Nehledejte snadnou cestu do ráje, snadné cesty vedou do očistce



Internet se stal pro lidi a organizace návykovou drogou, bez fungujícího internetu přichází deprese a stres, nestačí jenom to, že vám funguje technicky připojení k internetu potřebujete, aby nebyl internet vaším pánem, ale byl vaším sluhou, všude je na internetu pokušení, kterému je snadno podlehnout jde o sítě do kterých se chytají začátečníci a ti co věří něčemu co si v praxi neověřili. Nedávno skončila jedna velká blogovací platforma, Blog.cz.

Služba byla ukončena 16.8 2020 s rozhodnutím provozovatele. Před mnoha roky stejný zlý osud potkal i bezplatný server Bloguje.cz. Už tehdy se polemizovalo nad tím, že éra českých blogů zadarmo bude brzy vytlačena globálními sociálními sítěmi a v budoucnosti nejspíše globální virtuální realitou. Neustále všude každý vidí mladé lidi, jak mají v ruce; mobilní chytrý telefon, tablet, notebook atd. a používají bezdrátová sluchátka.

Už nepotřebujeme k ničemu konfidenty, protože díky digitalizaci mají všemocné elity dokonalé informace o všech dospělých lidech na světě, soukromí se stalo iluzí. Kdo se neumí přizpůsobit změnám na internetu ten zle skončí jako ubožák, komu není rady tomu není už ani pomoci bylo a bude! Odpověď na základní otázku úspěchu na internetu zní, z díla se pozná tvůrce, vždy zde bylo rozdělení lidí a organizací na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, cesta nahoru je namáhavá a cesta dolů je snadná!