Co bylo, to nezměníš a co bude to nevíš



Povolání budoucnosti bude nahý lovec divoké zvěře v pralese, ve městech budou místo lidí roboti a okolo měst budou ploty s vysokým napětím. Mnozí si říkají, že to bude až po jejich smrti a že evoluce nepůjde zas tak rychle dopředu. V normálním počítači se bity, jednotky informace, skládají z nul a jedniček. Klasický bit je tedy buď jednička, nebo nula. Kvantové zařízení pracuje s kvantovými bity, které mohou současně nabývat hodnoty nula, jedna a všech hodnot mezi tím. Říkáme, že kvantový bit je superpozicí stavu nula a stavu jedna. A teď si přestavte, že budete mít doma kvantový počítač, který bude mnohem inteligentnější, než jsou vysokoškoláci, co mají samé jedničky.

Období, ve kterém bylo něco na věčné časy končí, a vše zde bude jenom dočasně! Statistika jasně ukazuje to, že po druhé světové válce je zde každoroční nárůst lidí, co mají vysokoškolský titul, tím logicky dochází k inflaci, a tak mnoho lidí co mají vysokoškolský titul pracuje na pozici kde není vysokoškolský titul potřebný a stačila by zde maturita tím berou zaměstnání těm, co mají jenom maturitu. Čím větší je v nějakém městě v EU kupní síla tím více je zde i lidí co mají vysokoškolský titul, veliká kupní síla umožňuje i veliké investice do průmyslu a obchodu tím se může i zaměstnat více lidí s titulem, v některých městech na západě mají statisticky dvojnásobný počet lidí s titulem a umí je i zaměstnat za vysoké platy.

U nás je veliký problém s odlivem kapitálu na západ, jsme jenom sluhové západu a západ na nás parazituje tím, že nám dává malé platy. Je potřeba postavit ekonomickou zeď okolo naší republiky, aby od nás nemohli peníze odtékat do ciziny, Čína takovou ekonomickou zeď postavila, a tím USA dostala do krize. Logicky po průmyslu 4, přijde průmysl 5. Jaký bude vlastně zásadní rozdíl, mezi průmyslem 4 a průmyslem 5? V průmyslu 5 budou místo lidí pracovat; stroje, počítače, roboti atd.

To bude znamenat globální nezaměstnanost která donutí lidi k opuštění konzumní civilizace, nebudou zde už ani zaměstnání ani pro vysoce vzdělané specialisty, roboti budou vyrábět roboty, a tím se stane člověk zcela zbytečný, bude to obrazně jako nahrazení koní za automobily. Mnozí namítají, že průmysl 5 zde bude za velmi dlouhou dobu, a že se není čeho bát. Pro představení rychlosti evoluce se podívejme na internet v roce 1997, kolik lidí v té době používalo internet a jak byl tento internet rychlý.

Inteligence to je schopnost samostatné existence, která nepotřebuje, aby jí někdo dálkově řídil, ano přichází doba, ve které stroje a roboti už nebudou potřebovat k ničemu člověka, a sami si pomohou se svými problémy, najednou může dojít k dominovému efektu a zaměstnavatelé začnou všude ve velkém propouštět díky modernizaci a automatizaci. Současná politika a ekonomika je založená na tom že lidi pracují a platí daně, pokud lidi nebudou pracovat za mzdu, kdo bude platit daně, a kdo bude kupovat zboží? Je možné postihnout daněmi roboty a stroje?

Může být inteligentní robot prezidentem naší republiky? Nemám osobně nic proti tomu, že je na internetu reklama, vadí mě ale mnoho to, že je tato reklama evolučně zaostalá, ten, kdo chce mít zisky z reklamy, musí konečně pochopit to, že i reklama se musí neustále evolučně zlepšovat, a že to co fungovalo dříve, to dneska už nemusí fungovat. Evoluce je jako vrcholový sport, ve kterém jsou jasná sportovní pravidla, a ten kdo tato pravidla poruší, ten je tvrdě okamžitě potrestán, snažit se dělat z druhých hlupáky, to nemůže dlouho fungovat, protože vše, co dáváme, to nazpět dostáváme.

Je mnoho těch, co pochopili konzumenty, a tak konzumentům nabídli reklamu která je evolučně moderní, a tak není snaha tuto reklamu programově eliminovat. Moderní reklama, to je zajímavý článek, ve kterém jsou odkazy na to, co se článkem souvisí, jenže to by dalo moc práce majitelům stánky nebo blogu, a tak hledají lenoši a hlupáci jednoduchý způsob, kdy se snaží, aby někdo klikl na obrázek, nebo text, který čtenáře přesměruje na ubohou stránku, a okrade jej tak o jeho čas.

