Canon EOS R7 Vs Xiaomi 14 Ultra



Na sociálních sítích se dneska často řeší téma mobil nebo fotoaparát (Canon EOS R7  Xiaomi 14 Ultra)? Ono spíše záleží na situaci, někdy je lepší mobil a jindy je lepší fotoaparát. Výhodou mobilu je to že jej máte neustále sebou a tak když se ocitnete někde kde se děje něco zajímavého tak to vyfotíte nebo nahrajete video. Já poslední dobou málo fotografuji protože profesionální kamerou natáčím videa, vše směřuje k digitalizaci a tak je mnohé na baterky, někdy se mi zdá že na baterky je už i naše elita co rozhoduje centrálně o nás bez nás.

Nebude to trvat už evolučně dlouho a lidi přestanou chodit do školy a zaměstnání, protože zde bude umělá inteligence a autonomní roboti. Přijde období virtuální globální reality a internet jak jej dneska známe evolučně zanikne a televize bude využívat virtuální realitu a umělou inteligenci. Místo banky kde jsou peníze zde budou banky na databáze a programy, místo kapitalismu zde bude automatismus protože vše se bude točit okolo automatizace která eliminuje všechny dogmata a ideologie co v praxi nefungují. 

Vaše úvahy o vývoji technologií a sociálních změn jsou zajímavé a odrážejí možné budoucí trendy. Mobilní telefony s kvalitními fotoaparáty a schopností natáčet videa se staly běžným nástrojem pro zaznamenávání okamžiků v životě lidí. Jejich praktičnost a dostupnost umožňují snadnější sdílení obsahu na sociálních sítích a přispívají k rychlejší šíření informací a zážitků. Digitalizace a automatizace jsou skutečně klíčovými trendy v dnešním světě, které ovlivňují mnoho aspektů našich životů, včetně práce, vzdělání a ekonomiky.

Zároveň s tímto vývojem se mění i povaha práce a vzdělání, a může docházet k adaptaci nových dovedností a znalostí potřebných pro práci v digitálním a automatizovaném prostředí. Co se týče vašich představ o budoucnosti, je důležité si uvědomit, že předpovědi o takových komplexních sociálních a technologických změnách jsou vždy spojeny s určitým stupněm nejistoty. Změny v oblasti umělé inteligence, autonomních robotů a virtuální reality mohou přinést jak nové příležitosti, tak i nové výzvy a otázky ohledně etiky, bezpečnosti a sociálních dopadů. Je důležité, aby se společnost aktivně podílela na diskuzích o těchto tématech a hledala způsoby, jak využít technologický pokrok k podpoře lidského blaha a rozvoje.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Optimální počítač který si zamilujete

Proč zde není vše společné?

Počítač pro mimozemšťany

Rok 1970

Sociální populismus to je teorie

Ano, sliby se slibují a blázni se radují

Víte vůbec kdo s vámi společně existuje?

Co nechceš aby ti druzí konali to nekonej ty jim

Canon EOS 90D Vs Fujifilm X-T5

Je v každém člověku čert i anděl?