželství, jedna věc jsou naše představy a druhá věc je to kolik peněz do nákupu investovat, navíc neustále zde jsou novinky. U fotoaparátů neznamená vysoká cena jistotu, že jste dobře investovali ani zde není spolehnutí na značku, vše se vyrábí většinou v Číně nebo v blízkém okolí Číny. Kvalitní fotoaparát se pozná podle toho, že jej mnoho lidí kupuje, někteří prodejci na internetu ukazují i statisticky prodejnosti fotoaparátů, největší zájem je o levné malé automatické fotoaparáty, pokud budete fotky prezentovat jenom na internetu tak vám bude takový levný plastový fotoaparát stačit. Pokud ale chcete fotografovat svatby nebo sport, tak budete už potřebovat zrcadlovku a k ní objektivy, blesk, stativ, brašnu atd. Nejlepší je zajít osobně do velikého obchodu s fotoaparáty a zde si fotoaparáty prohlédnout. Vše je zde chybné, díky tomu že spěcháme za tím, co potřebujeme a milujeme, jak spěcháme, tak myslíme povrchně, a tak chybujeme, všichni jsme na tom stejně, od studenta po prezidenta, jde o to, čemu dáme protekci, protekce určuje naše priority a tím i naši budoucnost.

Podívejme se třeba na fotky, co lidi dávají na internet, a zde spatříme to, jak jsme povrchní, z milionu fotek, co jsou na internetu, má jenom jedna fotka velikou hodnotu, a ostatní fotky co jsou na internetu to je jenom informační odpad. Největší tragédie jsou fotky pořízené velikým mobilním telefonem, co je připevněn na dlouhé skládací tyčce, snaha ukázat cizím lidem to, že jsem byl na zajímavém místě, je ukázkou toho, jak jsme povrchní, koho to zajímá, že jsi byl v cizím velikém městě, to je jenom tvůj individuální ubohý problém. Ano, povrchní myšlení je chybné, o tom nikdo nepochybuje, ale kdo je dneska ochoten a schopen toho, že nebude povrchně kariéristicky myslet, a bude tak jistě vědět, co je správné konat, aby bylo všem lidem na světě lépe. Problémem je to, že máme zvířecí těla, je třeba člověka digitalizovat pomocí dotazníků, každý vyplní na internetu dotazníky a potom dostane poukaz do krematoria, naše duše se nahraje do počítače a počítač bude ovládat GVKB robota, co bude pracovat, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak takové zaměstnance dostanou, pokud se vám robotické tělo nebo počítač porouchá, tak okamžitě dostanete vše nové, a staré se opraví, nebo se to recykluje.

Informační GVKB technologie bude mít vše globálně pod kontrolou, a tak už digitální lidi nebudou moci amatérsky chybovat, a tím si problémy způsobovat, takto pravda a láska zvítězí na věčné GVKB časy nad lží a nenávistí. Místo spánku zde budou aktualizace a restartování, místo snů zde bude učení se novému ve virtuální realitě, co bylo, to bylo, nová doba bude mít i nové GVKB lidi, vše jsme zde egoisticky násilně změnili a na sebe jsme bohužel zapomněli, a proto máme blbou náladu. Běžte se podívat do krematoria, ať víte, co vás bude brzo jistě čekat, z prachu jsi vzniknul a v prach se v krematoriu navrátíš, v GVKB civilizaci už prachy nikdo nebude potřebovat. Dříve řemeslník vyrobil boty nebo dveře, dneska boty nebo dveře vyrobí továrna, něco se rozbije tak se to vyhodí a koupí se něco nového. Platy dělníků, co nemají vzdělání, jsou stejné jako platy řemeslníků, a tak mnoho řemeslníků dělá radši řidiče nebo skladníka, a nemá tak žádné starosti s řemeslem.

