Všichni jsou díky strachu blázni a svět se tak stal blázincem



S příchodem; pohádek, náboženství, politiky, knih, časopisů, novin, rádia, televize, internetu atd. začal vznikat obchod se strachem, následkem jsou problémy, na které není řešení, vymývání mozků pomocí propagandy a cenzury dosáhlo takového stupně, že proměnilo lidi na čerty a s čety nejsou žerty to je jasné. Vidím do vás všech máte strach, a tak se z vás stali ubožáci, které je snadné nahnat do války nebo do továrny.

Tam kde jsou daně tam je i pro lidi peklo a čerti mají tak v hlavě peklo, to řeší pomocí cigarety nebo slivovice, potom se diví tomu, že jsou těžce nemocní a nedožijí se tak ani starobního důchodu. Jak si to uděláš takové to máš, staráš se o sebe a následkem je to že jsi nemocný ubožák, komu není rady tomu není pomoci. Vrcholem byla zde pandemie, z lidí se dělali globálně pitomci a zavírali se; letiště, školy, obchody, hotely atd.

Takové šílenství způsobené strachem to zde ještě nikdy na světě nebylo! Následkem byla logicky veliká inflace a válka na Ukrajině, všichni jsou díky strachu blázni a svět se tak stal blázincem, co s tím můžeme udělat? Jedinou možností je napojit všechny mozky na decentralizovaný mozek lidstva, takto zde zvítězíme nad strachem z nemocí a smrti, a tak se z hříšných čertů stanou svatí andělé, co nemají strach nahradit lež za pravdu a nenávist za lásku.