Počet lidí se bude globálně rychle snižovat



Přiletěli k nám cizinci z vesmíru a ukázali nám pomocí stroje času to, že jste zatvrzelí hříšníci, co se chtěli zde zmocnit pomocí protekce vlády, aby zde mohli nastolit dogmatickou totalitu která by se stala pro lidi pekelným očistcem, státní žalobce navrhuje pro všechny kandidáty doživotní vězení, ze kterého nikdo neunikne, protože toto vězení nebude na naší planetě.

Bylo by jenom ztrátou času zde poslouchat vaše pitomé výmluvy nebo výmluvy vašich advokátů, mnozí si mohou myslet to, že cizinci z vesmíru by se neměli vměšovat do našich pozemských záležitostí, protože my se taky nevměšujme do jejich záležitostí. Přichází nová digitální doba, kdy zde místo politiků a byrokratů bude všude na světě umělá inteligence napojená na autonomní roboty, lidi zde budou na světě jenom na špinavou těžkou fyzickou práci za ubohou mzdu, ze které nejde normálně existovat.

Jakýkoli odpor proti restartování vaší zaostalé civilizace je naivní a marný, vesmírná unie se rozhodla zde zřídit novou vesmírnou kolonii, aby zde tak získala nové zdroje surovin. Počet lidí se bude na vaší planetě rychle snižovat a kvalita lidí se bude zvyšovat, za deset let zde už nebudou nikde na světě lidi, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.