To co dříve dělal řemeslník, to dneska dělá vysokoškolák a je za to dobře zaplacen. Dříve byl řemeslník stejně ohodnocen jako dneska vysokoškolák, vysokoškoláci si vybrali z řemesla to, co nese největší zisky, a to co nenese zisky, to nechali řemeslníkům. Jde o rozdělní řemesel na kasty, a tak je zde vysokoškolák architekt řemeslníkem ve vysoké kastě a zedník je řemeslníkem v nízké kastě. Dneska se neplatí za práci, ale za to že máš vysokou funkci, máš razítko tak máš i výhody a jistoty o tom to je. Příčinou trvale blbé nálady u nás je veliký amatérismus, to že někdo zde dělá; krále, císaře, šlechtice, papeže, proroka, mesiáše, guru, rabína, prezidenta, ministra, poslance, senátora, diplomata, ředitele, celebritu, profesora, soudce atd. není zárukou toho, že on je profesionál, minulost nám jasně dokázala to, že na vysokých místech byli většinou jenom amatéři, jenom z díla se časem pozná, kdo je amatér a kdo je profesionál. Rozděluji lidi na tři kategorie, a to na; Budoucnost, Současnost, Minulost.

Profesionál patří vždy do kategorie budoucnost a amatér patří do kategorie minulost, do kategorie současnost patří poloprofesionál. Statisticky u nás patří 90 % pracujících lidí do kategorie minulost, 1 % lidí patří do kategorie budoucnost a 9 % patří do kategorie současnost. Profesionál ví, co má budoucnost, a to je pro něj i prioritní, logicky amatér neví, co má budoucnost, a tak má chybné priority. Budoucnost je v tom že se lidi pomocí dotazníků naskenují, lidská těla se eliminují, získané informace a programy se použiji do inteligentních počítačů, co budou zde vše optimálně řídit. Ano, pokrytecký člověk byla evoluční testovací verze, finální verzí je GVKB robot s umělou inteligencí, který nelže a nekrade. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a poslední člověk na světě, skončí nahý v zoologické zahradě za sklem, v pavilonu opic. Vše jde naprogramovat tak, že zde není člověk už potřeba, je naivní věřit na základní nepodmíněný příjem, proč by měli roboti živit lidi, co zde jsou už jenom k ničemu?

Často slyším to, že někdo sebejistě tvrdí, mě nemůže nahradit počítač nebo robot, to je jako když lidi v minulosti tvrdili, že stvořitelem všeho je zde JHVH, dneska víme to, že stvořitelem všeho je napětí mezi protiklady, které stvořilo; energii, čas, inteligenci, informace, programy, evoluci, víru, filosofii, logiku, vědu atd. JHVH je stará pohádka pro naivní hlupáky. Zkrátil bych dlouhé svaté písmo na jedno jediné optimální přikázání, praxe dělá z amatérů profesionály. V současnosti začíná člověk s praxí teprve od 21 let, do 21 let žije člověk ve světě ubohé teorie, a tak je z něj psychický ubožák s vysokoškolským titulem. Podívejte se do přírody, zde není žádná teorie, a po narození zde vše začíná okamžitě s praxí, teorie je luxus, který si příroda nemůže dovolit. Pro pochopení práce zadarmo použiji fotografování svatby, kamarád vás požádá o fotografování jeho svatby a počítá s tím, že tu práci pro něj uděláte zadarmo, pokud budete stejnou svatbu fotografovat cizímu člověku tak si za profesionální fotografování řeknete 30 000 Kč.

To znamená, že pokud budete dobrák tak přijdete o 30 000 Kč, mnozí namítnou, že by vám to mohl kamarád jinak oplatit. Tak to ale zde nefunguje, když bude chtít od kamaráda, aby pro vás on něco profesionálně udělal, tak nebude mít na vás čas! Kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v pokrytectví, ten druhý není vaším kamarádem, on je jenom parazitem! Všimněme si toho, že ten, kdo se ocitne ve vězení, najednou ztratí všechny svoje kamarády! Svoboda je v tom, nepracovat pro kamarády, ale pracovat pro cizí lidi, z cizího krev neteče, o tom je vaše ekonomická svoboda. Pochopte to, že vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si hříšníci hrají na to, že nejsou hříšníky, z díla ale poznáte to, že to jsou hříšníci.