Mnoho lidí se přestalo dívat na televizi a poslouchat rádio kvůli ubohým reklamám, z díla poznáme tvůrce, a z reklamy poznáváme většinou jenom lháře a zloděje. Ano, zlatá pravidla jsou základem. Jak získat hodnotné oboustranné odkazy, o tom je optimalizace, díky které má stránka velikou návštěvnost, pokud máte velikou návštěvnost, tak můžete svoje odkazy draho i prodávat, jednostranné odkazy těm, co mají malou návštěvnost. Vyhledávače zajímají prioritně odkazy a nezajímá je to, jakou máte návštěvnost, a jaký je obsah vaší stránky.

Jsou odkazy ze stránek a odkazy které vytvoří vyhledávače ze článků, které jsou dlouho populární, proto trvá dlouhou dobu, než vám začne růst návštěvnost, díky populárním článkům. Mnozí se snaží pomocí triků a podvodů oklamat Google vyhledávací programy, jenže to fungovalo v minulosti, kdy byli vyhledávací programy hloupé, dneska už jsou vyhledávací programy velmi chytré, a umí poznat to, že je někdo chce napálit a podrazit. Veliký pozor je si třeba dát na neslušná slova, která nemají vyhledávače rádi, a tak za neslušná slova trestají malou návštěvností.

Základem bylo a bude dodržování zlatých pravidel o hodnotných oboustranných odkazech, je třeba si dát veliký pozor na odkazy jednostranné, které směřují na nehodnotné stránky. Ano, zlatá pravidla jsou základem, nemusí jít jenom o internet, ale může jít i o; ekonomiku, politiku, morálku, víru, logiku, moudrost, genialitu atd. co je to zlaté pravidlo? Zlaté pravidlo je stará zkušenost, kterou praxe prověřila, a tak vím, že vše, co dáváme to nazpět i dostáváme, jak si to uděláš takové to i máš, komu není rady tomu není pomoci, z díla poznám tvůrce a ze slibů poznám podvodníka.

S trolly máme řadu nepříjemných zkušeností, a vy určitě také. Prakticky jakékoliv téma na internetu okamžitě přiláká skupinku trollů, kteří začnou napadat (většinou velmi agresivně a často i vulgárně) příspěvek, autora, ostatní diskutující a cokoliv, co se jim znelíbí. Je těchto internetových bojovníků opravdu tolik, nebo jen jejich výkřiky znějí tak hlasitě? A proč se tito lidé chovají tak agresivně a současně sebejistě? Je to dnešní dobou, nebo internet pootevřel zatím zavřená vrátka do temnějších míst našich duší? Většina anonymních diskutérů, se chová na webových diskuzích agresivně, zatímco u ne-anonymních jde o menšinu!

Anonymita na webu spouští mnohem rychleji agresi a zbavuje člověka sebekontroly. Právě „virtuální neviditelnost“ umožněná anonymitou funguje podobně jako románový elixír neviditelnosti, i v těchto knihách se lidé, kteří ztratili viditelnost, začali rychle chovat nemorálně a agresivně. Kde se bere agrese? Druhou otázkou ale je, proč se lidé na sociálních a diskuzních sítích tak rychle dokážou změnit z klidných na agresivní. Může za to moderní výchova? Pokud člověk uvěří tomu, že jeho vlastní názor je významnější než názory jiných, snadno podlehne iluzi, že názory ostatních jsou méněcenné.

Od toho už není daleko k tomu pokládat za méněcenné i ostatní diskutující. A v takovém případě snadněji padají bariéry sebekontroly: pokud je náš diskusní partner méně hodnotný než my, není problém ho urážet a následkem je vytváření uzavřených systémů kde je anonymita eliminována. Vše směřuje k likvidaci anonymity na internetu, dobrota je přeci žebrota. Jakmile začnete slevovat tak se dostanete do začarovaného kruhu, nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat to co je podezřele levné, je to jako když sestavujete počítač, stačí jeden vadný díl a počítač se vám brzo rozbije a pak zjistíte, že jste šetřili na nesprávném místě a koupili si nejlevnější zdroj napájení do počítače a ten zdroj vám dlouho nevydržel.

Stejné je to i s volbou prezidenta a politických stran, nedejte na sliby to jsou jenom chyby, vybírejte podle díla, jaké mají za sebou kandidáti na prezidenta nebo politické strany, z díla se spatřen tvůrce, ano, bude lépe, pokud neslevíte ze svých nároků na kvalitu, a tak si zvolíte dokonalé vzory a koupíte si dokonalé výrobky nebo dokonalé služby. Včera jsem prováděl aktualizace operačního systému Windows 10 a ukázalo se, že staré počítače měli veliké problémy, a pomalu se aktualizovali, stejně tak staří politici mají problémy s genialitou a pomalu jim to myslí.

