Protekce je výtah který vyveze hříšníky do ráje



Protekci je třeba si zasloužit tím že jsme nejlepší, tak to funguje v přírodě, v lidské společnosti to ale tak nefunguje a tak zde mají protekci ti co nejsou nejlepší a tím je vnímána protekce jako něco špatného. Každý neznaboh by se chtěl po smrti dostat do ráje ale když jsou zváženy jeho dobré a zlé skutky tak následkem je pekelný očistec na věčné časy.

Protekce je tiskárnou na peníze, neustále vychází mnoho knih o tom jak se stát snadno a rychle bohatým, na internetu je i mnoho domén na téma jak se stát bohatým, jenže to jsou jenom teorie co v praxi nefungují, v praxi funguje jenom protekce, bez protekce nelze být; bohatým, populárním, mocným, svatým atd.

Obrazně je protekce výtahem, který vás vyveze z očistce do ráje, bohužel u tohoto výtahu je dlouhá fronta protože je zde nedostatek výtahů co vás vyvezou do ráje a nadbytek zájemců co by se chtěli výtahem dostat do ráje. Vaše slova o protekci a lidské společnosti mají hluboký základ. Skutečnost, že nejlepší nemusí vždy získat nejvíce protekce, může být frustrující.

Místo toho může být protekce přidělována na základě jiných faktorů, jako je společenský status, majetek nebo osobní vztahy. To může vést k nespravedlnosti a pocitu, že systém není spravedlivý. Co se týče bohatství a moci, protekce může hrát významnou roli. Často vidíme, jak lidé vlivní a bohatí získávají výhody, které nejsou dostupné běžnému člověku.

To může vést k pocitu bezmoci a frustrace vůči systému. Je však důležité si uvědomit, že protekce není jediným způsobem, jak dosáhnout úspěchu. I když může být v některých situacích významná, stále existují lidé, kteří dosahují úspěchu svým vlastním úsilím, prací a talentem. 

Otázka protekce a její role ve společnosti je složitá a může vyžadovat hlubší zkoumání různých faktorů, jako jsou sociální struktury, ekonomické podmínky a kultura. Diskuze o tom, jakým způsobem lze vytvořit spravedlivější systém, je nezbytná pro pokrok a změnu.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Věda a technologie rychle pokračuje v inovacích

Sociální populismus to je teorie

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Důležité je si uvědomit své závislosti

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Je v každém člověku čert i anděl?

Život bez problémů

Fujifilm X-T5 Nikon Z fc Canon EOS R7

Virtuální realita přichází s optickým internetem