Podívejte se do přírody, zde to, co je podprůměrné to je eliminované, protože je zde tvrdá konkurence, díky tomu, si příroda dokáže poradit s každou složitou situací. Co je to vlastně moderování komentářů na internetu? Je to boj s virtuálními konkurenty, co chtějí sobecky parazitovat na cizím úspěchu, všimněme si toho, že pyšní paraziti, mají zájem komentovat jenom to co je na vrcholu návštěvnosti, a nemají žádný zájem komentovat to, co nemá žádnou návštěvnost, za vším je bezcharakterní kariérismus, dobytka je mnoho a koryt je pro něj málo, nenávist a lež zvítězila nad pravdou a láskou, o tom to zde už mnoho generací všude bohužel je!

Chceš mít velikou návštěvnost, tak si kup dobrou doménu, co umístíš na kvalitní hosting, zaplať si profesionální vytvoření stránky, a dávej na stránku nebo blog, jenom originální obsah, z díla je spatřen tvůrce! Nejsi tak bohatý, aby sis mohl dovolit šetřit na základech, bez hodnotných základů, každý virtuální systém brzo spadne, soukromá doména to je skála, která je pro tebe velikou jistotou! Dobytek potřebuje pastýře, který se o dobytek postará, bez pastýře, je dobytek snadnou kořistí, pro dravé predátory.

Najít na internetu stránky a blogy kde se nemoderují komentáře je obtížné, protože každý si nakonec uvědomí to, že dobrota je žebrota. Podobný problém je i s ubohou reklamou na internetu, což vedlo k používání programů na blokování reklamy. Ubohé stránky závislé na zisku z reklamy to těžce nesou, že jejich uživatelé drze blokují ubohou reklamu, a snaží se násilně přesvědčit uživatele, aby vypnuli blokování ubohé reklamy, to je jako by ti zloděj říkal, nezamykej svoje auto, ať ti mohu auto snadno ukrást. Co je to za skupinu lidí, se kterými máme na internetu pořád problémy?

Jde o mentálně retardované nepřizpůsobivé příživníky, co jsou dlouhodobě závislí na pivu a cigaretě, někdy si říkám, že by to mělo být na internetu jako je to na silnici, porušuješ trvale pravidla slušnosti, tak ti odebereme na rok, možnost přístupu na internet. Pravdu každý viděl jenom z rychlíku. Tento konzumní svět je divadlem, kde vše, co je živé hraje roli v příběhu, jak hrajeme svoje role, tak rychle myslíme a rychle se pohybujeme, tím pádem logicky vše spatřujeme jenom z rychlíku. Podívejme se na filmy a knihy, zde je krásná ukázka toho, že známe pravdu jenom z rychlíku.

Ano jsme povrchní a na povrchnosti je postavená naše konzumní kultura, a tak si zvolíme povrchní elitu, která povrchně rozhoduje o nás bez nás. Přijdete za lékařem, a on na vás nemá čas ani náladu, a tak je jeho přístup povrchní, a proto nejste s jeho léčením spokojení. Spatříte v televizi nebo na internetu reklamu a koupíte si nějakou zbytečnou věc, protože jste povrchní, nedávno jsem si díky reklamě koupil veliký drahý dotykový telefon a uvažuji o tom, že jej nebudu používat a budu zase používat starý telefon s tlačítky, který se nemusí pořád nabíjet. Co je to vlastně pravda?

Pravda to jsou pravidla, která vytvářejí pravidelnost a tato pravidelnost je omezená; programově, informačně, situací, časem, prostorem, vztahy, změnami atd. malé se pořizuje velikému a slabé se podřizuje silnému, tak to zde je. Pravda není svobodná, vše je zde sluhou, aby to něčemu zde sloužilo, takový je život. Čekáme už jenom na věčné digitální časy, ano vše je zde dočasně, a tak toužíme po něčem, co zde bude trvale, pokud se vše digitalizuje na kost, je jde veliká naděje na to, že digitální časy zde už budou věčně, skončí doba, ve které byl člověk člověku velikým nebezpečím, a přijde digitální doba, ve které budou roboti spolupracovat globálně na tom, aby zde vše bylo dokonalé.

Dlouho jsem nemohl najít pro svojí GVKB stránku grafické pozadí, které by optimálně sdělilo návštěvníkům, o čem je tato stránka. Nakonec jsem se rozhodl pro počítačem vytvořený obrázek, nosítek, na kterých se nese člověk. Ano, období člověka končí, místo lidí zde bude umělá inteligence a roboti, budeme se muset robotům vzdát, protože náš boj bude marný, budeme GVKB roboty poražení, a tak hrdinové skončí na nosítkách. Ostatně ve druhé světové válce, vznikly obrovské plynové komory, ve kterých se lidi průmyslově po milionech eliminovali, jako by to byl jenom dobytek, genocida klepe na dveře, a čistou evoluční rasou zde budou jenom GVKB roboti, špinavá lidská zdegenerovaná rasa, bude globálně GVKB roboty eliminována!

Mnoho lidí žije v psychické konzervě, a tak tvrdí já jsem nenahraditelný, na to odpovídám, každý člověk je zde evolučně dočasně, a to logicky i znamená to, že každý člověk je snadno nahraditelný. Svět nemění lidi, co jsou v centru a mají moc vytvářet pravidla a výjimky z pravidel, ani svět nemění bohatství, které mají milionáři a korporace. Svět mění evoluční změny, vše je zde jenom řekou událostí a změn, v klidu je jenom to, co je mrtvé, je možné násilím evoluční změny eliminovat, následkem je narůstající napětí, které vede nakonec jistě k explozi, která rozmetá na prach starý centrální systém.

Tento konzumní systém je postaven na zastupování, kdy to, co je nad námi, rozhoduje o nás bez nás, proč by nás nemohla zastupovat umělá inteligence, když sílu svalů nahradili stroje, tak logicky sílu myšlení nahradí počítače. Neustále slyším na internetu, že někdo je na internetu nulou, a nechce si přiznat to, že příčinou je to, že neinvestoval do nákupu domény a kvalitního hostingu. Na základech se prostě nevyplatí šetřit, základem je doména a webhosting. Dalším častým problémem je vzhled a obsah stánky, je to marnost, říkat majitelům; stánek, blogů, katalogů, sociálních sítí atd. že vzhled a obsah je prioritou pro zajištění návštěvnosti, a tím i zisku z provozu informací, co jsou na internetu.

Jsem na internetu každý den už velmi mnoho let, těžko mě může na internetu ještě něco překvapit, všechny novinky jsou jenom povrchní, hluboko pod povrchem se na internetu nic nemění. Stručně řečeno, internet má svoje klasická svatá pravidla, a ten kdo je porušuje, ten potrestán je, je to obchod a divadlo, ve kterém je něco za něco! Dokonalost se skládá z velmi mnoho maličkostí a dosáhnout dokonalosti to není maličkost, podívejme se třeba na počátek vzniku Facebook, domény. Na začátku to celé vypadalo jako něco, co za rok musí jistě zaniknout, a tak to je u většiny začátků na internetu, teprve za tři roky, lze jistě říci, jestli se ta investice do domény a hostingu vyplatila?

Jde o to mít svoji obchodní strategii, a té se mnoho let pevně držet, je to jako výstup na vysokou horu, kdy budujeme během výstupu mnoho táborů, kde je technické zázemí. Každý dělá amatérské chyby, a dělal je jistě i zakladatel domény Facebook, nikdo není dokonalý, jde hlavně o to si říci, co mě nezabije, to mě posílí do nového boje. Internet to je digitální knihovna, lidi zde hledají informace a programy, majitel domény, to je obrazně majitel obchodu s digitálními knihami, jde o to, jaká je v obchodu nabídka a jak se návštěvníci v obchodu cítí.

Často slyším od lidí, co navštěvují moje digitální knihovny, že jsem starý kouzelník z pohádky, co vykouzlil na internetu pro ně virtuální ráj, kde je jim dobře. Proč vyhledávače odkazují na to, co bylo z internetu smazáno? Příčinou je to, že vyhledávače nemají umělou inteligenci, a pracují jenom podle programu, co je to vlastně umělá inteligence? Umělá inteligence je schopnost, optimalizovat svobodně svůj programový systém podle situace, tento svět je řekou událostí, a to co se neoptimalizuje podle situace, to chybné zde je. Všude slyšíme o tom, že je v depresi; psychika, politika, ekonomika, morálka, věda, rodina, kultura, podnikání, obchod, stát atd. příčinou je to že zde není optimalizace a stará pravidla nejsou nahrazena za nová pravidla.

Co bylo, to nezměníš, co je, tím dnes žiješ, co bude to nevíš, vše je zde jenom oceán složený z nekonečného množství hologramů, hmota je jenom hologram, který vytváří iluzi pevné hmoty, všechny tyto hologramy jsou zde dočasně a většinou se hologramy recyklují, tak že je materiál, použit na nové hologramy. Smrt to je recyklování hologramu, po smrti není tedy; nebe, peklo, převtělení atd. je zde jenom recyklace hologramu. Pokud někdo pyšně řekne, já jsem ředitel nebo prezident, tak on říká, jsem hodnotný hologram, kolem kterého se zde točí mnoho nehodnotných hologramů.